Wednesday, September 26, 2012

wordless wednesday ~ mak jemah!





WW ~ mak jemah dayyan kikikiki



*
*
*
*
*
*
V


(1)




(2)




(3)

 




(4)



dayyan tak rela youuuuu!!




(jom layan video dayyan mengemas tak ikhlas...siap nak baling2 buku keras tu lagi hahaahahah)




** legaa kiter...urusan booking disney's hollywood hotel hongkong dah settle minggu lepas...tinggal urusan passport jek nieh.....makin dup dap dup dap hati nak pergi nieh.....tak sabar nak tgk reaksi mia n mija hepi kat sane nanti....hope semua berjalan lancar...





48 celoteh sahabat

wahhh best nyer g disney's hollywood...dayyan chomell sijibik mama dia bila pakai tudung

September 26, 2012 at 9:14 AM

comel sgt bila dyyan jd mak jemah tu junior...mak jemah senior is mama Lieya....

wow bestnya akak nk gi disneyland..nnti nk kirim mikey&minie mouse tau....

September 26, 2012 at 9:17 AM

amboi...best nyer...nnt amek gambar bebanyak yea...nnt post kat blog..hehehe~:)

September 26, 2012 at 9:20 AM

hehe..sabar je muka mak jemah...
memang x rela sangat lah gayanye..:)

September 26, 2012 at 9:34 AM

ololo.. sweetnyer anak dara hang ni.. hehhehe

September 26, 2012 at 9:37 AM

wah planning over the sea tu...sian mak jemah kena buli..

September 26, 2012 at 9:48 AM

mama dera dayyan..sian dayyan tk rela..hahaha comei giler kot..cm gegel dh..

September 26, 2012 at 9:49 AM

perkh.... gelak guling2 td aku wei,.... sian dayyan ek, mama ko tu mmg nk kene cubit ngn aunty.... kalu si edy nampak aku pakaikan gini kt aiyan comfirm kene mrh nyer ko...

*wahaaaaa bestnyer nk pg cuti2 disney world kt HK

September 26, 2012 at 10:03 AM

mesti mia n mija tak sabar nak b'cuti.

September 26, 2012 at 10:06 AM

hope everything goes well :)

September 26, 2012 at 10:10 AM

Adoii..dayyan, ko dibuli ea..
hahaha..ttp tetap maintain comel..hahaha
(betul2 tgelak aku tgok pic nie)

Yeay!!...impian semakin menjadi kenyataan..Alhamdullilah booking dah settle.. :)

September 26, 2012 at 10:29 AM

ko memang kijammmm

dpt bayangkan ape yg dayyan bebelkan dlm ati muhahahahha ;))

ps : wahhhhhh seronoknyeee nak ke DHK .. akk lak x sabar .. rejeki mia mija berpeluang ke sana kecik2 .. ;))

September 26, 2012 at 10:35 AM

hmmm..dayyan kita pun sama gak lieya.
klau kita pakaikan tudung/shawl, mula la dia merengek tamo. hahahaha. tp comel je kan, adik lg comel pakai tudung. hehehe

(jelesnya dia nak pegi hong kong. huhu. semoga dipermudahkan ye)

September 26, 2012 at 10:36 AM

comel giler mak jemah...hehehehehe..rasa nak gigit..

dayyan ikut tak gi HK?

September 26, 2012 at 10:54 AM

hahaha..mak jemah nangis nagis dah tu...

September 26, 2012 at 10:59 AM

hahaha...

mak jemak dayyan ko...mmg cute...huhu...

kena pksa ngan mak nya..hahaha...

#bestnya nk g HK...nk ikut bleh.haha

September 26, 2012 at 11:04 AM

ni kes kena paksa ke... kemain berkerut muka dayyan..

September 26, 2012 at 11:27 AM

kikiki.. comel muka x rela dayyan.. :)

wah sonoknya nak cuti2 obesi.. nk kirim FM la leh x lieya.. hahaha.. gurau jer.. :)

September 26, 2012 at 11:35 AM

ko nak gi HK lieya.. bestnyer...
mak jemah nak gi ceramah kat manatu????

September 26, 2012 at 12:40 PM

wa..bestnye nak pi hongkong..!!!!!!!!
moga selamat pegi n kembali k!
mia mija mesti sangat hepi!

kitorg pi dlm mesia jek, huhu! =p

eh, FM 1!! kkikikiki =p

September 26, 2012 at 12:52 PM

alalaaaa...ini bukan mak jemah...ini pak jemah..kikikiiii... suka tgk pic 2 & 4 kiut miut... ^____^


sonoknya lieya dapat pi hong kong...lia nak p bandung pun x lps2 lagik nih manjang ada anak kecik... kene tunggu harraz beso la nampaknya & satu masalah lagi sbb baba dia org ni army payah nak ke oversea sbb nak kene buat clearance bagai...

mesti myamijadayyan hepi bila sampai sana nnti... x sabo nak tunggu n3 kat hongkong ^____^ x dapat pegi dapat tgk sahabat2 pegi pun jadilah (statement pujuk hati sndiri uhuksss... )

September 26, 2012 at 12:56 PM

mak jemah nie comel sangattt

psst : sure teruja lompat2 kak mia n kak mija dpt gi disneyland.....bestnya ko..aku ntah bila tahun ler dpt pergi...USS yg dkt tu pun tak terjejak lagi....

September 26, 2012 at 1:23 PM

comey sungguh ler anak dara ni....

September 26, 2012 at 1:27 PM

haha..
tp still comei si dayyan ni...^^

***hurm jauhnye nk ke HK...nti blh lah sharing camne persiapan sbm ke sana ye...maybe ada tip2 yg blh follow nti...hihi

September 26, 2012 at 1:51 PM

lieya, anak ke 3 akak amzar muka macam pompuan..suka pakaikan tudung masa kecil2 dulua..comel hik..hik..

September 26, 2012 at 1:55 PM

sian dayyan asik ler jadik mangsa..... hero terhangat lah katakan, eh dah jadi heroin la yerk ni?... hehe

September 26, 2012 at 2:09 PM

hencem dah jadi comey plak....waa bestnyer nnak pi disneyland jauh lak tu....

September 26, 2012 at 3:17 PM

akakakakaka

hero pujaan jadi mangsa ni kikiki

September 26, 2012 at 3:20 PM

hhhaaaaaaa...comel je dayyan ni pakai tudung..kena tukar nama dayyanah la..bole?hhhee

wahhhhh sonoknya bawak anak3 holiday ye..semoga segala urusan dipermudahkn ye lieya :)

September 26, 2012 at 3:29 PM

walopun dia main campak2 kedlm box tu...
tapi pandai lah dia ek mengemas bila disuruh...
guddd boy lah dayyan....

me tak sabar nak dengar citer u gi HK tu nanti sis....
mesti hepi budak2 tu kan....

September 26, 2012 at 3:59 PM

chumels! bile pakai tudung, btul2 nampak mcm pomps tau! hahahhaha...

mane nye la bujang ni nk ikhlas kemas menan die..ade mandur duk gertak2 die..kalu ai pun kemas baling2...wakakakaka...

September 26, 2012 at 4:17 PM

cian dayyan jadi mangsa buli mama dia yang sengal nih.....vavava nak pi HK....tumpang seronok nih....sila lah upload pic byk2 nanti ye....tak dpt pi, dpt tgk pic dh cukup baik weiiiiiii.......byk2 bawak stok makanan tau, dengarnya susah makan kat sana!

September 26, 2012 at 4:18 PM

alahai...siapa yg buli dayyan ni..hehehe

sure seronok mia mija dapat pegi disneyland HK tu...

September 26, 2012 at 4:21 PM

Oh..mcm gugurl betui dier..:-)

September 26, 2012 at 4:40 PM

Alolololo tomeinyaa dayyan kena dera ngan mama dia yer..

Wahh bestnyaa lieya nak pergi disneyland tuh.. :)

September 26, 2012 at 4:45 PM

so cuteee...suka pic yg muka sebek tuh...


September 26, 2012 at 5:38 PM

Wah mak jemah kikikiki.... semoga selamat pergi dan balik...

September 26, 2012 at 8:37 PM

hahaha.. dh tuka jadi DAYANA le pulak ni..
sian dayyannnn kening kerut2 control tudung.

September 27, 2012 at 8:21 AM

suka sgt la mia mija dapat g disneyland hollywood tu nnt ;)

September 27, 2012 at 12:42 PM

hahahha...dah rupa gegirl dah dayyan..comey banget.

tak sabar nak tunggu uols g bercuti
snap gmbr byk2 tau ..buat entry.mana ler tau kot2 taun tah bila kty ngn family lak sampai disneyland hongkong.

September 27, 2012 at 2:36 PM

kesian dayyan kau buli eh..

apapun aku tak sabar nak baca story kau dan tgk pic2 korang kat disneyland hongkong nanti..bestnya..

September 27, 2012 at 3:29 PM

akta paksaan ye dayyan...apapn comel....hehehe.....

September 27, 2012 at 7:19 PM

hahahha.. dayyan.. dayyan.. auntie suke.. mmg macam mak jemah....

September 28, 2012 at 9:45 AM

fuyooo.. sonok la korg nak pegi disneyland.. happy holiday

September 28, 2012 at 9:46 AM

comelnyer mak jemah......nak ngurat bolehhhh......auwwwwwwww

September 28, 2012 at 11:23 AM

alahai..comelnyer.. dah nmpak cam awekss

October 1, 2012 at 7:56 PM

sian dayyan asyik kena buli ngan mama...

October 2, 2012 at 5:23 PM

comei giler mak jemah ni.. ayu gitu wpon muka ada unsur2 tidak rela diperlakukkan spt itu

October 3, 2012 at 1:13 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy