Thursday, October 11, 2012

thursday ~ random photos


salam kamis semua....ishh rase mcm dah lame jek tak berentry random photos kan.....gambar banyak....dah siap edit2 pun...aku jek malas nak karang masuk blog...tp ari ni aku rajin...he he he...jom layan pic random photos yg ade tuk ari nie....yihaaaaa!!!


*
*
*
*
*
*
V


  • sarapan anak dare gojes dueorg tuh.....roti john ngan air milo.....gojes kan mak korang pagi2 buat roti john....(tipu jek...roti john tak abis mase dinner...so pagi2 panaskan jek jadi bekpes haahahahah)



  • cekelat yg gojes gile.....dari istana johor nieh.....tapi awas....jgn salah pilih sebab ade yg rase die pelik! hahaahahaahahaha


  • anak jantan mak yg gojes tgk layan 'tayo the little bus'...peberet die skrang nieh....gigih aku donlod game tayo ni kat ipad.....itu jek laa die ulang2 main.....


  • gojes tak?...tembikai merah sejuk2 mkn ngan hershey syrup....meletops uolsssss!!



  • laki i yg gojes tgh busy berckp ngan staff kat disney hollywood hotel ....dieorg pun bukan fluent english so dah ckp mcm ayam ngan itik dah .....


  • petikan dari instagram lieyalatif.....si bujang aku tgh buat perangai gojes....ngamuk2 tarik rambut sbb tgu mama n papa berurus niaga lame nooo heheheheh


  • dayyan ngan menan yg gojes....



  • moment yg paling gojes...comolot sikit!!


  •  mia mija byk songeh...kecoh tak mo makan nasi malam semalam....tapi request roti telor...gigih maknye yg gojes ni buat roti telor sorang satu.....


  • selain tayo the little bus, dayyan suke layan game talking tom...talking annie...mcm2 talking lagi laaa...bagus gak...die latih bercakap bile main game nie....paling latest die suke main game pocoyo....terjoget ikut aksi pocoyo tuh hihihihihi.....gojes cayang mama ni tau!....

perasan tak?...perasan tak?....semua caption ade perkataan gojes.....gojes tak aku?..gojes tak? hahaahhaahah...sebelum kene penampo ngan jari jemari gojes korang, baik i lari duluuuuuuuuuuu hahaahahahaaha





** terhingin nak gi bagan lalang ar....dah lame tak pekena seafood kat sane.....nyum! nyum! (sambil gosok perut gojes i)







44 celoteh sahabat

gojesssss...hehehehe...gie bagan lalang jangan lupa makan pepahat tau...ketam pun jangan dilupakan juga...hehehe...

October 11, 2012 at 9:06 AM

amboi bukan main lenggok lg Dayyan duk tgk tv...xskt leher ke...

ieyda xpenah smpai bagan lalang tu...nnti nk googel lah tmpat tu...leh mkn sempena anebesery nnti

October 11, 2012 at 9:09 AM

yup sis....custoer services diaorang sama macam kat USS....ada yang dialek ala2 tagalog..vietnama lah...adehh..pening ai nak memahamnyer..:)

October 11, 2012 at 9:16 AM

Rambut dayyan yg cute! Kakak Nureen dh potong rambut cenggini tp pjg sket than Dayyan...:-)

October 11, 2012 at 9:17 AM

Wow..byk pic mkn2..terliur tekak tgok tbikai sejuk dgn sirap coklat tu.. Owh..baru aku perasan urusniaga apa yg di maksudkan bila tgok pic ni kali ke 2..wink wink!!! Bertambah aset mak ko yer dayyan. Mmg gojessss...hehehe

October 11, 2012 at 9:20 AM

hahaha~kelakar la akak nie..hihi~ gojes sgt yea...:)

October 11, 2012 at 9:27 AM

gojes ko nyahhhh... hahhaha.. aku kalo bagan lalang, ingat kat pepahat je la.. perghhh.. masak lada..

October 11, 2012 at 9:32 AM

geram je dayyan ye..siap tarik2 rambut..mama dayyan beli gelang emas kah??

kty pun lama giler tak g bagan lalang..last pegi masa pregnantkan si akak..cuba kira..dah berbelas tahun kot.

October 11, 2012 at 9:32 AM

semua pic adalah gojes dan kejadian dlm pic pun gojes2 belaka dan yg tak sabar nak baca entry gojes hongkong disneyland nnt ;)

dan nak bgtau lieya sememangnya gojes ;)

October 11, 2012 at 9:37 AM

Okeh, mmg sume2 pun gojes haha! Dayyan pemenang model paling gojes ;) bagan lalang? Wooo, seafood best tu..terliur la plak tetibe haha! ;)

October 11, 2012 at 9:39 AM

semua pic mmg gorjes!
cayalah lieya yg gorjes!! :D

October 11, 2012 at 9:45 AM

memang gojes...hik..hik..

October 11, 2012 at 10:00 AM

hahah.. dayyan nak tau, kak alya sini pun suke sgt men talking tom tu..
hahah, bisiiiiing kemain..
makcik nk marah pun taleh nnti bler makcik marah si tom tu ajuk skali ape yg mak cik ckp.. hahahha
sabooooo ajelah makcik ni tau!!!!

October 11, 2012 at 10:06 AM

Mak dan anak anak memang gojes... Akak pun nak download gak ah talking tom tu...

October 11, 2012 at 10:12 AM

gorjes entri mu hari nie hehehehe....

sis, both anak dara u still tak tahu plan nak ke disney HK tu ke?

mesti gorjes kan dayyan joget cam pocoyo.....

October 11, 2012 at 10:18 AM

gojes2 pun semua nyer ciut miut... hihi ;)

October 11, 2012 at 10:25 AM

hehehe ye i mmg tau you gorjes tau!!! i like semua pic2 kat atas.. you mmg mama gorjes.. kikiki

psst jom kita reramai pi bagan lalang. jom set time

October 11, 2012 at 10:25 AM

yang tengok pun terasa gojessss....apepun random pix semuanyer gooojesss ahaks..

October 11, 2012 at 10:46 AM

akak dah perasan dari atas lagi ke"gojes"annyer... amboi2 dak dayyanni pandai yerk... mesti terhibur hati...

October 11, 2012 at 10:49 AM

Hhhhhhaaaaa..apsal smua ada perkataan gojes ni pompuan?

Tp mmg smua yg ko post gojes belaka..

Papa gojes mama gojes anak3 pun sure gojes kennnnn...

Waaaahhhh sonoknya korang nk gi vacation..aku plak yg xcited hhhhaaaaa

October 11, 2012 at 10:52 AM

korang mmg gojes pun...bestnya bagan lalang..tp kena gi awal lah..lambat2 seksa nunggu foodnya..

October 11, 2012 at 10:54 AM

pergh!! romantik lah dayyan gojes ngan mama gojes... siap comolot lagik tau... hihi

October 11, 2012 at 11:16 AM

gojes lah...haha..

coklat tu meh satu..hehe..

tembikai tu kalau cicah kicap sdp gak..haha...

dayyan ni kecil2 cili apa ye dia..hehe

October 11, 2012 at 11:43 AM

Gojes part duck face tu. Rejuvenating!

October 11, 2012 at 11:59 AM

mak aiii..makan tembikai & hershey's !!! soheh la mantap..:P

October 11, 2012 at 12:10 PM

sedap2 jer tengok kuih tu :)

October 11, 2012 at 12:11 PM

gojess...pkataan pling gojes di sebut ialah gojes...heheee....

tembikau tuu..sedap nyerr..

October 11, 2012 at 12:15 PM

lieya..salah taip..tembikai..bkn tembikau..! kekekee..

October 11, 2012 at 12:16 PM

Memang gojes gojes belaka Lieya oiii!!!!
tak pernah plak try tembikai ngan coklat tu.. cam menarik jekkkk.

Sedapnya seafood bagan lalanggg.. aku pun lama tak pergi *sambil usap2 perut buncit* ekekekekek

October 11, 2012 at 12:27 PM

hershey syrup tuh yg suka sangat..akak beli perisa stoberi...bubuh atas tembikai idea terbaru ni lieya...

setiap pergerakan pasti ada rakaman best, kenangan tuh lieya...mmg gojes he..he..

October 11, 2012 at 12:28 PM

semua gambar best2 hehe

October 11, 2012 at 12:43 PM

jari aku yang tekan mengomen ni pun gojes tau lieya wkakakakakakakkakakka

October 11, 2012 at 1:09 PM

adehhh terliuq lak tgk tembikai tuu dikk
makan ngan ceklatt lak tuu
mak aihhhh memang meletopsss ;))

October 11, 2012 at 1:12 PM

semua gambo pun gojes2.. hahaha.. suka tgk aksi separuh bogel dayyan ngan mainan tuh.. comel.. hiks.. :)

October 11, 2012 at 1:24 PM

kamu memg gojes lieya oiii..... hehehhe

so, semuanya jd gojes lah dalm ni..

sedapnya... yum yum.. kalo pegi time makan tu kenang daku dalam setiap suapanmu.. ahahhahaha..

October 11, 2012 at 1:34 PM

1st time tgk makan tembikai ngan coklat...hehehe

October 11, 2012 at 2:40 PM

dayyan mmg shomel (atau gojes... hahahah) macam pocoyo gak, bila difikirkan, mmg dayyan tu pocoyo malaysia lah... goejs tak gojes tak... kalau pocoyo marah tarik rambut sendiri tak pe, jgn tarik rambut apek kedai emas tu udah ler...

October 11, 2012 at 4:20 PM

mak gojes,

nak p disney hollywood ka

nak itottttttt

October 11, 2012 at 4:32 PM

walaupun byk pic ttp tetap suka baca tulisan mama gojes itu.......

October 11, 2012 at 6:50 PM

alololo dayyannnnn... meh aunty gojes kiss meh

October 11, 2012 at 11:14 PM

akak memang gojes..:)

haha..lawak la gambar dayyan tarik rambut ngamuk tu...comel je..

October 12, 2012 at 11:43 AM

hehehe tgh perasan gojes lah tu, sbb tu asik tulis gojes je hehehe,....

suke sgt ngn aksi dayyan tarik2 rambut tunggu korang lmbt sgt berurus niaga tuh... mmg teror lah dayyan, jgn si aiyan ikut gaya tuh udah...

October 12, 2012 at 3:58 PM

mmg gojes....
nti jgn lupa mkn utk js skali ye...^^

October 14, 2012 at 11:18 AM

wah...bertambah lagi aset brg kemas ko ye nok....
sampai dayyan tarik2 rambut duk tunggu korang pilih aset...ekekek...

October 15, 2012 at 11:41 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy