Tuesday, June 2, 2009

Citer di Perak

adoiyai!! mate ku sakit pulak arini, terpakse pakai spek mate gi keje...tak suke wei!! budak2 ni jahat panggil aku cikgu besar ...CES!!! he he he he......erm, kali ni lieya nak stori mori pasal kiteorg gi Perak.....sabtu 30.05.09 kiteorg bertolak....janji pukul 9lebih kat umah kakak ipar kat Puchong.....tapi cam biase laaa...dah namenye lieyalatif sebelum kuar umah harus sedas due posing....ngeh ngeh ngeh


mmg tergedik + miang anak2 aku ni posing.....lentok sane, tonggeng sini....


posing agogo dari mia, tapi cam biase laa si mija tu kejap jek mood posing die....haaa tgk muke mencebik die, dah start tak mo posing dah tu
tak mo dah!! ketepi kamu!! akak ko nak posing nieh....he he he he
tak cukup kat umah, kat taman depan umah kakak ipar a.k.a maklong mia/mija pun sempat sambung posing lagi hah
cam biase, mija dah blah...die bukan boleh dok depan kamera lame2, si mia laa tergedik lentok
aku layan ajek laa minah nieh
tengok ar tu, tersenget sane, tersenget sini...he he he
yg ni paling tak leh tahan nie.....posing gaye ape nieh ...goyang inul boleh tak?...heheeheheh



nie mase kat umah tadi, aku pun nak gak posing ngan anak dare aku yg sememangnye
pandai belakon tuh.... sebenarnye nak tunjuk baju aku hahaahah ni papa belikan mase die kursus kat langkawi ari tu, hubby aku ni mmg tau sangat2 taste wife die nieh...he he eh he




ade cam adik ngan kakak tak?....hahaahahahah (sile muntah darah)





dlm keter masing2 bosan, si mia sempat copet telur rebus kat umah mak long die, tapi bukan die nak makan, tapi nak buat conteng2....ni mesti belajar sekolahla ni, lukis atas telur...





singgah tapah ...sapedek duluw!!
ekceli kiteorg konvoi 3 keter, bapak n mak mertua lieya pun ade, yelaaa nak gi wedding kawan die masa askar dulu kan....




sampai ipoh pukul 1.30ptg, cari2 hotel....byk yg penuh sebab cuti sekolah kan, kiteorg pun main terjah jek takde booking.....last2 dapat kat Hotel Syuen....





dah selalu gi hotel pun tak ilang lagi penyakit jakun hah...sah2 katil si mia gi landing dulu



si mija biase laa...tetap ngan tipon die...





pemandangan ipoh dari hotel





lepak2 kat bilik sampai kul 4 lebih.....papa khusyuk ngadap lappy




kul 5 kiteorg dah siap2 nak gi swimming....




plan nak gi lost world of tambun esok so ari sabtu just main kat kolam hotel jek





muke hepi dpt main air


tepat kul 7 aku dah panggil suh dieorg naik.....





mlm tu kuar gi cari makan..... pastu jalan2 sekitar bandar....dah ade GPS ni so mmg tak risau sesat barat nie...laju jek kiteorg pusing2 sedangkan baru pes time pusing2 ipoh nieh





nie plak ari ahadnye.....kul 8 pagi dah siap2 ....nak gi ke kuala kangsar..wedding tu kat kuala kangsar then petang tu plan nak pegi lost world of tambun





terima laa posing dari kakak dan adik ...eh silap, mak ngan anak lah he he he
(cantik tak baju baru lieya, jenuh cari baju ni, dari dato ct pakai baju cenggini aku dah berkenan) tapi perut dah muncit sikit...oh oh adekah aku kene diet balik....



tgk muke mija...cenge jek pandang mia...die bukan boleh org dekat ngan aku...die ajek
yg boleh ngan aku....




pastu turun cafe...bekfes dulu....anak aku ni kalo dah jumpe air oren mmg tak hingat nak makan...bergelas2 die togok....



ceh, papa ni sempat plak snap gambo mama tengah melantak...seb baik dlm pinggan tak
membukit hehehehehe



e'eh makan lagi....he he he he ni dah sampai kuala kangsar laaa...kul 11 cenggitu, ni tgh makan kenduri..dah lame wei aku tak makan nasi minyak org kawin...





ibu mithali, sebelum makan kene suap anak makan dulu.... bukannye ape, si mija ni ade peel baru, kalo makan bersuap ... laju makannye, tapi kalo mkn sendiri die dah buat main2 makanan tu.....dah start peel tak mo mkn die, cepat2 aku gi beli Appeton Lysin tuh




lepas tu baru aku plak punye turn....he he he he




konon2 kan nak singgah lost world of tambun, last2 ikut kehendak mak mertua aku nak gi umah kawan2 askar die kat perak...sampai ke grik, lenggong kiteorg berjalan.....last2 kul 3 ptg baru abis, turun2 ipoh balik dah kul 4.....tak jadi laa singgah tambun, kang buat buang duit jek masuk, tapi dpt main kejap....next time laa plan gi sane.....hu hu hu...singgah shopping labu sayung ngan pasu2 jek....sampai putrajaya kul 10mlm cenggitu sebab anta mak/pak mertua gi banting dulu.....




dah sedap budak2 ni lentok, dari kereta pindah ke stroller, sampai umah pindah ke katil plak mmg dieorg tak bangun2.....ceh....penat mak/pak ko ni menghangkut sorang2 tau....





tu ajek citer weekend kami....heheheheh....penat tapi best....

*

*

*

V

jom layan video, ni mase nak on the way ke perak sabtu, jammed tetibe, rupenye ade excident...teruk gak sebab motor masuk bawah lori, sian budak tu...meninggal kat situ jugak...korang tgk video ni, sampai kat lori tu korang pause kan...tgk motor tu....mengucap2 aku tgk tau....minta dijauhkan laa dari kite kan .....sian family arwah tu.... same2 kite sedekahkan al-fatihah, aku mmg konfem mangse adelah melayu sebab tgk geng2 arwah yg naik motor tu pun sume melayu....rasenye cam student2 jek.....




video


nie plak, video yg aku suke sangat2....si mija pujuk mia yg nangis kene sakat ngan papa....comel aku tgk si mija pujuk...korang wajib tgk video ni tau heheheheh



video


psst... 4-6 jun aku ke langkawi ade kursus.....


post signature


55 celoteh sahabat

lieya..sory ler baru tinggal komen, biasanya kita jadi silent reader jer hihi. Dah beso nak dare yer..cute ler dorang pakai sedondon..muka pon dah nak mirip2 dah tu...

June 2, 2009 at 9:11 AM

panjang sungguh catatan perjalanan ko kali nie ye...

anak dara ko tu memang pandai posing la... lentuk liuk.. leh patah pinggang oooo

June 2, 2009 at 9:15 AM

salam lieya..amboi2..mia & mija kalo dah jumpa kamera..posing sakan..

June 2, 2009 at 9:23 AM

tak tahan yg posing adik dan akak tu hihi...

memang cantik le pesen bj ijo tu, gee pun berkenan jugak nak beli satu, tp hubbykan tak suka la plak... serabut katanya...

June 2, 2009 at 9:40 AM

Lieya... sonok arr ko g perak... kg halaman ku tuh... huarghh... dah lama x balik... rindu wei... hmm... wah ko dah ke lost world tambun tuh erk.. aku nama jer org perak tp x pernah pegi... bila la kami nak p ni..
amboi.. sakan posing 2 anak dara tuh... suka... suka...

June 2, 2009 at 10:40 AM

senang keje mama dia yer snap pic. Anak2 sporting.Laju jelah menyenap yer. Ate kome pegi peghok yer?he he he

June 2, 2009 at 10:42 AM

aduhh...ngeri nya tgk video tu...berulang2 kali akak rewind...nak tgk kedudukan motor tu... tulah kan lieya..mintak jauhla dari terjadi kat family kita mcm tu..

lieya.... suka tgk bdk berdua tu berbaju sedondon.... tapi mija tu cepat boring yek...sama cam Taufiq laa...skarang ni pun susah nak ambik gamba..awal2 je ok..pastu dah tak nak..tak mcm Rafiq... kalau gini, Mia blh geng dgn Rafiq la bab posing... suka posing ala yg ntah apa2... hehehe...

akak berkenan tgk baju ko gi kenduri tu..lawa.... hijau tu sesuai je dgn ko lieya.... tu beli dah siap ke??? yg baju langkawi tu pun akak suka tgk.. pandai hubby lieya cari baju... kalau hubby akak, bab baju ni dia fail sikit.. hari tu dia pernah belikan, pastu akak suruh pulang semula (dia beli melalui org, yg guna katalog ni)..nasib baikla blh pulang.... hehehehe.... dah tak berkenan takkan nak pakai kan...

June 2, 2009 at 10:45 AM

anak dara tu mmg tak disangkal lagi.... mmg pandai sgt2 kalu suh posing kan...

hehhhehe samalah aku sejak ada GPS ni sakan berjalan sbb rasa best jerk... tau2 sampai kat tmpt dituju.. hehheheh

June 2, 2009 at 10:45 AM

waahhh.. jauh sungguh catatan perjalanan.. lama betul tak pergi perak.. sonok sakan budak2 tu jalan2.. makan2.. splish splash..

mija kalo takde mood amik gambo terserlah muka keboringan dia.. kakak ma jugak yg sporting..

lieya.. cun la baju gi kenduri kawen tu.. errrmmm.. mana de peyut muncit.. selim lagik tuh.. jeles i tau.. bila nak kurus cenggitu.. kkekekeke..

June 2, 2009 at 10:53 AM

suka...suka..suka sgt2 tgk 2 badek ni posing.mmg cam kembar.tinggi dah nak sama dah..

lieya, aku pun suka la tgk baju ijau ko tu.cun sgt2.aku pun dah lama berangan nk beli baju gitu..kikikii.nk beli siap je senang.

xsempat korang nk p lost world of tambun eh.xpe, net time p eh

June 2, 2009 at 10:58 AM

mmg nampak mia ngan mija nih cam twin jerk.. lagi2 ko pakaikan sedondon... mmg ceria anak2 dara ko nih.. seropa ngan mama dia gaks...
weh, aku ada gak beli baju cam ko tuh.. abes bila aku pakai laki aku kata cam baju tido jer... sabo je laaa.... tak jadik aku melaram.. huhuhuuu..

June 2, 2009 at 10:59 AM

lawo la baju lieya..
dedua lawo..bekenan..
tp org slim mcm lieya lawo ler pkai...isk isk..dah ler kaler ijauu..tertarik the bomb jdnye

June 2, 2009 at 11:12 AM

anak2 dara lieya pn pndai posink lentok2..dua2 plak tu..layan je la lieya

June 2, 2009 at 11:12 AM

salam lieya....
la, lieya ke perak ye...amacam, seronok x perak ni? heheh...

hr sabtu 30hb akak pn ke kuala kangsar...tp lieya gi hr ahad ye...kalo x, blh la kita terjumpa...seronok punya badan yg langsing mcm lieya ni, mcm2 pesen baju blh melaram...zaman akak sblm beranak dulu, bdn akak sebiji mcm lieya ni...tp la ni, ya ampuuunnn...

mia blh geng la ngan mama dia sbb pandai posing...heheh...mija kena improve lg tu... ;)

June 2, 2009 at 11:48 AM

si kecik ni rajin btol berposing ... hehe ... comel je ... pantang nampak camera ;)

June 2, 2009 at 11:59 AM

alala..siannyer..eh hubby ko mmg pandai ar pilih baju..kenan aku tgk..laki aku? hampeh ar..anak2 ko mmg kaki posing ar..

baju yg ijo ko tu aku pun ada..2 psg..merah n biru..tp jarang pakai..xkan nk pakai gi opis kot..ada batu liplap2..hahaha..

June 2, 2009 at 12:30 PM

hehehe aku cam leh terbayang rupa mia kata "ke tepi kamu"... LOL..

cantik ko baju dato ct ko tu. eh x yah nk ngade2 nk diet2 nih... badan dh slim cam anak dara. lain la aku & mimi nih..heheh sorry mimi ko terlibat sama....

weihh aku ikut nasihat ko, play, sampai part lori tu aku pause. aku tau pasaipa dia excident camtu.
motor kan kat hway selalu ikut bontot lori. coz kononnya x de rintangan angin leh la laju. tapi tu la, maunya lori tu brek mengejut..jadi camni la.
kawan shahnun sorang dh meninggal cam ni le gak. coz ikut bontot lori.
Nauzubillah...

alaa cutenya mija pujuk kakak.. paling best "PAPA!! kenapa buat???"...wahhh garang ko. cam cikgu besaq.

June 2, 2009 at 1:00 PM

salam lieya
hang pi perok jugek ke
ngerinya xcident tu
masa kak dilla pergi tu ada gak xcident
mak aih kalau dah ajal...

comey budak2 ni berposink
baju lieya pun shuntek

June 2, 2009 at 1:28 PM

amboi anak dara dua org nie bkn main lg berpsoing auntie ina tgk...
bercuti smpi ke ipoh....sakannya berjalan kali nie...awat x mai penang sekali??hehehhehe

June 2, 2009 at 1:38 PM

wah lieya...jauh ke perak.....2 badek tu mmg pandai posing.....aku suke tgk baju yg shah beli kat langkawi tu.....cantekk ok!!!!ko x g LOST OF TAMBUN erk.....takpe...lain kali g perak harus terjah.....wey...nak g kursus kat langkawi erk...bestnyer....SLMT BERKURSUS!!!

June 2, 2009 at 2:10 PM

salam lieya,
mmg suke..suke tgk anak dara u tau..pandai je posing2..

cantiklah baju ijau lieya tuh..b'kenan..beli kat maner tuh..?
berangan jer...kene ler tggu pas pntg..br leh pakai..hehehe

June 2, 2009 at 2:22 PM

lieya..cantik sungguh baju hijaumu itu..suka aku tgk..

cute la bagi pakai anak-anak baju sedondon...aku suka tgk gambar mija masa pandang kakaknya sbb mia dtg dekat mama...hehe..tajam sungguh renungan

June 2, 2009 at 2:23 PM

bab posing mosiing nie.. baik mak baik anka mmg sallute..hehehe
chanteq a bj p kenduri tu.. suker color & fesyennyer...

seram a tgk accident tu..lieya leh selamber jer rakam hehehe.. akak tgk ni pun menggeletar badan rasanya...

June 2, 2009 at 4:05 PM

Memang macam kakak ngan adik pon!!! mamanya comel gilos..hihihi..pandai laki kau belikan kau baju. laki aku x reti. kang ntah apa pesen dia beli. dia pon mmg tak brani nk belikan. sure tak menepati. tambah lak mmg takde $! kahhhhhhhhhh..

wei lieya..kagum la aku tgk kowang ni. Elok je adakan stroller utk anak2 kau tu bagai. Kalau aku laki bini, nyaring je sore kat tmpt parking kejutkan bebudak tu bangun. Jalan sendiri! terhoyong hayang la anak2 aku..sian kan? hihihi..

June 2, 2009 at 5:02 PM
kak cahaya

wah...seronoknyer tengok happy family...bercuti dihujung minggu...anak2 lieya tu cam kembar la....

June 2, 2009 at 5:56 PM

hehehehe...siannya dua2 kepenatan la tu smpi tlentok abess dlmn stroller tu ha..adoi tau sgt mmg pnt lieya n husben angkt derg ye..hehe..ank2 izu ni pon zu dh xlrt lgla cm mia n mija yg dh bsr ni.huhu mau otot izu jd cm popeye..kekeke...

nway, bestnye nk g langkawi!! mmg chantekk bju lieya, yg hijau tu pn chantekk..klu slim mcm lieya ni pki papepun chntekk.:)

June 2, 2009 at 6:48 PM

hye kak lieya...
wah3...jalan2 cri mkn umh org kawen ek...heee....mija & mia tetap vogue the vass gtu...mama die pn ape kurangnya...haha...

akk...sweet la mija pujuk mia tu...alahai manja nya la nmpk 2org beradik tu...so sweet...=)

June 2, 2009 at 6:56 PM

salam lieya...

sebelum apa2 nak cakap sikit nih...lieya ngan nampak macam adik ngan kakak tau...baguslah lieya maintain melawan gitew...bertuah anak2 lieya punyai mama cun..ni bukan bodek tau tapi ikhlas...

suka tengok gelagat 2 anak dara lieya nih..mesra kamera..posink sana posink sini..ada gaya model..nampaknyer anak lebih posink dari lieya nih...

June 2, 2009 at 9:14 PM

aku dengar namaku di seru hirda.. ooo ngata aku belakang yer. heheheh

oo lieya tak sempat gi tambun yer.. oo mesti rasa kuciwa kan.. ialah dah planning lamakan.. tak pe la next time..

dah panjang betul rambut mija, lurus lak tu.. suka tengok.. tapi masih tak leh kalahkan kakak dia dalam berposing ni.. ni kena kasi lebih training ni..

baju lieya tu memang cantik, akak berkenan tapi orang pendek macam akak ni memang tak sesuai pakai baju cenggitu.. pernah try kat fitting room di first lady, tapi tangan dia, masyallah labuh ler.. memang tak sesuai sangat

June 2, 2009 at 10:37 PM

dah besarkan anak2 dara ko tu..ko cantik bangat la...nak belajar la nak jadi cantik cam ko.

June 3, 2009 at 10:33 AM

ooo..jenjalan kat perak ek...best nye...psstttt...cantek la bj lieya color ijau tu...

June 3, 2009 at 12:05 PM

ha ha haa.. mmg gedikks sungguh tengok 2 beradik ni tapi so cute posinggg!! Amboiii cik lynnn.. berjalan sakannn .. rasa baru baca entry gi makan angin ni dah gi lagii.. memang panjang langkah betull ! huhuhuhu

June 3, 2009 at 1:05 PM

>lieya.. akak takleh baca sgt coretan lieya tu.. mcm lieya kata la kejap2 ilang.. akak tak reti nak install software yg lieya ckp tu.. hehe.. (IT mmg failed!!)
>ehh.. berkenan akak tgk baju lieya yg warna ijo tuu.. lawo betull!! akak mmg peminat kaler ijau (kalau baju laa...) tp kalau benda2 lain lak suka kaler biru.. hehe.. tp tu ler.. org slim pakai apa pun lawa.. ish ish ishhh.. jeles nihh.. bila akak nak slim ni lieya oii??? (camnor ler nak slim asyik mencekik jer.. kekeke..)
>macamanalah anak2 tu tak reti posing cenggitu.. dah mamanya pun kaki posing jugak.. hahaha.. cuba tgk mcm akak.. ibunya kalau disuruh posing mamposs tak reti.. tu yg anak2 pun tak reti posing gak tuu... kalau disuruh posing malu2 kucennn gitu... hehehehe...

June 3, 2009 at 3:06 PM

a aku suka baju hijau tuh..law0..aku tringin nak melaram cenggitu or kebaya..tapi sbb aku ni breafeed lagi so payah la nak selak2 baju nnt..dulu time kanda kecik pun cenggitu nak tgu smpi dia putus susu skali ada adik lagi daaa...smpi bila pun xble nak melaram..

spt biasa aku mmg suka posing anak2 dara ko tuh..gediksss..ko p tambun?? aku haritu mcm nak ke situ gak..tap last minit cancel p bkt merah lak..

adik n kakak..boleh2..tapi kalo nak lagi best kita tgu 10 or 20 tahun lagi..masa tu anak2 kita dh beso..masa tu lah baru kita tau adakah kita langsing dan maintain cunss mcm azizah arifin tuh...i like her soo much..nak jadi mcm dia bila umo 40 nnt..hahahahah...

June 3, 2009 at 3:10 PM

amboi posing sakan anak2 dara ko nih.. cam2 gaya ada.. kreatip tul.. ni msti hasil tunjuk ajar mak dia kan.. wei..cntik ar baju ala2 dato ct ko tu..mmg sesuai ngan ko.. aku la ni da mls nk bli baju jarang2 nih.. pasal apa? pasal aku mls nk pakai inner kt dlm.. da la skang ni msm panas.. x lrt aku nk pakai baju 2 lapis.. tp cntik2 la plak baju2 camtu kan...heiiiii...

June 3, 2009 at 3:43 PM

weekend yg happening yerk.. :)

June 3, 2009 at 6:05 PM

salam kenal lieya...wahh..sonoknyer..ada twin yg cute...

June 4, 2009 at 2:18 AM

amboi berjln je ye kamu! hehehe..Lieya bebudak ni skrg kalau begambar kenmain lentok kiri kanan atas bwh ha..ikut mak die la ni hahaha..eh ekcited nk bgtau ko ni..smlm aku balik dr nursery, jaja ade tggu kat pintu bye²(spt biasa la hari² pn setia mem'bye²' kitorg hehe..tp smlm ghazi ckp "paiii ta-ta" kitorg pn ha? mende nye dah bye tata lg kan..rupenye die tnjuk ke jaja pnggil ta-ta hahahaha..comeii sgt! suke aku dgr nye...weh weh comey nya kmu dgn baju hijau tu hehehehe

June 4, 2009 at 7:45 AM

wallawehh..kakak mia n mija tu cun seh....
mmg selim melim n vogue gitu...
suka akak tgk ko pkai baju ijo tu lieya...

anak2 dara ko mmg kuat posink..
mengikut sapo lah tu..hahah..

al-fatihah utk arwah yg eksiden tu..
siannya...mntk jauh dr ahli keluarga kita kn...huhu..

June 4, 2009 at 11:10 AM

salam lieya,

bukan main lagi si dua badik tu berposing...penat berjln sampai tertidur kat stroller pun dorang tak tau...hehehe...cian kan budak2 kalau dah mengantok.Kak nur dah tengok viedo tu...mmg cute ler, satu memujuk..satu menangis...sampai papa pun kena pukul...betul syg menyayang 2 badik nie.

lieya, badan lieya nie slim benar..sesuai pakai baju itu..color dier pun sweet...kak nur pulak mmg suker color ijau..lieya nie tak kuat makan erk? Kak nur kan kalau pi jemputan kahwin..nanti hubby amik pinggan mkn utk kak nur mcm gunung tau,dier ikut tekak dier...kalau akak boleh abiskan tak per jugak.Sekarang nie lieya ada kursus erk...tinggal lah mia & mija.

June 5, 2009 at 8:11 AM

salam pkenalan lieya...
tima kasih byk2 atas sokongan & tips yg lieya bg ari tue...jauh di sudut ati rs khilangannya tp ida redha ngan pmergiannya...

June 5, 2009 at 9:12 AM

lieya
mmg lawo baju ala2 dato siti
tu...tempah katne?eheh
berkenan gak...

owh holiday kat perak..ye
akak yg org perak nie pun
lom penah gi lost world tambun tue..cis wat malunye....eheh

pssttt liya thanx for da wishes
pm ur fon no leh tak nk tanye about
celcom tu...ader lg ker?

June 5, 2009 at 4:07 PM

>> bab posing serah kat dua beradik ni je...
>> ada saja gaya berposing dia orang...:D

June 6, 2009 at 1:33 AM

best nye jenjalan konvoi reramai kan
uhuhuuuu...siap makan nasi minyak kenduri..
lapau-lapau sedap kan...

huhhh...anak anak lieya...kalau x posaing...x sah...
baju kurung ala-ala tok T tu memang cunnn
ramai plak org tempah wat raya niii kan....

June 6, 2009 at 1:44 PM

lieya, first sekali kak iena suka tul tengok baju2 mia mija pakai...sesuai gitu..dan lieya pun, memang mama yang anggun gitu..mengalahkan dato ct..sweet tul tengok mija kesat air mata mia...

June 8, 2009 at 3:14 PM

Bestnye gi makan kenduri sampai ke Grik..Sedih tengok accident tu Lieya,minta dijauhkan la kan..alahai..pandainye dia memujuk..siap ada adengan marah papa dia tu..cutenye

June 8, 2009 at 11:18 PM

sonoknyerrr..

June 9, 2009 at 11:57 AM

saya dah update ... bila nak update ni? nak tgk aksi si kecik ;)

June 9, 2009 at 12:34 PM

Hi, great looking kids you have. Got their mother's good looks too.
Guess they enjoy modelling, ha ha.
Have fun, Lee.

June 10, 2009 at 12:39 AM

mmg penat sakan tu 2 beradik smpai tido tak gerak2..

June 10, 2009 at 11:16 AM

salam,

amboi seronoknyer....
jeles akak tgk mia b'posing sakan kalau madihah sekejap jer ok lepas tu x mau dah sabar jer....

June 10, 2009 at 12:29 PM

bila nk hapdet..bz yek..
dh rindu2an dh nie....
cian tkde sore...
get well soon lieya...

June 10, 2009 at 2:22 PM

re:tq lieya...
kiter sesame puji baju memasing...eheh lawak lak...

lieya akak ader
try mintak fon no lieya
kat reen mama zara tp...
no yg 016 tu xde dlm servis...
pls approved my ym
nk cit cat ngan u lah...:D

June 10, 2009 at 2:25 PM

ko ni kan dik alang2 dh spi ke labuhan dagang tu cub ako lajakkan siit ke pekan banting tu ha..pehtu ko dial no phone akk..wakakaka..ha bleh kita posing mosing bagai..

June 10, 2009 at 4:14 PM

salam lieya..
dh sembuh dr skt mata.. kak t baru sembuh je ni ha.. mmg seksa rasanya.. sekarang penglihatan dah makin pulih.. alhamdulillah..
lieya mmg suka layan budak2 tu.. cantik2 pakaian diaorang.. baju2 lieya pun cantik2.. mmg intrend dan stylish lieya ni tau!!
berjalan ke perak tu.. kak t dh lama x ke perak..

keje ok? keje baik2 ok!!

June 10, 2009 at 7:13 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy