Wednesday, May 26, 2010

kuang asam boi ko MIA!!~~





mmg sunggoh kuang asam ini bodak.... saje laa aku test suruh buat mimik muke aku.....




♥♥
♥♥
♥♥
♥♥
♥♥
♥♥
v




aku cakap "mia, camne muke mama kalo marah"......niee haaa...die bagi muke kat bawah nie hahahahaaahah...sampai juling2 bijik mate kalo marah...tipu tol...mane ade aku marah cenggitu hahaahahah (dan dan tak nak ngaku!!)








nie plak konon2nye muke aku kalo merajuk..... oo cenggini rupenye muke aku kalo merajuk bahahahaahahahah!!!~~~







nie plak kalo aku nangis...... tipu ar, takde maknenye aku nak nangis cebek2 gitu heheheeheh




nie plak aku suruh die buat kalo muke mama tgh cantik.....keh keh keh





macam2 hal laa ko mia!!~~~



**tgh pikirin mane nak gi cuti wesak nie....mia & mija nak mandi sungai le pulok!!

















34 celoteh sahabat

ala marah ker...merajuk ke...budak tecik ni tetap comei cam mummy dia hehe

May 26, 2010 at 9:07 AM

hahaha...pandai la dia buat memek muka..tp aku paling x boleh blah tang muka nangis tu... siap cebik bibir... cute giler...

May 26, 2010 at 9:09 AM

pandainya mia posing mcm2 muka ko lieya..semua posing comel, kalau mama dia posing mcm tu comel tak??haha mestilah comel.mak dgn anak sama comel

May 26, 2010 at 9:15 AM

heheeh..
comel2...

May 26, 2010 at 9:30 AM

hehehehe..

pandainye la dak mia nie kan!.. seme dier copy uper mama dier dalam versi macam2 yeh lieya.. hahahaha.. memg kelakar..

May 26, 2010 at 9:32 AM

pandai mija wat memek muka ko..hahaha.kemain lg dia ek.hepi nya ada anak kan.dah leh wat kawan :)

May 26, 2010 at 10:26 AM

eh ank2 ni jujur tau.....so aku caye la muke ko mcm mia buat tu ms time2 ko mrh,majuk n chantek...ahaks

May 26, 2010 at 10:37 AM

hahaha..comel jer mia wat muka2 tuh..hehe..papepun ina mmg suke tgk anak2 lieya posing2 nih..

May 26, 2010 at 11:15 AM

cam tu dah boleh jadik pelakon.boleh buat memek muka semua.tapi akak suka yang tengah marah tu, cam ziana zain, dah akak tengok.

May 26, 2010 at 11:16 AM

hahahah...pandai betul mia ajuk muka akak...comel plak tue....hahahahha

May 26, 2010 at 11:34 AM

hahaha pndai mia ajuk memek muka ko lieya.. cerdik tul si mia nih..

aku cuti wesak ni bwk echa blk kg cooi..echa sibuk nk naik"ketatapi" so nk bwk dia naik komuter dri stesen Rasa ke Tg. Malim pas2 mebi nk g mandi sungai gak

May 26, 2010 at 12:24 PM

comel sgt ko marah, merajuk tu wehh!

hakakkk ni...kalau jin aprit masuk...rupa sgt hazab! hahahaha..

May 26, 2010 at 12:59 PM

hahahahaha pandai dia mengajuk mimik muka u ek sis...cute banget!

May 26, 2010 at 1:30 PM

heheheheh...mia so cute!!!

budak tak ada tipu punya kan...kan kan kan...
hahahahahaha

May 26, 2010 at 3:30 PM

wakakakkaa..kalo kty dah gelak gulin2 ..kan main laie mia..

May 26, 2010 at 3:55 PM

wah pandai mia mengajuk memek muka mama dia.. boleh lak tu setiap aksi kau amik gambar.. steady jer dia.. kelakar la mia ni

mandi sungai?? hulu langat pun syok gak..

May 26, 2010 at 5:37 PM

alahai..ada2 je ye..hehehe..ko gi mandi kt batang kali lieya..syiok..

May 26, 2010 at 6:08 PM

hahahah mia..
pandai ko tiru aksi mama ko yek walopon tk serupa....comey je muka mia tu....

May 26, 2010 at 6:13 PM

cutenyerr.. ehehe

May 26, 2010 at 6:54 PM

cutenyerrr.. ehehe

May 26, 2010 at 7:02 PM

LOL cute.
nampak sgt dia selalu observe ko..

muka merajuk cam muka bengang je mia... hehehehe..

May 26, 2010 at 7:58 PM

anak dara ni kalau ada depan auntie dah auntie cobittt pipinyaa! ha ha

May 26, 2010 at 8:24 PM

hahaha macam2 anak dara tu ye..akak suka tang mimik muka ko marah tu lieya..hihi..nak gi mandi sungai ye.bestnya..try la gi kalumpang lieya..

May 26, 2010 at 11:49 PM

hahaha.. kelako tgk memek muka anak ko lieya... sgt chumell...

May 27, 2010 at 12:35 AM

hahahaha...pandai anak ko sakat ko kan???baguihhhh!!!buat lagi mia anty sukerrrr!!!kalo boleh buat betul2 bengis+huduh..mesti mama bengang gilosssss!!!

May 27, 2010 at 1:09 AM

kelakar la mia nie...

May 27, 2010 at 8:15 AM

comel je aku tgk. buat lah memek apa sekalipun. heheheh

May 27, 2010 at 11:27 AM

lieya, mmg betul la mia buat tu.. budak2 x reti tipu... :) haaa... mu xnak ngaku ek.. wakakakakakkak....

May 27, 2010 at 12:08 PM

Hahaha Mia pandainya dia. Mama Mia kalau merajuk cam tu erk baru taw (harharhar). Biasalah Lea budak2 kan sujka Ngusik

May 27, 2010 at 2:11 PM

hahaha..pandai mia..ye la tu lieya..budak keick tak pandai tipu..kekkeke..

May 27, 2010 at 3:35 PM

hahahahahahaha...pandai mia..lawaknya...

May 27, 2010 at 9:35 PM

pndai lah mia ajuk mama dia...mcm2 mimik muka dia buat...ha ha ha

mia, mama mia xkan buat muka mcm tu tau..mama mia marah ke, nangis ker, merajuk ke tetap maintain vogue tau...curlast mama mia tau...
ape2 pun mia n mija tetap comel...

May 28, 2010 at 11:02 AM

hehehhe, pandai betul wat memek muka yer... cute giler!!!

May 29, 2010 at 12:55 AM

lawak la mia ni..pandai buat posing memek muka...heheh...

May 30, 2010 at 3:13 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy