Monday, September 24, 2012

hardy shah & hazry shah besday party....


Ya ampun!!! entry ni punye laaa berjaman2 terperap tau....huhuhu....aku skrang dah payah le nak update blog ari2....sejak Bahagian aku di struktur kan balik, mcm busy plak aku, eh pembetulan...yg busy bos aku....aku cume dapat tempias2 busy jek hahaahahha.....okey laa, arini jom layan pic yg dah berjaman terperap nie.....ekceli dapat jemputan dari cik puan hirda sempena besdey due hero ensem die pada 1 sept. 2012..mood open house lagi mase ni sbb still dlm syawal kan....wajib pergi ni sebab aku suke besdey party, lagi pun die ni tak penah culas datang  aku punye majlis...so harus laaa by hook or by crook kene gak datang.....lagi pun set2 bff aku ni kalo nak buat ape2 majlis wajib book date masing2...eh dah2 jgn byk membebel....jom layan gambor2 yg  ado.....

*
*
*
*
*
*
*
V


hardy shah ~ 6 & hazry shah ~1 besday bash
date: 1st Sept 12
time: 4-6pm

venue: Pizza Hut Section 7, Shah Alam

Theme: Colorful aka "suka-hati-la-nak-pakai-baju-kaler-apa-pun"




budak2 ni excited bile cakap nak gi besdey party....ye laa dah terbayang2 laa dpt mkn kek, dpt jumpe geng, dpt main, dpt goody bag...
 


phewww..nasib2 jek dpt snap pic 3 beradik pose comey2 mcm kat atas nieh.....yg pic kat bawah ni dayyan dah melarikan diri dah....sabo jek laaa



pung...pang...pung ...pang drive....akhirnye sampai...ape lagi, cop tempat campak beg, handover adiah kat besdey boys, terus terjah makanan....mak lapo hokey!



handmade by tuan umah tau! rajin ko poms....aku gak malas....



buat kat pizza hut, so menu2 op kos yg ade di  pizza hut laaa....yummyyyy!!



pilih2 mane yg berkenan di hati.....


si gedek2 tgh bace doa mkn heheheeh....penat ajar tadah tangan, tetap dikemut tangan tuh....




masing2 hantu spegeti, so bertambah2 makan....bagus! tak rugi bawak korang ke majlis haahahahaha




ni laa besdei boy ....hardy shah!!...dah 6 tahun...tahun depan dah darjah satu yeak ....



yg cute lagi montok2 tu laa hazry shah....setahun dah budak tomey nie....abaikan dayyan yg tengah memandang crown hazry ngan muke pelik tu heheeheeh




lepas jemputan semua dah ade, dah makan2.....masuklah crew pizza hut berserta mascot mr cheese  sambil bawak kek besdei.....jemputan boleh tahan ramai....meriah gile sbb budak2 excited....





ko tgk org pertama yg terjah mr cheese tuh.....budak baye die semua takut2, tapi die selamba rock jek pi salam mr cheese tuh heheehehehe



kek besdei yg super duper sedap...op kos laa sedap...secret recepi kan!


tuan rumah....



hihihi sempat aku rakam....tapi sile abaikan suare aku yg ala2 penyanyi suprano tu yeak haahahaahaha...lupe lak aku merakam pastu aku pun bantai nyanyi sah2 le suare aku yg paling kuat hahhhhahah



beb, tahun depan kasi gugurl plak beb yeak heeheheehh




aku kerah anak2 aku masuk games2 yg ado he he he...ni main musical chairs




terra gak anak dare aku heheehh tapi adatlaah, harus laa tumpas ngan budak2 yg lagi besar dari die....





si gedek2 aktif betul mase ni....kejenye berlari je ikut budak2 besar....tak kasi kiteorg pegang....risau jek kene langgor dah le ko tu kecik toet.....tgk la tu, sape2 pun die tak kisah nak berdokong.....




 mia mija wiff bff




alahh tak yah kenalkan lagi...korang sure dah cam muke2 bff aku ni kan heheeheheh....



sebelum balik sempat snap gambar ngan geng2 yg aku kenal....



percaya tak, pic ni aku snap dlm jamban mase tgh tgu mia berak haahahaahah....asal boleh??!!



geng2 budak besar dah ilang pi main kat playland kat luar pizza tuh, so dayyan dah takde geng...aku soh die mengaler...seb baik die baik jek mengaler...dpt laa sat mak ko bergosip2...menapau ape yg patut heheeheh...sbb mase ni jemputan dah ramai balik tinggal kami berempat...biase laa muke2 ni jugak la yg datang awal, n balik lambat ekekeekekekek



dlm kul 6 lebih jugak kiteorg balik.....masuk jek keter, terus pengsan anak bujang aku...penat belari la tuh!


tu jek laa kisah besdey bash hardy n hazry....terima kasih tuan umah .....bash mmg happening, budak2 pun enjoy...mak2 pun enjoy gak enjoy bergosip n menapau ekekeekekekeek....semoga dimurahkan rezeki ko yeak hirda sekeluarga....amin






**eii mood nak beranak kembali menggunung lepas timang2 ulit2 gomol2 dak khayla .....tapi seriau tu ade lagi....huhuhu....eh, dayyan jeles tgk maknye timang baby lain hahahahaahaha...eh nanti kite tepek pic anak buah baru tu yeak.....





33 celoteh sahabat

meriahnya besday party tu....suka budak2 kan klu dgr je party besday...

mak pak pun suka gak coz leh bergosip sama...\
hihihih

September 24, 2012 at 9:09 AM

salam lieya..selamat pagi..
wah ko punya cerita mkn2 belom selesai ea..
ko pun sama mcm akk la..tak dpt update selalu dah. tapi sekejap jer tukan..

Dak dayyan nie boleh dia pandang jer kepala budak tu, asal ko tak tarik ea..akut ker..
meriah betul party nie siap de maskot lagi. dayyan berani ea g pegang2. Pas nie habis ar ko dayyan, dak mama dah berangan nak membuncit semula tu..hehehehehe

September 24, 2012 at 9:09 AM

memang suka gi besdayni.. budak2 terutamanya..
best gak buat kat pizza yerk..
kat jamban pun okjer bergambar...

September 24, 2012 at 9:15 AM

happy belated birthday to both of them....

bukan takat you and the girls jer enjoy...
looks like dayyan pun enjoy sakan ek sis...

best dayyan tak takut orang...
senang bawa main....

September 24, 2012 at 9:55 AM

wah seronok mia mija dayyan g tu...omaknyer pun apa kurang nyer kan..hehehe...

September 24, 2012 at 10:13 AM

hehehehe..bagus la dayyan ni.
x takut pun ngan maskot tu.
awk ni mmg bole geng bff ngan dayyan saya la.
x takut ngan sume org pun :D

September 24, 2012 at 10:16 AM

meriahnya party...

September 24, 2012 at 10:17 AM

x sabar nak tggu pic anak mak teh dayyan... :)ehemmm apalagi lieya..dayyan dah beso tuh dah blh jaga adik meh ler tambah sorang lagik...uhuhuuu

September 24, 2012 at 10:18 AM

Sweet moments..ntah kenapa la aku berkenan sgt ngan si gedek2 ko..comeyy sgt telatah n peel dier..:-)

September 24, 2012 at 10:21 AM

mmg lama terperam cite nih, makanan ko makan tu pun dh jadi baja wakakkakakakakkakakakkaka kiutnya dayyan senyum gambar atas skali

September 24, 2012 at 10:33 AM

meriahnya..siap ada moskot cheese yg comel..teruja tgk birthday bash mcmni..sure budak2 happening.

lieya makin lawa makin awet muda akk tgk :)

September 24, 2012 at 10:35 AM

oklah tu lambat2 pown publish juga kat N3 ni hehehe

September 24, 2012 at 11:11 AM

waa bestnyer gi party2 ...sangat slim la lieya....kemain seronok tgk dayyan yang hencem tu..

September 24, 2012 at 11:21 AM

hi uolss.... windu iollss tak? hehehe

i'm back!

lama tak skodeng sini... bw laju², byk ketinggalan

zaaaaassssssssss!!!!!

September 24, 2012 at 11:44 AM

suka akak tgk budak2 terutama dayyan yg suka time maskot cheese tu datang...hehe... tak takot langsung dayyan... haha...

September 24, 2012 at 11:56 AM

happening giler kot besday party hardy n hazry
best!

cepat2, nk tgk khayla plak! :)

September 24, 2012 at 11:56 AM

Meriahnyaa besday bash.. tgk budak2 laa lagi suka ngan majlis gini.. Amboi dayyan kan main lai pose ngan kakak2nyaa..yer.

Tak takut dayyan ngan maskot cheese tuh selamba je akak tgk..hehehe.. :) geram2.. :)

September 24, 2012 at 12:02 PM

hahahah...
aku baru tau dayyan dh tau tadah tgn rupanya!! sayang x tgk LIVE.
thanks for coming poms!
thanks gak coz sudi menapau food. lega aku food licin.

choiiiii.. dlm jamban pun sempat snap!! mamarazi sungguh!!

September 24, 2012 at 12:08 PM

Tengok orang ade Kecik, macam teringin jugak... Tapi mengenangkan belum ade rezeki, takpelah sabar.... Hehe... Lieya taun depan la ae.. Kite geng... Hehe...

September 24, 2012 at 12:20 PM

Meriahnye bufday bash....
Best ar berkumpul dgn BFF kan kak lieya
Ape2pun dayyan yg jd hero...

September 24, 2012 at 12:23 PM

buat besday party kat tempat gini lieya, budak2 mmg suka sangat....
byk aktiviti yg dirancang tuan badan, best..best

September 24, 2012 at 12:24 PM

eppy bday buat hardy & hazry ..
wahh memang meriah
buat kat pizza ye .. hurmm good idea
selalu ramai buat kat kfc or mcD kan ;)

cantik kek ..
memang terbaik lah dayyan ..
macam dah agak dayyan x takut ngan maskot tuu , macam zahrien baya2 dayyan ..
dah besar sikit dia jadi penakut lak anak teruna aku tuu ekke ;))

September 24, 2012 at 12:42 PM

adoii makanan tu tak menahan..best nya pilih je ye pizza mna nk hehee syok2...kita ni pun hantu mkn jgk ni...kekekee..

lama tk jengah blog lieya..harini bru dpt smpai ni huu...maaf ye leiya...

September 24, 2012 at 1:09 PM

uihhh tergoda ngan makanan sume2 tu..... sedapnyer

September 24, 2012 at 1:24 PM

n3 ko blm bzmn lg ni ..kalau thn dpn publish bzmn la tu..hahaha...

amboi suka tgk pic 1st tu..gedek2 ko ni..cute arr....aktif dia kan...ngan semua org dia mau..kalau irfan dia ngan org dewasa lelaki kureng sket..hehe

September 24, 2012 at 2:57 PM

wah2 aku paling suke gambar mule2 tuh... sweet banget bdk baju kotak2 tuh... hehehe best btl bt birthday party gini sedia duit je, bdn tak pnt bagai...

mmg berani bdk ensem tu main ngn mr cheese tuh

September 24, 2012 at 3:06 PM

first aku jamin taun depan sure beradik la dayyan tu hhheeee...

meriahnya b'day party :)..pizza hut lg..

seronoknya dapat berjumpa gathering dgn kawan2 kan :)

September 24, 2012 at 4:16 PM

alahai..banyaknya makanan...heaven betul tu..:)

September 24, 2012 at 4:23 PM

kty lama dah tak pergi besday party nie..
seronok banyak makanan..kan main lagi dayyan mcm dah bigboy..

September 24, 2012 at 4:47 PM

kan lieya, setiap kali tgk org ade baby, mesti rase nakkkkk sgt beranak time2 tu jugak..tpi bile pikir2 seram tak ilang lagi..huhu

takpe kat jamban pun, cun tetap cun!

eh, apsal le mr cheese tu macam bercapuk gitu ye...kikiki..

tabik tgk dayyan selamba rock kejar mr cheese, kalu anak ai konpem die lari dulu, pentakut lebih!

September 24, 2012 at 5:00 PM

meriahnyer birth dia... siap spongebob y ade.. kanak2 la y paling suke... suka tgk deko kek dia..simple...

sama la dgn lya.. sekarang jrg2 dpt update sbb kekangan masa..kat ofis lak..lya mmg bt2 bz... hrp kt rmh..tu pon nk spend time dgn family lagi

September 24, 2012 at 6:37 PM

seronok kan...ntah bila plak nak sambut birthday dania secara besar2an begini...huhu...

September 25, 2012 at 3:40 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy