Monday, May 25, 2009

Mija in the house!!!

hai hai hai!!!!! Mija in the house!!!!!!!!!!! hik hik hik (ketawa gediks dulu)......mija enterprem lagi nieh, dah lame plak tak sebok2 kat blog mama ....he he he...kite nak ngadu nie...mama kite tu kan selalu komplen kite tak pandai posing....die asek ckp kak mia jek yg pandai...mmg laa kak mia pandai posing sebab kak mia ngan mama kite tu same jek gediksnye, pantang jumpe kamera....ha ha ha (eh terkutuk plak).....ye ar, kite tensen:57: tau, sape kate kite tak pandai posing ....hah!! tgk nie.....



*

*

*

*
*

*

*




nie posing serius dari kite....pipi tu dilabuhkan 2-3 inci yeak







nie plak posing gadis ayu, tapi cam pelik laa posing nieh....

tak same cam yg kak mia selalu buat tu jek



haa nie baru betulkan, posing pegang dagu cenggini, 1 jari jek, bukan cam gambar kat atas tu sampai 2 jari naik.....



nie posing otomen 3 nak terbang




ni posing pemalu:120:....erm buleh ke?...






nie posing ...tergediks2 tahap gaban:36:






nie plak posing kontrol ayu:110: pakwe ensem + kaya lalu






nie posing manje + miang:88:.....hi hi hi






nie posing ala2 pegang rambut....





nie pun kire posing jugak laaa...posing ting tong:43:!! kuakakaakakkak





ermmm....ye ar, hasil posingan kite tetap di tahap sederhana kan...tak cam kakak kite...takpe laa, nanti kite improve lagi.....hu hu hu.....tgk ar nanti, lagi 4-5 bulan kite punye posing kalah akak kite tau....kalo mama kite bising2 lagi kite tak reti posing taulaaa kite nak buat ape...time mama kite tdo kite buat camni:17: pastu kite leset kat pipi mama kite...hi hi hi




dah ar, jom layan video :118:ting tong kite nieh....



video




:35:ok bai...bai...

post signature


53 celoteh sahabat

ekekekeke... ketawa dulu..(jgn marag tau mija..)

mija.. ko mmg tak boleh kalahkan kakak ko si mia tu posing... byk lagik kena improve.. mia tu kalo posing.. mmg terserlah natural + gediks.. kuakuakuaa.. jgn kecik hati tau mija.. ini ala2 paul moss kome dlm OIAM.. kekeke..

apa pun mija tetap maintain chomel tau.. n auntie suke gambo mija posing ting tong tu... nampak selamba n natural..

May 25, 2009 at 9:30 AM

bosa nye mulut mija tu..tu ketawa ke senyum tu yang oii?

May 25, 2009 at 9:37 AM

go mija go!
try yr best k!
hehehhee

May 25, 2009 at 9:38 AM

wahhhh.. ni mmg leh lawan kakak nehh.. kakak tu pon musti tengah carikk idea vasszz nak jadikk lagikk superbb..!

May 25, 2009 at 9:41 AM

whakakak... aper ingat adik x pandai posing ker...skali posing.. mau kepala kena dashboard.. heheheh... comei la dia... alahai.. xpe... posing slalu lagi... nanti leh lawan kakak ya... senang sok mama nak amik gambo...heheheheh

May 25, 2009 at 9:52 AM

hahahaha geramm tgk pipi dia lah.. lieya..ni mesti ko paksa mija pose nih... muahahaha

May 25, 2009 at 9:57 AM

ALOLOOOOOOOOOOO..CHOMELNYA DIA! NAK DIA PAKAI SKAF TU BAGAI YE? ANAK AKU KEJAP JELAH PAKAINYA. ALONG + ANGAH JE OK..YG LAIN, HAMPES! ;P

May 25, 2009 at 10:13 AM

wakakakka ketawa beso auntie tgk MIJA pose... mmg lom blh challenge kak MIA. Takpe2 leh improve lg neh!! mama ko bersedia tuk menggedikskan ko lg hehehe...

Aku paling suka pose ting tong ekekekke

May 25, 2009 at 10:24 AM

heheheh...terhibur aku tgk gambar anak daramu ini...

oklah tu mija...tak lama lagi terrer posing dr mama and kakak mia...bakat dah ada tu cuma blom terserlah je..

May 25, 2009 at 10:27 AM

laaa..
pic yg sengeh lebaq tu mati2 aunty ingat mia... dh sama le rupa time tu..

aunty paling suka pose senyum ayu coz mamat kaya+ensem lalu..
hahahha..sapa ajar ni??

May 25, 2009 at 10:50 AM

Ala..comelnya senyuman Mija..suka aunty emy tengok tapi tak leh lawan posing kak mia...

May 25, 2009 at 11:30 AM

hahahaha....ok la tu mija...anty kasik 90 markah suke tak? tapi keras sket la..mesti mama nyer yang duk suh teleng2 kan kepala tu eks...

May 25, 2009 at 11:46 AM

nie mesti ko suruh mija posing.....nak lawan posing dengan mia erk......lebaqqq senyum yerk....cantik tocang mija....lieya...nak tanya ler..camne hang buat gambar x leh copy tu....selamat sket kan...org tak boleh copy sesuke hati gambar sendiri...ajor aku yerk....tq

May 25, 2009 at 11:57 AM

hikhikhik....comeinya...
xpe2...mija kena blajo ngan mama n k mia la pas ni...ada ckit improvement...
suka pic ting tong tuh...ngan video..nk plak dia ikut apa mama dia suh...
mcmana nk kasi diaorg lekat pakai sepit2 ikat rambut nih? cha dh pandai lak nk pesan2...mama, nanak itat ambut tau...nk shepit je...gerammmmmm nye..

May 25, 2009 at 12:07 PM

emmm...salam perkenalan...lompat sana..lompat sini jumpa la blog yg cute ni.....comel2 gadis2 kecil nih.....

May 25, 2009 at 12:20 PM

muka mija yang 1st tu sebijik macam muka papa dia lah ;)...

relaakkss mijaaa....esok2 bila mija pandai posing....meleleeehhh ayaq mata kakak mia & mama tgk nanti kooott...hahahaha

May 25, 2009 at 12:40 PM

hahaha...lawak la plak mak ngan anak nie....mija pn pndai enterprem gak..cuma kna asah lg bakat gediks ko dik oii...nnti leh kalahkan kak mia tu...chaiyok2 mija...muahaha...

May 25, 2009 at 1:58 PM

sape kata mija tak reti posing?? ok la ni.....

May 25, 2009 at 2:05 PM

ysaha tangga kejayaa tau mija.. caiyol caiyok.. x lama lg kak mia...guling² majuk... sbb mija lg hebat dr dier...s yyyy jgn ckp kat kak mia tau..

May 25, 2009 at 2:39 PM

comei la mija.. ala mula2 posing sikit2.. pastu dah besar sket leh posing gediks cam kak mia kan..kan..

May 25, 2009 at 4:10 PM

Chomelnya... suak dia...

May 25, 2009 at 4:26 PM

Banyaknya posing mija nie...ooo nak kalahkan mia ek....pandai posing...ni leh jadi model ni..

May 25, 2009 at 4:40 PM

adushhh sakit perutku baca entry kali ini..hahahahaha kesian itu budak kerana mama dan kakaknya mengejek dia tak pandai posing skrang hah ambik kos kali posing meletuppppp wakakakaka...

May 25, 2009 at 4:44 PM

x leh nak calen kak mia ler mija
kak mia tu copyright mama mija..tu pasai bab berpose gedik, menjadi...mija kena asah bakat lagi...gi nuntut ngan mama lagi...x abis nuntut lagi nie..
hik hik hik

May 25, 2009 at 7:00 PM

ekekeke..cantik je tocang rambut gtu

May 25, 2009 at 7:16 PM

amboi mija....posing sakan nampak... heheh...tgh improvekn cara2 posing ke? x pe, bg auntie, mia ngan mija sama2 pandai posing...dua2 pn cute mcm model.....

May 25, 2009 at 9:18 PM

makan hati la kakak kau si mia tu mija oiii.. pasni mama kau tu mesti jadi kamerawomen asyik snap gambar mija jer.. ialah kata nak improvement kan.. kena la selalu practise... kak mia tu dah terer, tak yah diajar lagi.. lagi 2-3 minggu mesti mija dah expert nanti.. boleh la berduet dengan mia berposing ek..

May 25, 2009 at 9:56 PM

kire ok lah ni..comel je mija.hehehe
nanti da besor gi modelling class tau...

lieya:anda telah di tag!

May 26, 2009 at 10:38 AM

alorrr..mija majuk eh mama kata dia xpandai posing...xpe, kamu tetap pandai posing di hati aunty tau...give me 5.hehehe

May 26, 2009 at 10:38 AM

amboi2..kemain blaja posing2..sukalah tgk anak2 ko lieya..bergaya je..cam ko ar..hihihi..

May 26, 2009 at 11:20 AM

Mija darling dun wori....
muke mmg dah fotogenik
pasni byk kan lg latih tubi ha9...
nanti warn kat mama mija
pun dah terror posing....k

May 26, 2009 at 11:45 AM

comel nyer..sekali dia posing mcm2 aksi dia bagi..tulah mamanya asyik complen jer,,tu dia kasi habis tu..he he he

May 26, 2009 at 12:01 PM

hehehe...mija lak enterpem yaa...alahai..takpe mija... tunggu lagi beberapa bln..confirm mija blh challenge kakak mia... tak pun sementara ada ni, pi berguru dulu... nanti baru kasi pose yg kaw2 utk auntie2 kat sini...

May 26, 2009 at 1:35 PM

ala...cute nya suara dia!!!!heeeee.hee comel jer dengar

May 26, 2009 at 1:47 PM

sape kata mija x pandai posing...
pandailah tu kan....macam model lagi....aunty pn x pandai nak posing macm tu....

May 26, 2009 at 3:22 PM

yehaaaaaa teruskan usaha mija posing posing dan posing....

lieya aku nak anak pompuan leh ku pakai2kan sepit mepit cenggitu

May 26, 2009 at 3:23 PM

suke sgt tgk 2 bradek nie posing...comeiii...pandai mama dia ajar...tu la ank pompuan kan hehehe

May 26, 2009 at 4:06 PM

kira kan lieya budak2 ni pandai jugak beraksi. suluh jek kamera tahu lah apa diaurang nak buat
Mija & mia yang cute,.....
momma lieya get ready utk Jun nanti
kak dod akan setkan tarikh date akan datang. get ready erk...............(HUHUHU)

May 26, 2009 at 9:34 PM

sian mija.. ko kena buli ngan mama ko yer.. dipaksanya ko posing byk2 cenggitu..hahahha..

mujur ler anak ko ni dgr kata ko lieya.. ni yg suh posing geding time pakwe ensem+kaya lalu ni msti ko yg ajar kan..hahahha

May 27, 2009 at 10:46 AM

lieyaaa....hehehe cute nyer mija kan...pandai juga lah berposing..mija tetap maintain cute...suka auntie nur tengok mija tau...mija ngan kakak sama2 cute dan cantik..masing2 mesti ada kelebihan sendiri...tul tak lieya?

Kak nur kalau masuk sini, belum abis baca tulisan lieya akak dah ketawa dulu.
Lieya pun pandai berposing sebab tu anak dara lieya pun sama...kuah nak tumpah kat mana? Dorang pun mcm lieya juga kreatif dan tak kering idea...kak nur suka blog lieya...cantik serta kreatif.Dah akak tak mau puji lebih2...diam2 aje..nanti kang melorot tudung lieya pulak...hehehhe. Ok lieya peluk cium buat mija dan mia.

May 27, 2009 at 11:06 AM

comey je toncit..mija

May 27, 2009 at 2:54 PM

kecik2 pn pndai posink dah..tp pp gebu susah nk cover ya..hehe

lieya...awak kena tag

May 27, 2009 at 4:32 PM

banyak kene improve nih.. takper mija leh praktis lagik... mesti nanti leh lawan mama... hehehee..

May 27, 2009 at 10:46 PM

tu dia sekali sekala tunjuk skillll... hahahahhaha. Comell betul anak dara nih posinggg!

May 27, 2009 at 11:16 PM

>> bab posing serah kat dua beradik ni...
>> ada saja gaya...:D

May 28, 2009 at 1:25 AM

amboi mija pun dah pandai posing dah auntie ina tgk...nanti blhlah lawan kak mia..hehehhehe

May 28, 2009 at 12:28 PM

not bad pe mija ni brposink dik..
sweet je akak tgk...cumelll...

May 28, 2009 at 2:04 PM

amboi sikecik ni ... suka nya dia bergambar ;)

May 28, 2009 at 4:55 PM

lieya...
tq for da'wish...
bkn yg 3 lieya...
kedua pun lom lg....eheh

Anyway....ader lg
tak promosi celcom tue?
anyway pls add me YM
tiwabanos@yahoo.com
tq

May 28, 2009 at 5:13 PM

geram betul tgk anak2 dara lieya ni tau...pandai sungguh berposing

May 28, 2009 at 5:19 PM

Hi your kid has beautiful eyes and similar eyes as yours too. Ikut mak dia, ha ha.
Best regards, Lee.

June 1, 2009 at 1:33 AM

Mijapun pandai posing gak....
macam2 aksi tu...

June 1, 2009 at 10:44 AM

lieya, ko sakit mata ke?
dh ok lom?

June 1, 2009 at 11:55 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy