Tuesday, August 27, 2013

photoshoot raye lieyalatif 2013 (part1 ~ sefamily)



ekceli pic photoshoot sebenarnye dah lame kat tangan aku.....menunggu mood nak pilih2 yg mane nak di up tu yg lemau...akhirnye dari 300 lebih gambar, aku sort2 kan jadi 150 lebih dan aku sort kan lagi 50 tuk up kat blog...kat fb baru aku tepek yg 150 lebih tu....untuk blog ni aku buat 3 part ....setiap part aku bagikan ikut kategori, part 1 pic sefamily, part 2 pic romantik, part 3 pic anak2....so arini jom layan part 1 ni dulu....caption takde malas....hahahaha


*
*
*
*
*
*
V


























sekian part 1 punye gambar...esok plak pic edisi romantik tak sedor diri laki bini wakakaakakakaka





**Alhamdulillah...rumah kami di salak tinggi dah ade penyewanyer....hope cik puan tenant menjaga umah kami sebaiknyer....tak sangka ramai yg berminat nak sewa....





51 celoteh sahabat

Wah...lawanya pic raya korang.. Sporting semua posing ....tu yang gamba cun....my fav gamba yang di sebalik pokokk kelapa tu....

August 27, 2013 at 9:04 AM

pandai adik lieya shoot gambar.. mmg cantik2 gambarnya.. puashati.. nanti boleh la tempah adik lieya plak lepas ni. hehehe

August 27, 2013 at 9:13 AM

wow... mmg sweet Lieya and family... tak panas ke masa bergambar kat luar tu?

August 27, 2013 at 9:18 AM

cantik...suka tgk...

August 27, 2013 at 9:21 AM

sporting eh hubby kak.seonok nya tgk pic.hehehe.

August 27, 2013 at 9:21 AM

cantik2 semuanya...yang akak suka yg dekat pokok kelapa tu...

August 27, 2013 at 9:25 AM

cantik2 belaka.. memang semangat giler berphotoshoot nyer kan... kena framekan gambar yang terbaik tu lieya...

August 27, 2013 at 9:26 AM

wahhhh...comel2 belaka

August 27, 2013 at 9:27 AM

i like 100kali... sume cantik2... sporting, riang ria raya betul....

August 27, 2013 at 9:34 AM

nice view, nice photo, nice pose.. semua lah nice ;)

August 27, 2013 at 9:36 AM

Cantik....
Ni jeles nih.. ehehhe..
Bagus sbb semua kasi kerjasama kan.. tu yg dapat hasil pun cantik je..

August 27, 2013 at 9:41 AM

Berpeluh2 anak Lieya...hahahhaha. Panas yer...Takperlah. Tapi seriyesla akak kagum. Elok jer maintain bertahan mereka dengan posing segala bagai kan. Mesti bukan sekejap tu.. Bestnya.

August 27, 2013 at 9:45 AM

nice...cantik...seronok tgknya..:)

August 27, 2013 at 9:54 AM

santeknye........

August 27, 2013 at 9:55 AM

mmg gempaks lah pics ni semua sis...
cantik2 and sangat puashati....
lepas ni compom ramai nak book adik u hehehehehe....

August 27, 2013 at 9:58 AM

Cantikk...suka tengok..
Semua nnpk ceria dlm gbr tu...

August 27, 2013 at 9:59 AM

Cantik2 photoshoot raya depa...

August 27, 2013 at 10:09 AM

sporting satu family, i like, tak sabar nak tgk gambar 18sx esok wkakakakakakakka

August 27, 2013 at 10:18 AM

punyalah panas..aku tgk mata mia & mija sebaris je..hahaha..tapi gambar2 korang mmg suwit sgt...tak sabar nak tgk gambar2 lain lak..

August 27, 2013 at 10:35 AM

cantik view!!!pandai lieya pilih..

August 27, 2013 at 10:53 AM

hah aku baru teringat dulu iklan kat tv - salem high country gitu.
terbaik view belakang pokok fern gitu.

August 27, 2013 at 11:00 AM

seronok anak2 dh besar pndai nk pose..sweet je gmbr2 photoshoot ni..

August 27, 2013 at 11:01 AM

Sume gmbr cantek2 :)
Bleh order photobook dh ni :)

August 27, 2013 at 11:03 AM

mak ai... sakan... tak menahan dak dayyan ngan spek pegang otomen

August 27, 2013 at 11:06 AM

cantik2 semua gambar ni lieya...suka akak tgknyer... seronokkan dpt fotoshoot ka outdoor gini...klu akak la klu mcm ni mesti kecoh punya... hehe... fotoshoot dlm rumah pun susah ngan peel anak2...hahaaaa...

August 27, 2013 at 11:10 AM

cantik2 sumer pics lieya.. dah tgk kt FB td.. bagus otomen dayyan bagi kerjasama yg baik.. good boy la dayyan.. sonokkan klu buat photoshoot anak2 bg kerjasama..

August 27, 2013 at 11:20 AM

alahaiiiii korang :)

sweet sgt!outdoor photo shoot mmg gempak kan :)..mujurlah si dayyan tu beri kerjasama sg, sporting je nampak..

kakak2 jgn ckp la ok aje hhhheeee..eh laki ko pun tak nak kalah hhhaaaaaa...

tak sabar nk tgk yg ke2 plak..

August 27, 2013 at 11:32 AM

banyak juga pic yang ditangkap lieya..jenuh nak pilih...

puas hati gambar pun cntik-cantik belaka..
wow..ada pic romantik tak sabar kak nur nak tengok...

August 27, 2013 at 11:38 AM

ada jugak lompat2 si miamija tu yerk... hehe,
best best

August 27, 2013 at 11:53 AM

Rajin akak buat photoshoot untuk rayakan. Nice semua pic2 akak tu.

August 27, 2013 at 12:17 PM

baju liya lawa la..kain sari ek..cer kongsi sikit

August 27, 2013 at 12:27 PM

cantik giler semua gambar korang noks...bagus anak2 ko memberi kerjasama...

comel giler dayyan pakai spek nok...rasa nak cium2 je budak kecik sorang tu...

August 27, 2013 at 12:42 PM

gambar yg aku paling suka tgk gambar korg jalan beriringan, then gambar kat tepi pokok kelapa.. suweett... btw, sume gambar pun cantik..

August 27, 2013 at 12:45 PM

tudiaaaa... comel eh masing2~ jeles sgt2~ sbb semua gambar cantek2.. tak jemu nak tengok.

tak sabau nak tunggu pic lomantik! hehehehe

August 27, 2013 at 12:47 PM

Terpesona kakak Lieya... betul-betul supporting seisi keluarga. Photographer pun bijak mencari angle yg cantik. Kakak suka yg pimpin tangan berantai tu cantik sangat dgn yg posing di dua pokok kelapa tu.

Memang cantiklah!!

August 27, 2013 at 4:14 PM

terbaekkkkk

August 27, 2013 at 4:38 PM

Lieya ni sajer je tau..
Bergelodak jiwa raga nak potoshot gak..
Tapi kan banyak banyak model x tahan bila tgk
posing sidaddy rayyan.. kikiii
suweeettt family :)

August 27, 2013 at 4:54 PM

wahahahahahah!!! chantekk chantekk!!! sweet sweetttt!!!!!! suker suker sukerrr!!! ahhahahaha

cantek baju raya sedondon anak beranak wehhh.. papa Shah pun tak mudah posingg.. ouchhh!!!!

okehhh cecepat upload lagi okehhh! we want moree! we wantt moree!!!!!

August 27, 2013 at 5:38 PM

perghh!!..tercuit hati nak jugak wat mcm ni...

August 27, 2013 at 6:03 PM

segor mata nengok gambar background hijo tu yang mahal tu...semua lelawo tambah2 maknyer...memang cuunmelecun anak beranak...

August 27, 2013 at 8:17 PM

sukanya tengok semua gambat family akak ni....photoshoot di hari raya...cantik sangat semua gambar

August 27, 2013 at 9:51 PM

Seriusss suka sgt tgk gmbr2 nih...cntikkk

August 27, 2013 at 10:56 PM

serius...amat2 menarik.

August 28, 2013 at 6:01 AM

salam lia cantik pic semua like 1000 kali...pandai adik ambil pic

August 28, 2013 at 9:03 AM

suka la gambo yg dkt pokok kelapa tue..
cantik :)

August 28, 2013 at 9:15 AM

Memang semua gambar2 cantik.. pandai cari angle menjadikan gambar nampak menarik :D

August 28, 2013 at 1:15 PM

cantik la sume gambar akak... dh mcm hire OP lak utk ambil gmbr ni sume..

August 28, 2013 at 3:03 PM

cantik gmbr korang..lokasi pun cm kt tmpt sejuk sbb ada pokok pine...

August 29, 2013 at 8:24 AM

aduaiii marathon aku nie dik ekkeke

waduhhh x menahan semua pic2 comel2..
sweet family dikk .. ku doakan selalu semoga dirimu bahagia dikk ! ;)

August 29, 2013 at 11:20 AM

memang sangat2 best!

August 30, 2013 at 9:31 AM

Cantik laa gambo.. Lieya upah sape ye?

September 1, 2013 at 8:19 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy