Wednesday, September 5, 2012

wordless wednesday ~ tunggu awek!




WW ~ tunggu awek yg tak sampai2.....







(video dayyan naik car sendiri....jgn berani2 nak tolong, siap le die jerit protes kat situ n merajuk tak mo naik car ....kite tgk yg mengah hahaahahaha)






** kelmarin jamuan raye unit projek, semalam jamuan raya KKM, esok jamuan raya Bahagian plak....uihhhh....makan dan makan jek laaa gamaknyer.....nak berdiri atas weight scale pun takut wooo!!








34 celoteh sahabat

alololo...tomey nyer die tunggu awek ngan puting nyer tergantung yea..:)

September 5, 2012 at 9:01 AM

Makin montel pulak dayyan skrg ni.... Geram Nya......

September 5, 2012 at 9:02 AM

ala hai dayyan ni... dah nak jadi org besar dah... nanti minta ngan mama adik lak yer..

September 5, 2012 at 9:03 AM

Hencem boylah....Sweet gitu

Wow mesti penimbang pun xnk terima akak naik atas dia kan...hihihiiii
xpe kak, cover yg sebulan lepas.....

September 5, 2012 at 9:13 AM

masa kecik2 semua nak buat sendiri dah besar sket start nak manja mcm budak2 hahaha tue my son la ngeee

September 5, 2012 at 9:14 AM

gaya tunggu awek tu dh ada.. tapi puting tergantung tu tak leh tahan tuh.. hahahha.. kiut la awak dayyan oiii...

aku tunjuk video ni kat shahnun hari tu. dia gelak tgk... dgn kaki sejengkalnya.. mengah2 nk panjat masuk. memang mcm pak uda kan ko?? hahahah

September 5, 2012 at 9:27 AM

encemnya dayyan baju kotak2 merah lagi!

tunggu awek ek?hhhaaaaa

ayooooooooo dayyan nak jadi org besar sgt tu hhhhaaa

September 5, 2012 at 9:32 AM

he he telatah anak2

September 5, 2012 at 9:45 AM

dayyan.. tunggu awek ek?? tp kat baju dok tergantung puting.. ekekkekek.. comel la kamu... meh aunty geget..

September 5, 2012 at 9:49 AM

ha2 awek x sampai jenguh tunggu dak dayyan ni ha3...pasni pasti bengang awek tu hik2....

September 5, 2012 at 9:53 AM

walaupun puting di baju....dayyan tetap nampak comel+matanggg.....hehehehhe

September 5, 2012 at 9:56 AM

Adess puting wat jatuh saham la

September 5, 2012 at 10:03 AM

sume dh perfect, ensem bergaya tp tang puting tu...huhuhuhui terus jd comei

September 5, 2012 at 10:05 AM

hoh./..banyak nyer jamuan raya..Dayyan..kecik2 dah gatai tunggu aweks ehhhh...mama long babap nanti...

September 5, 2012 at 10:15 AM

besar dah dayyan....yg tergantung kat baju buat kacau pulak...nanti awek lari....

bestnya makan2 raya...

September 5, 2012 at 10:56 AM

amboi dayyan..awek 3 org kt umah yg cun melecun tu tak cukup eh...

September 5, 2012 at 11:04 AM

manaler aweknyertu...
makan satu nikmat kalau terlebih makan alahai...

September 5, 2012 at 11:35 AM

hihihi..masih hisap puting kosong laa..

September 5, 2012 at 11:55 AM

hehehe..
c mata bolat!
tetiba kantoi ade puting kt situ.
tu yg awek x sampai2. hehehe

September 5, 2012 at 11:58 AM

gaya harus ade, puting jangan dilupe..ewaaaahhhh...

ok, rase nk tolong die masukkan dalam kete..lambat no!hahahha

September 5, 2012 at 12:00 PM

hatoii
tggu awek ptt pgg munger
bkn gantung poteng kt poket
dayyan oiii
:D

September 5, 2012 at 12:43 PM

romeo sabar menunggu bersama putingnya hehehehe..

memang mengah tengok dia nak panjat tu sis...
rasa cam nak tolong tolak montot berpampernya jer...
terus pegang stering ek...
kalo dah besar...terus drive jer tu hahahahaha...

September 5, 2012 at 12:55 PM

leh thn dak dayyan ni.. x pdn ngan kecik

September 5, 2012 at 1:34 PM

Tak tahan tengok puting tergantung tuuu...kiut betul aksi dayyan nih !

September 5, 2012 at 1:47 PM

fewittt..mamat hensem tunggu awek la..

September 5, 2012 at 2:02 PM

kempen makan foc..syiokkkkan..makan je....

September 5, 2012 at 3:25 PM

yeayyyy..usaha naik kereta sendiri berjaya..:)

September 5, 2012 at 3:40 PM

Fuiyoo..dak ensem dan cute tgh tunggu awek yer.. tapi napa ada puting sangkut tuh..tak macho laa.. hehehe.. :)

September 5, 2012 at 4:22 PM

hihi..kiut je dak encem ni..
oo..pandai ye.. kecik2 dah pndai dating ye

September 5, 2012 at 8:05 PM

ok syg, awe tua dh dtg nie...hik,hik,hik

September 5, 2012 at 9:25 PM

amboi dayyan, dok gantung puting lagi dah dok tunggu awek...

September 5, 2012 at 11:20 PM

walaupun tersangkut puting..tetap ensem,

September 6, 2012 at 8:56 AM

apa yang tergantung kat leher tu dayyan?

September 6, 2012 at 10:59 AM

oitttt dak dayyan..tunggu awekss mana tu haha..cumeyyy tul!!

September 6, 2012 at 11:43 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy