Tuesday, May 4, 2010

♡nan ado mood!! ❤

hari nie saye kerja dlm keadaan ting tong...kerana simptom2 maoo demam + selsema + batuk.... betul2 takde mood!!~~~




nak cuti sebenarnye, tapi semalam dah cuti pi buat pasport.....citer pasal buat pasport plak, nape yg lahir kat sabah n sarawak leceh sikit nak buat pasport...surat beranak mak ayah pun dieorg mintak...seb baik mmg ade spare dlm fail....kalo tak ...tak memasal aku nak kene balik kg amik salinan huhuhuhu!!~~~





**entry tependek yg penah saye buat♡ ❤

26 celoteh sahabat

samalah ngan nurul tak der mood jugak..akak buat pasport yang 2 tahun punya ke 5 tahun?? ehem..ehemm...

May 4, 2010 at 8:44 AM

i pun no mood sis...
tapi kerna terpaksaaa datang gak opis nie :(
wah...buat passport..jeng jeng jeng :D

May 4, 2010 at 8:50 AM

huhuhu...lieya, apesal la sama ek? kak lynn pun pg nie x der mood juga...pagi2 nie dah ada yg buat kak lynn naik hangin...

uits, buat passport nak gie mana?

May 4, 2010 at 9:04 AM

sama la ngan aku harini lieya. modd swing. x sihat..

May 4, 2010 at 9:07 AM

aku since naik dr mc ari tu, mmg le takde mood manjang. mood cr keje lain je membuak2. hehe

mau ke mn buat pasport? ke sebarang kah?

May 4, 2010 at 9:43 AM

ini mesti cuti2 oversea yer lieya..tgk statement x sabar tunggu bln 6..hehe..apa2pun jaga kesihatan k

May 4, 2010 at 9:45 AM

weh pi le amik mc kalo dah ada sintom2 nk dmm tu...rileks2 kan bdn...sure ok!!!

uit wat paspot nk pi mno...coti2 obersea plak ke....best22222x

May 4, 2010 at 10:10 AM

aku sejak semlm x dak mood nk kerja.
kan? sib baik aku soh ko prepare siap2 kan? aku dh kena dh dulu.sib baik time tu aku buat kat bkt kayu hitam. so balik le umah amik surat beranak parents aku. tapi bila nk renew nanti, derang x mintak dah.

May 4, 2010 at 10:17 AM

alaaa..sian ko
musim kot lieya...
baik ler ko amik MC jer lieya...stay rehat2 kan badan kat rumah tu...

hu hu hu..
aku takde pengalaman lagi nak buat passport.....

May 4, 2010 at 10:33 AM

Alah ciannya lieya.musimlah.cam akak, malam tak boleh tidur batuk tak berhenti-henti.tekak sakit je.pasal pasport tu tak tahulah.akak tak de pasport lagi.take care.minum air suam banyak-banyak sikit.

May 4, 2010 at 11:25 AM

owh ..nasib lieya ade simpan copy ..kalo tak kena lak apply cuti lagi ..
kty pun tado mood..sbb tak sht ..huhuhuhh..takecare ye lieya

May 4, 2010 at 11:45 AM

cuaca pun mendung jerr..

mood pun nan ado...ngantuk pun yer dah tgh2 hari ni..

nak dtg melbourne ke buat passport tu? hehehe..

May 4, 2010 at 12:52 PM

sabo je la..musim lieya...aku ni pn batuk blk...tension betul..
wow wee..nk pi mana tu..bln 6 eh..syoknyeee

May 4, 2010 at 3:46 PM

aku kadang2 tak puas hati tengok paspot msia, mahal tapi
dah tu tipis aje..

May 4, 2010 at 5:34 PM

wah ni mesti nak gi obercea buat passport ni...tak sabor nak tunggu entry Lieya seterusnya

May 4, 2010 at 6:31 PM

maner p mood tu lieya.. tertinggal kat johor ke.. hehehe..

a'a ek! susah juge kalo camtu kan!.. tapi settle juge akhirnye kan!..

May 4, 2010 at 8:10 PM

cian ko ada simptom2 tk sihat ye lieya...ke dh melekat? ngeeee...

wah3x dh wat pasport..sure jln jauh ke oberc lepas nie ye...cpat jln puas2 sblm kluar baby no.3 tau...hehehehe..

tu pasal lah akak jalan sakan time peknen nie..kang ada bby mmg payah skitlah nk brjln..

bdk2 tu sok time akak pantang abah dia lah yg kene bawak...diorg dh biasa jln2..harus bising gak nk kluar umah nnti....

May 4, 2010 at 10:47 PM

bessnyer ni mesti nak gi over the sea ni...hehe

May 5, 2010 at 8:24 AM

nape xde mood ni lieya?jgnlah mcm tu...
ni buat passport ni nk pg mana plak ni?

May 5, 2010 at 9:54 AM

ke bandung kah??
sib la ko mmg ada simpan dokumen yg diorang nak tu.kalo tak hangin gak kan

May 5, 2010 at 10:01 AM

skang ni memang musim demam n batuk lieya.. mkn vitamin c byk sket ek..

tu lah pasal..memang susah..tapi kalau dokumen lengkap, kejap je..

May 5, 2010 at 12:21 PM

lor sian korang anak beranak ni .. harap2 harini mia dan mija dah kebah la yer..

buat pasport nak ke mana cik adik oiii. boleh i follow?? hehehe

May 5, 2010 at 2:02 PM

alahai lieya..sian ko dik..demam2 berisi ke ni??hihihi..apa2 pun GET WELL SOON..oit..makin panjang la langkah ko ye.dah ber pasport2 bagai tu..

May 5, 2010 at 3:14 PM

SIAN KO XDE MOOD DIK...MAKAN UBAT CEPAT2...

May 5, 2010 at 6:06 PM

huhu..semue x der mood kalau seseme datang..nk plak batuk krong..krong..
tp lg dasat kalau x leh online...jd bad mood teruss..hehehe..
nak g brcuti kt oversea ke..

May 6, 2010 at 1:59 AM

still takde mood ke??
tempek2 lah cepat gambo mia mija ke??
rindu lahh...

May 6, 2010 at 8:41 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy