Tuesday, April 7, 2015

today dayyan turns 4!!




yesza!! harini 7 april 2015....

4 tahun lepas tarikh ni dlm kul 12tghari aku start sakit2 nak beranak kan dayyan..... ya Allah hai...teringat2 lagi aku mintak izin ngan bos nak gi spital sebab dah sakit....call laki aku cepat2 gi annur bangi....satu2nye hero aku buat mase nieh.... manje bebenooo skrang...rase nak piat2 jek telinga tuuu hehehe....



muke bengkak2 baru keluar dari womb mama skrang dah rupe gini.... rupe budak umur 4 tahun dengan kek idaman die....biase laa dayyan, ultraman sentiasa di hati...tak ultraman, aeroplane....tu lee due bende yg die obses skrang......so arini dayyan belanja kawan2 kat cic makan kek choc moist ngan goody bag simple....hope dayyan hepi ngan kawan2 kat sekul.....yg pasti ade due siri potong kek lah....satu kat cic, satu kat umah kang mlm nie....




kek order dgn kak fara othman... 1.5kg..buttercream...edible image + choc m&m...



org kuat dlm pembikinan 90 goodies bag besdey dayyan....mauu tak rajin sebab setiap sorang tu dah cop nak cukai 10 bags setiap sorang nak bagi kawan2 kat sekolah....chait!





sempoi jek isi goody bag...



sebakul besar goodies bag..berat boleh tahan sebab ade yg ade air kotak...


selamat hari lahir Muhammad Dayyan Uqail..... seperti parents lain, semua nak kan yg terbaik utk anak2 mereka...jadi papa, mama, kakak2 doakan dayyan menjadi anak yg bijak, sihat dan soleh.....in sha Allah.....what a super duper son you are sayang!...




** nanti dpt pic teacher wasap potong kek kat cic aku tepek kat blog yeak.....x silap ade due besdei arini ..kenyang le budak2 dpt mkn kek.....




43 celoteh sahabat

heppy besday si ultraman dayyan..be a gud boy to mama papa okay..
kemain besar lagi kek ultraman..sengih manjang ler arini..hehehee

April 7, 2015 at 9:10 AM

Happy besday dayyan... hehehe peminat totomen yer.. sama dengan Qeram la.. dayyan ni sama tahun dengan Qeram la lieya.. tapi qeram december nanti baru 4 tahun... hujung thn sangat.. :)

April 7, 2015 at 9:14 AM

Hepy besday Muhammad Dayyan Uqail, moga membesar sihat,...jadi anak yg soleh...murah rezeki selalu...

April 7, 2015 at 9:23 AM

Lawanya kek dayyan ni.. meriah gitu.. moga membesar dgn baik dan sihat ya Dayyan

April 7, 2015 at 9:28 AM

Happy birthday Dayyan!!!

Lawa kek!

April 7, 2015 at 9:40 AM

Happy 4th Birthday Dayyan..
semoga jadi anak yang soleh.. comel pulak tengok muka membengkak yg baru keluar dari womb mama tu.. hehehe
psstt.. Dayya share birth date dengan Abg Danish lah.. auntie pun belum buat entry birthday Abg Danish.. jap2 lagi lah eh.. hehe

April 7, 2015 at 9:46 AM

Selamat hari lahir Muhammad Dayyan Uqail..semoga jadi anak yg soleh.Aamiin

April 7, 2015 at 10:03 AM

Happy Birthday Dayyan Uqail.. semoga jadi anak yang bijak pandai.. amin

April 7, 2015 at 10:32 AM

Happy birthday dayyan...
semoga menjadi anak yang soleh dunia dan akhirat yea..
aunt nieyl doakan semoga dayyan selalu sihat...membesar dgn bijak...
jgn lawan ckp papa ngan mama yea...love u dayyan....

April 7, 2015 at 10:36 AM

Assalam lieya,
sonoknya dapat snap gambor fresh from the oven :
Haapy birthday dayyan sayam
moga sentiasa dalam rahmat & lindungan Allah AMIN

April 7, 2015 at 10:45 AM

happy besday dayyan...

April 7, 2015 at 10:48 AM

hepi besday dayyan
bila bandingkan muka dayyan 1 pic n 2nd pic, nmpk iras2 kan lieya
hahhaa.. udah tuan empunya bdn cmfrm la sama hihii
amin... aunty amin dr jauh yer dayyan
lagi 7 hari besday anak teruna nureen plak lieya hihiii....

April 7, 2015 at 10:58 AM

selamat hari lahir dayyan, moga menjadi anak yg soleh ....

April 7, 2015 at 11:00 AM

happy bday kat dayyan...tak sangka dah membesar dengan sihat kan...alhamdulillah...moga menjadi anak yang soleh insya allah

April 7, 2015 at 11:06 AM

Happyt birthday Dayyan.. Semoga membesar menjadi anak yang soleh..

April 7, 2015 at 11:12 AM

epy bday otomen dayyan, moga jd anak soleh yg berjaya...

bgs betul mia mija tuh ringan tulang nolong2 ko... tak kisahla ada cukai pun...

April 7, 2015 at 11:23 AM

Meriah betul kek Dayyan tu aduhai... mahu tak sabar anak-anak melihatnya sebab kakak yg tua ni pun tengok tergoda dibuatnya Lieya:)

Happy birthday sayang... dah 4 tahun dah besar tau!

April 7, 2015 at 11:25 AM

happy birthday dayyan. :D

April 7, 2015 at 11:56 AM

wahhh mmg betui fresh tu wei ...
hepi besday dayyan ... semoga jd anak yg baik dan cerdik

April 7, 2015 at 12:01 PM

wowww kek dayyan! otomen dayyan tuhhh hihi
teringat pulak time membungkus goodies bag luqman haha...sama la kak..guna je beg kertas gituh..mudah..cantik pun cantik..siap ada sticker dgn tali..sukaanya nengok..

April 7, 2015 at 12:12 PM

alhamdulillah..
happy beday dayyan.dh besar hero lieya ni..dlu dtg sini msa dayyan umur 1y.. tgk entri celebrate birth tu..
makin besar makin cerdik.. moga dayyan terus berjaya didunia & akhirat...
comey sgt kek atomen dayyan

April 7, 2015 at 12:15 PM

gmbr pertama tu sgt bermakna...
hepi besday dayyan!

April 7, 2015 at 12:18 PM

happy bday otomen dayyan
as ibu bapa semestinya kita nak yang terbaik utk anak2 kan

goodie beg aku mana???

April 7, 2015 at 12:20 PM

Happy Birthday Muhammad Dayyan Uqail, semoga menjadi anak yang membanggakan ibu ayah suatu hari nanti

April 7, 2015 at 12:37 PM

hb dayyan ;)

April 7, 2015 at 12:38 PM

Happy birthday dayyan...sekejap je ..dah 4 tahun berlalu....yg paling mahal...gambar 1st tu lieya..
pstt...boleh la plan tambah adik dayyan lps ni... hehehheheh :)

April 7, 2015 at 12:42 PM

happy birthday dayyan...kejap dh 4thn...smoga jd ank yg soleh..untung ada kakak2 tlg wat goodies

April 7, 2015 at 1:38 PM

Happy Birthday dayyan. Smg membesar sihat selalu

April 7, 2015 at 2:12 PM

Happy Birthday dayyan. Smg membesar sihat selalu

April 7, 2015 at 2:35 PM

appy bzday altromen dayyan! hihihi

April 7, 2015 at 2:43 PM

Epy Besday Dayyan yang ke 4 tahun.. Cepat betul masa berlalu.. Kiranya akak dah folo blog lieya nie..dah lama gak laa yer.. mengikuti perkembangan pembesaran Dayyan.. hehehe..

Sedapnyaa tgk kek tuh.. nyummy.. Moga Dayyan besar menjadi anak yang soleh..aaamiinn

April 7, 2015 at 3:05 PM

ehehh...dayyan baru 4 tahun yer...nampak cam dah besar sangat....epi besday dayyan... be gud boy...
nak kek otomen sepotong...hihii

April 7, 2015 at 3:09 PM

Happy birthday dayyan... Semoga membesar menjadi anak yg membanggakan ibubapa yer...:)

April 7, 2015 at 5:36 PM

Happy Birthday Dayyan.
Semoga menjadi seorang Muslimin yang terbaik untuk Keluarga, Agama dan Negara.

Please, cepat2 ajar dia untuk sokong Arsenal. Takut nanti dia tersuka team lain. hahaha



April 7, 2015 at 10:50 PM

hepi besday dayyan...kejap je dah besar

April 8, 2015 at 7:10 AM

happy besday dayyan..makin besar makin hensem..sy perasan yg dayyan ni kulit cerah dari kakak2 entah betul ke tidak ye..seronoklah dayyan potongkek dua kali.kek atomen pun lawa sangat.geram tengok warna warni

April 8, 2015 at 7:44 AM

Happy Birthday Ultraman Dayyan! hehe... Acik doakan moga Dayyan berjaya dunia & akhirat. Jadi good boy ye cayang!

April 8, 2015 at 8:57 AM

Hepi besday otomen darling....semigs semua yg mama dan.papa doakan dimakbulkan Allah. Amiin.

April 8, 2015 at 11:28 AM

Happy 4th birthday, Dayyan! Memang jadi anak manja mamapapalah macam ni. Satu je hero kat rumahkan. Budak-budak memang dah tahu kalau namanya birthday, mestilah ada birthday cake. Tapi akak memang tak selalu beli kek harijadi ni sebabnya anak-anak tak makan pun. Mereka rasa nikmat potong kek dan tiup lilin je. Itupun selalunya tak dapat bab tiup lilin tu, MommyDaddy tak bagi *_*

April 8, 2015 at 11:45 AM

happy belated bufday dayyan otomen

April 8, 2015 at 12:35 PM

Hepy Bezzday Dayyan moga jadi anak yg soleh....
Dan moga doa mama dimakbulkan olehNya.... Cantik keknya....bolehlah share dengan auntie hihi....Otomen pun Otomenlah janji dapat potong kek

April 8, 2015 at 2:30 PM

alhandulillah aamiin
hepy belated besday dayyan
hero mama ye..

April 9, 2015 at 2:36 AM

Hapoy belated birthday dayyan..cepat betul masa berlalu...dh beso dh bebudak ni

April 10, 2015 at 6:51 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy