Wednesday, May 6, 2009

~selamat hari jadi mak~

hari ni hari jadi:74: mak lieya yg tersayang....JALITA BINTI HAJI MOKRI yg ke 50 tahun (06.05.1959) ...doa dari kami anak2 dan cucu2 semoga mak sihat selalu dan diberi kesihatan yg baik olehNYA.....sambutan awal kami dah prepare....beli kek kat Secret Recepi pastu sambut mase kami balik sempena cuti hari pekerja hari tu......ini la keknye....Caramel Cheesecake





tetibe tekak nak makan cheesecake, tu yg terus ke Kluang Parade beli kek nieh...






budak yg sememangnye minah kek adalah si mia.....sebok ajek ngendeng2:35: kat kek!!





terliur :36:plak aku tetibe...




mia dah frust tgk2 bukan 'bedey to yu' die he he he




jom nyanyi tuk nenek.....(ops!! suare aku jek yg lebih ha ha ha)




video


mia pun same nak sebok potong gak....he he he





mmg mencabar potong kek ni....melekat2...





makan time!!!!!!!!!!! byk jugak mia bedal...




mia 2-3 suap jek...die mmg tak minat cheesecake, kek bericing tu die suke




hah tgk!! mija makan 2-3 suap die dah start main manjat2...




simple jek sambutan kami, harap nenek suke:32: adiah dari kami......


post signature


32 celoteh sahabat

hepi belated bday gk utk mak lieya.... semoga dimurahkan rzki n dipanjangkan usia.... n semoga berbahagia....

tetibe je rasa tingin nk mkn chisss kek tuh... eeeeeeee geram nyer

May 6, 2009 at 10:22 AM

Happy besday mak lieya.. semoga dipanjangkan usia dan awet muda selalu.. mak lieya nampak muda.. ialah umur pun baru 50 tahun kan..

kau ni memang tekak SR ler.. akak tengok pun terliur2 kek cheese kek ni.. ni yang terasa2 kat tekak macam nak makan.. harus petang ni aku memburu SR. heheh

oo mia tak berapa suka cheese kek ek.. ialah akak kalau tengok dia makan kek icing kemain sungguh lagi..

May 6, 2009 at 10:27 AM

happy besday aunty..semoga makin cun,makin sihat..

lieya, aku pun terliur tgk kek tu weh..

May 6, 2009 at 10:44 AM

Happy Belated Birthday to mak Lieya...semoga panjang umur, diberi kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki..ameen...

cheesecake tu mesti sedap kan..baca perkataan caramel je terliuq aku..hihi

May 6, 2009 at 10:50 AM

wah happy birthday makcik...muda lagi baru 50 tahun...sedap nyer cis cake tu lieya...nyummy...wah tetiba terliur..

May 6, 2009 at 11:10 AM

Happy Bday to mak lieya...semoga pjg umor & dimurahkan rezeki...

nyummylicious cis kek!! dah lama x ngap SR cis kek nih!! huhu

May 6, 2009 at 11:34 AM

Happy B'day to mak lieya....
Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki....
sedapnyer cheesecake... tetiba teringin plak...

May 6, 2009 at 11:45 AM

happy belated birhtday utk nenek... semoga panjang umur murah rezeki yer.. aminn.......

adoiii sodapnyer lieya woii kek SR itu...... huhuhuhu mintak seselice hahhahahahah

May 6, 2009 at 11:56 AM

selamat hari lahir untuk mak ko ye lieya...wei meleleh aku tengok cake tu wei..sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

May 6, 2009 at 12:01 PM

selamat hari lahir baut nenek mia & mija.. semoga dimurahkan rezeki dipanjangkan umur....
kek tu mmg nampak sedap... akak ni mmg penggemar cheese....lg lg cheese cake...shedappppnyaaaaa...

May 6, 2009 at 12:09 PM

hepi besday to nenek mia mija..muda lg..baru 50...

huhuuh...cedapp nye kek tu...tekak tetiba nk mkn ciskek tu..ada apa2 ke...heheheplan next yr eh baby..chaiyok!..jom

re>> lieya, memang lbt ek..kalau yg 2 min lebih xleh la ek..adoi..
haaa..seriau tgk kn dia wat mcm tu..tp muka cha relax je bila jln mcm tu..

May 6, 2009 at 12:16 PM

hepi belated besday untuk mak kak lieya.....muda lagi mak kak lieya yer..patut anak dia pun cun..muahahha

May 6, 2009 at 1:30 PM

happy bday utk mak lieya...

May 6, 2009 at 2:00 PM

selamat hari jadi tuk mak lieya
semoga sehat selalu dan murah rejeki..amin

May 6, 2009 at 2:17 PM

happy birthday to ur mum lieya..biar simple..ingatan tu yg penting..ur mum mkn x cheesecake tu..jgn ikut tekak lieya je..kihkihkih..

May 6, 2009 at 3:10 PM

wow chese cake???teringat zaman bercinta sanggup g kat SR semata-mata nak cari oreo chese cake hehehehe

May 6, 2009 at 3:26 PM

MAK HANG NAMPAK MUDALAH LIEYA.. HEHE

HEPI BESDAY TO HER.. MOGA PANJANG UMUR..MURAH REZEKI..

CHEESE CAKE ITU NAMPAK SEDAP.. NAK!!

May 6, 2009 at 4:31 PM

hepy belated b'day 2 mak lieya...
moga diberi kesihatan yg baik, dilanjutkn usia n dilindungi olhNya selalu...

ko antu ciskek ye lieya...
akak lak cis2 nie kureng skit..

May 6, 2009 at 4:48 PM

Selamat ulang tahun mak mertuaku..moga sihat walafiat selalu dan bahagia di samping suami tercintha (bapak mertuaku la)

May 6, 2009 at 5:47 PM

salam lieya..

selamat hari ulangtahun kelahiran auntie.. semoga hidup auntie terus diberkati.. semoga dipanjgkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama suami, anak2.. menantu2.. cucu2 tersayang.. amin..

sedapnya kek tu lieya.. sure sedap tu!!

tq doakan kak t lieya.. lieya seorang yg prihatin.. lieya pun jaga diri.. kerja baik2.. jadi seorang yang dibanggakan oleh keluarga, majikan dan kawan2 ye lieya..

love u.. muah!! :-0

May 6, 2009 at 5:49 PM

lama tak tengok cucu atok si mia...

May 6, 2009 at 10:01 PM

happy besday utk mak akk...
smga pjg umo n d murahkan rezeki...
may allah bless her....

akk nk kek tu sikit...
terliuq nih...muahahaha...;p

May 6, 2009 at 11:28 PM

wuhuuuu hepi besdey to nenek yg hot! hehehe lieya pasni bleh anta demo tape ye kat sykt rakaman kekeke..wah kenmain mia suke bedey yu yu ye..tp sma la ngan ghazi pn tk gemo chez cake..apehal tah..dlu suke sgt...

mcm dh lma tk nmpk jaja kat nursery pepg..ehehe..oo ye la sbb abah ghazi yg nganto dh 2 3 pg ni...ptg je ummeh ghazi amik tp takde gak jaja..ke jaja absent neh?

May 7, 2009 at 5:20 AM

hepi belated bday utk mak lieya.. panjang umur n murah rezki..

sedaappppnyerrr ciskek tu..

May 7, 2009 at 8:05 AM

hepi belated bday auntyyyy (wahhh amik ko aku panggil aunty bole?? hehhee)

eh lieya mak ko muda lagi la. muka pun iras2 ko.

betui lieya aku dh berjejer air liuq tgk cheesecake SR tu. tu classic cheese ke? ni ada yg aku pi SR beli balik kerja nanti ni...heheh

mak ai..suara ko paling excited nyanyi.. takpe, tu namanya org kuat majlis...

May 7, 2009 at 9:12 AM

hepi besday mkcik..semoga sihat selalu..

dapnye ciskek..hmm.. aku da try da caramel cheesecake nih..tp x brp kena ngan tekak aku kot.. tp kalo ciskek lain...mmg aku suka.. trliur nengok kek ko ni.. ni ada lak yg menyinggah SR lak lunch ni kang..

May 7, 2009 at 10:36 AM

happy birthday to may lieya...

alamak, terliur pulak tgk cheese cake tu...nak kena cari cheese kek jugak la...

May 7, 2009 at 12:59 PM

hepi besday to mak lieya.....dan jg selamat hari ibu buat lieya dan seluruh kaum2 ibu x kira dimana saja berada.....

tgk kek cheese ni bkn takat mia je yg suka tu, akak pn dh terliur nih..tp kt sini xder SR la lieya...

May 7, 2009 at 3:10 PM

smg mak sentiasa bhgia ngan ayah...hehe..

waah..tang kek tu tedappp...
nk cikit...=P

May 7, 2009 at 3:38 PM

Lieya...Mak lieya muda lagi ek. My mum dah nak nearly 6O..hehehehe..
Happy Belated Birthday to your mother k!!! Moga pjg umur dan murah rezeki sentiasa..AMIIINN!!!..:)

pppssstt terima invitation dr ikka tak?

May 7, 2009 at 4:04 PM

>> happy belated birthday untuk bonda anda...
>> moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

May 8, 2009 at 1:57 AM

Happy behday buat nenek Mija
moga dipanjangkan umur
sempena hari ibu jugak
selamat hari ibu buat momma MIja & nany jugak
moga dikasihi selalu

May 11, 2009 at 9:48 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy