Thursday, June 13, 2013

thursday ~ random photos



heluwww...heluwwww....jumpe lagi di entry random photos lieyalatif....ceria2 kan hari anda yeak kawan2.....moh layan pic yg ado..


*
*
*
*
*
*
*
*
V


  • meh buli budak busyuk2 masyam aku nieh....saje dengki suruh die smile sementara aku kemik2 muke die...gigih nak tarik sengih hahaahahah....budak manje ni skrang byk songeh..sangat2 byk songeh... skrang ni kalo merajuk die akan bukak seluar n pampers ngan keluarkan ailiyo....uihh geram aku!..nanti ade mase aku rakam....




  • ni namenye donat penampoo hahaha...gile besar kan? harga baru 50sen hokey..sedap n gebus!



  • nampak tak perbezaan due gambar nie....edit pakai 'perfect 365'....so sape2 yg dok bace testimoni produk kecantikan kat internet tu kene tgk betul2....edit ke atau betul2 produk tu berkesan....skrang teknologi dah canggih sangatttt....

  •  permata hati kami.....MiaMijaDayyan~


  • kejadian minggu2 lepas ni...en laki ngan miamija balik melaka jap ade hal...balik hari jek...malam baru dieorg sampai umah ..sempat ajek mak aku anto sms menakut2kan aku...sabo jek lah!


  • pekena durian crepe ngan cendol durian kat sweetchat...boleh laaa...rase die so-so jek laa pada tekak aku....


  • aku dah keluarkan memo bertulis kat umah, tak de dah beli mainan2 selagi tak pindah umah..tapi budak dueorg ni bising nak gak mainan...hokey! boleh beli tapi jgn bukak..tgu pindah umah nanti...dieorg setuju dgn perjanjian tu hahaahah...suke mak ko! sile laa tenung mendalam yeak anak2 mainan masing2....

okey...tu sajork buat kali ini....see you next week punye entry random photos...huhu~





** nak lompat bintang sampai jatuh peranakan ni sbb bos takde pi outstation 3 hari....yeay! hahaha....




46 celoteh sahabat

aku pun suker penyekkan muka qausar noks. hehehe

bila nak pindah?

June 13, 2013 at 9:15 AM

wui..kejam betul mak kau..dikasi anaknya tenung je..sian tau..x patut2..

tapi kan aku tgk cendol durian tu mcm sedap..x sedap eh..

June 13, 2013 at 9:17 AM

hahhaa..bab tenung mainan tanpa bukak tu mmg terbaikk la sis...tahan iman dorang ehh

June 13, 2013 at 9:17 AM

Tu cerek air ke tekoh tu kena tenung, gi la dapur ada real nye haha.

June 13, 2013 at 9:18 AM

kesina lak tgk miamija duk tenung menan dia.....meh dtg umah auntie ieyda bwk menan tu sekali, nanti leh kita main same2....gerenti mama lieya xmarah..hihiiiii

June 13, 2013 at 9:38 AM

tembus jugak la plastik tu dek tenungan miamija..mau tak lena budak ber2 tu dok menghitung hari nak bukak..haha

tunggu la dayyan besor skit,dibulinya balik mama..

June 13, 2013 at 9:38 AM

mak oiiiii!! gedabaknyer donut!!!
seketul pun kenyang sampai ke petang tuh.. hehehhh..

June 13, 2013 at 9:42 AM

alor lieya tak edit pun kty tgk lebih kurang je ..tetap owesome gak .

hahahhaa..kesiannya lah budak2 ,bleh tenung je ye.
tapi betul gak.kalau bukak kang selerak pulak.

June 13, 2013 at 9:51 AM

alololo cian dayyan kena buli ngan mama yer.. x per nti auntie babab mama yer,, ekekeke..

mak aih besornya donut.. makan sebiji tuh leh kenyang sampai ke ptg.. hehe..

cian mia mija kena tgk je menan tuh ek.. x pe la sabo yer.. dh x lama lg kot nk pindah.. pasni leh main puas2 menan tuh.. ngeee...

June 13, 2013 at 10:08 AM

Dpt tenung jek dulu ye miamija
Kejap jek
Tak lama jek lg nak pindah kan? Hehe

June 13, 2013 at 10:14 AM

-ko tak baik tau buli si otomen boy tuh
-perkh mmg beso penampo lah donut tu, murah lak tu... kalu kt kantin aku mau rm2 seketul
-aah la wei, tak nampak pun itu di edit, aku kureng minat skit nk cube mcm2 produk kecantikan nih, kalu gune 1 tu jelah selagi aku rasa sesuai ngn aku
-ahak2... mak ko tau kan anak nyer penakut
-dpt renung pun ok lah si mia mija tuh kan, jnji di belikan

June 13, 2013 at 10:25 AM

Sampai terpeleot muka Dayyan yg comel tu.. kelakarlah dia boleh tak kisah pulak tu. Sebenarnya kita geram dgn pipi dia kan Lieya:)

Bila nak pindah, kesian anak dara tu dah tak sabar nak main. Bagi ajelah Lieya...

June 13, 2013 at 10:29 AM

hehehe..sue pun suka buli dak bambam tu. sama la perangai diorg tu lieya, suka main ailiyo. geram je. kdg2 masukkan jari dlm mulut pastu main ailiyo. geram je.

giler besar donut tu, makan separuh dah kenyang kot. rajin lieya belikan anak2 dara tu mainan n barbie dolls ye, si kakak sue tu mmg xdpt dah mainan2 ni. babah dia dh warning, utk kakak main dgn buku sahaja (garang woo cikgu babah. hehehe)

muka lieya nampak kecik pulak bila dimakeover oleh perfect 365 ye. hehehe. mesti ramai yg guna natang tu utk wat editing. sila la jgn tertipu

June 13, 2013 at 10:41 AM

mak aiii besonya donut tu.. 50 sen??? kalah donut big apple kalau cenggini. kikiki

betul la lieya, sekarang ni tak leh caya kalau orang jual produk2 tu kan. zaman dah canggih semua boleh edit kasi cantik2 belaka..

June 13, 2013 at 10:51 AM

besarnya donut tu lieya.. jenuh nak habiskan.. kene kerat2 baru leh ngaplah.... kalau tak .. jadi wanita x sopan.. hehehehe... tapi kalau akak.. tak dan nak potong2 dah... ngap je terus..

June 13, 2013 at 11:08 AM

terliur pulak aku tgk donut besar tu nok...tgk pun tau gebu...

kelakar pic last tu nok...kesian dorang..dpt menatap je la ye...hahaha...

aku suka tgk dayyan kena penyek mcm tu nok...menten comel...heheh..

June 13, 2013 at 11:23 AM

ahahha ko x der korje kannn buli dah dayyann ajoo .. cissss ;)

yelah dikk .. kena hati2 .. prdk cantik kat luar bersepah2 skrg nie .. akak x tergoda pung sbb tahu ada perfect 365 tuu ekkee

bila ko nak pindah dik ? jgn lupe letak pic mehh ;)

June 13, 2013 at 12:14 PM

hahhahaha cutenya mak ko kan
donut gedabak tu mana ko beli? aku selalu beli kat sg merab tu ar, depan la riz restaurant, beso gebu 50 posen jek
kijamnya miamija kena tgk je mainan tu ..... taat la plak derang kan!

June 13, 2013 at 12:20 PM

Hahaha..kita org kat opis ni pun sebuk gak dgn perfect 365 tu...gambar nampak lebih gojes gituuu..
Baiknya budak budak tu tenung jer mainan diorng, kalau anak akak dah habis dah bersepah...

June 13, 2013 at 12:34 PM

Besarnya donut tue kak Lieya...Gambar miamijadayyan chomel je sume....
Yahoooo kamipun dok happy coz bos xde meeting kak KL......:):)

June 13, 2013 at 12:50 PM

sedap dapat usik anak ni lieya...almaklumlah heronya pun sorang...kasi can sama mama dayyan...

besarnya donat tuh, kenyang kalau makan ni...
crepe durian tuh nampak specialnya lieya..

June 13, 2013 at 1:23 PM

Boleh caya ker lieya anak dara tu x bukak hadiah?kekeke. Habis ditenungnya mainan

June 13, 2013 at 1:55 PM

weii cam sedap je sweetchat..nak kena try gak nihhhhh

patutla mak dayyan kuat nyakatttt.. rupanya nenek dayyan pun kuat nyakatt omak ehhh akkakaaka. comeyy aa mak nko Lieya.. nanti kem salam kat dia ehh kekkekeke

mak oiii.. jenuh la budak2 ni tenung menan sampai meroyannn. kena pindah cepat2 ni wehhhhh.. sebelum raya kott..? jeng jeng jengggggggg!!!

June 13, 2013 at 2:46 PM

ololo dayyan kena buli yek...
ala lieya memang lawa edit ngan x edit takder beza sangat...tetap putih gebu...apa rahsianyer....
waa mia mija tu kemain sanggup sabor tak bukak menan tu kalo dapat kat uwais ngan sara tak makan samannyer...baguih ierang ni...

June 13, 2013 at 2:51 PM

kak lieya dah memang comey :) hihi kelakar pic 1st and last :D

June 13, 2013 at 3:04 PM

hehehe sukanyer dier... pic2 menarik tu !

June 13, 2013 at 3:19 PM

Hahahahahaha! U ni mmg lawak gila la..'nak lompat sampai jatuh peranakan" !

Saya nak try la buat aksi kemekkan muka si Zayyan saya nanti...wakakakaka

Mak awak mmg sempoi!!!!

June 13, 2013 at 3:40 PM

besar gila donut tu!!! balik kucing, pengsan tau! wakakakaka

June 13, 2013 at 3:41 PM

camna agaknya cara dayyan merajuk tu..tak sabor lah nk tgk keek nnt hhheeee

giler kentang besonya donut..kenyang seminggu makan ni hhheee..*pentifu*

alololoo sweetnya mak ko..terer IT gak dia ye..pandai wassap bagai

banyakknya stok mainan pincess ye..gitulah bila ada anak pom kan..

sama cantik je w/pun perfect 360 kau :)..i loike 100x

June 13, 2013 at 4:01 PM

Hehe.. a'a ek lieya nampak beza bila guna perfect 365.. teknologi skrg mcm2.. yg pasti tuan tanah dh sememangnya cantik.
Alahai.. sadisnya.. blh tgk aje... kekekke.. kalau anak ena tu rasanya dh lama dh dorg bukal nak nak anak bujang tu.. x makan saman.
Kelakar jugak mak leiya ek..pandai ngusik.. hihi...

June 13, 2013 at 8:58 PM

Hehe.. a'a ek lieya nampak beza bila guna perfect 365.. teknologi skrg mcm2.. yg pasti tuan tanah dh sememangnya cantik.
Alahai.. sadisnya.. blh tgk aje... kekekke.. kalau anak ena tu rasanya dh lama dh dorg bukal nak nak anak bujang tu.. x makan saman.
Kelakar jugak mak leiya ek..pandai ngusik.. hihi...

June 13, 2013 at 8:59 PM

abis komot2 muka dayyan kena lenyek ngan mama... tp cumels la ko... gram aku tgok dak tecit sorang ni

June 13, 2013 at 11:59 PM

hahaah..cute muka dayyan kemek2 gitu.
olahaiii.. mkn hati the girls leh tgk je toys derang. takpe anak2 tak lama lg hah..
pastu.. korang semak le bilik masing2 dgn toys.
pastu mak korang kompem naik antu!!
heheheh

June 14, 2013 at 7:35 AM

alamak lewat sehariler akak baca bendani...
dayyan gak penyeri blog...
tuler pasalkan iklan muka cantik ngan kuruihtu jangan percaya ngat skrgni macam2kan..
mainan dalam benda cam gitupun best gakkan lieya... boleh tengokjer so rumah dah jadi cam kedai mainan...

June 14, 2013 at 11:11 AM

mak ai..besaq nye donut tu..kalah big apple...hehe..

June 14, 2013 at 12:42 PM

abis muka dayyan yg encem ko penyekkan...haha...lawakkk laaa akak tgk... nnt balik penyekkan muka anak daraintanpayung akak lak...mesti tak mo punya...:)

June 14, 2013 at 3:45 PM

hihi,.. besooonyer donat tu..leh wak stok seminggu tu..kih..kih

a ah.. skarang byk sgt aplikasi kan.. jd xleh nk pcaya sgt dgn testimoni ni.. coz byk y di edit

June 14, 2013 at 4:05 PM

Besar tul donut tuh Lieya..

Nak join picit muka dayyan boleh..hehehe.. :)

June 14, 2013 at 5:16 PM

sgt menarik semua pic tu...

June 14, 2013 at 6:08 PM

geramnya nak picit dayyan...pinjam jap nak picit buleh?

June 15, 2013 at 1:13 PM

lambat komen entry nie..sbb khamis lepas cuti..hehe~ amboi..suke ar tgk dayyan..pink color ok...hehe~

June 17, 2013 at 9:37 AM

salam wahahah manyak citer oooo mana satu nak komen tu sian dak dayyan kene buli.....kuih tu besar memg untung beli tu....kelakar la mak jahat cakap ada hatu kikikiki

June 17, 2013 at 11:52 AM

cendol durian tu macam best jerk.....


ps : lieya, bg alamat yerk.. send ke email maszvemma@gmail.com..... tq

June 17, 2013 at 2:21 PM

Betul lieya budak ni lagi orang cakap tak payah beli lagi dia nak kan... Bukan takde "pemenan" pun kat rumah... melambak2 dah... tapi nak jugak beli yang baru... hanginnn aku...

June 18, 2013 at 9:19 AM

muroh giler donut penampor tu..
kat area ampang, ada jual donut gebu tak ler sebesor itu, tapi harga singgit sebijik..

June 18, 2013 at 9:56 AM

zura masa kecik2 dulu pn suka pow mak belikan barang menan masak2 tuh..hihih.

June 18, 2013 at 10:18 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy