Wednesday, September 23, 2015

Salam Aidiladha dari lieyalatif & co,




Assalamualaikum....

Dikesempatan ini lieyalatif & co. ingin mengucapkan selamat hari raya qurban utk semua readers ...berhati2 di jalan raya.... makan daging jgn overdose kehkehkeh....

in sha Allah aku dan keluarga akan balik johor malam ni .... amik cuti sehari jek jumaat tu.... raya haji mmg sempoi2 jek ... belah aku tak sambut sgt pun takde laa beriya2 pergi jalan raya ke ape, silap2 pagi raya pun pakai baju biase jek....tapi aku tersoping gak due jubah hahahaahah....


oklah ...hati2 dlm perjalanan....pandu selamat jiwa cermat.... yg tak balik kg tu jgn meraung menangis ..pi le jalan2 ikea ke ioi city mall ke kekekekekekeek...



** selamat bercuti sekolah gak buat anak2 kita semua.... enjoy mia mija main laptop, main game bagai...dayyan gak tetap kene pi cic hahaahahaha....



26 celoteh sahabat

ati2 blk johor...kami ry kampung gombak je

September 23, 2015 at 9:03 AM

Selamat balik kmpg lieya..selamat hari raya dan selamat menjalani ibadah korban..ya ya ingat pesan lieya makan daging tu jangan overdose.hahaha

September 23, 2015 at 9:17 AM

morning...
bersiaran akk pagi ini...itu bermakna akak keje la hari ini..hihi..
nieyl pun keje jugak hari ni kak..malas la nak amek cuti..
sbb xde buat apa pun...kebetulan di saat ini bff a.k.a biras dlm labour room nak bersalin..
so,MIL pun kat hospital menanti kelahiran cucu sulung... seronok kan,nak sambut org yg di nanti²kan..
(alamak..nape mata berair ni) selamat hari raya akk...

September 23, 2015 at 9:25 AM

Selamat hari raya lieya.. semoga selamat sampai nanti..=D

September 23, 2015 at 9:26 AM

selamat hari raya adiladha lieya...kiter pun balik kampung gak ni...anak2 dok kg..hehehe

September 23, 2015 at 10:05 AM

Selamat Hari Raya Aidiladha Lieya.. Hati-hati drive balik kampung.

September 23, 2015 at 10:23 AM

Selamat Hari Raya Aidiladha dari Nani :)

September 23, 2015 at 10:26 AM

aku ni bw dedua kat opsi ni hahahha

September 23, 2015 at 10:50 AM

Salam Aidiladha dari along dan family...

September 23, 2015 at 10:53 AM

hehehee pegi ikea kang lepak dgn org tak raya bau machiam machiam sgt...hehehe..

September 23, 2015 at 10:58 AM

Selamat Hari Raya Aidiladha lieya.. hati2 balik kampung and save journey..

September 23, 2015 at 11:13 AM

selamat hari raya Aidil Adha dr akak sekeluarga....

semoga kita semua selamat dlm perjalanan balik kampung...:)

September 23, 2015 at 11:55 AM

salam Aidiladha buat lieya sekeluarga ;)

September 23, 2015 at 12:08 PM

Enjoy, have fun, and take care...

September 23, 2015 at 12:18 PM

selamat hari raya to u and ur family :)

September 23, 2015 at 3:06 PM

Selamat Hari Raya Aidiladha Lieya Latif,
Berhati-hati dalam perjalanan.. Saya tak balik Johor tahun ni..

September 23, 2015 at 4:31 PM

Wah balik Renggam ye lieya, selamat hari raya aidiladha untuk lieya sekeluarga..

September 23, 2015 at 4:31 PM

Kita raya key ell je lieya..sobs..sobs
Semoga selamat perjalanan lieya n co ke johor ye
Selamat hari raya hj dri rin dn fmily

September 23, 2015 at 9:59 PM

selamat hr raya lieya...syoknya balik johor makan goreng pisang dgn sambal kicap

September 25, 2015 at 7:28 AM

selamat hr raya lieya...syoknya balik johor makan goreng pisang dgn sambal kicap

September 25, 2015 at 7:28 AM

Salam Aidiladha Lia and family... :)

September 26, 2015 at 4:35 AM

Salam Aiduladha jugak dari Bunda untuk Lieya sekeluarga....

September 26, 2015 at 6:31 PM

salam aidiladha lieya n co...
sama lah, aidiladha xde sambut beria...
xde jugak shopim baju raya... pg raya pon x pakai bju raya, just pkai sluar n shirt pegi sembelih lembu.. hehe..
cuma pg tu pkai 5min semata nk snap pic

September 28, 2015 at 7:46 AM

Selamat Hari Raya Korban jugak buat Lieya.
banyak x makan daging??
musim daging lah bulan nih. sampai pening tengok daging.

September 28, 2015 at 3:30 PM

alhamdulillah dh selamat sampai kl ptg ahad.
jln jem bangat huhuhu

September 29, 2015 at 11:49 PM

Amboiii....tak bersambut sangat beli gak jubah baru....kihkihkih...

Tempek le gambo Raya Haji....nak tgk jubah...

September 30, 2015 at 11:37 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy