Tuesday, February 8, 2011

tiara beach resort (edisi potong kek)

tak abes lagi ni cite kat TBR nie...keh keh keh ...tapi yg ni last entry dah pasal TBR nieh heheehehe...entry kami puton2 kek he he he





buah hati kami!~



mija tgh tekun siapkan puzzle yg tak penah siap2 haahahaah




awesome like mom gituuuuu!! 
awesome laa sgt hahahaahah idong dah lebar, pipi dah tembam, dagu pun dah ade dua hah  hahahaahahah......scary aku tgk...korang scary tak tgk muke....mmg wei, aku dah naik nak dekat 20kg nie.....betol2 naik laaa pregnant kali ni....mkn takde laa byk mane pun (aku laa rase tak byk mane hahaahaha, laki aku tgk aku mkn selalu geleng kepale haahahahahah)




papa budak2...



dah kuar kedai kek baru tingat nak tambah tulisan + baby.....nak masuk kedai balik dah malas sbb dah lapo nak pi dinner.....huhuhu



amik black forest jek...jenuh gak cari kedai kek kat pd nie...nak gi jauh2 mls...



aku lak yg excited nak tiup lilin heheheeh..




muaahh...muaaahh.....cyg dier!~



cyg papa...cyg mama...



emuaaahh....ops! hiks...



puton kek plak...



baik jek mule2 aku suap....



lepas suap, kite calet krim kek kat idong haahahahaaha
gambar2ni kiteorg amik self timer yg 2 kali snap so dpt ar capture moment nie hheehehehe



tgk budak notty nak mengerjakan kek tu!


perot dah kenyang dinner so kek tersadai...seb baik tak kenal jiran sebelah bilik kalo tak aku sedekah jek


al-tamat dah citer tbr kami.....sempoi jek percutian kami...yg penting anak2 sonok....ikutkan kami nak pi cameron ke genting ke...tapi siyes aku tolak cadangan laki aku sebab aku betul2 tak larat nak pi jauh2 nieh.....aku cip cari jek tempat leh main air...bagi mia mija hepi....so ke tbr la kami....sok ade duit lebih kite pi water chalet plak yeak he he he...






**lepas2 ni aku up cite sepanjang kami cuti CNY yeak.....kami balik johor sebab adik lieya bertunang...

















22 celoteh sahabat

sonoknya potong2 kek yer...lia tahun ni klu ikutkan anniversary yg ke-9 tp honestly b'tau x penah potong kek...uhuhuhu...sian kan....xper2 janji bahagia kan..kan..kan.....

jeles sehhh tgk gmbo no.11 tue...(siap kira lg gmbr no brp...jgn x caya..ekekekeke...)

apa pun semoga bertambah ceria la hendaknya tambah lg dgn kehadiran bakal bby boy yg encem tu...:D

February 8, 2011 at 9:10 AM

bestnya potong2 kek...meriah n sgt sweet...pd sy dah cukup cantik dah lieya n family smbut cam gitu..dah ada anak, anak dah hepy kita pun hepy..

semoga bahagia ke akhir hayat yer..hepy disamping family..take care ok..sy xsabar nk tgk anak buah sy tu...

February 8, 2011 at 9:47 AM

Semoga perkahwinan Lieya kekal ke akhir hayat.sentiasa happy disamping family.Janji happy, walaupun sambut 3 orang termasuk sorang lagi dalam perut.sedapnya kek tu.

February 8, 2011 at 10:40 AM

chomel okeh budak berdua nih dgn baju dgn topinye..

wah..romantik okeh sambut anniversary kt hotel..siap ade potong2 kek lagi..

leh la nk tiru pasni..hihihi

February 8, 2011 at 10:41 AM

syoknya lieya dapat sambut simple mcm nie dgn family...memang best la...

baju budak berdua tu memang cun la...beli kat mana?

February 8, 2011 at 10:58 AM

celebration yg sempoi tapi besttttt disambut dgn famili terchynta!

suka laa baju ur doters nak nak tulisan awesome like MOM tu hehehe...and ur doters plak pandai bergaya & posing tu yg syiok bergambar tu...

February 8, 2011 at 11:35 AM

lapar pulak kty nengok kek..

February 8, 2011 at 11:45 AM

sambut cenggini lg nampak best kan.. sbb sempoi jekk.. tak yah formal2.. tapi sangat sweet la semua pic tu.. menarik sungguh..

February 8, 2011 at 12:22 PM

bila celebrate ngan keluarga mmg seronok..sweet sgt tgk lieya sekeluarga..dahlah mia n mija tu mcm kembar..suami pulak romantic..almost perfectlah tu lieya..tahniah atas sambutan anniversary perkahwinan ye..

February 8, 2011 at 12:59 PM

moga bahagia ke akhir hayat yer lieya amin..best potong kek

February 8, 2011 at 1:19 PM

mmg sonot baca cite epi family awak lya.. bahagianye rasa taw!!! dr. picca pn leh taw!sy pn lom pernah celebrate anniversary ghitew, potong kek lg la.. huhuhu
mmg beri² lomantika la asben awak..
pepun, semoga perkahwinan ini kekal hingga ke syurga & selamat menanti kehadiran bakal bby yg pasti akan lebih gumbira kan.. =)

February 8, 2011 at 2:58 PM

sekali tengok macam kembar jer mija & mia nie apa pun epi besday
lama tak singgah sini

February 8, 2011 at 3:31 PM

atie tgk kak lieya tak gemuk la....betul...tak tipu nie...nampak comel jer....tak sabar nak tunggu akak meletop....mesti bb comel gak kan...

February 8, 2011 at 4:06 PM

hepi enibesari.. kejap jek kan lieya dah 6 tahun.. anak pun dah nak masuk 3..

moga hepi n bahagia selalu..

February 8, 2011 at 4:26 PM

hepi anniversary...jom join mama

February 8, 2011 at 4:30 PM

semoga kekal ke akhir hayat dan gembira selalu...

seronok tgk pic korang kt TBR. yelah bila perut dh besar mmg tak larat nk pergi jauh2...baru menapak sikit dh mengah kan..ingat lagi pengalaman preggy humaira

psst....rugi tak tangkap gambar dgn mak buyong hari tu

February 8, 2011 at 4:36 PM

errr aniversari kena ada potong kek ke? hahah...
got to remember this

February 8, 2011 at 7:10 PM

wahh..manyak romantik ooo.. saya suke..saya suke..hehe

February 8, 2011 at 7:25 PM

happy anniversarry...!!!
sweet sangat tengok gambar2 korang sefamily niee...! moga lebih meriah dengan kehadiran orang baru yekkk!!

February 8, 2011 at 10:33 PM

wah dah 6 tahun la umur pkahwinan lieya.. tahniah dr akak... semoga terusan bahagia bersama en.hubby dan permata2 hati lieya..ahaha..

February 9, 2011 at 10:13 AM

kenmain romantika d' amour lg korang yer. sporting betul shah tu. ni sumer kenangan kan.

betul lieya, x kesah pegi mana pon, yg pnting anak2 kita hepi.

February 9, 2011 at 2:17 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy