Wednesday, September 18, 2013

wordless wednesday ~ aku yg dulu bukanlah yg sekarang....





WW ~ dah lame peram pic nie...arini ade keberanian nak letak hehehe....
saye boleh, anda pun boleh!

full story mcm mane aku diet nanti aku share yeak...nak mengarang tu yg takde mood tuh....dah lame tersadai kat draf huhuhu...uhuiii! tgk pic sendiri yg pakai baju pink tu, lemak beketul2.... scary wooo mase tu berat 61kg!...



*keek suare chipmunk*
guna app Helium Lite kat app store




69 celoteh sahabat

mu lg ringan dr ku.. sobssss cepat share nk jgk tahu rahsianya,,

September 18, 2013 at 9:02 AM

wah...dasyat tu, 11kg turun dan terus maintain...tahniah... kagum saya

September 18, 2013 at 9:03 AM

tengok tajuk jer mulut dah start nyanyi..
kagum la zee tengok kengkawan yang diet ni..kental jer..11kg banyak tu..

September 18, 2013 at 9:09 AM

ok cepat2 lah Lieya.. share apa rahsia diet tu.. ;)

September 18, 2013 at 9:12 AM

kagum ...terbaik la lieya..ramping u...

September 18, 2013 at 9:15 AM

makan produk ker?

September 18, 2013 at 9:16 AM

Hehe saye pula nak gain weight :)

September 18, 2013 at 9:21 AM

Herbalife???heheheh or Alpha Lipid?cer citer..

September 18, 2013 at 9:23 AM

teruja nak atkins jugakkk kikiki..

September 18, 2013 at 9:24 AM

tebaik !

ini contoh diet mampu seseorang ..

kalau x mampuu macam akk , tekak lapoor 24jam .. soo kena ajoor tekak dulu than baru mampu muahhaha

cayalah dik , maintain is most important , ada org fail to maintain .. ;)

September 18, 2013 at 9:25 AM

Caya laa dah turun 11kg.. Slim melim lieya skrg dah cun.. tuh..

Kas citer..cam na diet yg lieya amalkan.. :)

September 18, 2013 at 9:36 AM

mesti ko berdiet habis2san yer sis...tp congratelah tak sia2 usaha tu...selimmmm habisss...

September 18, 2013 at 9:39 AM

Share ek lieya! :)

September 18, 2013 at 9:39 AM

Terbaikkkkkkkkkkkkkk!! thumb up!

September 18, 2013 at 9:44 AM

Payahnya nak tunggu rin jd 50kg..wuwu

September 18, 2013 at 9:45 AM

seronok nengok org dah kurus ni...

September 18, 2013 at 9:46 AM

wah~hebat la tuh..so,kena maintain nie kak...nieyl nie nak kembali diet xtaw laaa...sbb nyer last diet mase nak kawen tuh..nie dah kwen hampeh...asyik tertangguh aje diet nyer..yela...en.husband asyik mintak makan aje..huhuhu~

September 18, 2013 at 9:47 AM

aduhh! malu nak tinggal komen.. tp tinggalkan jugaklah jejak.. hihi.. tahniah dik.. mmg usaha keras tangga kejayaan kan..

September 18, 2013 at 9:48 AM

wahhhhh pomp..lebih ringan dr aku ni..dgn ketinggian dan kekurusan ko dah bole dikategorikn jd model :)

good job lieya!!!

tak sabar nk tunggu crite awak :)

**comei je si mia dgn gigi takde kt depan tu hhheeeee**

September 18, 2013 at 9:48 AM

cepat2 share...apa rahsianya....x sabar mau tau...

September 18, 2013 at 9:49 AM

Terbaik!! cepat share.

September 18, 2013 at 10:04 AM

syabas dear...

September 18, 2013 at 10:07 AM

wah syabas & tahniah yer . bukan sesuatu yg mudah tu kan !

September 18, 2013 at 10:08 AM

Kurus dah..

September 18, 2013 at 10:10 AM

aku tabik lah kot...tp aku takleh nak ikut cam ko turun 11kg je nok..aku ni kena turun berpuluh2 kilo baru leh nampak cam jaman muda remaja...hahaha

September 18, 2013 at 10:11 AM

chaiyok2 lieya.. akak mmg jdkan ko inspirasi nak diet atkin ni.. mmg menjadi kan.. semoga kita terus slim sampai bila2. hehehe aminnnn...

September 18, 2013 at 10:20 AM

Patut nampak ko kurus skang, cantik dah!

September 18, 2013 at 10:23 AM

wahhh sejak zmn ank dara x pernah cecah pun 50 kg.. Lieya hebat.. nak tau gak rahsia tu..

cepat cepat jgn malas2 :)

September 18, 2013 at 10:31 AM

waaaaaaaaaaa makin gojesss Lieya!!!! kalo di suruh jadi duta produk ni mmg sesuweiiiiii sangattt....!!!

bila la turn ku pulak ni.. adoiiiiiiiiiiiiiiiiii
*mode menangis tak berlaguuuUuUUuu8

September 18, 2013 at 10:42 AM

bukan senang nak kurus lieya...
tahniah...

September 18, 2013 at 10:49 AM

Hoh 11 kilo ilang... Kagum betol !!!!

September 18, 2013 at 10:51 AM

Tengok portion dan pilihan makanan Lieya pun, akak dah imagine betapa tabahnya Lieya berdiet. Oh...bilalah akak nak jadi tabah berdiet nie.

September 18, 2013 at 11:07 AM

tahniah beb...
berat ko kurang ak 2-3kg cm tu..
ak ni byk lemak gk ni..

proses tu mendiet..kena jaga bdn beb
tuk suami juga kan..hehe..

neway respect ko..
ap2 kita buat kena ada keyakinan
dan kesungguhan kan...

September 18, 2013 at 11:07 AM

wahhh... tahniah lieya... berat turun ngan jayanya... kasi maintain yer lieya... caiyokkk...

September 18, 2013 at 11:08 AM

Fuhh dasyat tu..apa rahsia cik kak oii..alpha lipid ke..hehe

September 18, 2013 at 11:13 AM

Fuhh dasyat tu..apa rahsia cik kak oii..alpha lipid ke..hehe

September 18, 2013 at 11:13 AM

Akak ni tetiap tahun pasang azam tapi azam ajelah, skip diet memanjang adalah. Brp lama tu lieya boleh kurang byk gitu? Super excited lak nak tahu rahsia...'Org rumah' dah komplen gak ni asyik makan di malam hari aje nih :D

P.S. Lieya, boleh xchange link. Akak dah siap2 letak link lieya kat blog.

September 18, 2013 at 11:14 AM

jgn lama sangat taw...
x sabar ni...

blh buat lieya passion nk kurus... =)

September 18, 2013 at 11:36 AM

tAHNIAH YE KAK BERJAYA KURANGKAN BERAT :)

mYRA DOK MENCUBA, HARAP BERJYA :d

September 18, 2013 at 11:39 AM

Tahniah kak.. cepat, up entry tips tu kak.. nak tahu.. mana tahu, berjaya jugak turunkan berat ni.. tak sabar nak tahu :)

September 18, 2013 at 11:47 AM

tahniah..bestnya lieya

September 18, 2013 at 11:53 AM

Akak lagi sikit nak sampai 60kg lepas raya ni. Tengok kurus tapi scary jugak negok lemak2 kat badan nih. Balik kampung ada yg tego ko ngandung lagi ke? Ayaaakkkkk....hahahaaaa... (Bahana makan bersulam air sedangkan selama ini akan jarakkan makan dengan minum tu)

September 18, 2013 at 11:54 AM

tahniah...
tapi akak nk gemuk...dh kurus sgt ni...mia tolak pun terbalik dah akak ni..ehe

September 18, 2013 at 12:02 PM

Tahniah lieya...kagums......

September 18, 2013 at 12:44 PM

uwahh..tahniahh..

September 18, 2013 at 1:06 PM

61 kg tu masih ringan lagi tu LH.......okje yekah...gemuks hehe
nanti share ye tips kurus...

September 18, 2013 at 1:26 PM

tahniah...
kakain ni bila la kurus..nak sikit jer pun..kasi buang lemak2 kat badan ni..

September 18, 2013 at 1:32 PM

Kuat semangat aje yg mampu berdiet Lieya. Kakak rasa kakak memang tak mampu buat macam Lieya walau belum tahu lagi ceritanya..

Tahniah sebab dah capai hajat/impian..

September 18, 2013 at 1:40 PM

bagus... ko jgn tido mlm ni tau. karang ayat sampai abes, esok aku tau dah up story. hahaha

September 18, 2013 at 2:01 PM

Slimnyer lieya...ape rahsianyer x sabar nak tahu....

September 18, 2013 at 2:23 PM

cepatlah kak kongsi diet nie...xsabar ni nak tau

September 18, 2013 at 2:28 PM

Selalu tengok gambar menu lieya..pastu cakap dlm hati "eh..mcm menu Atkins".. Atkins yeh? ;)

September 18, 2013 at 2:35 PM

Waaa....dah lama dah request lieya share cam ne nak kurus macam lieya..

September 18, 2013 at 2:56 PM

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)


http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

September 18, 2013 at 3:06 PM

wow2 kena share cepat2 mcm nie...tak sabar nak kurus balik lepas bersalin nnti...huhu

September 18, 2013 at 3:08 PM

Sedut lemak ni. Kih3. Gurau je kak.. Wah... Tahniah la ye dah berjaya kurangkan berat badan tu.

September 18, 2013 at 3:44 PM

Waaahhhhh.. gojesnyeeeeee!
tahniah2 Lieya.. moga zura pon berjaya jugak turun kan berat zura nih. aminnn~

September 18, 2013 at 4:03 PM

jeles!
tahniah!

September 18, 2013 at 4:52 PM

Salam K.Lieya..
wah..bezanya dulu dn sekarang.. tp ttp mantain cute..ape petua ni.. share la.. :)

September 18, 2013 at 5:07 PM

Perbezaan yg amat ketara. 11kg tu. Wow..tahniah

September 18, 2013 at 5:55 PM

hahaha ko setakat 61kg lieya akak ni lagi la..sesekali terselak gambar lama dikala sangat lebar ngeri tgk diri sendiri walaupun dalam gambo.Ni jauh lagi nak kena pegi ni ha..
pssst cik Mia ternampak gambar Mia dlm blog ni terus dia jerit eh!!Itu kakak Mia..comel sangat kakak Mia tu la.Orang-orang yang nama Mia ni semua comel-comelkan mummy,Hahahah pitam mak ko dengar ayat perah santan anak sendiri.Ingat lagi dia pada Mia dan Mija tu Lieya

September 18, 2013 at 6:20 PM

Cepat share lieya....bila kurus otomatik nmpk muda

September 18, 2013 at 6:54 PM

erk....

September 19, 2013 at 1:03 AM

Cayalah keep it up.

September 19, 2013 at 8:15 AM

wahhhh...dah slim river dah dia.. hihi..tahniah tau.. len kali kalo berat badan naik, transfer je lemak kat deqla ni hah.. haha..

September 19, 2013 at 10:25 AM

i admire u dear
storylah cepat akk yg tembam ni
nak gak kurus mcm awk..
share menu sekali ek ek ekkk :)

September 19, 2013 at 10:54 AM

nk tips kak! cepatttttttttttttt huaaaaaa~

September 19, 2013 at 11:18 AM

nak tips jugak...share la akak...sebab wawa pun ngah on diet

September 22, 2013 at 9:35 PM

lieya thumb up share petua!!!!!!

October 24, 2013 at 5:39 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy