Monday, May 11, 2009

Mother's Day Kami.....

ingat kan takde ape2 celebration for mother's day tahun nie.....tgk2 petang tu papa lik dari mesyuarat bawak sekotak kek.....brownies lagi....thanks yeak papa tanda ingatan nie...tapi tulaa mood kurang baik sikit minggu ni, lieya demam n mulut penuh ulser.....sakit gile, nak makan susah ....nak minum pun susah...so alang2 tak makan tak minum, lieya puase ajek he he he...jom laa tgk gambar, seb baik kene taip, kalo kene bercakap sure takde citer....he he he
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V
budak yg paling excited kalo ade kek...sape lagi?....
mija siap buat muke tekejut....he he he

tukang cucuk lilin......he he he


sikit pun aku tak rase lagi brownies nie, mulut sakit gile ni hu hu hu....



comel kan hi hi hi....


korang tgk video nie...mia n mija serba salah nak nyanyi lagu yg direka oleh papa dieorg
he he he selalu lagu 'bedei to you' ajek

video

minah kepochi....weiii ni kek mama laaaaa.....sebok ar korang nieh!! (ops, pic aku takleh dimasukkan kerana ade unsur2 kemaksiatan disitu, mak tengah seksi nyah!! wahahahahaah)


zana, si batrice ade geng.....si mia pun suke kumpul lilin he he he he




bunge due ketul di tepi kek, telah dirembat ngan jayanya oleh mia n mija




punye la besar kek tu, bunge yg keras tu jugak ko nak bedal



rebut la sorang satu...jgn gadoh2 daaaah....



muke hepi dpt bunge....keriak keruik bunyi makan bunge keras nieh....





tu sajork, laporan mother's day saya...simple tapi bermakne buat saye...
harap2 cepat laa sembuh ulser yg berbijik2 dlm mulut nie....nak makan brownies tuu!!






post signature



47 celoteh sahabat

Selamat Hari Ibu utk isteri tersayang. Ibu kepada Mia dan Mija. Semoga bahagia dengan kasih sayang dari suamimu ini...MUAHAHAH

May 11, 2009 at 12:09 PM

Selamat Hari Ibu Lieya..

sedapnyer brownies (opss..sorry..bagi ko terliuq pulak..) semoga cepat sembuh dr ulser so that leh makan brownies tuu..

May 11, 2009 at 12:16 PM

siannya ko lieya...habis tu ko tgk je la shah, mia & mija mkn??
sabar ye.....
maknanya ko leh slimmmm..itu penting tuhhh.... ada hikmah disebalik ulcers tu ko... :)

ps: ni SR alamanda ke? serius cantik tulisan dia. kalu yg sec 18 punya, aku rasa cam nk kt kat budak tu "meh sini piping tu, aku tulis sendiri lg cun".

May 11, 2009 at 12:26 PM

happy mothers day lieya..samelah kek kita..brownies..yummy!yummy!

May 11, 2009 at 12:53 PM

syoknya ada gak brownies tanda ingatan ...hehehe

adoii sakitnya kena ulser...pedih..

May 11, 2009 at 1:22 PM

Selamat Hari Ibu.... tuk lieya!!

aduh sedap giler brownies nih...tp syg tuan tanah sakit molot...kalo la aku jd jiran ko, tentu ko hulur kat aku ckit kan?? ekekkeke

May 11, 2009 at 1:22 PM

waaahh lieya...ko sanggup menahan nafsu tengok jeerr brownies tuuu??? ;)....

kalau diriku ini..lantaklah sakit macam mana pun...aku lantak jugak...kejap jeerr sakit tu...masa mula2 jeeerrr :)

Selamat Hari Ibu utk Lieya :)

May 11, 2009 at 1:52 PM

selamat ahri ibu..kek dah best,tp xleh mkn..cia lieya.sabar ye.org kata kalo ada ulser kt mulut,mkn pedas2 cpt sket elok.xtau la..

May 11, 2009 at 2:06 PM

nampak sedap lak brownies tuh kan..epi kia mija ek dpt tiup lilin..neway selamat ari ibu, lieya..cepat sembuh yek..

May 11, 2009 at 2:10 PM

bestnyer ada org ingat kat kita kan...so sweet brownies tuh.

May 11, 2009 at 2:22 PM

kek itu memang nampak sunggug sedap..

mkn antibiotik kalau ulser teruk sgt..dah sembuh buleh rasa kek tewww..

excited sungguh dua badek tu tiup lilin..comey tgk video tu.. ;)

May 11, 2009 at 2:27 PM

mesti sengeh je manjang yekk
heee

papa die xde bagi adiah istimewa ke?
lalala~

May 11, 2009 at 3:01 PM

eh kak lieya..kiter sama lah..atie pun tengah ader ulser mulut nie..tp 2 bijik jer la...nak makan pun payah...tp kalau akak tak bleh makan lagi kek tue..akak jangan risau..bg jer kt atie...muahahahah

May 11, 2009 at 3:23 PM

hepi mothers day lieya...
alahai naik ulser...penah rase...huhuhu..kalau dh penuh kt mulut tgk pn x selera kn...

May 11, 2009 at 3:53 PM

walaupun simple sambutannya ..tp itu pun dah sungguh bermakna kan lieya..

happy mothers day for lieya..

May 11, 2009 at 3:55 PM

happy mother's day lieya

May 11, 2009 at 4:06 PM

hepi mom's day to u Lieya!wah bestnye dpt kek...molot penuh ulser ye..ubat terbaik listerine aje!kalo akk kene, kumur ngan listerine biru tu insya Allah besok terus baik..tapi tataw le molot memasing cane hehehe

May 11, 2009 at 5:05 PM

Happy mother's day to u again!!

Sedapnye brownies!! get well soon lieya..minum air suam byk2 k.

As usual, suka tgk gelagat adik-kakak tuh.:D

May 11, 2009 at 5:13 PM

hepi mothers day lieya..

dapnyer brownies...terliur aku.. weii..persal la aku x tingat pasal brownies ms nk beli cake mothers day ari tu... mak aku ngan ank buah aku x brp suker cheese cake.. so aku beli kek biasa jer la kt kings.. aku x igt lngsung kt SR ada brownies...huhuhu...rugi2..
brownies SR dap giler.. ko x rasa lg ker nih... dap nk mmpos ko.. kalo mkn kt SR aku suka yg ada aiskem...lg nikmat..

May 11, 2009 at 5:16 PM

selamat hari ibu kak lieya...
erm sdpnye brownies tu...terliur la plk...hehehe....
kecian akk kna ulser ek..itu brmkna brownies tu kna bg kat la lieya...hak3....;p

May 11, 2009 at 5:40 PM

selamat hari ibu utk lieya..
yeah.. proud to be a mother k..

May 11, 2009 at 5:52 PM

alahai ciannyer kau lieya dapat tgokk n bau jer yerk.... huhuhuhuhu

comell sgt kek tu......hehehe cam biasa budak2 mmglah termat gembira kalu nampak kek..

May 11, 2009 at 7:59 PM

eh apasal jadi PTK lak nama aku tu.. huhuhhuh sori na tu laki aku nyer....

May 11, 2009 at 8:01 PM

selamat hari ibu lieya

May 11, 2009 at 10:05 PM

Happy Mother's Day....
best nyer.. 2 badek tuh mmg suka kek... sakan arrr mkn kek ya
suka.. suka kek SR

May 11, 2009 at 11:12 PM

bleh ko tgk jer kek tu lieya... tak terliur ker.. hehhehee...
epi mothers day...
kemain 2 badek tuh...

May 11, 2009 at 11:38 PM

abis ke ko mkn bronis tu 4 beranak lieya?
kalo tk abis ko pos ke klang taw...kakakaka...

May 11, 2009 at 11:51 PM

bertepek2 ko pakai kan bedak kt muka ank2 ko dikkk..mesti derang malu tgk gambo2 ni bila derang beso kanggg..hahahaha

May 12, 2009 at 12:53 AM

selamat hari ibu lieya!

celebration yg ringkas..tapi tetap tersimpan semat dlm hati kan..

May 12, 2009 at 12:57 AM

wah, bestnya dpt kek hr ibu dr somi tercinta....mia ngan mija pn tumpang sekaki ye...heheh....

lawak akak tgk mia ngan mija nyanyi selamat hr mama tu...mcm teragak2 je...

selamat hr ibu utk lieya.....

May 12, 2009 at 1:18 AM

Selamat hari ibu lieya...

siap ada kek lagi...ooo lieya kena ulser ek...dh baik lum?...so, dh mkn kek tu belum? :-)

May 12, 2009 at 11:03 AM

happy mother's day lieya..tu si mia n mija leh geng mimi..suka nau mkn bunga keras tu..sian ko ek..moga cepat sembuh dari ulser tu..

May 12, 2009 at 12:42 PM

selamat hari ibu lieya...

simple celebration tapi meriah dgn keletah 2 beradik tu kan...sedap nye brownies tu

May 12, 2009 at 1:06 PM

lieya..selamat hari ibu..

best tuh ada surprise dr hasben..en khai aku tuh...emmm..xde nya lah dia buat cenggitu..sbb dia kata setiap hari adalah hari ibu...huwaaaaa.....

weh ko dah baik lom..ko byk kan makan benda2 sejuk..mcm aiskrim or natadecoco..insyaallah cpt baik..

May 12, 2009 at 1:54 PM

kesiannya lia...org kata letak marjerin/planta kat mulut....musim kene ulser kot...sy pun kene jgk...xpe,lepas dah elok mulut tu...balun sungguh2 tau..peluk cium utk anak2 yer

May 12, 2009 at 2:09 PM

Selamat Hari Ibu dear...

Sangat terharu kan, so sweet....

Sorry Kin lambat wish...

May 12, 2009 at 3:03 PM

tok..tok..tok..

i'm back.. hehe! mcm lerr ko rindu kat akak kanss.. ehh.. taww.. ko rindu kans.. heheh!

SELAMAT HARI IBU untuk ko gak yerr dik.. menten jadikk mama VOGUE yang CUTE!

May 12, 2009 at 3:23 PM

hi lieya.... sonotnyer sambutan hari ibu tuh...
tp nper budak2 tuh suke pakai bedak comot heheheh... tp comel pe...tingan zman kecik2 dulu....

re: mmg meriah lieya oi.... posing bagai nk rak... sampai pantin pun rasa pelik sapa yg kawin nih... mjis sapa nih hahahhaha....

May 12, 2009 at 4:53 PM

Lieya.. Happy mothers day to you too!! Warrghhh dapat kek besaqqq lagiii besttnyerrr! Semoga sentiasa menjadi ibu/mama yg terbaik untuk anak-anak yekk!

May 12, 2009 at 7:26 PM

ha.....

sHa nmPk keSEkSian AKak hikhikhik...

Hepy mothERs daY kaK....

May 13, 2009 at 12:04 PM

salam..
selamat hari ibu lieya..
romanticnya suami lieya.. belikan kek tue.. dia mmg seorg suami yg penyayang..
semoga lieya cepat sembuh ok..
:-)

May 13, 2009 at 1:50 PM

Wah tukang tiup lilin baru lepas mandi erk...mesti wangi nie..auntie nur mintak cium boleh tak?Lieya, kak nur suka nengok budak2 lepas mandi kita bubuhkan bedak banyak2 kat pipi...anak kak nur kalau pi sekolah kak nur letak bedak dia lap balik...boring gitu.

suami yang menghargai isteri mesti celebrate untuk isteri tersyg macam lieya ni kan...kak nur tak suka hari ibu sebab dah tak ada ibu...lain kali kalau lieya mkn kek ingat kat kak nur erk...terliur kak nur tengok kek tu.

May 13, 2009 at 3:20 PM

bagus tul hubby lieya ni.... mmmg alert.... kalau lieya nak tau, kitorang tak pernah celebrate pun... ntah...rasa cam takde apa2 pun..kalau BD tu harusla kan.. hehehe... tak tau la kot2 tetiba thn dpn tukar angin tiba2 celebrate lak...

bestnya kek tu..akak tgk besar gak..tapi mesti cepat je habis kan?? bdk2 tu kan antu kek... mmg berbaloi la kalau beli...

May 13, 2009 at 4:34 PM

happy mother day untuk kak lieya...lerrrr tak mknlah kek tu ye alahai ciannya mulut kene ulser...sebelum ni saya ambik ubat ulser kat klinik je lps ada abg kat office bgth ada ubat ulser jenis serbuk punya dekat kedai tabib cina terus nurul g beli dah hasilnya alhamdulillah lebih cepat dari yang doktor bg hehehehe...trylah

May 13, 2009 at 11:07 PM

happy mother's day lieya
ada gak ingatan dari family tersayang
mesti rasa bahagia kan & rasa dihargai segala pengorbanan...


Moga dikasehi selalu

May 14, 2009 at 4:26 AM

Selamat menyambut hari ibu buat lieya...sedapnya nampak kek browines tu..terliurlah plak...hehehehe..semoga lieya cept sembuh dr ulser tu...

May 14, 2009 at 8:11 AM

Happy mothers's day lieya, sori lambat wish.. seronok tengok korang happy sambut mother's day.. kak mimi tak sambut pun.. hehhe

May 20, 2009 at 3:30 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy