Wednesday, June 19, 2013

Wordless wednesday ~ harimau muda sepak bola...


WW ~ harimau muda sepak bola..







amecam? ade gaye tak?....pastu, jenuuh nak ajak masuk umah sbb dah nak magrib...melalak2 mcm nak keluar anak tekak nak main bola lagi...


~kite kursus ni due hari kat kl...mane yg sempat kite bw hokey~



*keek dayyan*






39 celoteh sahabat

Ada harapan jadi pelapis Harimau Malaya..hehehe

June 19, 2013 at 9:14 AM

harimau muda nak melepas angin ni,jarang2 dapat lepas ke luar..mama lak sibuk ajak masuk..mau tak melalak..hehe

June 19, 2013 at 9:17 AM

mana tau, pelapis apex ke kan....

selamat berkursus noks. jgn ko pejam mata dan berdengkur pulak. hehehe

June 19, 2013 at 9:21 AM

sian dia main sorg2 tkde geng... kena buat lg sorang adik utk dayyan ni...

June 19, 2013 at 9:28 AM

gaya dayyan dah ada tu lieya...asah jer lagi...hehe...

June 19, 2013 at 9:30 AM

hehe kelakar lah dayyan.. ;P

June 19, 2013 at 9:34 AM

mmg ada gaye lah.hehehe

June 19, 2013 at 9:35 AM

Itu dia hero malaya jgn tak tahu. Tunggulah Lieya hebat tak hebat Dayyan ni. tengok cara dia menandang macam ye-ye sangat kan:)

My nen ke my name tak kisahlah janji dia faham hihi...

June 19, 2013 at 9:40 AM

penuh gaya Dayyan sepak bola tu...pelapis Harimau Malaya yang paling hensem nie...gerenti lepas nie beribu peminat duk tunggu depan umah...hihiiii

June 19, 2013 at 9:48 AM

nak main smpi maghrib ye dayyan..kena sorok ngan hantu tetek baru tau..kihkihkih..

June 19, 2013 at 9:48 AM

ada gayer niii nak jadi pelapis JDT

June 19, 2013 at 9:49 AM

Laman luas tu yg sonok main bola =)
Ada harapan ni jadi pelapis =)

June 19, 2013 at 9:55 AM

bleh geng ngan Irfan la gini...
main bola noh...
sepak bola tu iya2 je kan..tp mmg ada gaya lah...hehe

June 19, 2013 at 9:57 AM

seronok tgk laman depan ko..luas je utk si dayyan sepak menyepak gitu..

ok dah nampak ciri2 pemain bola tu :)

boboi kan mesti sinonim dgn bola :)

June 19, 2013 at 10:43 AM

ader bakat dayyan ni...kemain bersemangat dia nak tendang bola tu..elok-elok nanti jatuh dayyan...

June 19, 2013 at 11:09 AM

kalu main sekali ngn aiyan ni msti syok.... pastu berebut bola heheeh

June 19, 2013 at 11:18 AM

hai tomey nyer lah hai...

June 19, 2013 at 11:19 AM

Nanti nak kena beli boot bola
Dah nak kena bawak tengok bola kat stadium rasa suasana meriah
Dan nak kena suruh pilih club untuk disokong.

Pilih arsenal ok. Fuhh fuhhh fuhhh sambil tiup2 jampi serapah haha.

June 19, 2013 at 11:20 AM

wah....dah ada gaya tue...heheh

June 19, 2013 at 11:36 AM

gambat yg last sekali tu mmg penuh gaya lah lieya.. comel dayyan!!

x sabar nak tggu final FA... Luaskan kuasamu Johor.. erkkk!! tetiba t'lbh sudah... hahahaaaa.. iklan2!! jgn marah ea tuan umah nnti kita bagi muffin nutella... ;)

June 19, 2013 at 11:40 AM

anak aku si abang tu pun suka main bola...boleh geng dorang ni...

dayyan ada tokoh la nak jadi pemain bola sepak...

June 19, 2013 at 11:57 AM

boys will be boys...
mana leh pisahkan dgn bola kannnn...
memang ada gaya budak 'no name' ni main bola....
jom sign up team...hehehehehehe

June 19, 2013 at 12:38 PM

go dayyan go...
hidup JDT! eh... hehe

June 19, 2013 at 1:08 PM

fuhhhhhh sepak kuat sket dayyan kasi satu gol kat montot mak ko tuh wakkakakakakkaa

June 19, 2013 at 1:13 PM

ada bakat nih... suh papa train kasi mantap yer

June 19, 2013 at 1:36 PM

baru bole panggil hero dayyan ni...
alahai comelnya lieya...
bole geng dengan abang2 kat rumah tu...

June 19, 2013 at 4:07 PM

wow...mmg gaya seorg pemain bola sepak profesional la....hebat dayyan nie....

June 19, 2013 at 4:59 PM

salam fuhhh kemain lagi dak kecik ni sepak bola hi2...dia nak main sampai lebam ni hi2

June 20, 2013 at 8:04 AM

puas la dayyan main kat luar, kawasan rumah lieya tu mmg lapang kat depan .. dah la bukan jalan sibuk, so tak bimbang anak2 nak main kat situ.. dayyan dah besar leh la masuk pasukan bola sepak malaysia.. wakil negara tau. hehehe

June 20, 2013 at 9:18 AM

hebat sepakan harima muda ni... hehehe

June 20, 2013 at 9:55 AM

bergaya jer harimau muda yang ini..

June 20, 2013 at 10:10 AM

wahhh..bergaya kemain lagi tu. boleh jadi pemain harimau malaya la dah besar nnt. geng bambam ni, suka main bola. dlm rumah pun abis disepaknya bola tu

June 20, 2013 at 3:29 PM

Amboi bergaya sunggah dayyan.. Leh jadi pemain kebangsaan satu hari nanti.. Gaya menyepak tuh tah ada dah.. kena gilap lagi nie.. :)

June 20, 2013 at 5:55 PM

hehe..
dah mcm budak besar dah tu..

yeayyy.. lieya dah abis kursus bg tahun ni.. kan.. tak yah pk pk dah.. heeeeee

June 21, 2013 at 9:15 AM

babe bole jadi pelapis negara ni, u go dayyan!!!

June 21, 2013 at 11:39 AM

Boleh jadi pemain pelapis harimau muda ni Dayyan

June 23, 2013 at 10:59 AM

makin comel dayyan

June 24, 2013 at 5:11 PM

mana tau kot2 dayyan jadi wakil negara nti...kan dayyan..hihi

June 25, 2013 at 8:45 PM

ahhaha kannn
geram ahkak tgk dayyan nie
memang ada bakat !
muke selamba dikkk wehh ;))

June 27, 2013 at 8:56 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy