Tuesday, May 11, 2010

main sep-sep versi mia & mija

budak2 ni kalo kat umah suke main sep2....kdg2 lawak tgk care dieorg ni main...... dah le lagu tu asal boleh jek.....main taler jek.....
:97:




kemain mengepak tangan nak main sep2 hah.......wakaakakaakak..dah name gegirlkan so main la sep2....kang main gusti2 kang aku yg terkujat2 kang hihihihihi :60:




siap lage2 siku hah....tu yg aku ckp lawak...dolu2 aku main sep2 takde pun sampai lage2 siku hah......





haaa ni pun biase jugak...mule2 baik jek main...pastu kang sorang mesti sentaps..... ni mija tgh sentap :70: ngan akaknye la ni.....ntah nape ntah....





hah nengok!! start merajuk :68: plak si mija....mia buat muke sedey ngadu ngan aku, ckp mija tak mo main lagi ngan die.....aku?....lantak kome laaaa....kang dah abis gaduh, main le balik semula.....hik hik hik


ikutkan hati aku nak aje aku wachaaa :49: kan...main sikit2 gaduh...pastu majuk....mija laa biasenye....die nak menang ajek kalo main...takleh kalah2...





cube tgk video mia mija main sep2...... hahahahaahah....macam2 hal laa anak2!!~~

video









33 celoteh sahabat

klu tengok gelagat anak2 bila teringat balik mesti kita senyum sendiri kan...seronok tengok 2 beradik nie

May 11, 2010 at 8:25 AM

alahai..dah tersentap! takpe kejap jer tu pastu main balik..dah biasa dah.. (betul tak?) huhuhu...

May 11, 2010 at 8:28 AM

lama dah tak main sep2..kalo girl mmg suka main sep2 kan ..

May 11, 2010 at 8:33 AM

betul tu lieya..golongan adik ni xmo kalah kan..kadang cian aku tgk kaka dia terpaksa ngalah ngan adik.adik asik nk menang je..sama kes ngan anak aku ni..hihi

May 11, 2010 at 9:06 AM

betul lieya kadang2 kesian kat kakak kan selalu kena mengalah...

May 11, 2010 at 9:21 AM

Lieya..haikal pun selalu ajak iza main sep-sep nie..siap yg siku2 tu...tapikan, satu patah yg dia dok nyanyi pun iza tak faham hahahaha....ni dia blaja kat taska lah nie....balik umah mak bapak yg jadi mangsa kena main dgn dia...hehehehe...

May 11, 2010 at 9:22 AM

sep sep sep bom bom bom ni kann??

mesti nak kena ajar my kids ni nnati hehehe..biar balik kg nanti budak kg kagum tgk diorg pun reti main sep sep sep ni hahaha

May 11, 2010 at 9:55 AM

gitew ler kekdahnyer kalau dah main adik beradik.....memula baik..pastu gaduh..pastu baik lagi..

tp tu ar..aku pun confuse..camne main sep sep siap ada laga2 siku bagai.....step baru kot lieya...

May 11, 2010 at 10:39 AM

skg budak dah advanceeee...main sep2 x gaya cam kita dlu...diorg lagi kretip!!!lagu pon dah lain...

May 11, 2010 at 11:01 AM

Kadang2 nengok gelagat anak2 ni seronak tpi bila time d orang x baik hangin juga kita satu badan....

May 11, 2010 at 11:21 AM

Soooo cuteeee.......... saper ajar? mama dia ker? budak2 cmtu la.. kejap gaduh, kejap baik pulak kan.. heheheh..

May 11, 2010 at 11:38 AM

ala lieya bkn anak girl je suka main, danish pun layan sep2 ni tau..he he he..dia yg ajak sy main sep2..
uish smpai ke siku ha diaorang main..he he he..klako...

sian mija mrajuk yer...biasalah dah main berdua mesti adelah adegan sentap2 nie..nama pun budak2 kan..xpe mija main ngan untie yer..mesti untie bg mija menang...

May 11, 2010 at 11:45 AM

owh....baru atie tau sep2 tahun 2000 nie kene laga2 siku jugak...heheheheh...kelakar jer tgk dua badik nie...huhuh

May 11, 2010 at 11:53 AM

kids slalu gitu kan sis...
main main...gaduh...lepas tu baik balik...main main gaduh....
kkdg geram je kita tengok dorang nie hehehehehe

May 11, 2010 at 12:05 PM

ohoooo mcm tau jek lagu yg mia n mija main 2...hihihihiihih

May 11, 2010 at 12:07 PM

teringatlah masa kecik-kecik dulu.suka sangat main sep sep tom tom.diatas dibawah..lupa liriklah.khe khe

May 11, 2010 at 12:13 PM

salam singgah...
anak-anak zaman sekarang memang banyak ragam kan...

May 11, 2010 at 12:31 PM

best biler ader geng nak main... ini anak aku adriana tuh suka gaduh ngan aqeel ko... ader jer x kena.. huhuhu... tuh lum lagi yg sorang besar... x tau la camner

May 11, 2010 at 1:25 PM

kiutkan...i pun suka gak main sep2 ni....hehe

Happy mothers day to u dear...bess u ada 2 org gegirl...hehe

May 11, 2010 at 2:47 PM

hehheh..comel jerk dak dua nie men sep2...heheheheh...tp mmg version xpernah nmpak tue...hahah

May 11, 2010 at 3:08 PM

seronok..seronok..seronok..
tengok anak-anak lieya ni..
boleh jugak berkawan main sama-sama
anak nani lain pulak masalahnyer..
sorang nak main ball..
sorang nak main masak-masak..
last sekali bertekak..
abis cerita...

May 11, 2010 at 4:20 PM

setakat merajuk tu leh lg handle lieya..anak2 aku smpi pukul2 adiknya..tu aku geram tu..si fifi lak jenis cenggeng..sket2 nangis..geram tul..

May 11, 2010 at 4:56 PM

tingat la zmn kite kanak2 dulu.. main jugak sep2 ni.. siap macam2 versi... hehe.. cuma ank aku lom tunjuk skill sep2 ni lagi...

May 11, 2010 at 9:12 PM

heheh..

nasib baik majuk je lieya.. kalo cam anak dara & terune ena tu sampai bergaduh2 tarik rambut pun ado.. adeihhh lg sakit palo omak nie tau!>. huhu

a'a la kan.. dulu main sep2 camtu tak de plak laga2 siku.. ekekekekke.. kelakar la pulak.. :)

May 11, 2010 at 9:59 PM

teringat zaman kecik2 dulu..huhu

May 12, 2010 at 5:52 AM

hahahaha..teringat dulu2..siap bagai 2 paten lagi sampai nak patah tangan tu..hihi

May 12, 2010 at 6:45 AM

sama mcm anak E-na kalau dapt main 2 beradik tu mmg macam2 aksi dan byk betul ketawanya...untung juga ada 2 org girl ni so dia ada teman nak berkawan...yang 1st E-na pun nama Damia...hihi

May 12, 2010 at 7:58 AM

lieya,
terus aku teringat zaman aku kecik2 dgn kakak2 aku...
yer la ko, zaman dulu bebudak creative, mcm2 kita leh main. x yah menan2 ni.

hehehe.. cute muka mija merajuk. sib baik mia baik hati nk pujuk.
mcm kakak2 aku harammmmm....
aku merajuk, derang bo-layan je. cisss....

May 12, 2010 at 8:00 AM

hehee..
gitulah adikberadik..tak gaduh tak syok lah..
lebih2 sesama gegirl..
syok..leh jd bff 4ever

May 12, 2010 at 9:22 AM

sori lieya, lambat komen..

wah dah terer dah dorang hafal nak main sep2.. dulu akak nyanyi sep sep sep mi mi mi. hehehe

tp ni 1st time tengok dorang sep sep berlaga2 siku ..

May 12, 2010 at 12:01 PM

comel aje tgk 2 beradik nie main sep2 lieya..kalo yusry lak diajaknya farah main tinju...

abih sarung kaki baby diorg gi wat sarung tgn utk brtinju... waduh2x....feninnn...hahaha...

May 12, 2010 at 12:17 PM

hahahahaha
ooo macam ni main
sebab sofea i dok abc...
ciwa kang kang kang
ciwa wa wa wa
lalilali jus
pong pong pong
ahhhh...[angkat kedua-dua tangan]

hahahahahaha

May 12, 2010 at 2:08 PM

hahaha.. sonok tgk budak2 ni main kan.. nk plak part yg ada lagu2 nih.. mesti kelakar gile dgr dorang nyanyi kan.. pas2 bergaduh.. hahaha

May 12, 2010 at 6:12 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy