Friday, June 26, 2009

ape-ape je laaa....

heheheheeh.... tetibe godek gambar yg ade kat pc, jumpe gambar nie.....layan jek laa gambar nie....time makan, masing2 khusyuk...baik bapak...baik anak....cube tgk mulut papa mia mija ngan mulut mija...same2 herot time makan.....hik hik hik ...sempat lak aku snap time nieh....
nie plak konon2 majuk2....keh keh keh....


ni plak bajet comel....hahaahhahah


nie plak gediks2 tak semengah....hi hi hi



last but not least....hah!!! amik koooo!!!! buweeeeeeeeeeekkkk!!!



kui kui kui kui...jgn marah haaa, nanti kene jual....

*

*

*

*

jom layan video....mase ni kiteorg jalan2 kat Underwater World, Langkawi....jakun wooo tgk ikan besar...mase baru2 kuar dari tempat tu, aku tgk ikan goreng pun nak muntah.....hu hu hu


video

nie plak video mase kat langkawi jugak...mija hampir lemas....tu laa aku dah jerit2 sebelum ni jgn lompat2 dlm air...tu ar lompat gak, sekali jatuh...bekejaran aku gi selamatkan die.....

video

post signature


33 celoteh sahabat

haha!
anak beranak sama jerr comelnyerr..
eee! geram laa nengok anak dara kamu tu..
cubit skett, blehh..?

June 26, 2009 at 10:26 AM

kelaka posing buwek mija buat tu..heheh...dlm dok makan2 tu sempat lagi korang 3 beranak posing..sporting tul anak2 lieya..

June 26, 2009 at 11:24 AM

kelaka posing buwek mija buat tu..heheh...dlm dok makan2 tu sempat lagi korang 3 beranak posing..sporting tul anak2 lieya..

June 26, 2009 at 11:24 AM

lieya..hehehe..sowie ye..aku tgk video tu ..aku gi gelak kn mija lak..patutnye sian kn...comel la dia lompat samapi tenggelam tu...alololo...cian dia..nangis x lepas tu?
mia ni memang confem cikgu posing ni mama dia yg ajor kn...

June 26, 2009 at 11:28 AM

haa...comel sungguh aksi mkn tu...lieya..simpan baik2 gambar tu...mana tau kot2 ada contest utk aksi makan yg serupa, blh masuk...yg aksi awak dgn mia tupun blh buat contest....mak dgn anak sama2 sporting.... pandai je dia tiru gaya... sebijik sejibon....

ps: hubby awak takde yaa??? hari ni baru balik?? samalah dgn hubby akak..sejak rabu ditinggalkan... tapi hubby akak pi kuantan je... yg awak kelantan, lagi jauh...

June 26, 2009 at 11:58 AM

memang kalau tengok ikan2 kat situ tak lalu nak mkn ikan ...tapi kejap aje la...lepas tu lupo balik hehehehhe

June 26, 2009 at 12:05 PM

yg sorang anak papa yg sorang lg anak mama..he eh he..klakalah lieya tulis notes tu ckp jg mama baik2 padahal sape yg kene jg sape..he he he..
Sy xde hal punya keluar underwaterworld ke aquaria ker..ok jelah..lalu je mkn ikan..Nmpak nau kuat mentedarah

June 26, 2009 at 12:25 PM

betul cakap aimi tu lieya, gambar2 ni semua kena simpan leklok, mana tau ada contest, macam emily tido dalm drawer tu. heheh

eh tengok shah dan mija jer dok pulun makan, korang tak makan ker? asik berposing jer. heheheh

June 26, 2009 at 12:39 PM

hahahah sgt comel mulut senget dua banak tu.....

June 26, 2009 at 12:50 PM

mak n anak so sporting...

June 26, 2009 at 1:14 PM

Ha kau!! sib bek la..bebudak ni mmg camni le. selagi tak kene, nk jugak dia buat. keh keh..

comel la kau anak branak!

June 26, 2009 at 2:27 PM

re: ooo...mlm ni nak buat theme tu gak ya... tryla.... buat sementara ni..awak tulis je kat kertas, kod2 theme yg awak minat tu... nanti sampai kat McD, on wifi & terus masuk ke http://m.zedge.net/zcode, pastu key-in la kod2 tu.... ada sesetengah theme tu tak compatible dgn hp kita, so dia takkan dpt install dlm hp ni...pasal ada meesage "untrusted software bla bla bla tu", akak ignore je.. so far, ok je...even dgn hp2 yg sebelum ni akak selamba je download... blh la guna...

June 26, 2009 at 2:55 PM

pic buweeeekkkk yg tk tahan nk tgk tu...comeyy....

underwater world tu akak tk penah msk pon...dulu dok lepak kt luar..
cik abg je yg msk ngn yusry..hihi..

June 26, 2009 at 2:57 PM

bab posing
korang mmg terror
lagi2 si mia
pantang tul nampak camera kan...
nie kembar camera nie...keh keh keh

ko balik spg erk minggu nie
aku naik kl daaaa.....

June 26, 2009 at 11:37 PM

mia kalo bergaya sakan...
aper2 ajer style pun boleh

June 27, 2009 at 12:28 AM

a'a laaa maybe ade betulnyer peribahasa 'bapa borek anak rintik kan' laaaa siannyer mcm mana boleh lemas lieya mesti masa tu panic kan ye laaaa akak ari tu pun madihah jth basikal akak dh panic dh menggigil badan akak...apa2 pn best kan pg langkawi byk x shopping corelle, corning ware, vantage and sudah tntunya coklat2....

June 27, 2009 at 1:27 PM

hahah berposing baikk punya ye mak ngan anak...wah sangat berbahaya aksi lompat-lompat dalam air tu sib baik kak lieya nampak leh selamatkan klau tak nampak tak tahulah mcm anerkan huhuhu...

June 27, 2009 at 4:53 PM

Lucu betul Mija....tiru aksi Lieya..
terhibur hatikan lihat aksi anak yg keletah dan manja..
re; tq wish.mmg dah lama menanti baby girl...
dapur kena tutup dulu buat seketika..

June 28, 2009 at 2:53 PM

>> ini mesti kes dah kering stok gambar ni...:D

June 28, 2009 at 11:15 PM

Hello Lieya, beautiful pics. Your daughter is really cute, and the candid shots very heart warming too.
Have fun and keep well, Lee.

June 29, 2009 at 12:06 AM

alahai lawak la...yo-yo je la fmliy korang nie...kalo hari2 update wat aku tersengeh sorang2 je dpn pc nih!!!

June 29, 2009 at 8:00 AM

heheheh yer la ko, mulut shah & mija sepesen je time mkn..so cute!

aku suka pose gedik ko dgn mia tu... best ko dpt anak leh layan kepala mak2 cam kita nih...

ish aku seriau tgk video mija terplupp masuk dlm air tu... sure cuak ko time tu. tapi bagus la hotel tu siap ada pagar pisahkan pool org besar dgn kids kan? aku x pernah jumpa lg kat sini..

June 29, 2009 at 10:04 AM

thanks god..nasib la si mija tuh xpape kan..tu la aku rs anak2 ni wajib kita hanta blaja swimming kn...jgn jd mcm aku n dd dia nih..lgsg xpandai swim..nak masuk pool dewasa pun cam ala2 segam gitu..hahahah

alaalal..comel tgk mak n anak tuh posing2...dah mak nya pun comel kan..anak mestilah comel gaks..hehehe

June 29, 2009 at 2:27 PM

video tu x kuar lak lieya..korang anak beranak sporting giler..bestlah lieya..

June 29, 2009 at 4:18 PM

dh dpt tgk..anak buah aku aritu gitu gaklah lieya..nyaris lemas gak..sib baik xde apa2 eh..

June 29, 2009 at 4:21 PM

comel lah aksi anak lieya..tak sabar nak tunggu Humaira besar mcm mia and mija...nak suh posing mcm dua badek ni....mmg superb 2 badek posing

June 29, 2009 at 9:22 PM

wah! suka tgk video tu ... mcm leka plak :p

June 30, 2009 at 1:32 AM

smpat lg berposing sblm mkn tu.. pndai tul anak ko wat memek muka kan.. diikut je apa omak nyer buat..

eh ..lieya..bila lak ko g langkawi nih... aku x pasan pon entry pi langkawi nih..

June 30, 2009 at 3:36 PM

salam lieya.. akak lama betoi tak menjengah ke sini.. cam2 kerenah anak dara berduani..
kat opisni susah sikit nak menjengah blog ni kalau fotopages boleh ler jugak... lieya nyer fp dah tutup terusler yerk...

July 1, 2009 at 12:29 PM

salam...

anak dgn mak..mmg kalau bab posing nie terror..hehehhehe

suka akak tgk...

July 1, 2009 at 4:31 PM

hey ade je gmbr yg snap ek tuk tatapan kt blog ni.. hehe.. Dh r bdk2 dua org ni comei2 belaka..

ha klu mija n mia duk ats ikan pari tu lh wat tikar terbang kn kikiki ( gurau jerk)..

July 1, 2009 at 7:14 PM

ko nih...kalau anak branak xde pic posing...
x sah
hehhehehe...
anyways, memang evri times masuk sini
akka terhibur !

July 2, 2009 at 2:15 AM

re : hahah ... mmg x makan roti tu, pahit :P

July 3, 2009 at 9:35 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy