Wednesday, December 6, 2017

teaser ~ bff family trip to shanghai




Assalamualaikum...


bagi teaser dulu key hahahaaha....full story coming soon...berpinau wey mate pilih gambor, nak tulis citer lagi....huhuhu...tapi mane tau  kan kawan aku update dulu nanti hirda & kak mimi ....   alhamdulillah we made it!!!....gile best kat sane....... bukan senang nak plan trip macam nie.... kunci die ialah kawan yg sekepale, x selfish, x berkira, hormat satu sama lain dan yang paling penting tolak ansur dan paling utama bila ade kutu trip ko commit seikhlas hati sepenuh hati, org bayar, ko pun bayar...so meh aku belanje pic sikit...






 
 alhamdulillah ..shanghai trip berjaya dgn marbelesnyer....so where's next? in sha Allah kutu trip diteruskan dgn matlamat dan destinasi yg lebih internatioanaleeeee kahkahkah.....




11 celoteh sahabat

syok btul tgk gmbr uols holiday shanghai disneyland..tktau pn kt shanghai ada disneyland...ank dara lama dh request nk p disneyland..tp tktau la bila nk jejak

December 6, 2017 at 9:05 AM

heheh syukur alhamdulillah. we made it.. syukur semua dipermudahkan ... dan i like statement yg last tu.. insyallah kita kan terbang lebih jauhhhh..

December 6, 2017 at 9:24 AM

waahhh..seronoknyaaaa

December 6, 2017 at 10:25 AM

Ho yeahhhh.... aku lambat lg laaa. Weekend2 br free.

December 6, 2017 at 10:45 AM

seronok sgt nih..best!

December 6, 2017 at 12:56 PM

Tak sabar nak tunggu cerita lieya...tengok pic kat ig lieya, nmpk seronok.. bonus sebab sejuk jugakkan...hehe

December 7, 2017 at 11:31 AM

jangan lupa paling important, cerita pasal makan2. haha

December 7, 2017 at 12:26 PM

intro jew dah best nie ;)

December 7, 2017 at 12:50 PM

Wahhhh... best ni.. tak sabar nak baca dan cuci mata sekali.. Ermm ye la kan.. bukan senag nak dapat geng sekepala. dah ada kena la grab ketat simpul mati kan lieya..

December 7, 2017 at 1:36 PM

Meriah trip kali ni Lieya..sabar menanti entry seterusnya.Tengok gambar-gambar kat ig pun dah terasa kemeriahannya

December 9, 2017 at 11:15 AM

salam singgah sini dan follow :)

December 12, 2017 at 11:01 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy