Thursday, September 20, 2012

thursday ~ random photos


salam kamis salam batik semua...haaaa jgn dah cun2 pakai batik pastu gi alamanda waktu opis hour yeak kang kene angkut naik bas kang wakakaakakak....eh melalut plak....jom layan pic random photos yg ade arini....oh yeak, misi pindah randah dah settle...so boleh laa berherbinasi dengan aman lepas ni heheheeheh....



*
*
*
*
*
*
*
*
V






  • sharing is caring gittuwww!! auwww......vely2 lomantik looorr....



  • tergoda beli sbb tgk senang giloosss org iron baju kat butik.....tapi???!!.....



  • wakakaakakak...cari pasal ngan en siri......



  • ari ntah bile bekpes kat umah.....bergado2 nak makan sendiri.....sudahnye op kos laa diva terhangat yg menang....sengih muke bangge bile aku bagi pinggan ngan garfu sendiri.....


  • mule2 baik jek mkn sendiri...lepas tu tetibe jek semoorang terase bihun2 berterbangan melekat kat muka....sekali mija jerit "mamaaaaa!! abis rambut jaja tumbuh bihuuuunnn!!" wakakakaaka...rupenye budak kecik ni eloookkk tengah mengkriketkan bihun2 kat pinggan die.....kuang asam ko dik!! menjerit2 kiteorg suruh die stop...yg die eloookk gelak2 tgk semua org kelam kabut....ha ha ha


  • mia balik sekolah....die akan keluar tekedek2 tegelak2 ngan kawan die....nampak aku baru belari tak cukup tanah sbb die tau mak die ni hangenss kalo menunggu lame2 hahaahahha....tapi sejak en laki dah sambung belajar ni, die laa gi amik mia tiap2 ari....legaaaa makcik takyah dah keluar time lunch hour!



  •  pic ni berbaur riak sikit hahaahhaah (gelak syaiton nirojim siket).... cun gak coach baru kite.....auwwww...disebabkan dah ade coach leather, so kali ni beli yg jenis nie plak...gigih tau cari yg setema ngan casing tipon....auwwww!! (tak abis2 auwwww....tampo doblas kali kang!!)





  • malam minggu ari tu...boring2 dok umah pi ngeteh....ape! ingat ngeteh leh ngan kawan2 jek ke...haa ngeteh ngan ahlil family lagi apdal uollsssss....




(video si dayyan dok panggil kak mija die.....mcm org tu dok sebatu dok jerit2 gitu hahaahahah..sama la jugak kalo die panggil aku ke, papanye ke....terjerit2 panggil)







** esok pas balik keje terus balik johor....ye! yeay!...bb khayla tunggu mak long balik yeak timang2 awak heheeheheheheeh






39 celoteh sahabat

wah...syok coach lagi...

September 20, 2012 at 9:18 AM

dlu mase nieyl keje shopping complex..nieyl gune gak iron nie kak...tapi leceh ckit la...lame nak ironnyer...hehehe~

September 20, 2012 at 9:27 AM

henbek yang sangat2 gorjes berdondon2 dengan hp yang lip lap lip lap tu.. mmg kebabom la lieya

September 20, 2012 at 9:39 AM

ariba angre angre..
cute giler pic ko kongsi es krem ngan dayyan..es krem kan tu..

keh keh kehe...dayyan ooo dayyan...
sekarang kamu jadi tajuk utama ok...
kemain ko mengkreket mee hoon mak ko kan...
latihan intensif kecik2 nie nak jadi pengkriket terhebat abad akan datang....

phewitt...nak balik johor errk
singgah ler umah kalau ada kelapangan yerk...he hehe

September 20, 2012 at 9:40 AM

perkh... sume gambar sgt menimbulkan riak heheheh
miss pinky ko tuh mcm best je wei, aku nk kene ajar aiyan mkn sndiri cam dayyan lah wei, wahaaa coach tu mmg cun sey...

-paling jeles org tu nk blik johor... nk itut

September 20, 2012 at 9:41 AM

lomantiknya pic pertama tu..hehe pakwe tu hensem nnt kim salam kt dia..

lawaaaa coach lieya..mmg mecinglah dgn cover henpon tu like like like

September 20, 2012 at 9:50 AM

nape la dayyan punya perangai sama ngan si aryan anak aku...semua nak buat sendiri...cumanya anak aku dia gasak main iron....abis dia iron lantai umah, dah cam mop aku tgknya.....tadi pagi bangun pagi terus capai iron....apa punya pangai la si aryan tuh.....wah warna sama lak housing phone ngan beg kebabom tul la ko nih lieya.....weiiiiiii rileks sket la ko kan, sebab en laki pick up anak ........ ko kena sayang laki lebih2 lagi nih....selamat bermalam jemahat...mana tau dayyan dpt adik plak wkakakakkakaka

September 20, 2012 at 9:51 AM

dayyan.. kau memang diva.. muka tak bersalah laktu..
dapat beg baru best....

September 20, 2012 at 9:52 AM

Cantiknya coach? Memang sedondon sangat Lieya.... Hehehe

September 20, 2012 at 10:05 AM

AKHIRNYA TAYANG JGK COACH YG MELETOP TU YE....

amboi bukan main lg dayyan mamam sekrim ngan mama yg femes ames....

mia pun dh tau klu waktu blk skool, mesti mama dia menyinga je coz kene tgu mia ngan matahari panas terik...tu yg cepat2 naik kete ngan muka selamba je...

September 20, 2012 at 10:16 AM

eh sama la pulak ngan perangai dayyan saya. hangin je ngan dia tau. semua nak buat sendiri. tepon kitorg dh jadi tepon tetap dia. x dpt, dia akan meraung/menjerit. hangin sungguh!
pastu kalau makan plak, sama la cam dayyan awk. nk makan senirik. kalau masuk ke mulut tu lain la cite. ni abis bersepah2 kt lantai. minum air pun camtu gak. x bole kita pegang cawan dia tu. bkn msk ke mulut air tu. abis menjejes tumpah ke baju. sabo je la..huhuhu

September 20, 2012 at 10:21 AM

aku jeles tgk henbeg coach ko tu nok...gojes giler...cantik kaler sedondon ngan henfon...geram je aku tgk tau!!

paling tak menahan si dayyan main kriket kat bihun dia...tak pasal tumbuh bihun kat rambut kakak2 dia tu...ekekek....

September 20, 2012 at 10:28 AM

wah..cantiknya beg coach baru lieya..sama lak tu ngn casing hp ..

kelakar lah dayyan ni..saje je ..kasi gempar rumah ye..

September 20, 2012 at 10:33 AM

hahahah..aku siap bayangkan bihun atas rambut kakak tu..adoila dayyan.comeyla peel awak ni

September 20, 2012 at 10:33 AM

panjang tul citer ari ni yek hehehe

September 20, 2012 at 10:54 AM

akak suka gmbr atas tuh lieya....
pandai dayyan makan sendiri...
jelesnya dgn handbag tuh lieya...nantilah kalau dapat hik...hik..hik..

September 20, 2012 at 11:00 AM

fuh ! .. rasa macam kena tampoor aje bile nengokkan coach koo dik muahahhahaa ;))

September 20, 2012 at 11:17 AM

First...cantik dow beg jurulatih tu..hai la bila turn aku nk beli hhhheeee

'Rambut tumbuh bihun'..ayat paling kelakar aku penah denga kkkeee..

Lecehkn kalo bebudak nk makan sendiri..sudahnya b'terbangan je hhhhaaaa..tp buat kata ko diva selalu menang hhhhuuuu

Eh cantik giler iron pinky tu ha..

September 20, 2012 at 11:24 AM

hahaha...abis bihun dikerjakan dayyan yer....kalau bg mkn sdiri mcm tu la kan...huhu..

amboi beg coach ko...sm casing phone yer..jeles mak...

September 20, 2012 at 12:29 PM

Amboi dayyan panggil kakak kan main lagik yer..hehehe.. tapi cute laa..dayyan.. tegedek2 dia..yer.. cubit kang.. ngan rambut beralun2 gitu.. ahakss.. :)

September 20, 2012 at 12:39 PM

Dayyan dgn aksinye selalu cun...
Beg coach tu mmg terbaikkk...

September 20, 2012 at 12:55 PM

Kalau tidak tahu guna iron pink masalah juga. :-)

September 20, 2012 at 1:06 PM

hehehe..

kemain lagi dayyan dok jerit2 nama kakaknye ekk.. org yg dipanggil ti depan mata jekk.. ekekekek.. dayyan dayyan.. memg cute sokmo..

oh auwwww... coachhh!
ena cuci mata je la tgk lieya ngan coach tu.. hehe

September 20, 2012 at 1:22 PM

adess!!!
nak nangessss tgk coach akak tu...plus dgn casing iphone liplapliplap tuhhh...haisshsh!!!~ lawa kak!!!


psst : kuatnya suara dayyan panggil kak jaja diaaa...kih2..konpem sampai ke luorr tu dengorr tu....ikut mama dia kott..hahaha....lariiiiiiiiiiii!!!!

September 20, 2012 at 1:32 PM

auwwwww kelas ko lieya, beg sedondon ngan casing HP..... tergodah I... hehe

September 20, 2012 at 1:34 PM

makin dia besar makin pjg akal si dayyan eh..xpe2..budak bijak mmg mcm tu..

September 20, 2012 at 2:00 PM

Cantik beg...

Iron tu adik Alin ada beli..sudahnyee guna manual iron..kekekeke

September 20, 2012 at 3:24 PM

waaa kelas ko jah sama la cassing la...

September 20, 2012 at 3:27 PM

cantik sgt handbag tu lieya


terigin jugak nak beli iron macam tu..tapi takut tak reti guna pulak

September 20, 2012 at 4:09 PM

hamboiii mama gojes..kemain tayang coach dia tu..nyampah!! wakakaka...

alahaiiiii...dongki betul aku tgok dayyan dah bleh panggil jaja dgan elok jekk!! becok jgak mulut dia tu..adam jgak ler tak pndai nyebut lg..pndai ma pa ma pa jekk!! huhuhu

September 20, 2012 at 4:53 PM

oo, adek lieya ritu dah bersalin ek?
tahniah dah dpt anak buah baru :)

September 20, 2012 at 11:11 PM

Woww...jelessssss mak nengok beg coach tu.. Kelasssss gitu !

September 21, 2012 at 9:30 AM

saya ader gak iron tu tapi jenis lain sikit...saya guna ok la tapi kalo baju yang kedut melampau kena gak guna sterika biasa...huhu
pinjam beg lieya...

September 21, 2012 at 10:14 AM

pandai dayyan suap mkn sendiri... hehe... abis berterabur...
tang beg coach memang cun...sedondon ngan fon gitu...

September 21, 2012 at 10:47 AM

saya pun rasa teruja je tengok orang iron guna benda alah tu..macam best jek rasa..tapi payah ye kak? huhu

September 21, 2012 at 11:13 AM

gorgeous meletop handbag mu itew lieya!!!!!!
esok2 kalo tukar casing hp lagik kompem bertambah lagi koleksi coach mu ekekekekek

September 21, 2012 at 1:43 PM

Hahhah..comei je dok terjerit2 'jaja'.
Aloooo..very the matching kaler hbag ittewwwe..

September 21, 2012 at 10:07 PM

paling danger kalo sms2 gini kalo terhantar salah orang haha.

September 21, 2012 at 10:09 PM

wah mmg meletup ni dayyan di kissing oleh seorg wanita..haha..

**mmg kelas lieya...coach2 tu...hihi..

September 22, 2012 at 4:39 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy