Wednesday, October 9, 2013

wordless wednesday ~ ko notty, mama sunat!



WW ~ notty kaco kakak, aku gertak nak cut bibird pakai gunting mainan...tau mencecet lari
kahkahkahkah....


dayyan oh dayyan!






*keek kami*




54 celoteh sahabat

kahkahkah... nyakat dayyan erkkk... sib baik gunting menan... tapi syok ape sunat awal... cepat skit besor... tak lama dapat arr menantu..hehe
zee pon kadang gitu gak lieya..ugut nak gunting... hahaha..

October 9, 2013 at 9:09 AM

ayoyo dayyan....seksinya... smartnya menantu to be i ni pakai spek hitam

October 9, 2013 at 9:09 AM

hahahahahaha.. kiutnye dayyan..
muka tak bersalah jer.. takut kena potong bebird yer..
comel sesangatttt.

rajin nye anak2 tolong papa dorang bersihkan rumah~
kemian semangat lagi dayyan.. hehehehe

October 9, 2013 at 9:24 AM

hahhaha... comei la dayyan... naseb baik x nmpk bebird dia... kihkih...

October 9, 2013 at 9:31 AM

hehehe~dayyan..dayyan...nak kena sunat nie..kacau kakak je...:)

October 9, 2013 at 9:31 AM

auwwww cekcinya dayyan... tu muka comei tu suka ke takut tu. ganas mak ko nk sunat ngan gunting...hahaha

October 9, 2013 at 9:34 AM

hahahahaha..tak bleh blah tgk pangai ko sis...sian dayyan...cuak jer muka..

October 9, 2013 at 9:34 AM

ayooo...seksa gamba dayyan ! hahaha...tau plak dia takut mau kasi potong...!

October 9, 2013 at 9:43 AM

kehkeh, takut eh dayyan..Cantik rumah baru eh

October 9, 2013 at 9:46 AM

dasyat big bos dalam kete tu.. hehehe

October 9, 2013 at 9:57 AM

pandai dia takut ye..he he

October 9, 2013 at 9:58 AM

haha klako la...dayyan mcm sorokkan bebird dier jer tu...hehe
kemain hencem la dayyan ni...auntie nak cubit kembung tu boleh...

October 9, 2013 at 9:59 AM

kasut pua chu kang gitu.. baruler senang nak buat keje..
dayyan dayyan.... macam peel dianikan... comeljer...

October 9, 2013 at 9:59 AM

cepat lari dayyan....
amboi kemain kaki tuh...paling kacak tuh lieya

October 9, 2013 at 10:01 AM

hahahaaa...tau takut...dah tu cpt pakai seluar..hihihii comel lah dayyan nie..

October 9, 2013 at 10:02 AM

so sweeeeeeeeeeeeeeetttt la ko dayyan
brani mak ko nak gunting bibird ko ye

October 9, 2013 at 10:06 AM

hahaha giler ko Lieya.. naya kat Dayyan.. hahha tapi muka dia steady je kannn hahahhaa

October 9, 2013 at 10:06 AM

hhhhhaaaaaaa..tau dia takut ye :)

comei giler dia..berani ke mak tu nk gunting bebird dayyan hhhheeeeeeeeeee

October 9, 2013 at 10:22 AM

Aisehhhhh...kejam betul mak! Ekekkeee...

October 9, 2013 at 10:25 AM

Mama..jgnla buat gitu kt dayyan..cian dayyan..hehe

October 9, 2013 at 10:46 AM

Betul tu Lieya, bukan Adik, Abang pun sama. Kalau nakal sgt akak capai kunci kete jom pergi sunat. Takut memasing.

Eh, mmg bebudak ni suka menyapu kot? Adik pun cam ni gak...menyapu aje kerjanya..bukan makin bersih, makin berhabuk ada ler....

October 9, 2013 at 10:47 AM

takut dayyan nak kena sunat ye ..

October 9, 2013 at 11:10 AM

Tak ada kerjalah mama tu Dayyan kan..
Keletah Dayyan kena banyak-banyak masuk blog Lieya sebab semunya tak akan berulang. Bila dia besar Lieya akan rindu semua ini tau...

October 9, 2013 at 11:19 AM

bb boy mmg noty manja kan..sweet je..
geram kdg2..tp geram kita gomol dia blk..haha..
irfan kdg2 buli mak dia..huhu..

October 9, 2013 at 11:26 AM

Dah la Dayyan sorang je laki. Yang lain akak-akak, abis kena buli. Hehe.

October 9, 2013 at 12:18 PM

Haaa.. sian dayyan kena usik macam tu... dia yg buli akak2 ke dia yang kena buli ni? Comel betul gaya senyum dayyan dalam semua gambar ni... geram tengoknya..

Tak lama dah nak boleh masuk rumah baru tu...bestya lieya

October 9, 2013 at 12:21 PM

kah kah kahh!! mak nko memang kaki dengki Dayyan oiiii... nasebbb la weyyyy ahahahhaha

October 9, 2013 at 12:32 PM

wehhh lawo bebbb umah baruuuu!! bila nak pindahh tuuu.. kengkawan yg tumpang excited ni haaaaaaahhhh.. tuan badan apatah lagi ekkk hihihi.
Seronok la lepas ni otromen nak lari kejar raksakseeee... luas tanahhh depan belakanggg !

October 9, 2013 at 12:34 PM

hehehehe mmg noty but terlalu cute lah dayyan ni hehehe!

October 9, 2013 at 12:53 PM

hahaha.. siap kaki naik atas seat..

October 9, 2013 at 12:58 PM

kiki... jgn notty2 dayyan.. tak pasal2 kena berpantang makan nnt.. kena sunat ngan mama awak tuh.. kiki

anyway cumil la dia.. :)

October 9, 2013 at 1:13 PM

hehehehe cut bebird dia.... hehehe agaknya adik mmg suka kacau abg / kakak kan...

October 9, 2013 at 2:19 PM

Boleh tahan nakal jugak si Dayyan ni. Hahaha

October 9, 2013 at 2:26 PM

heheheh.. pandai tutup bebird dia ekk.. comei.. nakal betul dia..yer..

October 9, 2013 at 3:40 PM

ish3,,,, apa nih otomen... tkt ngn gunting ke

October 9, 2013 at 4:03 PM

oiitt..jgn menggunting..kahkahkah..syian dayyan tau..takut dia..kihkihkih..

October 9, 2013 at 5:32 PM

Hahaha....muka nk kena cut bebird ni nmpk benor takutnye...

October 9, 2013 at 6:34 PM

Alolo tomeinya....
Rajinnya msg2 tlg papa.

October 9, 2013 at 6:53 PM

tau takut.haha dayyan..dayyan..

cantik rumah baru..:)

October 9, 2013 at 7:26 PM

Aku geget jugak budak dayyan ni kanggggg.....
Muka cheeky2 tu yg buat geram.

October 9, 2013 at 10:53 PM

haha lucu dayyan ni

October 10, 2013 at 1:02 AM

kejap betul dah besar cam ni..

October 10, 2013 at 1:45 AM

ish dayyan....

October 10, 2013 at 8:43 AM

hehee... siap tutup lg bibird dia...
reben lieya tue mmg trend skrg kan.. kak nureen pon dok juai hehe

October 10, 2013 at 8:46 AM

hehehe.nakal budak dayyan ni...

October 10, 2013 at 10:04 AM

hahaha.. comel lah dayyan ni.. kaki tu amboi2

October 10, 2013 at 10:49 AM

Hahahah. Kelakar la mama!
Sapa x takut kena sunat oiii. Hahahah.
Seksi la gambar ni =)

October 10, 2013 at 4:44 PM

hemsem dayyan pakai spek tu.. hihi

October 10, 2013 at 4:54 PM

Hahaha..klaka la..mama die notty takutkan boboi...

October 14, 2013 at 7:14 PM

hihi..anok teruna ...mmg notty skit dari girl2 ni..

haha..cute sungguh dayyan ni..

salamaidiladha lieya n family

October 16, 2013 at 1:37 AM

potong ke kasi ketot! hahaha

October 17, 2013 at 2:23 PM

hahahah...so cute la lieyaaaaa

October 18, 2013 at 1:51 PM

gunting bebird.hahahaha lawak lah akk ni.

October 18, 2013 at 2:40 PM

Potong..jgn x potong..mmg geng bambam ni, suka sakat kakak..kikikiki

October 20, 2013 at 12:35 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy