Tuesday, October 2, 2012

Nur Khayla Alika anak buah maklong cayang!




 (drum roooolll sikit)...memperkenalkan anak buah terbaru lieyalatif!!! auwwww!!! he he he....anak adik aku yg nurse tu (makteh budak2 ni)......comel kan?....dah le baik, senang nak jaga....haishhhhh geram aku tgk....nak baby lagi tapi tak mo beranak ...boleh? hahaahah...penat ar pantang, penat ar sakit bersalin tapi mengandung kite sukeeeeee hihihii....merepek tak tentu hale sudah aku ni...




*
*
*
*
*
*
*
*
V


ni pic mase baru lahir.....molattt molattt muke tu hah!




dengan mamanyer yg tgh sibuk nak kuruskan badan.....tapi tgk gayenye dpt kot balik figure asal.....ko tgu laa anak ke 2 ke 3 nanti time tu mmg payah nak slim balik...contoh tedekat mcm kakak ko ni hah  hahaahahahahaah




menjadi mangse gomolan aku dan budak2 nieh....






mandi time!!! papa khayla pun mcm pak long (laki aku la) berani mandikan baby newborn...tapi dlm pic ni nenek yg mandikan heheheeheh.....baik jek time mandi, eh semua time laa die baik, senang gile bela budak khayla nieh...sebijik perangai macam mija ...mia jek payah sikit nak jaga sebab sikit2 melalak mase die baby.....




kene buli ngan mak long (aku laaaa) main tukar2 headband hahaahahahaah.....lepas satu satu aku tukar sbb nak amik gambar.....




oloooo tomey!! ni rase nak bb girl plak nieh.....tapi sian plak dayyan sbb suke main belasah2 ngan akak2 die...kene bagi geng boy gak baru sesuai regu boy ngan boy main belasah2 hahaahahah





ishh dak khayla ni...tdo jek die....banguuunnnnn!!!! hahaahahah





ekspresi muke yg tak berubah, yg berubah hanya headband atas pale ekekeekekek






auwww!! ni kiut giler hihihi...tinger rabbit gituuu....mane ajek laa mak ko soping nieh....




budak kuat tdo...bangun bile nak nenen jek...alhamdulillah kuning pun takde.....




tukar hak biase plak....tetap maintain tdo jugak...owh! khayla.....





nak tau selama mane dak khayla kene buli ngan mak long dok main tukar2 headband? 



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V


sampai le abis sebekas besar headband tu laaaaa wakakaakakaka.....cian khayla kecit2 dah kene buli ngan mak long hihihihihihih...nanti mak long balik bawak rompers bb girl byk2 okey......


soalan mia n mija kalo nampak baby kecik camni mesti "mama, kenapa telinga baby ni kecik sangat?"...punye laa banyak bende boleh tanye, tang telinga jugak yg menjadi persoalan dieorg huhuhuhu







** frust sbb tak dpt tangkap fareeda butterfly....sebagai ganti nak tangkap coach butterfly....auwww!!!










35 celoteh sahabat

comel22.... banyak nya headband... fifi pun geram jugak kalau jumpa headband ni.. tapi tak sure jantina lagi tu yg mls nak beli.. abah nya dah janji kalau kuar baby girl dia akn pergi beli.. hikhikhik..

October 2, 2012 at 9:06 AM

bambam nya pipi dia...

dayyan dh besar tu, leh la tambah adik lg ;)

October 2, 2012 at 9:06 AM

Comel je baby nie kan...wat mcmne pun tetap maintain tdr...

mesti cantik kan fareeda buterfly tu...nk rembat lah jgk tp tggu bonus hjg thn nnti...

October 2, 2012 at 9:11 AM

welkem khayla, comeinye kamu bereben pelbagai jenis tu.. hehehe

betul la lieya, mengandung itu nikmat, beranak itu menyakitkan, berpantang itu menyiksakan!

kehkehkeh...

October 2, 2012 at 9:29 AM

tiannnlah dia maklong buli hehe redha je .comellll..bila tgk baby teringin je nakkkk tp bilalah nak lekat balik ni tak tau laa sobs sobs..

October 2, 2012 at 9:29 AM

tahniah buat adik Lieya (mak teh) comel bb...

October 2, 2012 at 9:30 AM

hehe~tahniah adik akak...wah!dapat anak buah best kan...hehe~teringin nyer nak rasa bau baby...:)

October 2, 2012 at 9:37 AM

Tahniah utk adik lieya..comeyynyer..:-)

I wish my turn soon..ekekeke..:-)

October 2, 2012 at 9:51 AM

comeinyaa dia......

suka dia punya headband...sumeeeeeee chantikkkk

October 2, 2012 at 9:58 AM

subhanallah comelnya dia :)

sama la kita, kalo tgk bb baru je tetiba rasa nk peknen lg hhhhaaaa...

bb girl kalo tak warna pink, headband, rompers kiut kiut mmg tak sah kan hhheee..

anak sedara pertama lieya ke ni?

October 2, 2012 at 10:15 AM

memang chomei tul khayla....
lagi chomei bila dikenakan hairband tu....
tapi baik jer dia ek sis...
tidorrrrrrr jer....

tahniah tahniah....
sedap bau baby kannnn :D

October 2, 2012 at 10:37 AM

hehehhe...maklong kena beranak dah ni...dayyan pun dah beso...leh beli reben2 lagi..

October 2, 2012 at 10:43 AM

akaakakaka.. wehh kaki buli btol Mak long nihh..
weh mana dapat headband comey2 tu banyak2...??
aku pun nak jugakkk!!! dah la Dhiya pun tak de rambut.. mmg kena cover bebanyak ngan headband kikikiki

pssttt... Dhiya dah nak dapat adik.. ho ho ho!!!

October 2, 2012 at 10:48 AM

Tahniah pada adik lieya dpt baby..girl yg cute dah molat itu..

Cian baby kena buli ngan maklong nye yer.. tapi cute laa headband tuh.. :)

October 2, 2012 at 10:53 AM

comelnya baby khayla....teringinnya nak ada baby girl!

October 2, 2012 at 10:53 AM

alahai nama dia... amek ko kecik2 dah bergaya.. tahniah untuk adik lieya dan suami...

October 2, 2012 at 10:56 AM

ala comelnya baby pakai headband ala-ala minnie mouse =)

October 2, 2012 at 11:09 AM

Oooo...g gm aritu soping utk khayla jugak la ek? :)

October 2, 2012 at 11:22 AM

Wahhh comelnya baby... Rindunya nak ciom n bau baby...

October 2, 2012 at 12:02 PM

hehehe ala2 comeinyer bby tuh, redha je lah ek syg, maklum tak blh bt apa2... nnti beso skit mak long ko ada bby ko buli balik...

October 2, 2012 at 12:13 PM

eeee....geram!

ai pun same lieya, nak ade baby tapi tak mo beranak aci dak? kikikik..

sebekas rupenye headband eh, yg kelakar muke pasrahh jek takde nangis ke ngamuk ke..senang nk jaga..

tpi kan, org dulu ckp budak kalu dalam pantang baik tak nangis, ko tunggu esok lepas pantang siap le...muahahahha..(saje nk takutkan adik ko lieya!)

October 2, 2012 at 12:43 PM

diam pulak dia yer...hek x ..hok pun x...ke lakonan semata2 ni?

October 2, 2012 at 12:58 PM

eiii cumelll..molat2 muke die...heeeeeeeee hihihihi tahniah kt adik ko yek...

October 2, 2012 at 1:43 PM

shomel nya baby!!
muka dia matured la
ni yg teringin nak bby gurl pulak. hehehehe

October 2, 2012 at 2:09 PM

Amboii dah beranak yer adik ko tu..bertambah la anak ko lieya..hehehe..makin meriah la raya umah nenek dia nanti..
Cantik2 headband tu..berkenan tgok..eh nama dia pun sedap..

Wah makin byk koleksi fareeda ko yer..sama dgn rege 4 bijik sportrim ke..kah kah..jeles aku tgok wanita bkerjaya ni.

October 2, 2012 at 2:19 PM

comelnya lieya.....
nama pun sedap.....
tang headband tuh geramnya...pinjam satu sayang.....

October 2, 2012 at 2:30 PM

bb girl..aku suka...

aku pon mcm nk pregnant ag je..tp takut nk bsalin ..huhu,,

abis la kena buli ngan maklong dia nie..

October 2, 2012 at 2:40 PM

sangatlah cantik hairbandnye...rasa macam nak juga:)

October 2, 2012 at 3:27 PM

amboi..maklong awk kemain lagi buli eh..khayla ni dagu dia double lah..hihihi..comel je..

October 2, 2012 at 5:36 PM

aduyai..comelnyerrr... geram tgk..muka ala2 chinesse look la...
aduyai..mcm2 koleksi hairband dia..eee..gini la..kalo ank girl..smuanyer cantik2..geram kan..

October 2, 2012 at 7:22 PM

comeinyaaaa.. dah ler headband byk giler... cntik2 plk tu.. besnya dpt cium bau bb

October 3, 2012 at 1:11 AM

ala.. tomei2 baby khayla...
geram aku dh le muka bam2 petak. memang kena gomoi ni.
yer koooo aku pun nk baby. tapi aku lg teruk. aku x nak preggy, taknak sakit nak bersalin. paling penting taknak berpantang. uihhh sgt le x best. tapi nk baby girl seketul kuar camni. boleh?? hahahha

mama excited beli hairband yer khayla??? auntie rs auntie pun cam mama gak if ada baby girl.

October 3, 2012 at 8:28 AM

Banyakknyerrr headband.. buat ke beli?

October 3, 2012 at 6:01 PM

astaga lieya.....apa la kerja ko kan, cian budak kenit comel cute tu ko buli wkakakakkakaka tapi cute2 la hair band tu ko beli wkakakakakakkakaka tu baru hairband kan ko beli, kang len2 ko beli abis budak tu ko kerjakan lagi, belom campur ko gomol2 lagi tuh wkakakakakakkakakaka wei jemput dtg umah ye sabtu nih! dah invite ko kat event kat fb!

October 4, 2012 at 11:16 AM

suci murni betul lah muka baby innocent nih... semoga besar jadi anak yang solehah

October 6, 2012 at 1:07 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy