Thursday, February 25, 2010

ohoooooooo mia gediks

pompuan paling gedik dlm hidup aku....sape lagi....nie laa minahnye...dlm kes nie, die over gedik sebab dpt makan aiskrim sebekas tu...ye aaa...kat umah atuknye...sume boleh!! huh!!
dah le kedekut....nak mintak sikit pun tak kasi.....sampai penutup bekas tu pun die jilat sampai licin....

tapi tu ar, ade pepatah org tamak selalu rugi....elok jek kendong bekas tu nak gi mkn kat luar umah, kaki tersadong pintu.....abis telongkop aiskrim tu wakakakaakak....tak sempat plak aku snap...


tu yg monyok muke....aiskrim dah tinggal sikit...wakakakaka...tu ar ko...dolat!! kedekut lagi ngan mak ko ni hah.....haahahhhaa


** skrang aku selalu ingatkan mia....org tamak selalu rugi...tapi die kate ...bukan la mama.....org tamak selalu jatuh...........hahahahaahaaha......pandai ko yeak!!



13 celoteh sahabat

gedik2 pun comel tau lieya mia tu...
anak2 kita ni kalu kat umah atuk nenek dia, umah opah dia ker mmg lah kita ni punya ckp satu sen pun xlaku...sebijik mcm danish kat kampung ari tu pun tala ais krim.

Tapi ais krim malaysia tulah...selagi ade dlm peti ais tu selagi tu dia nk abiskan..smpai terpkasa sorok...kalu kat umah jgn araplah kan..he he he

sian mia aiskrim dia jatuh..xpe nnti suh atok beli lain yer syg...:)

February 25, 2010 at 9:55 AM

gedik yek..ikut sape lah tu...
kelas gitu..siap posing maut mia...

February 25, 2010 at 10:13 AM

pandai pula si mia ni menjawab..hehe..aksi comel tu siap jilat2 lagi..budak2 mmg suke mkn eskrim kan lieya? mak budak pun sama..hehe

February 25, 2010 at 10:14 AM

hahahaha...
kalau kak lynn la qistina jawab macam tu entah macam mana la kak lynn nak tahan gelak...lawaks juga si mia nie yer...oh yer...update gambar baru ek...cantekss...

February 25, 2010 at 10:20 AM

eee...liuk lentok plak kaki si mia nie...geram aku...mkn sekerim x ajk anty pong:(

February 25, 2010 at 10:56 AM

hahahaha
tu cucu atok lieya semua nak mesti dapat punya....
camana kaki leh tersadong tu
rugi aa miya icecream dah tinggal sikit
Mija punya aksi tarak ke lieya

February 25, 2010 at 11:21 AM

hehehe..gedik gedik comel x per... cucu mmg mcm tu..atuk sure kalah punya... kdg tu geram gak kan lieya.. kalo depan atuk depanni nak marah pun x leh... simpan jerk a...
igtkan dia mkn habis sebekas tu..terkejut gak akak.. rupanye tertangkup...sian mia... lenkali bg mama sket tau...
mija x der plak...dia x mkn ker eskerem..?

February 25, 2010 at 11:53 AM

hye there..

alololo sedih ice cream jatuh..hikss

pandai je mia jawab orng tamak selalu jatuh:D

February 25, 2010 at 11:56 AM

alah..sian dia..betul2..jgn tamak..nti rugi n jatuh..hahaha..

February 25, 2010 at 12:54 PM

alahai comeynyer si mia tu lieya..

mia makn sorg2 je ais cream tu.. hu3x.. memg suke nooo la dier ngan ice cream.. sampai ke penutup tu.. hehehehe..

February 25, 2010 at 1:00 PM

too cute...
cayang la eskrem tu jatauh

February 25, 2010 at 4:21 PM

ala, cian dia.. nnti suruh mama bli lain ek..

pepatah alaf baru tu lieya.. ekekek..

February 25, 2010 at 7:29 PM

kih kih kih .. bijak pulak si mia mengubah pepatah .. idea yang sangat bernas..

wow seksi tengok mia berlengging sambil jilat aiskrim

March 2, 2010 at 3:09 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy