Wednesday, October 17, 2012

wordless wednesday ~ makin jauhhh....



 WW ~ makin ku teropong makin jauhhh ku nampak.....



mauu tak jauh...pegang teropong pun terbalik wakakaakakakakak!! dah le terbalik, tali pun berbelit2 wakakakakakk!!






** start bulan depan dah leh la beli barang2 sekolah rendah budak2 nie....eii bestnye due anak dah sekolah rendah...tinggal dayyan jek....



35 celoteh sahabat

tu mesti kakak miamija yg ajar dayyan tgk teropong mcmtu...hihihiihii

ieyda pun xsbr nk beli brg sekolah ank sbb thn dpn dh masuk tadika..(br tadika lum lg skolah rendah dh xcited)

October 17, 2012 at 9:05 AM

alahai dayyan...ko bikin auntie gelak la pagi2 nie...

October 17, 2012 at 9:10 AM

alamak... dayyan .. topong anak dara tu bebaik sikit... jangan sampai terlilit leher tu

October 17, 2012 at 9:17 AM

budak2...nanti mama nye kena lah betulkan :)

October 17, 2012 at 9:18 AM

Kah kah...gelak guling2....:-)

October 17, 2012 at 9:19 AM

salam lieya wehhh windu ehhhh....lma x baca blog sbb bz gile2....kelakor lah dak dayyan ada jerk koje nya....

October 17, 2012 at 9:20 AM

teropong apa tu dik!

October 17, 2012 at 9:26 AM

uikkkk skodeng apa tu dayyan....
hehehehehehe...

i pun hujung bulan nie start skit skit beli barang anak2 ....
list yang kat U lain...
list yang kat asrama sekolah lain...
list Sapphire lain...

October 17, 2012 at 9:46 AM

Adoi, dayyan..dayyan..=)

October 17, 2012 at 10:03 AM

alahaiiii comeiiii sgttt, dok teropong apa tu dik

October 17, 2012 at 10:12 AM

teropong terbalik mungkin nampak lebih jauh kot dik hehe....

betul tu lia dah boleh start beli baju sekolah cam tak sangka anak dah nak masuk darjah satu...

October 17, 2012 at 10:14 AM

skodeng apa lah tu dik....??? ;)

btl lah lia pun plan nak beli brg2 anak2 sekolah nxt month sbb hujung bulan nov dah balik kampung (suka balik kg sebulan...huhuhuuu)

October 17, 2012 at 10:16 AM

hehe~mcner leh terbalik pegang tu dayyan....

October 17, 2012 at 10:17 AM

nampak ank bulan tak dik??
hehe comel je gaya pegang teropong kemain konfiden dia ya =P

October 17, 2012 at 10:37 AM

Hhhhaaaaaa...klakar ok dayyan ni!rasa nk gigit2 je..

Eh sonok ko ye thn depan 2 anak dah senang diuruskan..aku still sorang hhhuuuuu..

Sekejapan je anak2 membesar ye..

October 17, 2012 at 10:39 AM

tahun ni kena buat persiapan awal kan...x nak jadi mcm tahun lepas..seminggu nak sekolah baru nak buat persiapan...

October 17, 2012 at 10:41 AM

alalalala dayyan topong sapee tuu...topong awekkkk ekkk

October 17, 2012 at 10:51 AM

kemain semangat dia teropong :D

October 17, 2012 at 10:54 AM

hehehe

comel tu dak demuk dayyan ni tau

haishhh

October 17, 2012 at 11:21 AM

excited nk teropong lieya, sampai terbalik bagai...

betul 2 elok beli brg sklh anak dari sekarang senang nanti...thn depan tambah 2 lagi anak masuk sklh...tinggal aeish sorang saja......

October 17, 2012 at 11:50 AM

aper ke lawok nau si dayyan nie....hahahhahah....dayyan dayyan....

October 17, 2012 at 1:00 PM

ark!!! sape ajar dayyan guna teropong gitu gaya ye dik... haha terbaeekkk

October 17, 2012 at 1:29 PM

dayyan teropong sapa tu? nasib baik terbalik, kalau idak nmpk segala macam jerawat kat muka makcik ni

October 17, 2012 at 1:37 PM

tengok apa tu dik dayyan woiii...nmpk??...hihi

October 17, 2012 at 1:42 PM

hahahaha....patut lah makin jauh..

October 17, 2012 at 2:19 PM

excited sangat yek dayyan...tu sampai terbalik...

October 17, 2012 at 2:22 PM

hahaha.. comel la dayyan.. ader2 je keletah dia yg mencuit hati.. :)

October 17, 2012 at 2:25 PM

wakakakakaka..tu boleh nampak Zimbabwe!

October 17, 2012 at 4:07 PM

topong awek ke tu..
hahah

alya pun dh masuk skolah rendah dh nx year..
cam rasa perlu sgt budak tecit in da house..
kak alya pn dh beso..
hrp2 wishlist termakbulla.. amin!!!

October 17, 2012 at 4:12 PM

mcm2 hal di buat nya dayyan ni..hehe teroping terbalik..

mesti ibu terlbih debar ni anak nk masuk sekolah..kan..?

October 17, 2012 at 4:51 PM

ahahah memang dayyan nie ..
ada kena gomol ngan aunty kalau jumpe tau !! ;))

October 17, 2012 at 5:07 PM

Gedek2 ni serius comei2 kelaku dia. Kikiki

October 17, 2012 at 6:41 PM

hehehe..tak perasan la..klu ko tak cakap mmg tak perasan

October 17, 2012 at 9:21 PM

Hahaha.. Dayyan... Dayyan... :)

October 18, 2012 at 7:31 AM

hahaha....mau nmpk org pun tbalik kut..:)

October 18, 2012 at 3:55 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy