Friday, February 5, 2016

~ 11th wedding anniversary ~



Assalamualaikum...salam jumaat semuaaaa!!

yes! weekend yg panjang lagi minggu nieh....anak2 aku cuti sekolah sampai seminggu hah....ringan jugak tangan ni nak klik2 apply cuti gak...tapi mcm sayang plak huhuhu..... bukan nak kemana pun cuti panjang2 ni...cume 6hb - 9hb ni kiteorg satu family belah johor akan ke penang untuk menyunting bunga di taman org...auwwwwww..... aku lagi excited nak jjcm penang sebenarnye hahahahaha....okeylaa arini nak citer pasal celebration simple2 kami sempena wedding anniversary yg ke 11 pada 30 jan ari tu.....

*
*
*
*
*
*
*
V

sambut simple2 jek tanpa holiday2...konon nak pi cherating, tapi hotel yg kiteorg nak tu tak available...ye laa cuti weekend yg panjang mmg payah le nak cari bilik kosong kan...




ekceli aku tekejut gak dgn planning laki aku nie....berjaya gak die suprisekan aku heheheehehe.... mule2 dengan hadiah, pastu bunga...pastu kek....satu peningkatan memberansangkan bile en laki dah pandai tempah kek sendiri ....tang gambar tu tecekik aku tgk mase mule2 bukak kotak kek hahahaahahaha....



yg lawak nye...budak2 berebut2 nak makan tang gambar kiteorg hahaahaha...adoilah



kek red velvet yg super creamy....tak kedekut cream cheese tu yg buat win tuh....
sebenarnye aku frust sebab 30hb tu kawan opis buat besdei anak die.... mmg wajib pi kalo kawan aku ni buat majlis sbb menu super2 meletup...tapi laki aku ade hal....frust tak dpt mkn kek besdey tapi digantikan dgn kek anniversary hehehehe...



due hari jek licin kek red velvet nie.....



11 roses sempena our 11th wedding anniversary...auwww!!



dapat warm wishes dari pandora jugak...auww!!


bertambah charm dipandoraku...auwww!! en laki suprise bagi charm 'happy anniversary' yg super cute....

fuhh pejam celik pejam celik dah 11 tahun usia perkahwinan kami..... aku bertuah dpt laki aku sebagai suami..seorg yg baik, sabar dan tak penah tinggi suara...... kalo aku merajuk die sabar layan...kalo aku dtg mood pms aku pun die sabar layan..... moga sampai ke akhir hayat kami bahagia.....amin...doakan keluarga kami yg baik2 ye kawan2 blog....xoxo!!




**happy chinese new year utk kawan2 yg menyambutnyer....tahun ni takdpt limau free pun....uwaaaaaaaaaaaa!!




30 celoteh sahabat

lieyaaaaaaaaaaaaa..happy 11th anniversarry :)..alhamdulillah

semoga bahagia dunia akhirat till jannah!!!

pandora kau..pandai laki ko beli hadiah, suprise bagai..lebih kurang laki aku jugak tp bezanya laki aku kena ingatkan baru tau hhhhaaaaaaaa

February 5, 2016 at 9:45 AM

semoga bahagia ke syurga sabahabatku..tahun ni c
cie beli sendiri limau beli saiz xxl..manissssss

February 5, 2016 at 10:48 AM

Congrats to both of you and to all in the family.
Best wishes always.
Semoga sentiasa dilindungi Allah.
Amin.

February 5, 2016 at 10:49 AM

tahniah sis, semoga berbahagia selalu

February 5, 2016 at 10:53 AM

hepi anniversary!
moga bahagia hingga ke syurga
sangat hepi bila tgk kawan2 hepi
tumpang gembira :)

February 5, 2016 at 10:54 AM

Alhamdulillah... 11 tahun sudah menganyam hidup bersama sebagai pasangan
Semoga Lieya terus berbahaya dibawah payungan suami tercinta hingga ke syurga abadi. Amin..

February 5, 2016 at 11:02 AM

hepi eniverseri! sweet gitu

February 5, 2016 at 11:06 AM

untung la lieya...hehehhe...bestnya dapat surprise..

February 5, 2016 at 11:07 AM

Alhamdulillah,tahniah.smg bahagia selalu.

February 5, 2016 at 11:22 AM

alhamdulillah
tahhniah kak
selamat ulangtaun yang ke 11 semoga bahagia hingga syurga.aamiin :)

February 5, 2016 at 11:25 AM

wahhh bestnya...aku anniversary..dah nak abis hari baru lakik aku egat..hahhahaha....nak minta lakik aku berguru ngan lakik ko la...

February 5, 2016 at 11:45 AM

congrate lieyalatif, semoga bahagia till jannah ..aminnn

February 5, 2016 at 12:16 PM

Alhamdulillah. 11 happy years and more happiness to come. Tp kek tu mmg mampak sedap la Lieya..

February 5, 2016 at 12:54 PM

Happy Anniversary lieya.

February 5, 2016 at 1:04 PM

happy 11th anniversary utk lieya & husband...surprise dr suami gtu dpt kek camtu...untungla...dpt bunga, pandora lg...

February 5, 2016 at 1:16 PM

Aamiin..
Mudah2an till jannah ye lieya
Doakan kita juga..
Kita sama bulan dan tahun cuma kita awal bulan
anak kita pun sebaya
cuma anak kita je baru dua..
Memg kita seronok tgk lieya sekeluarga

February 5, 2016 at 2:53 PM

Vavavava..Alhamdulillah....tahniah Lieya!!!

February 5, 2016 at 3:25 PM

Padanlah dia minta limau kat akak rupa-rupanya dia tak dapat limau free. Akak ni sendiri menggagau cari limau tau tak. Keh3x.

Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke-11 buat Lieya dan suami. Semoga berkekalan bahagia selamanya. Soalan cepu lempang~ bila nak tambah ahli? Dayyan macam dah pandai berdikari aje ^_^ Hahaha!

Enjoy your trip to Penang. Sampai sana tuju tempat JJCM dulu baru pi rumah bakal adik ipar tu yerk. Hai, bertunangnya sehari jerk tapi dia pergi sampai 4 hari memang nampak sangat tau apa motifnya. Keh3x.

February 5, 2016 at 3:41 PM

so suweet mcm gula2 lah ko lieya n cik suami... heheee
11 tahun dah yer... moga kekal bahagia bersama anak2...

February 5, 2016 at 4:02 PM

Happy anversry lieya...moga bahagia hingga ke Jannah

February 5, 2016 at 6:51 PM

syukur alhamdulillah..dh msuk usia ke 11 tahun.. satu tmpoh y dh matang.. lya doakan moga bhgia mjadi miik lieya sekeluarga selamanya..in shaa Allah..

February 6, 2016 at 12:25 PM

Happy aniversary ...tahniah so sweet

selamat bercuti semua !!

Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

February 9, 2016 at 10:51 AM

happy anniversary lieya..11 tahun..weeeee,,
semoga terus berbahagia kawan

February 10, 2016 at 9:00 AM

happy anniversary, tahniah sis

February 10, 2016 at 10:07 AM

hepy anniversary cik lieya :)
anniversary saya bulan doblas..yg ke 7 baru hehehe ;p
semoga bahagia hingga ke jannah..

February 10, 2016 at 11:51 AM

Happy Anniversary kak :)

February 10, 2016 at 1:05 PM

so suuwiitt..happy couple..moga bebahagia hingga ke jannah

February 11, 2016 at 11:22 AM

alhamdulillah.......semoga bertambah erat kasih sayang yang terbina hingga ke Jannah

February 12, 2016 at 10:46 AM

wow sweet betui en laki depa..cha pandora dpt..kek dpt..bunga lagi..kek tu fulamak..meletop gambarnya.hahaha

happy belated annivesary n happy always lieya n hubby

February 15, 2016 at 2:35 PM

Happy Anniversary Lieya....moga jodoh korang kekal bahagia hingga ke syurga...
Wahhhh suwitnya laki ko Lieya mak pulak yg terasa rasa diawang awangan gitu hihi...

Mak sampai dah habis musim Pandora sebiji pun tak dapat Lieya haha

February 18, 2016 at 9:07 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy