Tuesday, October 30, 2012

dayyan the lil drummer....




(drummm roolllll sikiiittttt)...mempersembahkan dayyan the lil drummer.....rock kapak bebehhhhh!!! hahaahahahaah....rock kapak la sgt....ngan baju tdonye, ngan rambut selebetnye hahaahahah....





lets enjoy the show!! 
korang tgk sambil hangguk2 kepala jugak tau hahahahha..aku dah upload video ni kat fb, ramai kate lawak...mauu tak lawak...dah le terdrum tangan sendiri, lepas tu siap campak drumstik tu hahaahahah...kalah drummer profesional tau!
(penat woo nak suh die excited mendrum cam ni, ye laa nak dptkan hasil video yg cun katenye....nak suh die excited satu cara jek, suruh la kakak2nye miang gelak2 layankan die mendrum...sure naik seh dayyan mengetuk hahaahahahah)






tapi tu laa...drummer rock kapak sorang ni cepat nooo pancit....minum red bull dah bergelen2...tapi stamina pancit...adoyai.....




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V


baru jamming satu lagu dah tergolek terbongkang!! adoiyaiiii....seb baik laa bergerak solo....kalo ade band ni mau geng2 lain dah pecat drummer diva ni hahaahahaahh




okey laa, bagi drummer diva aku ni berehat dulu....kang die bangun sure die mengetuk sampai naik bingit umah aku ni .....sementera die tengah charge bateri ni ...mohla kite bertafakur tenangkan jira raga sat...hohoho



kat entry lepas ade dah dok tanye2 drum set nie.....aku pelik, eh camne dieorg tau pasal drum nie...aku dah terupload video ke gambar ke....bajet korang ade tgk kat youtube aku...scroll balik gambar, ehhh ade rupenye pic ternampak drum ni hah.....cenggini, drum set ni beli kat toyrus....harge lebih kurang rm150....mmg size dayyan la nie...sesuai tuk 1-3 tahun, set die datang ngan kerusi kecik tu sekali....sape2 ade anak boboy tu moh kite beli....bagi umah kite bergegar dengan ketukan drum rock kapak anak2 kite... haahahahaahaha...ikutkan aku tak bagi papa dayyan nak beli, semak umah...tapi layankan jek laa org tgh kemaruk beli mainan boboy.....







**amecam cuti raye aji korang?..best tak....aku best sangattttt....raye pertama kat melaka, raye kedua kat johor...puas cuti...puas gak jem kat highway hahaahahahah






41 celoteh sahabat

ala...comey yer la die....sampai tertidor hah...

October 30, 2012 at 9:01 AM

ahhaa.. wak kok tetiba mau belikan drum tuk anak kecik wak tuuuu..

October 30, 2012 at 9:06 AM

dayyan
psssttt awak main drum jerk ker.. awak tak mo hire penyanyi ker.. hikhikhik.. kita nak ikut band awak bleh tak... (sambil kelip kelip mata).. hehehehehehehehehhehehe

October 30, 2012 at 9:15 AM

Comey2 dayyan...kitorang sempat ke CH cuti hari tu...

October 30, 2012 at 9:25 AM

alololo comelnya drummer kecik nih.. senyum sorang2 daku lieya tgk keletah dayyan nih.. buat org geram.. hehe..

October 30, 2012 at 9:29 AM

haha..lawak la..siap campak drumstick tu lagi...mcm best je kalau bagi hadiah set drum tu untuk anak buah saya..

October 30, 2012 at 9:31 AM

memang kelakar lah sis...
siap nyanyi sama tu....
dia memang 'penghibur' ...
bukan utk famili jer...
utk i pun iye....
kalo tgk pe'el dia memang buat i tergelak jer....

October 30, 2012 at 9:45 AM

best layan video dayyan main drum tu...

ieyda baru smpi mlm td nsib baik xjem kat karak...
ni pun masih penat lg nk keje...tp fikirkan cuti tggl sikit, kuat dr dtg ofis

October 30, 2012 at 9:59 AM

wah...dah besar jadi drummer la sok ni...caiyok Dayyan..

October 30, 2012 at 10:03 AM

Alolololo..kpenatan dah dayyan..
Cemane nk buat konsert 9-10 lagu ni?
Heheeh
Takpe2, prektis mek perfect =)

October 30, 2012 at 10:07 AM

haaa..mmg kitorg pun mencari drum set ni. nak bagi bambam main gak. kat rumah tu dah penuh ngan instrument babahnye. omaknye dan kakaknye ni pun numpang sekaki main. tapi x pandai2. hahaha

October 30, 2012 at 10:18 AM

hahaha..cute..xpelah..papanya nak cungkil bakat terpendam anaknya..ke papanya yg nak lepas gian main drum x dpt..hihihi..

October 30, 2012 at 10:24 AM

alahai little drummer ni bikin org geram je..kiut sgt!! paling akk suka tgk rambut dayyan elok je terletak..comey.

October 30, 2012 at 11:25 AM

comelnya drumm dayyan...
penat mengetuk drumm, tido jap lepas ni sambung balik ok...

October 30, 2012 at 11:32 AM

comei gila...
tgn kemetot je aku tgk.. dok pukul drum tu...

suara dh lebih kurang hazry... heheheh...

October 30, 2012 at 11:49 AM

Adoiyai dak dayyan gadek nie tomei laa.. ngan gaya..yg tak leh blah.. hehehe.. Esok2 besar leh jadi drummer pro yer..hehehe..

October 30, 2012 at 11:57 AM

Hehehe...boleh buat konsert nih lieya...Kakak miamija boleh jadi penyanyinya..

October 30, 2012 at 12:40 PM

comeynyer die!

October 30, 2012 at 1:19 PM

adoii...klu lia belikan firas drum set ni kompom en.harraz x tido huhuhuuuu....beli moto kecit aritu pun puas dok adjust bunyi neno...neno...neno.....neno...


syoknya raya haji balik kg kan...:) xper2 bulan dec ni lia bayar hutang dok kg sebulan...yehaaa!!!

October 30, 2012 at 1:34 PM

wakakakaka..saya lah antara yg bertanya pasal set drum ni....saya ada 2 boboy kat rumah...gitar dah ada..so nak beli drum pulak lah lepas ni :)

October 30, 2012 at 2:31 PM

Tak dpt ku bayangkan mcm mana la gamat satu umah tu dgn bunyi drum dan ketawa kakaks dayyan..tp takpe best tgok anak2 enjoy dgn mainan nyer...

Raya haji sgt seronok..hehe..n

October 30, 2012 at 2:46 PM

dayyan...dayyan..kepenatan smpi terlena...

October 30, 2012 at 3:44 PM

Jgn ko kena tibai ngan kayu drum udah ye!

October 30, 2012 at 3:49 PM

ahahah tu diaaa drummer dah tersadai kepenatan ekkeke .. alor2 ciann dia ngantuk sgt niee lieya ekeke ;)

October 30, 2012 at 4:55 PM

masuk youtube ko tunjuk dayyan mumpet show punye drummer animal. Ada satu part kermit the frog interview drummer mummpet show sesame street la, berapa tahun main drum? Dia jawab ngan hentak kepala dia kat frum, kermit kena kira one two three gitu.

October 30, 2012 at 5:25 PM

comel + kelakar...ada bakat jadi pemain muzik trkenal tu.....

October 30, 2012 at 5:32 PM

apa??? ahli muzik???? hahha.. knmain hero ko nih mengetuk. xpe poms.. dah brtahun shah mkn hati x dot bli toys boboy.. now pueh ler shah mmbeli. pasni ikut papa pi tgok bola plk kt stadium

October 31, 2012 at 12:16 AM

klakar dayyan...comey sangat dayyan

October 31, 2012 at 9:01 AM

lawak arr dayyan ni....

October 31, 2012 at 11:25 AM

alaaaaa, tak dpt tgk video tu...huhu...mesti comel...

sampai terbungkang dayyan tido..hehe...

October 31, 2012 at 11:26 AM

salam lia selamat hari raya aidiladhar....ha3 kelakar dak dayyan ni....drum mcm penah jumpa juga tapi di mane yerk....wah lepas ni leh penyayi dak dayyan....

October 31, 2012 at 11:33 AM

Hehehe.. Lepas ketuk terus terbaring dayyan... Ada bakat ni jadi drummer hebat..

October 31, 2012 at 11:57 AM

letih sangat tu lieya... tu yang terus tertitun...

October 31, 2012 at 12:11 PM

bertuah nyer dayyan, kecik2 dah dapat melayan drum... shomel sgt!

October 31, 2012 at 12:56 PM

bunyi dah sedap dah...klu praktis lai sure dayyan bley jadi pro nie...hehe

October 31, 2012 at 2:05 PM

haku dah agak kat toizeres

kompem aku beli bila qays dah pandai jalan nnt

October 31, 2012 at 3:10 PM

Hhhhaaaaaa cute je dayyan..sonoknya dia gedegang gedegung main dram..

October 31, 2012 at 4:25 PM

perghhh baring lentoknyerr yerr...
cantik drum.. nureen kenan la, mahai x?

October 31, 2012 at 4:30 PM

comel sgt!!!
owhhh... ade drum utk kids rupanya...
dayyan hlang stamina la sbb byk buat konser... tu rht nk tmbahkan stamina tu

October 31, 2012 at 6:29 PM

kemain lg rambut smbil pukul drum..ala2 rokers..ekeke

November 1, 2012 at 8:13 AM

adoyai br dpt BW nieh...sorry lmbt terjah umah ko..hehe

cute la drummer dayyan tu, beli kt mn ek?

November 2, 2012 at 3:37 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy