Wednesday, June 12, 2013

dlm hati otomen ade taman hahahaha....



otomen yg ganas lagi macho lagi berwibawa dalam menentang musuh2 negara...




tapi dalam hati tetap ade taman...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

taman bunga astakona hokeyyy!!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V


hahaha otomen suap baby  makan hokey!....jiwa bunga sgt....
 bagus dik...esok2 dah kawin ade anak tolong2 bini suap anak makan yeak....jadi mcm papa jenis ringan tulang tolong mama ekekekekeke






*keek dayyan buat aksi otomen*






Jun 5, 2013 | Otomen tgh mkn aiskrim sempat aje belasah raksasa hahaha... by lieya_latif on Keek.com





** hai awak!!! yee awak laaa... awak baru2 bace blog kite yerk... kawan baik bagi link blog sayer yeak..... selamat membace la yeak....blog sayer ni tak seberapa....tapi cukup le kot utk awak cari bahan tuk jadikan bahan umpatan...nanti kat akhirat dtg cari sayer yeak...<------omg! shame on you!





 

48 celoteh sahabat

ahhahah kan ...
walau otomen tetap dlm ati ada taman ekekek ..

ps : awak tuu x baik tauu .. sape ?? awak yg tgh baca ekkee .. jgn kacoo idup adik aku nie leh tak ??? sepak kang ! acii ..

aku lak ober dikk ! muahhaha

June 12, 2013 at 9:12 AM

hehe...klakor la dayyan ni...dlam hati ader taman yer...ader bunga2 tak hehe...kemain kusyuk nyuap baby tu...

lieya kenaper tu macam marah jer tu...sabor yek....

June 12, 2013 at 9:15 AM

Alololo.. Tomei otomen kasi baby makan haha!
Cute giler!


Yg ** tu kan... Mmg ada jek yg suka dtg blog then buat jd 'bahan' kan? Jenis xsuka tgk org lai lebih dr dia ke?

June 12, 2013 at 9:17 AM

anak teruna kamoo tingkahnya menyayat hati haha..:)
mcm mana pulakla rupa saya anak tiga hehe..;p

June 12, 2013 at 9:19 AM

hehehe

kiut habes

in shaa Allah, besar sok ni kompem romantik orangnyer...

June 12, 2013 at 9:24 AM

hahaha...otomen berjiwa bunga nih..suap baby makan yerk pas bertarung..cop buat menantu bole..confirm loving..kuikuikui

June 12, 2013 at 9:27 AM

wahh gannehhhh tuuu

June 12, 2013 at 9:28 AM

hahahahaha..otomen berjiwa bunga2 cinta la pulak kan. budak2 mmg camtu kot lieya. bambam saya pun sama gak cam dayyan. kdg2 dia dok sorg2 pun boleh main pondok2, masak2 tau. hahaha

* 22,23,29 n 30hb ni kitorg ade show kt floria putrajaya. agak2 boleh jumpa tak?

June 12, 2013 at 9:31 AM

bang otomen....nanti auntie bagi bunga utk abg otomen nie ye...hihihiii comellah dayyan nie

ada jgk manusia mcmtu. baca blog org, pastu xpuas hati...kalau sakit hati jgn duk gatal tangan klik blog org gojes...kan ko dah termakan hati....puiii....
ok xkak...hihiiii

June 12, 2013 at 9:32 AM

heheheh bgs2 otomen wira tp berjiwa bunge hehehe

*sapa lah awak yg bertuah tu yek, blog kite ikut kite lah kan, nk tulis psl apa ke, nk tayang apa ke kan..suke follow, tak suke bt tak tau udah la.pyh kalu jenis yg suke jaga tepi kain org nih ek beb

June 12, 2013 at 9:33 AM

kelakar baca pesanan khidmat masyarakat tue...biasa lah kak....manusia nie ada jer yang tak puas hati...mesti panas vontot tgk life kiter yang happening....atie dah kene kak.....tue yang makin jarang update tue....ada jer yang nak diumpat nyer....padahal blog atie tue apa yang ada.....apa pun tak bleh...heheheh

June 12, 2013 at 9:39 AM

ala cute nyer..ni membuat hati dan perasaan aku membuak2 nak bby boy jugak..huhuhu

June 12, 2013 at 9:44 AM

ada jugak mengumpat dalam blog?.. lieya.. pm alamt kay.. fifi nak post hari ni jugak..

June 12, 2013 at 9:44 AM

hhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mmg ada hati dlm taman sungguh!!!

Cantik giler style otomen dayyan tu ha...kagum unty jap :)

**itulah namanya manusia lieya..bersabarlah mengahadapi apa jua keadaan ye..in syaa Allah Allah sentiasa bersama :)**

June 12, 2013 at 9:44 AM

Dayyan ni otomen yang sentimental gitu... ganas diluar tp hati ada baikkk...hehe

June 12, 2013 at 9:54 AM

gud la otomen ni..takot baby tu lapor kot,asyik dok fire jer.. :)

June 12, 2013 at 9:59 AM

itu otomen comel saya mau..saya mau..

eh..blogger suci murni macam kau pun ada orang dengki..aissh..sabar jelah..

June 12, 2013 at 10:00 AM

haha comel giler dayyan..
gerammmmmmmmm ;)

June 12, 2013 at 10:02 AM

Lieya, mcmana buat iklan kat nuffnung tu?? comel lah :)

June 12, 2013 at 10:03 AM

comeiiiiiiii sangat-sangat....
tapi nak dptkan gaya tu punya lah seksa ek sis...
hahahahahhahahaha....
tapi tergelak i tgk dia dgn gaya otomen dia...
bila tetiba otomen bertukar jadi sentimental...
terussss sejuk hati tgk dia heheheheehehe....
cayannnnngg lah dayyan muah muah....

June 12, 2013 at 10:06 AM

Ade bakat nak jaga adik kecik tuh lieya..hehehhehe..go mama go..

Hurrmmm...khidmat p/s tuh: aduyai..ape lah nak dengki ngan Cik Puan Lieya nih..x mintak duit "org tuh" pon..
Abaikan jerk lieya..Mcm ibu aiza selalu cakap.penat bercakap sok berhenti lah dia..tp kan..(nak gak sambung tuh)..Geram kot!!!

June 12, 2013 at 10:10 AM

Kakak kalau tengok N3 Lieya ada Dayyan kakak ulang 2 kali tau keek tu. Geram kan tengok dia. Ligat betul:)

June 12, 2013 at 10:18 AM

alololo cutenya dayyan wat aksi otomen camtuh.. geram auntie tgk tau.. hehe.. :)

June 12, 2013 at 10:23 AM

hahah suka tengok gambar pertama.. muka serius giler jadi otomen.. kalau cenggini kompen raksasa semua kecundang..

tp mmg betul la dalam hati ada taman ... ni betul2 shah junior.. sangat2 caring tau.. penyayang ni.. ringan tulang

June 12, 2013 at 10:36 AM

aku suka n3 ni!! dayyan comel!! kelakar dia buat otomen pas tu susukan baby....hahahaha...

rasa nak cium2 je anak bujang aku tu nok...

June 12, 2013 at 10:40 AM

hahahah..so cute laa dayyan.. mmg ada taman sungguh siap bagi susu lagi..:) Otomen..geramnyaa..

June 12, 2013 at 10:43 AM

hahahha dayyan..tu nak beradik kot .mintak kt mama ngn papa..kihkihkih..

June 12, 2013 at 10:50 AM

wachaaaa!!! buzzz...buzzz...nak fire dayyan.. heheee... geram tgk pipi dia tu mcm nak geget2 jerk...

June 12, 2013 at 11:19 AM

hahaha...ganazzz
tp dlm hati ada taman ye dayyan..kekeke

sure dia amik ank patung kakak dia tu..kekeke.

#awak..awak tuju statement di bwh tu kt sy ke? kekeke

June 12, 2013 at 11:33 AM

haha~dayyan..dayyan...dlm ati de taman yea...
igt kan ape laaa....ckp kat mama...itu bukan dlm ati de taman laaaa...itu tanda nyer dayyan nak adik...:P

June 12, 2013 at 12:06 PM

hehehe..

dayyan.. dayyan.. sangat cute aksi kamu okeyhhh..

"awak" hmmmmm... tak suka tak suka..

June 12, 2013 at 12:19 PM

Praktis kot2 dapat baby nanti..hehehe

June 12, 2013 at 12:44 PM

Perghhh...dasatnya Dayyan! Auewww...:)

June 12, 2013 at 1:23 PM

sebijik cam aryan...wakakkakakakakka mesti dayyan pun ada men masak2 gak ngan miamija kan...risau aku wei kadang2, aryan tu kadang2 pakai kasut pink kakak dia, paling dia suka kasut tumit si alyssa, risau aku weiiii skang aku suh alyssa ngan aira men toys bebudak lelaki je wakkakakakakkakakakkaka

June 12, 2013 at 1:24 PM

cayalah otomen, tengah makan pon boleh lawan raksasa... aman dunia...
haha

June 12, 2013 at 1:42 PM

hahhah gila kiut!!
dgn kangkang2 kaki tu!

aku jamin besar nanti sure rajin mcm papa dialah. bertuah bini dayyan.

wahh sapakah AWAK itu? glams kejap lieya latif.

June 12, 2013 at 1:54 PM

Hahaha...lawak betul aksi dayyan tu..

Rajinlah dayyan ni...ni mesti tiru papa yg rajin

Sapakah AWAK ituuuuu.....??

June 12, 2013 at 2:12 PM

dayyan... dayyan... dia nak jadi doktorler lieya... geram tengok muka dayyanni...
amaran kepada siapakah itu lieya!!! biarkan otomen fire orangtu...

June 12, 2013 at 2:37 PM

bukan sye bukan sye....ekkekekkeke tetibe kn...sape la yg skodeng blog ko tu ek...tu maknenyer ko glemer la tu wehh...die jeles tngk ko tu....suh dayyan fire die...biasaaaaa die tuuuu...hekhek

June 12, 2013 at 2:54 PM

Note kat last skali tu utk sape la agaknya kan...sian kat org tuh..eh sama la kita lieya..ada org x suka....dayyan....apa ni bro..x macho ar main anak patung....

June 12, 2013 at 3:11 PM

Dayyan nak adik lah tu kak Lieya......hihihi
Sape ar dok skodeng blog kak Lieya ni!!!!
Kakak kita dah jadi retis nie tu ar ada org skodeng...:)

June 12, 2013 at 3:28 PM

wakaka..abis patung akak dia....nasib baik tak dipulas cabutnya kepala anak patung tu!

June 12, 2013 at 3:33 PM

ohooo hoi dayyan, kecik2 dh tunjuk watak suami mithali... hahaahah

June 12, 2013 at 3:55 PM

kah kah kahh!! astakona la sangattt. Siot je Mak nyerr...

nko tak paham2 lagi ke Lieya Si Dayyan kasi HINT NAK ADIK TU WEIII!!!!!! kikikiki

June 12, 2013 at 4:07 PM

otomen baik hati...comel la dayyan

June 12, 2013 at 5:14 PM

cayalah otomen kenit nih... pndai jaga baby tu... ganas tp penyayang kooo

June 13, 2013 at 12:01 AM

otomen bunga hati hi2 nasib x kuar api jerk klu habis mummy kene lazer...

June 13, 2013 at 8:30 AM

so sweet dayyan... nak buat menantu boleh tak ni?

June 18, 2013 at 9:18 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy