Thursday, May 6, 2010

ari besdei bonda aku!!~~

yeah!! 6 mei kan ari ni.... arini besdei mak aku la wei

puan jalita hj mokri

...hik hik hik...awal2 dah celebrate mase lik johor 1 mei ari tu kih kih kih ..... pi beli kek kat pekan, pastu potong2 kek jek....layan ar gambar, takde mood nak celoteh panjang2 ...kepale berdengung lagi ni selsema + batuk koh koh....huhuhu





budak2 ni biase ar, dieorg yg terjah dulu nak tiup lilin tu....




1 mei ari tu sume balik...meriah la umah...



adiah?...tgu ar mak, ujung bulan 6 kang baru kasi...special punye!! keh keh keh




nie ape kes?.... kek seketui dah jatuh kat baju die....geram jek aku...sebok nak kan bunge kek tu, sampai kek tercampak dari piring hah.....



**siyes! mgu ni aku nan ado mood maoo update blog, kat opis ni, suare aku jek terkokoh2 batuk huhuhuhu.....








33 celoteh sahabat

cantik rabut akak...

May 6, 2010 at 8:55 AM

y besday mak cik..sempga pjg umur n murah rezeki...

cantik kek tu..mcm ade coklat yer..
mia n mija mmg pencinta kek yer..

tu lieya yer yg rambut pendek tu?cantiklah..guna jari pun boleh...he he he..rambut baru yer?

May 6, 2010 at 9:10 AM

Happy birthday...comeilah kek tu

u kene minum air banyak2 taw & makan ubat & get a good rest...

May 6, 2010 at 9:51 AM

1st sekali aku nak comment...
amboi...rambut baru ker? hik hikhik..cun sehhhh

tiap2 tahun kan korang celebrate....1 mei...cuti..senang sikit...he he he...seronok ler mak ko...tu sure hadiah dari jauh tu kan...

waaa....ko tak baik2 lagi yerk lieya...
abis ler aku.....camnie..mau berminggu2 gark cam ko

May 6, 2010 at 10:07 AM

happy birthday ktmak ko lieya.. mesti dia happy kan.

kek tu cantek lah... hehe

rambut rebond ke??? hehe

May 6, 2010 at 10:25 AM

hepi besday tok mak lieya..wah!! hadiah apa kah itu?cucu baru ke lieya?hihi.

santek okeh rambut ko..nanti ko snap la bahagian depan lak.aku nk tgk.aku etringin nk wat rambut camtu tp cam xsesuai jek ngan muka aku.ko cantik xpe la lieya :)

May 6, 2010 at 10:32 AM

cantikkk nya kek...eh hari ibu ble ha???hahahaha...

May 6, 2010 at 10:56 AM

happy besday untuk mak akak..cantik rambut hehehe..wah hadiah dari jauh yer..bestlah kak kalau setiap 1 mei berkumpul ramai-ramai compem meriah aje umah..lerr batuk tak baik lagi yer..siannya..akak try makan icecream dalm mangkuk perisa vanila dan coklat untuk elokkan tekak akak..

May 6, 2010 at 11:19 AM

rambut baru ker lieya? kak lynn tak teruja sgt tgk kek tu tp teruja tgk rambut lieya...dah mcm posh beckham...i like it...

May 6, 2010 at 11:24 AM

hepi besday buat mak ko lieya... nampak sedap giler kek tu....yummeh...


aku pun xde mood minggu ni... tensen ngan jerawat2 yg timbul ni huhuhu

May 6, 2010 at 11:29 AM

sian ko lieya x sihat..mkn ubat, jgn minus ais.
Happy birthday untuk emak lieya..

May 6, 2010 at 11:32 AM

selamat hari jadi utk ibu lieya..
sama lah ..kty pun tak bapa sehat..sakit tekak dan batuk .
semoga lieya cepat sembuh ye..

May 6, 2010 at 12:12 PM

hepy bday utk mak ko ek lieya, moga panjang umur, murah rezeki n hepy2 selalu...
mak aku bday 22 may nih... heheheh...

re: hehehe tq lieya doakan ek moga2 aku sihat2 je, skrg nih aku mmg dh mule jht dh... dh ada baju kwn2 yg aku nk jht nih.... dr duk saja2 je lieya,
bosan lak, dhla edy takde

May 6, 2010 at 12:14 PM

Hepi Birthday buat ibu lieya...
smoga sihat sejahtera, murah rezki & panjang umur....

kids mmg gitu...pantang tgk kek & candle kan hehehehe

u take care tau...

May 6, 2010 at 12:20 PM

sodapnya kek tu .mak lieya awet muda ye.

May 6, 2010 at 12:39 PM

cantik rambut ko dik....happy bedei to ur mom..apakah hadiah nya...jeng..jeng..jeng...

May 6, 2010 at 1:33 PM

wow....cantik rambut baru kak lieya...sama la kiter...hahahah....kak lieya..cepat2 sembuh yer...dapat update blog bebanyak..heheh...hepi besday makcik...huhuhu

May 6, 2010 at 2:46 PM

va va va rambut baru.. rebonding lagi.. kelas...

happy besday mak leiya.. semoga makcik panjang umur dimurahkan rezeki..

mak lieya sentiasa cantik.. btw, nama dia tu yang best.. Jalita@Jelita .. hehehehe (ingat tak akak cakap, nama memainkan peranan yang penting). eheheh

May 6, 2010 at 3:37 PM

pergh rambut rebonding tuh..tu je yg aku perasan dulu..cantik2..

apa pun happy birthday to your mom ok..moga dia sihat2 selalu hendaknya..

May 6, 2010 at 3:44 PM

hepi besday makcik..moga pnjang umur dan dimurahkan rezeki..

mesti mak ko hepi kan lieya.. sumer anak2 n cucu dia ada celebrate besday dia..

uihh lieya rmbut ko cam amoi la.. cntik!!

May 6, 2010 at 3:50 PM

happy birthday auntie.. smoga terus kekal jelita, vogue, dipanjgkan umur, dimurahkan rezeki berbahagia disamping anak2 dan cucu2.. amin2.. amin.. muah!!

lawa rambut lieya.. mula ingat adik lieya.. tp lieyala tukan? mcm amoi.. hehe..

May 6, 2010 at 4:09 PM

batok eh? jpa doc dah? u take care ok? muah!!

May 6, 2010 at 4:09 PM

re : wadoi korang ni pasan gak rambut mak yeak....huhuhu..sesekali tukar pesyen.....wakakakaakak tu ar, tak sedar diri, muke tembam tapi nak gak buat rambut bob tuh.....huhuhu

May 6, 2010 at 4:44 PM

owh..sama la kita..tahap kesihatan kurang memuaskan, mood nk update blog pun kureng aaa..

May 6, 2010 at 5:20 PM

br nk tnya.. ambut br.... cun wey.. cam budak sekolah.. heheh.. kek tu menyelerakan..:)

May 6, 2010 at 6:35 PM

selamat hari lahir mak cik:)

cantik kekkk!!

take care lieya..panas dlm.. tu batuk..minum air byk2 k

May 6, 2010 at 7:30 PM

happy birthday buat mak Lieya...
moga diberikan kesejahteraan dan keriangan dalam mengharungi kehidupan bersama cucu2 serta anakanak yang tersayang. Mia dan mija suka kek nenek tu.....hehehhe

May 6, 2010 at 8:39 PM

Hepi bday aunty jalita... kellasss. aunty ok aku panggil. ;)
semoga panjang umo murah rezeki & bahagia selalu.

wah wah... aku nampak rambut baru ko.. cantik wei....

keh keh keh tu muka mija kena marah aa tu? siann mija...

May 6, 2010 at 10:10 PM

Happy birthday buat Mak lieya yeh!

wahhha.. cantekk rambut baru tu lieya.. nampaknyer sape yg sambut besday nie.. nenek ker cucu? hehehe..

May 6, 2010 at 11:29 PM

lieya.. amik award kat blog kak t ok? tq dik..

May 7, 2010 at 1:28 AM

mak aii besornya lighter?
wah...lieya rambut baru yer?
comel sangat..
seronoknya mak lieya kan...
anak balik sambut besday n merangkap ari ibu sekali..
happy besday makcik...

May 7, 2010 at 12:05 PM

happy belated b'day wat mak ko dik..
moga diberi kesihatan yg baik2 hendaknya...prezen akhir bln 6? ahha ni mesti prezen dr oberc nnti nie...hehehe...

May 8, 2010 at 10:11 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy