Tuesday, September 4, 2012

kurek ~ gentel ~ selet





hai ...hai....selamat hari selasa....hadoiyai.....makin lemau nak update blog lately nie.....malas pun ade dah.....ehhh ni bukan malas sebab pembawakan tau...mmg dasar pemalas namenye ni ekekeekekekeke.....byk entry tertangguh ni....kat fb rajin tepek, kat blog lak yg bercinta.....arini update sesimple yg boleh......kasi warm up dulu heheehehehh




*
*
*
*
*
*
*
nak tau ape yg kurek ~ gentel ~ selet tuh?
*
*
*
*
*
*
*
V


~kurek~





~gentel~







~selet~

 


korang tau tak ape yg si gedek2 kurek ~ gentel ~ selet tu? .....ape lagi yg sedap di kurek ~ gentel ~ selet kalo bukan TAYIK IDONG!! hahahahahah......yg lawak tu sesedap rase nak selet kat aku bile aku dok ckp "eiiiiiii...eiiiiiii" (bunyi geli)......bertuah ko dik!! tgk pic first tu, muke bangga sbb dapat keluarkan sendiri tayik idong hahaahahahaah....mcm2 la ko dayyan!









(video dayyan buli papa ....siap ketawa notty tu ....comel gilak kikikiki)








** yeay! semalam cek nuffnang dah sampai....dpt rembat selai jeans levis nieh.....












28 celoteh sahabat

mama.. janganlah tayang gambar sayani...
banyak gak dapat nuffnangtu boleh tahan...

September 4, 2012 at 9:41 AM

eeeeiiiii....jgn selek kt org lain....cuba selek kt Dayyan sendiri...

Wow byknya dpt RM$$$$ tu....
Syabas kak

September 4, 2012 at 10:00 AM

hihi..aduyai...
tergelak lak lya baca ni..
eeiiiiii..... kelakar la dayyan ni.....

September 4, 2012 at 10:02 AM

ya tuhannnnnnnnnnnnnnnn budak bertuah dayyan nie .. muahhahahah
sabor aje nieee
nie ikut sape nieee
mama lah nieeeeeeeeeee
selamba je kannn

September 4, 2012 at 10:02 AM

haha..siap tepuk tangan lagi...

September 4, 2012 at 10:13 AM

Sukanyaa dayyan dok dera papa dia yer.. hehehe so cute.. :)

September 4, 2012 at 10:23 AM

eeeiiiiiii bangga sungguh muka dia dpt korek bijih ye hhhhhaaaa..

pandai plak tu nk setel kt org hhhhaaaa..

awat tuan tanah malas sgt ni?rinduuuuuuu nk denga celoteh2 lieya ni :)

September 4, 2012 at 10:42 AM

hahaha..versi suri lak jilat sekali..budak2 kan..wah nak beli levi baru..benci2..jelos mak..

September 4, 2012 at 10:48 AM

he he he, terbaik tu!

September 4, 2012 at 10:54 AM

kikiki.. comel la dayyan.. ewah2 kemain ye buli papa.. :)

wah rezeki lepas raya namanya.. :)

September 4, 2012 at 10:55 AM

hahahahahaha.....puas hati le tu dpt selet kat org ekkkk....alahaiii anak2..cumel sgtttt.
akak pun aritu dah terima cek nuffnang, dpt beli tudung raya...hehehehe

September 4, 2012 at 11:32 AM

hahaha!lawak la dayyan ni tau! :)

September 4, 2012 at 12:01 PM

hahahahhahaha nak selet pulak ek...

comel tul dia gelak tu sis...
kelakar habis lah tu dia rasa sampai tutup tutup mulut gelak....
dia ingat dia main lah tu tak tau dia sedang 'buli' tu sebenarnya hehehehehe...

September 4, 2012 at 12:03 PM

dayyan suka bikin kelakar...mesti best kan lieya melayan karenah dia..

sma la cm firas skrg mcm kelaku yg di buat nya...bt2 malu lah bl jumpa org...pastu pndai dah babai bila fieza nk tgl dia gi keje..hikk

September 4, 2012 at 12:20 PM

hehehehe..... sapa2 yg dh simpan niat msti tak jd nk bt menantu nih... ahak2... ensem boy...

September 4, 2012 at 12:24 PM

hahahaha mcm2 dak dayyan ni....pandai pulak dia kuarkan....siap gentel2 lagi hahahaha....lawk la dak dayyan ni...

September 4, 2012 at 12:37 PM

habislah dayyan semua dah tahu.....
nakal dayyan ni....

September 4, 2012 at 1:12 PM

aeeuuuwwwww... dayyan.. sabar jek la.. budak lelaki ni.. makin besar mmg makin byk akal.. ekekeke.. selet jek kat mama kamu tu.. kahkahkah..

September 4, 2012 at 1:12 PM

Dayyan nie Sama ar macam Raj...
Tapi syok korek hidung masa tgk tv je...
hehehe apa2pun dayyan hencem boy...

September 4, 2012 at 1:43 PM

ahaahhaa...mesti dayyan usik kakak2 dia plak lepas ni...hihi

**tahniah la dpt gak duit nuffnang wat belanja..

September 4, 2012 at 2:06 PM

ha ha ha..jgn tak korek dayyan
syokk ooo..feeling dia lain macam
nak2 kalau dapat selet kat mangsa yang mmg dah di aim kan dayyan

September 4, 2012 at 3:14 PM

NI KESINAMBUNGAN GAMBAR KAT INSTAGRAM TU KE..?

September 4, 2012 at 5:25 PM

acaner.. manis ke masin dayyan..
hahahhahaha.. =D=D

psst, pun dpt cheque nuffnang n churp2..
blh la angkat levis cargo pants selai.. hehehhe

September 4, 2012 at 9:12 PM

aku pun lieya latif oiii... malasnya nk hapdet blog. tapi mak dh settle update citer raya.
ni bar nk start update citer hazry's bday dinner, mimi's open house & bash the boys.

heheheheh.. hazry tak tau kurik idung lg, yg dia tau.. tonyoh hidung jek.
tapi sgt le notty.. nak pi palit kat ko.. hahaha.. kiut la keletah kamu gedek2.

September 5, 2012 at 7:54 AM

issyyy x senonoh la dayyan ni
but rasanyer kids mmg gituew khen
hahahaha

September 5, 2012 at 8:48 AM

okkkk...geli tauuuuu!!!!hahahhaha...

alolololoooo...chumels dayyan! rase nk culik, nk gomol2 dengar die gelakkan papa die tu..

September 5, 2012 at 12:02 PM

macam2 la dayyan ni.

September 6, 2012 at 11:04 AM

ish ish ish..bertuah tul budak kecik nie..haha

September 6, 2012 at 11:45 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy