Tuesday, February 18, 2014

lieyalatif keluar Majalah Pa&Ma Mac 2014


hah gituw tajuk ko bagi arini kahkahkah...tajuk jek gempak tapi yg benonye keluar pun sipi2 jek hahahaahahaha.... biase la stok2 jakun kan kene laa over2 sikit ..tetttttt!!... 


*
*
*
*
*
V


gini citernye, aku dpt peluang tuk photoshoot ngan interview utk majalah Pa&Ma....ekceli ni untuk satu ruangan baru dlm majalah Pa&Ma...ruangan 'Chit Chat Mama' namenye....special thanks untuk Jasliana ngan wartawan Pa&Ma Intan Jastina sebab sudi pilih lieyalatif si blogger yg ala2 suam2 milo ni hahahaahahaah




ade 3 org blogger terpilih utk kali nie....haa tgk dari pic ni pun korang dah kenalkan sapekah blogger2 itu....



tu diaaaa...blogger2 otai gitu....maluw mak yg ala2 ikan bilis ni hehehehe....sape tak kenalkan Fillanie pemilik blog The Kasihs dan Aty Fared pemilik blog Aku Bukan Bidadari.....photoshoot berlangsung kat Karangkraf...sesi interview plak melalui email...senang mudah dan ringkas gitu....




tema photoshoot hijau so aku main korek2 jek baju sediaada aku hahaahahah....




lepas sesi photoshoot berposing2 kenangan plak ....




nie lah Intan Jastina wartawan Pa&Ma....



haihh ni sape tak kenal mmg kene katok pale laaa .....kak filla blogger famos amos...




bergambar kenangan plak ngan Aty yg kecik molek comey je....




pas balik photoshoot pi pekena frappuccino green tea starbucks peberet aku sepanjang zaman...




Intan ckp kiteorg punye cite keluar bulan Mac....akhirnye..keluar juga Pa&Ma edisi Mac .....



so ini la topik kami ... "Masam manis kehamilan pertama"... masing2 diminta untuk berkongsi pengalaman kehamilan pertama....



hah tgk aku posing...dah mcm duta produk jamu dah kahkahkah...




sedikit snapshoot dari page kat Pa&Ma....



okey la korang...tu jek cite jakun2 aku keluar majalah....kalo dpt satu page majalah citer aku sorang je, kompom lagi dasat 7 ari 7 malam aku entry kan kahkahkah.... btw, mekasih team Pa&Ma .....






** skrang suhu panas menjadi2 kan...risau pokok2 kat kebun mini aku mati jek nie sob sob sob...ari2 tabah dan gigih aku kumpul air basuh beras utk jirus pokok2 aku tuh....






63 celoteh sahabat

Wah..glamer lieya.. nak beli nanti pa n ma yang ada muka lieya ni. Tahniah.

February 18, 2014 at 9:06 AM

wahhh... gelamor ko lieya... taraf retis dah ni... nak autograf la klu cam ni...hihiii

February 18, 2014 at 9:06 AM

Tahniah lieya..comel btul srmuanya..beruntung sgt tau lieya dpt keluar dlm majalah.bkn sng tau.bangga knl lieya.kehkeh

February 18, 2014 at 9:17 AM

Fuh terbaek Lieya, mak plak yg tumpang vanggaaaa... *apsal rasa hidung I plak yg kembang kempes ni akakakaa*. Aku pun mcm baru tau kisah pengalaman pertama pregnancy nko eh. Seb baik mama coollllll

Balik kerja kang aku pun nak cari pa n maaa... lepas kuor majalah ni makin meletopssss la lieya latipp wehh... sok sok kalau najwa latipppp hi hi

February 18, 2014 at 9:21 AM

Salam Lieya..Tahniah kuar magazine....

February 18, 2014 at 9:27 AM

dah jadi retis kawan aku ni...
ko pun dah dikira otai gak lieya...
blog ko hari2 aku bukak...
tahniah yek...next2 majalah apa lak lagi yer..
muahhh

February 18, 2014 at 9:29 AM

tahniah lieya..memang dok tunggu entri ni berhapdet sebab ada baca kat blog aty..heheheheee..
pasni makin pemes la kan..mana ada suam2 kuku..panas kebabom dah haaa..
kat puchong ni banyak gak utan terbakar..suhu panas sangat..dah 2,3 kali gak ujan turun..

February 18, 2014 at 9:29 AM

tahniah kak.. untung msuk majalah youuu.. glemer lg pasni.. blog aty fared kita thu serius yg kak fillanie tu tkpnh tahu..sobs..

February 18, 2014 at 9:30 AM

wahhhh tahniahhhhhh :)

mcm man boleh terpilih ye?nak tau jugak ni..

February 18, 2014 at 9:32 AM

cantek sgt lieya dalam magazine.. dah mcm artis ..
nak sign.. :)

February 18, 2014 at 9:44 AM

Bangga jap ada kawan masuk mjalah =)

February 18, 2014 at 9:54 AM

wah!akhirnyer...ayuh dapatkannya...hihihi~

February 18, 2014 at 10:00 AM

hebatlah kamoo..
hot mama :)
tahniahhh..semakin glemer lah blog ni nanti :)

February 18, 2014 at 10:03 AM

aritu aty dah update kisah masuk pa&ma ni..sekali tgk ada ko dan filla..wahhhhhhh tak sabar nk baca kisah korang dlm pa&ma tau :)

tahniah lieya..semoga bertambah2 rezeki..happy for u..dr blogger suam2 kuku lama2 terus femes mana tau kan :)

February 18, 2014 at 10:05 AM

i loikee Lieya.. pls sign here----->
heheh...

February 18, 2014 at 10:08 AM

tahniah beb!

tunjuk kat asben gambo korang kat majalah--
"ni kwn blog kite ni"
tau asben cakap ape..
'kelasss nko kawan ngan artis uuu"

hahah,
mmg punn
aku ada, takde khaannnn...
huhuuhuh

February 18, 2014 at 10:13 AM

tahniah beb..
dh keluar majalah pun ko..
tp ak tk beli mjlh la..bc kt sini pon dh ok noh

tp kan weh..ko jgn ketok pala ak taw
sbb ak tk kenal pon blogger femes dua org tu
ak hnya kenal ko jek..huhu

maafkn sy blogger femes tu..
ak ni bknnya blogger tegar sgt..
mmg jarang nk blogwalking..
hahaha..

February 18, 2014 at 10:26 AM

Tahniah Lieya bukan senang nak dapat masuk majalah macam ni.

February 18, 2014 at 10:26 AM

Wah...celebrity...celebrity.... Malunyaaa nak kawan dengan celebrity nie.. Mak ambik kain bajulah...bawak diri. Tak setaraf...huwaaaa!!!

February 18, 2014 at 10:33 AM

ala lieya glamer gak pe kan..kalo tak , tk masuk magazine kan..best3..

February 18, 2014 at 10:38 AM

Wah mama cantik n gojes dah masuk magazine...tahniah lieya...bangga ai tau...

February 18, 2014 at 10:40 AM

Memang blogger2 femes ni.. Tahniah Lieya!

February 18, 2014 at 10:47 AM

Maaf..sy kenal puan lieyalatif je..agak2 kena banned x aku? Haha..btw..tahniah nok..glam kau kan..yg blogger lg dua tu pun congrats. .makin sukses hendaknya..amin..

February 18, 2014 at 10:50 AM

kak... mint aotograp... sign kat belakang baju saya bley...

:)

ko dah frame lom keratan magazine tu... frame tau noksssss...

February 18, 2014 at 10:56 AM

yesss... kuaq gak n3 ni...
nureen baca kat blog aku bukan bidadari la yg tau lieya dpt intbw ni
mmg cantik comel la gabungan 3 bloggers...
mmmm... nak belilah nanti keluaran mac :P

February 18, 2014 at 11:00 AM

Tahniah Lieya...
Ini bukan jakun. Kalau kakak pun akan buat macam mana Lieya juga.
Teruja sebab kita bukan artis boleh selalu masuk majallah..
Cepat Lieya mula pregnant ye. Kakak usia tu masih belajar lagi tau hihi...

February 18, 2014 at 11:03 AM

oklertu lieya.. akakni sipipun takder.. dulu penah masuk majalah pun tak femes lak majalahtu..
at least masa berblog lieya ada juga hasilnya.. dihargai ...
tahniah Lieya.. seronok tengok adik2 blog akak femes2 sekarangni...

February 18, 2014 at 11:03 AM

Kehamilan pertama pada usia 23 tahun? bestnye anak2 dpt mama muda belia.. ;)

February 18, 2014 at 11:09 AM

tahniah!!!....tak beli lagi...petang kang wajib beli....majalah PAMA mac..hihihi

February 18, 2014 at 11:26 AM

wah....makin galmer dah Lieya....majalah ni Lisa suka beli ni....nanti along cakap kat Lisa

February 18, 2014 at 11:26 AM

Tahniah Lieya....apa pulak suam² kuku....kat opis ni ramai pembaca blog Lieya tau...

February 18, 2014 at 11:39 AM

Dulu masa preggy kn nureen jer gila belikan magazine ni..yg second x terbeli pon..glamer uols! Tp seyes mmg suka g blog Aty..umah dier cung!

February 18, 2014 at 11:42 AM

Wah..congrates uooolsss...=)

February 18, 2014 at 11:44 AM

wah keluar majalah gitu...popularlah kalau dah keluar majalah
mana suam-suam kukunya =) tahniah ye
nanti nak cari majalah pa&ma la
tanda sokongan =)

February 18, 2014 at 11:52 AM

aku dah tgk dah majalah ni semata2 nak tgk dan baca cite ko ekekekekek
comel dan slim betul nampaknya ko skang
wei, lawa plak ko simpul2 shawl tu
cite jakun pun jakun la, janji masuk majalah kan, walau ciput.....tumpang seronok lak aku

February 18, 2014 at 11:58 AM

alhamdulillah..
tahniah lieya.. rezeki lieya leh kuor majalah kegemaran ramai ni..
koho femes la nanti.. ;-)

February 18, 2014 at 12:28 PM

wawawa, bertambah femes la uolls lps masuk majalah nih...cantiknye dressing lieya ni.. zura skrg pun lebih suka pakai shawl sbb tgk lieya pakai shawl cantik2...

February 18, 2014 at 1:49 PM

waaaaa taniah my pren... pasni kalu jumpa ko... aku nk ckp gini... `lieya, nk sainnnnn` sambil bt gaya tnjuk dada mcm apek hehehe

February 18, 2014 at 2:22 PM

kalau keluar rancangan Nona? Mau setahun buat entry! hahahahaha

February 18, 2014 at 2:32 PM

1ST - Tahniah kak sebab masuk majalah..
2nd - akak look gorgeous sangat.. cantik :)
3rd - best dapat berkongsi pengalaman untuk tatapan ramai :D

February 18, 2014 at 2:55 PM

tahniah lieya , filla dan jugak aty..korang mmg ibu yg gojes dan blogger yg owesome..

February 18, 2014 at 3:09 PM

tahniah kak! happynye masuk magazine :) takpe, tak salah pun share ngan pembaca.. hihihi..

February 18, 2014 at 3:27 PM

amboi glamer ler ala2 retis dah ni... tahniah yer, nk kena cari majalah ni hehehe

February 18, 2014 at 3:49 PM

wahh... fames u... kiki

February 18, 2014 at 4:56 PM

glemer masok majalah... =).. memberi inspirasi pada mama2 blogger yg lain.. semoga terus sukses k

February 18, 2014 at 5:11 PM

fuyo... femes amos la kamu... cantik. gebu gebas pulak tu... memang boleh jadi duta ni.

tahniah ye

February 18, 2014 at 5:28 PM

Abis la ko gi pasar lepas ni makcik2 semua mintak autograp

February 18, 2014 at 6:42 PM

Hebat dik ..Tahniah..tumpang gembira riaaaa!

February 18, 2014 at 10:36 PM

Waa... Glemer plak rasanya...hhee.... Congrats....

February 18, 2014 at 11:43 PM

wh kite tumpang bangga..teruja sy sbb ni satunya majalah yg kite beli setiap bulan..mac belum cari lg..aritu usha2 kt kedai blom ada...nti kita baca smp feel kononnya kite ni rapat benar dengan awk ye leiya..pastu wajib tunjuk ke en suami..ni la kawan blogger kita.haha lagi jakun mengalahkan org yg keluar majalah..muahaha..

February 19, 2014 at 12:09 AM

Wow.... Tahniah!..
Cantiknya nampak lieya dalam Majalah tu...

February 19, 2014 at 7:45 AM

waaaa kelas akak masuk majalah...
sy tek pernah beli majalah pa & ma ni..
tp rasanya skrg ni dah boleh kalau nak pegi beli

February 19, 2014 at 11:00 AM

hamboiii makin maju ye lieya... kemain dah masuk majalah bagai ni...segan pulak ku nak melepak di sini...huhu

February 19, 2014 at 11:46 AM

salam wahhhh tahniah lia...dah masuk majalah lepas ni leh kalahkan redmuummy

February 19, 2014 at 12:16 PM

Wah, femesnya dah jadi celeb rupanya! Haruslah diwarwarkan. Kalau 2,3 pages citer Lieya sorang aje, memang confirmed sebulan pun tak habis cerita...hehehe... Ni akak nak pergi membeli Pa&Ma lah nak tengok celeb Lieya Latif berposing ala duta produk :)

February 19, 2014 at 2:06 PM

Weyh Lieya.....glemer mak hehe ..Mak tu yg glemer mak ni pun tumpang sekali hehe....wajib meroyan sehari semalam tu...kalau okje lagilah hehe... Beli berapa buah majalah Pa &Ma bulan ni?

February 19, 2014 at 3:38 PM

tahniah diucapkan buat kalian bertiga..

February 19, 2014 at 3:42 PM

wah.. tahniah... glamour dah tak boleh panggil blogger ikan bilis la... heheheh

February 19, 2014 at 5:52 PM

Terbaiklah kak dapat peluang macam ni. Memang tak boleh dilepaskan. Hehe

February 20, 2014 at 9:47 AM

wuwuwu.. comey...

February 20, 2014 at 11:44 AM

tahniah lieya... opsss adik lieya ruapanya.. hehehehe...
kena beli gakla majalah pa & ma nnt

February 24, 2014 at 12:28 PM

wow akak...famous amos lah skang ni....kite dah beli majalah ni....tahniah...hope lebih success lagi

February 25, 2014 at 10:11 AM

Alhamdulillah, pengalaman berharga tu Lieya… kena simpan leklok majalah tu buat kenangan….
Blogger lain saya belum kenal lagi… ada masa boleh terjah juga ke teratak bloger2 femes nih :)

February 26, 2014 at 4:37 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy