Wednesday, October 10, 2012

wordless wednesday ~ makan..mensyekik..mentekedaghah.....





WW ~ cuci mato yok!



*
*
*
*
*
*
*
V


(1)




(2)



(3)



(4)



(5)



(6)


(7)



(8)



(9)




(10)


pilihan hati tetap ... salmoonnnn......Slurpppppp!!







**pening pale aku tetiap ari kene layan si mija prektis dancing n nyanyi tuk konsert die....laguu rossa youuuuuuuuuuuuuuuuu......hey! ladies!! hahahaahahahah












43 celoteh sahabat

wow terliur semua mknan kt atas tu...mabeless lah kak....

mesti mama dia kene gojet sma ngan mija kan...

October 10, 2012 at 9:10 AM

makanan2 kegemaran. rasa kenyang pulak bila datang melawat arinieh. hehehe.

October 10, 2012 at 9:12 AM

ko buat kak lynn kelaparan tau pagi2 nie...huwargggghh...

October 10, 2012 at 9:13 AM

wow...byk nyer makanan....berpinau biji mate....hihih~

October 10, 2012 at 9:15 AM

semuanya sedap2 belaka

October 10, 2012 at 9:24 AM

Semuanya bestttt...suka sushi juga..:-)

October 10, 2012 at 9:25 AM

semua nampak sedap cuma tekak nieda mmg tak boleh terima sushi..Hehe. lain org lain citarasanya.

October 10, 2012 at 9:28 AM

the photos are yummmmyyy. I like :-)

October 10, 2012 at 9:33 AM

hahah sama la lieya, emily pun dancing2 lagu omputis lagi untuk concert. eh nanti ada photosession kan.. tak sabar2 nak tengok gambar budak2 ni

October 10, 2012 at 9:52 AM

hentak kaki nangesssss
pasai apa dok tempek pics makanan yg biasa buat air lioq ai meleleh ni????
mana nak carik ni...nak masak malaih ngeeee

October 10, 2012 at 9:57 AM

Amboi2..mcm2 ada ni...western,arab,jepun..heheeh..
Tp teh ais tu mamak kan? ;)
Tu jgk menjadi pilihan hati saya hhehe

October 10, 2012 at 10:04 AM

waaaaaaaaaaaaa meleleh air liur aku wei, bekali2 duk kene telan liur... cis3... sume tu sgt2lah bt aku lapar...

October 10, 2012 at 10:09 AM

aduyyy kak lieya memang cuci mata sesangatttttt..

October 10, 2012 at 10:13 AM

erkkk....nak fengsan kejap.. uhuhuu... pepagi dah tgk mcm2 makanan yg meng'ngiur'kan... ^____^

next 2 week hencik soami nak pi tawau,dia nak b'angan2 nak pikul 2-3 ekoq ikan salmonn & lobster bawa balik melaka...maklum lah naik kete askor je kan...pikul lah byk mana pun x kene byr apa2...

klu dulu en.shah jd loyer n dok kat melaka kompom lia campak sekoq salmon kat umah lieya.. (erkkk...tetiba ada iklan en.shah plak....kikikiii ~ baca n3 yg kat nun selitkan sikit kat sini...ngeee )

wahhhh...x sabo tgk mija ala2 rossa jugit2...myapika pun dah sibuk practice jugak..

October 10, 2012 at 10:19 AM

okei, terliur ni.... glup!

October 10, 2012 at 10:30 AM

erk..telan air liur....

October 10, 2012 at 10:57 AM

ini memang kes kecur air liur dah nie....
rasa cam nak makan semua tu.....

ambil tak video si mija prektis tu sis?
mesti chomei :)

October 10, 2012 at 11:06 AM

aduh lieya...terliur akak tengok
pejam matalah nak pilih yg mana satu nih.....

October 10, 2012 at 11:26 AM

sib baik byk gambar sushi..dee tak terliur sgtlah sbb tak suka sushi..hehehe..

October 10, 2012 at 11:41 AM

Fuh..kty nengok semua nya pun sedap jer

October 10, 2012 at 11:46 AM

wowwwww!!!
terliur sudah tgk semua makanan tu.
dasat la ur doter nyanyi utk konsert.
kelas gitu!

October 10, 2012 at 11:48 AM

insaflah wahai lieya....ko jgn mkn je beb, nanti gemuk (ayat dengki) wakakakakakkakaka

October 10, 2012 at 11:48 AM

Amboiii..ckp diet...hehe
Tak sabar nak tgok anak dara tu mgedikss...hehuuu

October 10, 2012 at 11:52 AM

errrrkk..sushi tu mmg saya tak boleh telan!

Yg lain2 tu, semua boleh dibalun! hahaha

October 10, 2012 at 12:04 PM

byk2 food, japanese food lah aku tak leh telan nok...huhu...

dah try byk kali, mesti terkeluar balik...adoi la...

gud luck mija!!

October 10, 2012 at 12:47 PM

aduhai...gambar2 makanan pulak...terliur tgk..lagi2 sushi tu....sedapnye...

October 10, 2012 at 1:02 PM

erm semua sedap2 meleleh tau...tapi no 7 paling sedap hikhik

October 10, 2012 at 1:30 PM

cantek menu..bergambar..
nak order no 7 dan no 10 yer..
bleh? hi3

October 10, 2012 at 1:46 PM

perghhhhh! meleleh siuttttt...

October 10, 2012 at 1:50 PM

perggh...berbunyi2 perut aku tengok pic makanan kat pc nie tau....no. 2 jadi idaman hati...alahai........

perrtggh...rossa u
nanti upload video erkkk
batrice dah settle....so...dah xde sibuk2 nak praktis zapin dia tu...kalau tak....madang praktis dpn tv..nak tengok tv pun payah dahh

October 10, 2012 at 1:54 PM

uomakkkkkk aihh !!!!
semua sedapppp tapi salmoooon tuu x makan huuhuh

October 10, 2012 at 2:13 PM

terliur...lapazzz terus...

October 10, 2012 at 3:29 PM

terus rasa lapo balik.. uwaaaa...

October 10, 2012 at 3:44 PM

Hari makan sedunia.....walah.....

October 10, 2012 at 3:48 PM

Wow tersangat laa sedapnyaa.. tgk makanan tuh semua lieya..weei.. :)

October 10, 2012 at 3:51 PM

nampak sedap cuma KA tk leh mkn sgt mkanan jepung lah hehe

October 10, 2012 at 4:29 PM

Alhamdulillah..

burp!!
heheheh..

October 10, 2012 at 9:30 PM

waaaa....banyaknyer makanan....sedap2 plakk tuuu...jgn luper shushi bonanza rm2 start seninnn niee tauuu

October 10, 2012 at 9:44 PM

semua aku suka!!
nampak benor kuat mkn...
auwww hey ladies?? lagu fave kita tuuuuu

October 11, 2012 at 8:44 AM

tayang mknan je ni...hehe

tp hambo mkn sushi..huhu

October 11, 2012 at 11:44 AM

sayang, walau pun byk gambo makanan di sini, entah kenapa gambar yang terakhir tu yang buat saya lapar... nape ek? heheheh....

October 11, 2012 at 4:22 PM

Wohohohoho!! terBAEK Lieya..!! pilihan mu.. pilihan ku.. yg terbae sememangnya SALMON... slurrrppp!!!!

p/s: wahh... dahsatt Mija jadi vokalistt lepas niii!

October 23, 2012 at 8:28 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy