Thursday, February 18, 2010

hide & seek versi MIA & MIJA

aku nak tegelak tgk mia n mija main hide & seek (sorok2)....mmg lawak giler.....tak tau laa aku sistem mane die ikut main sorok2 nieh....wakakakakaaakak






tgk dari gambar mmg takde ape2 yg pelik.....same jek cam kite main mase kecik....sorang sorok...sorang lagi cari





kecoh kalo dieorg ni main sorok2...macam ramai nooo yg main....mase ni kat umah atuk melaka






tgh latalilatlailitamplom mase nieh...





terjerit2 main





yg ni kejenye nak menang jek.....






nak tau ape yg pelik....korang tgk laa video nie..... ngan sape cari sape sorok....main due org pun nak kene osom bagai....mia tak puas ati asik mija jek kene cari....dgn kiraan mija yg tunggang langgang....adoi mcm2 hal la....lawak2....he he he




video


**psst...lawa tak header baru i ...hik hik hik....





20 celoteh sahabat

ganas gak 2 badek ni main.sama cam anak2 aku lieya..mia asik mengalah je ngan mija kan..kaka yg baik sungguh la...hihi

cun seh header baru ko...i like...

February 18, 2010 at 9:32 AM

header baru tu mmg cantik..molotop..

to the kids..no rules lah lieya..janji leh main seronok2..hahaha..

February 18, 2010 at 9:39 AM

hahaha....2 org main pun kecoh dah kan???aku rs dah lama plaks x main nyenyorok ngan aqil...winduuuu je nak main camni...tp kalo mak pak join sama best nie lieya,..

February 18, 2010 at 9:53 AM

he he he..comel jer diorang tu kecoh2 yer...danish plak kalu main sorok2 muka je sorok bdn bontot semua nmpak..tp dia main sorok2 ngan kami jelah...he he he....

mmg cantikheader tu..nmpak fresh jer...

February 18, 2010 at 11:00 AM

he he he..comel jer diorang tu kecoh2 yer...danish plak kalu main sorok2 muka je sorok bdn bontot semua nmpak..tp dia main sorok2 ngan kami jelah...he he he....

mmg cantikheader tu..nmpak fresh jer...

February 18, 2010 at 11:00 AM

hahahaha lawak la 2 badek ni..syoknya derang bleh main sama2... maryam gak masih lg sowang2...

February 18, 2010 at 11:31 AM

wekekekeeke..

kelakar la dorg tu lieya..
huru hara jd yer.. tp mia tu sgt beralah ngn mija.. memg kakak yg baik nie..

February 18, 2010 at 12:05 PM

header tu memang cun giler beb! eh akak tengok video kat rumah yek. kat opis tak leh tengok video.. nanti komen semula

February 18, 2010 at 1:08 PM

lawo header ko lieya... cun2... aku bg 100 markah
mmg meriah lah umah tu kalu hari2 anak dara ko main hide n seek je hehehehe

re: uit... sesekali dpt dating... pastu ada lak budak ngaco... tak lomantik pun

February 18, 2010 at 3:10 PM

lawo header.. i loikeeee...

lawak la dua badik ni.. x smpat cr dh kuar.. ekekek.. mija lak ngira kuat sore. kalut ribut wpon main 2 orang.. ha ha ha..

February 18, 2010 at 4:26 PM

apsal anak² akak x pernah main sorok² ek...?? hahaha... kelakar a derang main lieya... x payah cari..yg menyorok tu menyerah diri.. slalunya org main sorok² nak jd yg menyorok ...sbb malas nak mencari..ni si mia & mija berebut nak jd tukang cari..hehehe...

cun sehh header tu...

February 18, 2010 at 5:05 PM

seronok ler depa main kat umah nenek johor...seluas2nyer yerk...

video x leh view ler lieya...ceh...melepas aku nak nengok aksi dua badek tu main nyorok2....

February 18, 2010 at 6:27 PM

mmg lawak la lieya akak tgk mia ngan mija main sorok2 ni...akak gelak sorang2..heheh...x susah pn nk cari yg menyorok tu sbb asyik nyorok tmpat yg sama je...ekeke...

February 18, 2010 at 9:24 PM

hahaha budak tu lagi suka mengira dari menyorok..siap rebut2 lagi nak mengirakan.. dorang belajar main sorok2 ni dari sapa lieya.. ni mesti mak dia ajar ni...

hahahah nanti akak nak ajar la farhan dan emily main sorok2.. mesti fun jugak

February 18, 2010 at 9:44 PM

header baru ko mmg cunsss.. i loikkeee..

ala poms aku x dpt tgk video tu.. pc aku tgh problem nih.. tgh tnggu org IT format blk..huhuhu

February 19, 2010 at 9:06 AM

cantikkkk bangat header tu,,,huhu

February 19, 2010 at 9:10 AM

lieya, teringat zaman kanak2 dulu main sorok2..hehe cute jer mia dan mija ni

February 19, 2010 at 2:02 PM

kelako lah tgk utube tu lieya..
sakan bebdk tu main sorok2...kekeke..

akak tunjuk utube tu kt farah dan2 tu gak dia ajak yusry main sorok2..hahah..

February 21, 2010 at 12:50 PM

sonok tgok Mia Mija dok main nyuruk2 ni
dulu kita pun cam tu gak kan lieya
nyuruk belakang pintu siap ada org bagitahu lagi....geram jek dibuatnya (he he he)
besar umah nenek Mija ni.....

February 21, 2010 at 7:03 PM

Acara cukur2 rambut erk.. heheh..

Amboi anak dara mu... kemain lg.. takut nak kene cukur.. caitt...
kang x de rambut, x leh melaram yek.. hahaha...

February 24, 2010 at 5:11 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy