Wednesday, September 24, 2014

wordless wednesday ~ family tree keluarga daku




Assalamualaikum...salam rabu...

wordless wednesday ~ aritu aku tempah family tree family aku....dah siap...buat kaler  puple sbb nak bagi masuk ngan tema purple ruang tamu umah aku....dapat bace tak? sape pandai bace aku upah roti telur ekekekeekekekek alaaaa name2 ahli keluarga aku ler ni...


kalo tambah lagi satu baby kene laa wat family tree baru ni....eh?!...
(belum gantung lagi nieh... ni pic dari kedai hahaha)




*keek ape2 je lah*






39 celoteh sahabat

cantik sangat lieya.. kalau orang pandai baca jawi insyallah boleh baca tulisan tu...

September 24, 2014 at 9:09 AM

sikit sgt entrynya.. nak lagiiiiii

September 24, 2014 at 9:11 AM

Wah.. lawanya.. kena warna pulak ungu. Menyerlah la ...

Kalau kat rumah kami, bab gantung tu yang jenuh nak tunggu. Saya pun ada beli satu hiasan dinding, 3 berangkai.. setakat ni janji je bendanya blm tergantung lagi..

September 24, 2014 at 9:13 AM

Unik dan cantik..
Kemas je tengok...

September 24, 2014 at 9:16 AM

cantik..aku pon suke purple..aku paham ayat ko..dapat tak roti telor KKM ni..hahahhahha

September 24, 2014 at 9:17 AM

serius lawa tau...suka warna ungu...

September 24, 2014 at 9:17 AM

Lovely sis lieya...comel betul tgk...family tree :)

September 24, 2014 at 9:30 AM

satu gambar aje arini? lagilah....
anyway cantik family tree tu
lawa sangat seni khat dia, mahal dak lieya?

September 24, 2014 at 9:36 AM

cantiknya lieya..

September 24, 2014 at 9:46 AM

Akak boleh baca jawi, tapi kalau khat ni akak malas nak renung. Boleh? Hehehehehe

September 24, 2014 at 9:52 AM

Cantiklah... nanti kakak nak suruh anak dara kakak buatlah...
Kakak tak pandai.

September 24, 2014 at 10:02 AM

Cantik nyer..

September 24, 2014 at 10:03 AM

cantik lieya..opss tetiba baby kuar kang camner??hahahahaa

September 24, 2014 at 10:05 AM

cantik......hehe

September 24, 2014 at 10:11 AM

cantik sgt lieya.... cun...sesuai letak kt ruang tamu...;)

klu bb baru keluar kasi tambah jer la.... cepat lieya...kihkih

September 24, 2014 at 10:18 AM

cantik!! apa perasaan lieya kalau belum sempat gantung tiba2 dapat tau preggy plak..hahahaha...

September 24, 2014 at 10:19 AM

cantekkk... aku berkenan....brape ni noks?

September 24, 2014 at 10:21 AM

memang cantik lieya...betul cakap ko...kalau tambah baby kena buat yg baru...hihihi...

September 24, 2014 at 10:22 AM

seriusssssssssss cantik sgt!

aku tak pandai baca la lieya tp hadi dia suka bole baca tulisan khat..dia mmg minat sgt benda2 ni :)

kt mana menempahnya lieya??

September 24, 2014 at 10:27 AM

cantiknyer...brapa wei...nak usha2 utk umah baru ..tp siap thn dpn lah..hahaha

September 24, 2014 at 10:32 AM

Ingat ayat alquran tadi hehe....
OKje dapat baca Mohd Shah aje ..... lepas tu bukan main lagi OKje teleng nak membacanya....tenang jauh dekat, susah beno terus malas hehe....Maklumlah Tulisan Khat fail hehe
Cantiklah Lieya.... haruslah kena matchkan dengan hall ye tak...... barulah meletop hehe.....

September 24, 2014 at 10:35 AM

cantik! kreatifnya lain dari yg lain kan...

September 24, 2014 at 10:58 AM

cantiknyer kak...:)

September 24, 2014 at 10:59 AM

cantik beb...

September 24, 2014 at 11:36 AM

suka tengok umah lieya....cantik!

September 24, 2014 at 11:45 AM

Okey, akak boleh baca! Roti telur 4 keping! Dapat free deliverykan ....

Cantik sebab warna purple. Warna kebangsaan akak tahun ni, haruslah akak kata cantik. Gantunglah cepat-cepat, nanti takut tak sempat gantung dah kena tambah ahli, dah kena buat semula *__*

September 24, 2014 at 11:56 AM

Cantik...suka warnanya...

September 24, 2014 at 12:44 PM

salam ziarah ke sini (^___^)
cantiknya khat tu (^___^)

September 24, 2014 at 1:15 PM

cantikk ;) kat ne tempah yer

September 24, 2014 at 1:35 PM

waa..santekkk sangat..
ada ura2 nak tambah adik dayyan ke ni?
hehe

September 24, 2014 at 1:47 PM

cantek la lieya ...nak order jugaks laaaaaaaa

September 24, 2014 at 2:08 PM

Ni seni khat gitu ye.... cantik... boleh agak2 la nama masing2....
Dulu aku kecik2, ustazah panggil aku ke depan tulis nama aku in jawi kat papan hitam.
Aku tak tahu, habis salah...
Sebagai denda, ustazah suruh aku tulis nama aku 100 kali kat kertas...
Tu jam aku 7 tahun.
Ni aku rasa sampai mati aku akan ingat cammana nak eja nama aku jawi...

Hukuman sekolah zaman dulu kan...sekarang gitu, abis ustazah tu kena report, dera pelajar katanya.
Hehehe.

September 24, 2014 at 2:12 PM

aku bleh baca nama sensorang
cantik
wei nak kufi square, hiasan kat dinding utk sendiri atau hadiah aku ada tau

September 24, 2014 at 2:17 PM

uit uit..dah ada isi ke??? hehehe.. cantik jugak buat family tree ni..tp nk tgu smpi last anak baru buat..boleh??? kehkehkeh

September 24, 2014 at 3:14 PM

Canteknye Lieyaaaa~
tapi x bape nak boleh baca sangat..
naik juling mata tenung.. hahahaha.
maklumlahh.. x bape nak mahir bace tulisan Khat nih.
hehehehe

September 24, 2014 at 3:43 PM

cantik2 brp rm tempah kat mana

September 24, 2014 at 5:17 PM

Cantiklah family tree tu.

September 25, 2014 at 4:41 PM

Lieyaa cantikkkk!!!! Nk buat jugak la..tempah kat mana nie.. review ar sikit...=D

September 25, 2014 at 11:16 PM

berapa mcm ni lya cantiknya.. alahai kami 3 beranak jer.. tunggulah dulu nak order kot² kang buat tertambah ahli keluarga pulak hahahahha

October 3, 2014 at 3:52 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy