Wednesday, September 25, 2013

worldless wednesday ~ anak dare ku bikin penin!




WW ~ hadoi! omak ko yg gilo kamera pun tak seteruk ni kakakaakakak




seb baik budak2 ni takde FB ke Insta lagi...kalo tidak, kalah omaknye ...asek berupdate jek karang hahaahahahaha



*keek dayyan kaco kakak study*





62 celoteh sahabat

Kakak Mia tu rajinnyaaaaa membantu di dapur ekk. Best ada anak perempuan nie.

September 25, 2013 at 9:08 AM

heee comel lah MiaMijaDayyan ;)

September 25, 2013 at 9:13 AM

Hahahaah...! Mak kan mentor, tu anak2 jd protege tu hihi

September 25, 2013 at 9:19 AM

haha,, ikut perangai mama dia lah tu... suka update aktiviti...

September 25, 2013 at 9:19 AM

adoi la budak2 ni.. melentur buluh biar dari rebung yer.. macam saya reza siap tanya, mama nak amik gambar dulu ke.. hehe

September 25, 2013 at 9:21 AM

hahah paling tak tahan kaki mia siap melentik pose cuci periuk.. sikit hari lagi harus la dia dah pandai instrgram bagai ni..

September 25, 2013 at 9:24 AM

rajin betul anak dara ke dapur..bagus lieya ..ajar dari kecik rajin nolong.
tak dpt bayang kan ..kalo mia mija ada insta or fb ..hehhehehhe..penuh timeline.. :) tp syiok je tgk budak2nya..cer buka...add unty ..

September 25, 2013 at 9:40 AM

ngeee....terpengaruh dengan omak nyer la ni..hee...siap pose kaki..

September 25, 2013 at 9:40 AM

Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi...ahahaaa...

September 25, 2013 at 9:44 AM

kuah dalam pinggan omak dah tumpah ke pinggan anak. hehehehe

September 25, 2013 at 9:55 AM

mesti ikut perangai omaknya ni..

September 25, 2013 at 9:57 AM

wahhh..bestnyee anak dare da bole tlg basuh pinggan giteeww..hihi

September 25, 2013 at 10:01 AM

hai omak ehh...kan dah nampak tu ciri-ciri omak dlm diri anak tu...heheheh....

September 25, 2013 at 10:02 AM

Iye anak2 kita pun cam gini gak, memang ikut mak nya la kan, sikit2 amik gambar masuk insta ahaha

September 25, 2013 at 10:11 AM

Mak burik anak rintik ni Lieya hahaha.... siap senyum dan bergaya lagi. Supporting pulak tu sorang posing sorang tukang snap:)

Dayyan apa kisah dia nak lompat ke apa ke dia buat muka selamba aje:) Kakak buat tak kisah pulak tu. Lagi dia seronok..

September 25, 2013 at 10:21 AM

amboooiii dayyan!babap bontot baru tau kkkeee

anak2 ek ikut omak ek la mesra kamera gituuuuuuuuu..eh rajin beno si mia tu duduk dapur ye :)

September 25, 2013 at 10:27 AM

hehe klakar miamieja ni...anak beranak glam gitu...miaamik gambo aper tu lauk ker? pan? ker dapur hehe...dayyan tu buat aksi ala2 jimnas negara tu...

September 25, 2013 at 10:40 AM

like mother like daughter, amik ko wkakakakakakkaa

September 25, 2013 at 10:44 AM

Mak borek anak rintik cik lieya oiiii,,, hihihi

September 25, 2013 at 10:45 AM

Kelassss gitu!

September 25, 2013 at 10:56 AM

tahu dah mereka ikut sapa tu...
bijak..bijak..

September 25, 2013 at 11:03 AM

hahaha.. saling tak tumpah...

September 25, 2013 at 11:09 AM

hahahahaha,sabo jelah.siap kaki terangkat lg tu~ hehehe.

September 25, 2013 at 11:12 AM

Kemain...! Ngikut gaya maknya le tu...hehe...

September 25, 2013 at 11:14 AM

hamboi tgh basuh pinggan tu blh benti wat aksi cm model..ko mampooo ? hahahahaah...

September 25, 2013 at 11:16 AM

kalah la mama dia lepas ni.

September 25, 2013 at 11:18 AM

amboiii amboiii amboiiiiiiiiiiii!
kemain anak dara 2 orang nih.
mewarisi ferangai ibu dia lah nih. ahahahahaahah

notinye muka dayyan kaco kakak dia study.
gerammmmm~

September 25, 2013 at 11:19 AM

amboi amboi amboi...kemain lagi anak2 dara ko noks...mmg menurun perangai mak dia la ni...hahaha

tapi sweet moment tau ni...simpan gambar ni elok2..comel je anak2 dara ko...

September 25, 2013 at 11:36 AM

haha~mane kuah klu x tumpah ke nasi kak..hihihi~ :P
kak..bler nak accept nieyl kat fb nie..dah berbulan2 add..:(

September 25, 2013 at 12:01 PM

kah kah kah..
Inilah namanya " ANAK BLOGGER TEGAR"

September 25, 2013 at 12:02 PM

bestnyer ada anak dara dh besar gitu lieya oi.... mana tumpahnyer kuah kalu tak ke nasi kan... itu yg pangai ngikut ko... asik nyer amik gambo

September 25, 2013 at 12:04 PM

ni sume slh sape??? hahhahahhaha kelasss ank2 ko...ispirasi dr omak eh...hikhik

September 25, 2013 at 12:17 PM

glem abesss la mia dr mak yerr...
hahhaa...
blogger kot lieya... hehehe kemain yerr mia n mija
mana x tumpahnyerr kuah klau x ke nasi kan
sure la tgk lieya dok snap2 kan hehe

September 25, 2013 at 12:42 PM

mana tumpahnyer kuah kalau tak ke nasi.. eh.. eh kena mengena tak!!!
memang anak akakpun tengok kat handphone entah gambar apa yang diambilnyer...

September 25, 2013 at 1:09 PM

ikut mama nya la tuu..kannn....
betul tak lieya...

September 25, 2013 at 1:26 PM

ambooiiii!!!! ke mana tumpah nye kuah kalo x ke nasi...tp siyes..kelakor lah..semua nak amik kan...hehehe
anak dara ku juga begitu..

September 25, 2013 at 1:40 PM

ahhahaha diorang sejibik cam ko dik ! muhahahha
adehh x menahan tgk gelagat budak2 nie kan .. lucu ..
sok2 mereka buka blog ko dik .. sure terkucil masing2 ;))

September 25, 2013 at 1:49 PM

haha...mama ada geng la nnt...

September 25, 2013 at 3:22 PM

Mak borek kot nih...haha

September 25, 2013 at 4:01 PM

Wah. Kemain lagi ye anak akak siap posing sambil menyental pingan mangkuk tu. Haha

September 25, 2013 at 4:38 PM

hehehehehe...anak2 pun dah pandai main amik2 gambar

September 25, 2013 at 5:56 PM

Like mother like doter...he3x

September 25, 2013 at 6:00 PM

Ini namanya mak borek anak rintik

September 25, 2013 at 7:25 PM

ni mesti menurun dr mama ni..sokmo nk amik gmbr makanan dlu..hahahaha lawak plk..

haihh kebal tul kakak mia dia dayyan pijak pon dia ok je..hahaha

September 26, 2013 at 7:24 AM

haha... dah jangkit miamija.. tp bla bdk2 ... cute j. hehe.. miamija nk update kt fb k ig tu??

September 26, 2013 at 8:48 AM

haha... dah jangkit miamija.. tp bla bdk2 ... cute j. hehe.. miamija nk update kt fb k ig tu??

September 26, 2013 at 8:50 AM

hihi.. dah jangkit mok dia ni.. tp cute j napok aksi dia org tu.. miamija nk update fb k ig tu?

September 26, 2013 at 9:23 AM

rajin sungguh anak dara tu basuh pinggan.. yg sorg tu pun rajin amek gmbr.. hihi... ;)

September 26, 2013 at 9:23 AM

hihi.. anak-anak mewarisi sifat ibunya kan.. :) kelakar la kak, basuh pinggan pun amik gambar gambar.. kalau anak akak ada instagram, mesti dia upload n bubuh caption ' jom basuh pinggan'.. hihihi :) apa apa pun, comel sangat!

September 26, 2013 at 10:22 AM

hope sgt nanti baby zahirah serajin ni...

September 26, 2013 at 10:33 AM

Kat mana lagi tumpahnya kuah kan :D

September 26, 2013 at 10:38 AM

hehehe ni mesti selalu tgk mama snap picture tu yg anak pn terikut ahaks

September 26, 2013 at 11:31 AM

Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi, lieya. Apa kata suruh mereka handle satu hari blog maknya tentu banyakkkklah aih gambar2 comel. Yang si Dayyan tu, main lompat2 atas kakaknya, sure dia fikir tengah mengerjakan monsters yang banyak kat tengah bandaraya Tokyo tu!

September 26, 2013 at 2:40 PM

hahaha dah mak nye gitu..anak2 pun ngikut ler.. tak lama lagi.. ada FB laa 2 beradik nie.. :)

September 26, 2013 at 6:01 PM

muahaha gelak besar sy..comel betul anak dara lieya.rajin membasuh, rajin memasak haruslah abadikan kenangan gambar..huhu

September 27, 2013 at 2:10 PM

eh, diorg belajar dgn sape kalo x dgn omaknye....hehe

September 27, 2013 at 3:03 PM

hahahaha...
kronik, mmg kronik ni...
aduhaiiii...

September 27, 2013 at 9:50 PM

Ha ha ha. Sama dah skrg mak ngan anak. Suke ambik gambo. Rajin anak anak lya tolong basuh pinggan.

September 28, 2013 at 7:05 AM

Heeheh sgt lieya latif tau miamija....bagus sgt.....mana x jatuhnya kuah ke nasi......

September 30, 2013 at 8:24 AM

hope baby zahirah serajin diaorg ni nanti,....

September 30, 2013 at 10:45 AM

amboi.. gila kamera betul tuh.. boleh jadi blogger nih.. kiki

September 30, 2013 at 4:39 PM

Harus mengikut omaknya juga tu hehe....Tp bukan anak anak Lieya je...samalah anak okje pun...

October 1, 2013 at 9:54 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy