Wednesday, December 20, 2017

Shanghai Trip ~ 21 nov 2017 (day 1) HOTEL TOY STORY




Assalamualaikum

bersambung lagi kisah percutian aku....jgn muntah sbb ade dlm 10 entry pasal trip ni hahaahahahah.... ye laa tak entrykan sayang plak sbb nak bace esok2 bile anak dah besar atau bile aku dah tua2 kan heheheeheh...... jom tgk ape yg ade utk entry kali nieh....


*
*
*
*

HOTEL TOY STORY, SHANGHAI
*
*
v


 lepas jek turun dari taxi n bergambar kejap kat depan hotel, terus budak2 ni masuk meluru kat lobi area tgk tv... layan cartoon2 disney...kaum bapak uruskan beg utk bell boy angkut.....


kami plak kaum mak2 uruskan urusan check in.... so standby le passport dgn print booking hotel tuh.....urusan okey laju tapi bab bahasa laa ...dieorg punye english mak oiii slang china... berbelit nak paham weyyyy....telepas gak gelak aku mase tuu....


kami dpt bilik sebelah2....senang ape2 hal leh ketuk2 je pintu hahahaahah....mase book ari tu mmg request pun bilik dekat2...


card key utk pintu.... card key ni jadi milik kite sepenuhnye..so lepas checkout tak perlu pulangkan...yeayyyy jd le souviner gituuu.....


masuk2 bilik tgk ...wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! rase welcome tgk name kat tv bilik hahahaahahah


bilik dgn due katil queen....



ade mini bar ....selamat lauk2 frozen aku kahkahkah



mcm biase la ade bag dan selipar hotel...cute kot sbb ade gambor toy story maka hari2 wajib ambil n simpan so esokknye dieorg refill balik hahahahaha....


dlm toilet....




 
cute gile toothbrush case die....wajib gak amik n simpan biar hari2 die refill hahahaahah


bab ni paling syiok!
 kami dpt complimentary birthday deco dari pihak hotel....mase book tu kami request utk birthday deco ni sbb bulan november kan birthday mia dan jaja heheheeheh.....same mcm kat hongkong disneyland pun aku request birthday deco....berjaye buat suprise kat mia n jaja...hepi dieorg tgk bilik berbelon2.....






cute kan!!! ade belon birthday cake, mickey, star....



atas meja pun ade jugak...dpt 2 birthday card dari buzz lightyear ngan hotel, fridge magnet hotel, cake dari tuala dan belon birthday lagi....


birthday card dari hotel toy story.....mase kat hongkong disneyland dpt card dari mickey....boleh tgk kat link ni....


tuala yg digubah jadi cake....




belon ni paling comel....hari last gigih keluarkan angin, lipat lawa2 bawak balik malaysia hahaahahaha....



tq hotel toy story for the warm wishes and birthday deco....


lepas rehat2 ...solat jamak semua...kami keluar ke disneytown utk dinner di satu2nye kedai makan halal yg ade kat sini....satey kambeng die sedap nak gilerrrr....tu nanti le aku citer dlm entry seterusnye...panjang dah plak entry ni kan....aku kan kalo bercerita mmg suke je menceceh panjang2 hahahahahaha
xoxo!




6 celoteh sahabat

lawa ehhh deko bilik nya ;)
aduhaiii cantik sokmo !!!!

December 20, 2017 at 11:44 AM

Weyyyy..
Dah smpi shanghai pulok ko lieya ye..

Best budak berduo tu dapat bilik deco besday..
Patut diambil lieya..
Semua dah dibayar hahaha..
Akak pun mcm tu gak..
Suruh dorang refill hari2😂😂

December 20, 2017 at 12:55 PM

hehe jeles tau dapat deco besday.. kalau tau haritu, boleh request jugak... hahaha .. yang penting berbaloi2 kita duduk hotel ni kan..

December 20, 2017 at 2:32 PM

syoknya, lagi lagi part key card boleh bawak balik tu. semua deco cecantik

December 20, 2017 at 4:37 PM

Shahnun siap kata... apsal u x bgtau anniversary kita dah dekat. Untung2 leh dpt deco bunga2 pulak. Hahah nak jugaaa tu

December 20, 2017 at 7:56 PM

lawanya deko2 hotel toy story nih..semua gambar nampak best dan happening...

December 21, 2017 at 2:08 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy