Monday, September 23, 2013

photoshoot raye lieyalatif 2013 (part3~pic anak2)

Assalamualaikum semua..selamat ari senin....hah! dont mention2 pasal monday blues lagi naaa...tak baik tau tu budaya kafir...amecam weekend korang? weekend aku plak weekend yg penoh dgn makan2 mencekik2 hihihi...kenduri kawin sedare, pastu pekena nasi lemak ngan coconut shake klebang kaw2 punye, pastu mak mertua masak sedap2...phewww!....seb baik balik putrajaya timbang tetap same tak naik pun..legaaa mak dik non oii!


gini hah.....kebek punye kebek kat draf, jumpe plak satu entry photoshoot raye yg tak publish lagi....ari tukan aku dah up yg photoshoot edisi sefamily ngan edisi romantik lakibini....
so arini utk part 3 atau part last  aku himpunkan pic2 miamijadayyan.....jom zassss layan!..mcm biase no caption, ahkak malas!


*
*
*
*
*
*
V























yeahhh....tu sajork...pi sambung wa keje pi!hahaha




** aisey tekak tingin nak makan sambal goreng jawa emak buat lah....minggu ni balik johor lah.....





53 celoteh sahabat

comel nya dayyan berbaju melayu.geram je tgk...

September 23, 2013 at 9:18 AM

Gambo yg mak dera 3 anak duduk bersopan tengah panas tu cantik la!

September 23, 2013 at 9:23 AM

cantik tgk baju kain saree sedondon..

September 23, 2013 at 9:25 AM

sumer comel tapi geram ngan dayyan jugak..time yang pakai spek tu nampak retro..yang jaman2 dolu..hehe

September 23, 2013 at 9:33 AM

anak dara pandai senyum n bergaya depan kamera..si dayyan tu mencebik pun comel..geramnya la hai..:)

September 23, 2013 at 9:35 AM

tomen dayyan... braper no tepon kamuk.... bleh le kitew call kalu ade kecemasan nnt... hikhikhik

September 23, 2013 at 9:40 AM

otomen dayyan yg comel..mia mija pandainya berposing sis....masak pandai posing pandai..tabik akk kat ko sis...

September 23, 2013 at 9:41 AM

otomen tu comel sangat..anak2 dara kau apa lagi..serba serbi pandai..sok leh demand sket duit hantaran...hahaha..

September 23, 2013 at 9:44 AM

pic yg first tuh..dayyan..mmg nampak sebiji muke akak laaaa...
btl2 klon.. :)

September 23, 2013 at 9:48 AM

gambar2 semua mmg meletop.. kalau akak sure dah rambang mata nak pilih mana nak dicanvaskan.. semua pun cun meletop, pandai anak2 dara tu posing2.. leh jd model ni..

September 23, 2013 at 9:55 AM

gambar anak-anak paling best...alahai pandainya mereka ikut arahan lieya..comel semuanya
nampak besar dah dayyan...

September 23, 2013 at 9:59 AM

Somelnyerrrrrrrrr :)

Baby Dayyan pun suwiiitttt :D

September 23, 2013 at 10:02 AM

sambal jawa? nak nak.. kne balik phg lah gini.. haha

September 23, 2013 at 10:03 AM

wahhhh kagum tgk gmbr2 tu dear..cantik sgt.. kamera pun mesti la cantik kan..hihi.. suka tgk gmbr pegang papan tanda otomen tu..haha.. mcm2..tp serius comei..!! sukalah!

September 23, 2013 at 10:12 AM

comel222... amboi mengidam kerrr?

September 23, 2013 at 10:22 AM

comel semua anak2 ko nok...anak2 dara ko makin besar makin cun aku tengok...

dayyan pulak makin comel...geram aku tgk yg dia pegang saya ultraman dayyan tu...serius aku gerammmm!!

September 23, 2013 at 10:34 AM

geram nengok dierang ni semua comel2 tambah2 sidayyan tu kemain lagi rasa nak cubit2 pipi tu....

September 23, 2013 at 10:48 AM

Phew ni bergambar tengah panas ni kan...tapi gambar cantik dan baju semua simple

September 23, 2013 at 10:53 AM

rindu tul nak jengah blog u sis....

lepas rindu tgk gambar2 ni...
pandai dah si otomen tu bergaya...
bila bersongkok tu nampak cam besor lak si dayyan ni...
tapi tetapppppp encem!

mia mija tak yah citer ler...
memang pandai posing..
agak2nya dorang ikut sapa ek pandai posing lalalalalalalala...

September 23, 2013 at 10:55 AM

Comel2! Sume pun mesra kamera..
Sume gmbr pun cantek2 :)

September 23, 2013 at 11:04 AM

anak3 lieyalatif mmg comel2 belako :)

semua pandai possing depan kamera..ikut omaknya jugak ni, kuat berangan hhheeee

amboiii dayyan otomen ye kkkeeeeee

September 23, 2013 at 11:09 AM

Sweet anak beranak..mak jer x dn nk photoshoot..tup2 syawal dh meletup..;)

September 23, 2013 at 11:09 AM

otomen owh otomenn... comey sungguh.. rasa nak cobit2 pipi tuuuu heiii

untung la anak2 nko semer sporting2 amek gambor Lieya.. senang cameraman nak wat kerjaaaa. gambor pun cantek2 belakaaa

September 23, 2013 at 11:09 AM

Comelnya anak2 dara lieya dgn otomen dayyan nih. Boleh book ke? Eh, jap! Anak akak yg kecik pun lelaki lah :D

September 23, 2013 at 11:36 AM

sporting nye dayyan pegangkan prop tuh...

September 23, 2013 at 12:49 PM

lieya, blh mntk email adddress tak ? zura punye zura133@gmail.com

September 23, 2013 at 1:08 PM

hahahhaa comel2 derang semua
ah ko memanjang balik kampung nak makan ko kan, cer ko lak masakkan utk mak ko wakkakakakaka

September 23, 2013 at 1:18 PM

ha ingat xder dah part 3 ni... upe2nyer ada.. hihi
shantik shantik..

September 23, 2013 at 1:34 PM

comeeeelllnyeeeeeee..
geram pulak tengok gambar2 3 badik nih.
pandai pulak posing masing2. semua mesra kamera!

September 23, 2013 at 2:32 PM

yg duduk kat padang tue... suka la tgk dayyan.. dia ngan hal dia jer kan.. comel tau...
mija senyum mcm lieya tau.. hehe

September 23, 2013 at 2:44 PM

comelnya... siap ada sepanduk lagi.. haha..

September 23, 2013 at 2:55 PM

Apa pun anak-anak Lieya cantik dan comel. Kakak suka sangat tengok Dayyan:) Walau dia selamba tapi muka dia tu memikat mata kata tau. Sukaaaaa sangat.

September 23, 2013 at 3:02 PM

Hahahahaha..Otomen Dayyan !

September 23, 2013 at 3:40 PM

semua pun comel-comel..
lagi otomen dayyan.
ni leh jadi model baju raya tahun depan

September 23, 2013 at 3:50 PM

salam lieya..
lawa sungguh semua gambar2 nie..terutama sekali si cilik dayyan tuu..hehe comel..eh cantik la kain saree sedondong tu..mana lieya beli yer? online ke?

September 23, 2013 at 4:59 PM

Geram betul tgk aksi otomen comel tu la!!!Cute banggat

September 23, 2013 at 10:52 PM

Comey2 anak2 lieyalatif..secomel mama n papanya.....semua pandai posing ngan otomen pun pandai posing...hehehe

September 23, 2013 at 11:12 PM

pic dayyan duk atas pagar tu paling mencuri hati.. hihi..muka serius tu..
apa2 pon semuanyer cute2 belaka & cukup sporting ye.. alhamdulillah..

September 24, 2013 at 12:06 AM

comel betul dak dayyan ni.

September 24, 2013 at 7:53 AM

seronok akak tgk gelagat bebudak bertiga ni bergambar...comelll jer....:)

September 24, 2013 at 8:34 AM

Haha.. Otoman Dayyan. Elok pulak di posing ye kak.

September 24, 2013 at 9:02 AM

geram betul tgk anak2 lieya yang pandai bergaya depan kamera ni.. dah besar nanti boleh jadi model...

September 24, 2013 at 9:31 AM

pandai anak2 akak posing..cantik sumer gambar2 tuh

September 24, 2013 at 10:37 AM

comel-comel semuanya :)

September 24, 2013 at 10:45 AM

hye dear.. slm pagi selasa... hari ni x update blog? ;)

September 24, 2013 at 10:47 AM

salam lia pandai lak dak dayyan bergambar syokkk tengok dak kenit ni bergambo sakan dia posingkan kelakar jerk tengok dia hi2.....

September 24, 2013 at 11:58 AM

ahhaha memang comel giler lahh pic yg ada dayyan nie
adehh x menahan akk tgk dia nyee senggih !
leh jadi model senggih nie ..

baguss lah kan .. x der lah susah dia nak bergambar , kalau kena ke anak2 akk
harus aku menyingga nak dpt pose cantik2 gini dik ekeke ;)

September 24, 2013 at 1:56 PM

alolo...semua tomey2......

September 24, 2013 at 4:57 PM

Lieya..cantik2nya gambar tuu, ummi suka tengok,anak2 tu santai je bergaya.

September 24, 2013 at 5:29 PM

Salam perkenalan...chantek semua picta tu...mcm anak dara ngn anak teruna tu...sgt sweet...

September 24, 2013 at 8:52 PM

Sangat sweet!baju pun lawa sangat

September 24, 2013 at 9:40 PM

Cantik cantik gambar tu.

September 28, 2013 at 7:06 AM

comel nye. Dgn baju raya eh. Jgn lupa print & simpan dalam album.

October 2, 2013 at 10:40 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy