Friday, May 7, 2010

ekor la pulak!!~~



perbualan antara mak dan anaknyer (dlm keter balik sekolah) :




mama mia, dah mandi ke belum nieh?

mia dah la mama, mia dah mandi ....mia mandi sendiri kat sekolah tadi..

mama ooo, kat umah kang mandi ngan mama lagi tau....

mia okey, mama nak tau, tadi mase mia nak mandi mia salah tolak pintu

mama hah! dah tu nape mia jatuh ke...

mia tak lah!! tapi mia ternampak 'EKOR' zafrul...sian zafrul die malu.....

mama hah!! (nak pitam 10minit jap)




** baru laa aku tau, selama ni mia panggey 'tut' boy adelah ekor.....huhuhuhu





:14:hepi mother's day buat sume mommies!!






37 celoteh sahabat

hahahahahahahahahahahahaha...
kelakar sungguh la ur doter nie sis...
sungguh suci murni kan kids nie...
hahahahahahhaahahaha...
aduiiii sakit perut i dok ketawa...
mesti budak opis sebelah i nie heran tengok i gelak sensorang hahahahahaha

May 7, 2010 at 9:23 AM

alamak...mia dah nampak ekor zafrul ler...hu hu hu....abis ler....

hik hik hik..jawapan ikhlas ok....
ala...beh kurang jer pun rupa bentuk nyer tu ngan ekor kan....takpe mia....hik hik hik...mia mia

May 7, 2010 at 9:38 AM

kekekek....lawakkkk....aku gelorkan aqil nya tu 'bolo-bolo' hahaha

May 7, 2010 at 10:03 AM

wakakakaka.... comelnya EKOR eh.. maryam pggl bird...

May 7, 2010 at 10:19 AM

hahahahaha..xleh blah ar..anak aku kenal..itu 'bird' or 'burung'..kuikuikui..lieya..bulan 6 ni ko buat baby 'burung' eh..

May 7, 2010 at 10:57 AM

ala comelnyer mia panggil "ekor".. nasib baik ekor tu tak tengah keras kan. kalau tak lagi pengsan si mia. waakakakak

akak biasa pangggil bird jer.

May 7, 2010 at 11:17 AM

ha ha ha ha ha...ekor plak...mcm2 org pggil 'tu' yer..tp kan untie 1st time dengar org pggil ekor..selalu bird, sotong...

nnti lepas ni bila mamanya beranakkan bb boy jenuhlah hari2 lieya kene dengar mia sebut ekor...he he he..so comel lah mia nie...

May 7, 2010 at 11:19 AM

hihihihihihihihihihihi lawaknya anak akak tu...

May 7, 2010 at 11:26 AM

kelakarlah mia ni..tu yg dia sengih2 tu

May 7, 2010 at 11:42 AM

wakakakaka...aku xtau nk ckp pe..gelak jelah..wakakkakaa

May 7, 2010 at 12:04 PM

hish..
macam-macam budak-budak ni kan?
klakar-klakar..
mia...
jangan tengok ekor lagi tau..
maluu..

May 7, 2010 at 12:09 PM

hahahah...kelakar giler si mia nie...nasib baik budak kecik...kalau tertengok 'ekor' budak besar....camner??saper nak jawab??hahahha

May 7, 2010 at 12:49 PM

hahahah...kelakar giler si mia nie...nasib baik budak kecik...kalau tertengok 'ekor' budak besar....camner??saper nak jawab??hahahha

May 7, 2010 at 12:49 PM

keh keh keh..
ekor yek..
budak nak membesar...

p/s: suri panggil aku nyer 2 benda kat atas as 'ball mama' ...huhuhu

May 7, 2010 at 12:53 PM

hahahahaha...direct jer dia citer ek...pecah perut kak lynn gelak tengahari jumaat nie...

May 7, 2010 at 1:46 PM

kahkahkahkah!

ekorrr!!

i ajar anak2 i panggil bird :D

May 7, 2010 at 2:00 PM

wakakakakakaka..lawak...tp bahaya gak cikgu biar dia mandi sendiri pastu siap ternampak budak boy punya....huhuhu..kena pantau gak tu lieya...budak2 skrg makin advance...

May 7, 2010 at 2:16 PM

ammvoii sonok nampak ekor tuh,

salamm,

May 7, 2010 at 2:41 PM

kuakakaka..wei ni betul2 lawak.. tp ok gak dia sebut ekor.. dri dia sebut 'k*t*' eiii aku nk sebut pon x gamak..kuakakaka biasa kita sebut bird kn

May 7, 2010 at 3:38 PM

kelako lak dak mia ni...he he..
macam ada satu citer monyet dgn tarzan...monyet bertanya pada tarzan apsal ekor kami di belakang tapi ekor tarzan di depan?

May 7, 2010 at 4:41 PM

hehehhehe...ekor ke (hehehhee)
budak pun tahu malu nak sebut kan lieya. EkoR.....bahasa kiasan nih

* happy mothers day lieya
mia ngan Mija mesti ada bagi something special sempena hari ibu nih kan

May 7, 2010 at 8:38 PM

ekekekekkeke..

psssttt!!
nak tau tak apa si anis panggil bile ternampak bird adik dier?
montotttttt!!
wakakakakka..

May 7, 2010 at 10:11 PM

haha..lawak..haahahahahhahaha..kelakar lah mia tuh..

btw..selamat harry ibu lieya..

May 8, 2010 at 3:29 PM

lawak tul citer si mia nie...ekor....eija panggil bird...

May 8, 2010 at 7:26 PM
kakzue

lawak tul la plak........sib baik gak mia panggil ekor...jika x...adoiiiiii...budak2 katakan jujur dlm berkata-kata.....

May 8, 2010 at 8:56 PM
Kak Zue

adoiiiii lawak tul la mia nih.......sib baik dia kata ekor........

May 8, 2010 at 8:58 PM

ekor? kah3x..lawak la mia....

selamat hari ibu wat lieya..;)

May 8, 2010 at 10:14 PM

wakakaka! gelak aku baca entry ko nih..sian bdk tu weh..confirm sehari tak ckp dgn mia..hahaha!

May 9, 2010 at 3:51 PM

ha ha ha..! seriusss kelakarrr.. ha ha ha

May 9, 2010 at 8:03 PM

warkakkakaaa.. lawak la..

May 9, 2010 at 9:40 PM

heheh..lawak tul budak2..

May 10, 2010 at 11:21 AM

ekekekke..ekor..napa lak mia panggey ekor.tak bird ke..

May 10, 2010 at 12:32 PM

hahahaha..ko lieya..kena explain betul2 tu..hihik akak biasa ajar bebudak ni bird je..tapi dulu aku sama gak gelak guling2 bila Erfan kata adik dia takde bird tapi ada butterfly..waaaaa sapa la yang ajar kan

May 10, 2010 at 4:31 PM

igtkan ekor apa td.. hahahah.. mia, tutup mata.. BAHAYA.. wakakakakak...

May 10, 2010 at 6:49 PM

hahah...lawak la mia ni..pandai je dia menggelarkan 'ekor' zafrul..

Selamat Hari Ibu buat lieya....moga kita menjadi ibu yg terbaik dan disayangi keluarga selalu..... amin...

May 11, 2010 at 12:54 AM

what?? ekor?? heheheh cute je dgr.

selama ni yg aku tau ramai kids panggil 'bird' je...

May 12, 2010 at 7:53 AM

hahaha.. amboi.. comei Mia..
hahahaa..

May 12, 2010 at 10:00 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy