Monday, August 5, 2013

Salam Lebaran Buat Semua!~



Assalamualaikum....yeah! bahang beraye sudah terase....so terimalah kad raya dari lieyalatif yg tak seberapa ni yeak...moga2 syawal kali ni memberi keberkatan kepada kite semua.....dikesempatan ini jugak, lieyalatif ingin memohon ampun maaf ikhlas dari hati sanubari ini...sob sob sob (kesat ayaq mate sat)....

*
*
*
*
*
*
*
V



mengikut planning tahun ni, aku start cuti 6hb sampai 16hb...in sha Allah 6hb tu bertolak balik ke Melaka sampai lah raye ke 3 di Melaka...lepas tu cuti bersambung di Johor...alang2 budak2 cuti sekolah n apak budak cuti sems tu yg dgn aku2 pun balun cuti panjang tu heheheeh....so dgn ini juga, blog lieyalatif akan bercuti bersiaran sepanjang cuti lebaran....kite jumpe balik bile i dah ready nak update blog key kikiki....





62 celoteh sahabat

kt opis ni tkde org psg lagu raya lg..adehh nkkije pon tkde mood dh igt nk raya je ni..haha selamt hari raya ye..maaf zahir batin

August 5, 2013 at 9:01 AM

Selamat Hari Raya Lieya, jika ada kesalahan akak pd lieya sekeluarga, harap dimaafkan.. berhati2 pulang ke kampung.

August 5, 2013 at 9:05 AM

Hati 2 di jalan raya....

August 5, 2013 at 9:14 AM

Selamat Hari Raya Buat Lieya sekeluarga.....Maaf Zahir Batin....Hati2 pulang beraya....Ingat Org Yang Tersayang......

August 5, 2013 at 9:15 AM

Selamat Hari Raya buat Lieya sekeluarga.Andai ada tersalah kata terlebih bergurau harap dimaafkan ye.

August 5, 2013 at 9:25 AM

Selamat Hari Raya buat Lieya sekeluarga.Andai ada tersalah kata terlebih bergurau harap dimaafkan ye.

August 5, 2013 at 9:25 AM

Selamat Hari Raya!
Hati² di jalan raya!

August 5, 2013 at 10:01 AM

Selamat hari Raya Aidil Fitri juga dari Akak sekeluarga... maaf zahir batin...:)

August 5, 2013 at 10:03 AM

Selamat Hari Raya untuk Lieya sekeluarga... Maaf Zahir & Batin.

August 5, 2013 at 10:10 AM

selamat hari raya dari kami sekeluarga buat lieya sekeluarga jugak ye :)

mintak maaf banyak2 jika selama berkawan di alam maya ni banyak yg terasa di hati..

berhati2 dijalan raya dan nikmati syawal ini dgn penuh kegembiraan..in syaa Allah

August 5, 2013 at 10:26 AM

Selamat hari raya untuk akak sekeluarga jugak.. Nak duit raya.. kih3..

August 5, 2013 at 10:46 AM

Salam Aidifitri jugak utk lieya & keluarga..
maaf andainya ada silap & salah..
hati2 pulang beraya beb,
me too... ;-)

August 5, 2013 at 10:52 AM

Selamat hari raya lieya...
waa kemain lamer dia cuti tu...
semoga selamat sampai kekampung yek...

August 5, 2013 at 11:03 AM

selamat hari raya, maaf kalo ada salah & silap..
semoga selamat dlm perjalanan nti, hati2 ok...
jemput la raya di umah tau...my IG farahana_umar sila2 follow

August 5, 2013 at 11:03 AM

Selamat Hari Raya dan maf juga dari kakak Lieya..

August 5, 2013 at 11:58 AM

Amboiiii...siap ada kad raya sendiri..hihihih

Selamat Hari Raya buat awak sekeluarga ya..
Saya pun nak pohon maaf andai selama kita berblog/FB, ada mengguris perasaan...

August 5, 2013 at 12:14 PM

Selamat hari raya lieya, semoga bergembira bersama keluarga menyambut lebaran pada tahun ini, dan x lupa juga happy belated birthday yg ke???... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki AMIn...

August 5, 2013 at 12:46 PM

Raya sakan kali ni.. ;)
Apa-apapun moga selamat perjalanan pergi dan balik beraya di kampung halaman..
Selamat Hari Raya Aidilfitri.. ;)

August 5, 2013 at 12:55 PM

Selamat Hari Raya buat lieya sekeluarge
Take care n safe journey yek
Samalah kita cuti pjg..blk melaka johor gak :)
Salam kenal, semoga ukhwah berpanjangan

August 5, 2013 at 12:55 PM

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI SIS!

wahhhh panjangnya cuti...jeles i tau hehehehe...
i kat opis ni bosan...
takde sorang pun on lagu raya...
keje lak melambak2...
tapi tuan punya body, dah tak de mood nak buat...
rasa diri cam dah sampai kampung gitu hehehehehehe...

August 5, 2013 at 12:58 PM

eh eh jap lupa lak...

Maaf Zahir Batin ye sis...
kot kot i terkasar bahsa dok masa mengomen ni...
or masa i tulis entry tu....
maaf ek...

August 5, 2013 at 12:59 PM

selamat bercuti dik !
sakan raya nie ekkeke
seronokk dari melaka ke JB .. seronoknyee perjalanan nanti ..

hati2 dikk

dan mohon maaf kalau ada terasa hati sepanjang perkenalan di alam maya serta komen2 dari akak ye dik .. take care !

August 5, 2013 at 2:09 PM

selamat bercuti kak.. selamat hari raya :)

August 5, 2013 at 2:28 PM

selamat hari raya liya..:)

seronok cuti panjang eks..

August 5, 2013 at 2:29 PM

selamat bercuti kak.. selamat hari raya..

August 5, 2013 at 2:38 PM

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin

August 5, 2013 at 2:59 PM

slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

August 5, 2013 at 3:16 PM

Selamat Hari Raya juga kak.... Maaf zahir & batin juga... Kalau ada salah silap atau terkasar tulisan minta maaf juga ye...tq singgah pagi tadi...ni baru sempat tgk blog akak.... InsyaALLAH ada rezeki kita jumpa ye...hehehehe

August 5, 2013 at 3:34 PM

Salam. Slmt hari raya dari akak. Semoga selamat dan bergembira nanti

August 5, 2013 at 3:39 PM

selamat hari raya gengggggg
he he he...aku pun cuti awal..
thie year turn tenggaroh....
in shaa allah..sempat aku singgah rumah mak ko yerk lieya....

August 5, 2013 at 4:12 PM

selamat hari raya utk ko sekeluarga yek, berhati2 balik raya nnti... kot2 ada slh silap ke time komen2 tu terkasar ke mintak maaf yek

August 5, 2013 at 4:20 PM

Mesti cerita story lepas raya lebih vogue kan...ok..ok.. Semoga bergembira di Hari Raya...

August 5, 2013 at 4:26 PM

Selamat Hari Raye Lieya :)

August 5, 2013 at 4:31 PM

selamat hari raya.. maaf zahir batin

August 5, 2013 at 4:56 PM

nanti bilang sapa paling rajin gi collection dan kumpul collection palng banyak?
mia? mija? dayyan? hhehee

August 5, 2013 at 5:39 PM

Selamat Hari Raya ..Maaf Zahir Batin.. :-)
Comel jer kad raya tuh...

August 5, 2013 at 8:03 PM

Selamat hari raya maaf zahir Dan batin, semoga perjalanan pulang raya ni dipermudahkan semuanya...

August 5, 2013 at 9:03 PM

Salam aidilfitri lieya...mga selamat sampai ke destinasi. Maaf zahir batin

August 5, 2013 at 10:22 PM

selamat hari raya kak lieya...

August 6, 2013 at 12:29 AM

maaf zahir batin, minal 'aideen wal-faezin, kullu 'Amin wa antum bi Khair..

August 6, 2013 at 7:56 AM

dgn ingatan tulus ikhlas.. selmt hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin.. semoga bergembira di hari raya.. =)

August 6, 2013 at 8:52 AM

alololoooo comelnyerr lieya ber keek...
betulkan...
nureen ari ni last day
esk cuti tp asben keja lg, so mlm raya la bru blk kg.. huhuu

hepi belated besday yerr
sori bz jgk walaupon mood raya dh datang
bz dok g ulat, cr samping raya hahaha...

selamat hari raya, maaf zahir & batin dr nureen sekeluarga...

August 6, 2013 at 9:23 AM

Selamat hari raya utk Lieya...hati-hati di jalan raya

August 6, 2013 at 9:27 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri Sis...

August 6, 2013 at 9:30 AM

Selamat menyambut lebaran lieya.

August 6, 2013 at 9:43 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Lieya & Family
Enjoy your raya tau.. mkn ketupat nnt jgn lupa I hehe

btw Zaza pn balik Melaka raya pertama sampai raya keempat tau.. kalau ada jodoh boleh lah jumpa ye hehe

August 6, 2013 at 9:47 AM

Selamat Hari Raya buat Lieya sekeluarga

August 6, 2013 at 10:33 AM

selamat hari raya lieya...
syoknya lama cuti...

berhati-hati dalam pemanduan...

maaf zahir batin juga..

August 6, 2013 at 10:42 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri Lieya sekeluarga..

August 6, 2013 at 11:11 AM

selamat bercuti dan selamat hari raya..

August 6, 2013 at 1:35 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat akak sekeluarga ye :)

August 6, 2013 at 4:25 PM

selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin buat lieya sekeluarga..

August 7, 2013 at 11:23 AM

selamat hari raya aidilfitri akak lieya
maaf zahir dan batin

August 12, 2013 at 2:05 AM

Selamat hari raya lieya...waaaa bestnya cuti panjang. Maaf zahir dan batin. Semoga selamat sampai ke kampung dan selamat kembali semula ye...

August 13, 2013 at 11:11 AM

Salam Aidilfitri buat lieya sekeluarga, maaf zahir batin.

August 13, 2013 at 1:13 PM

Salam aidilfitri dan maaf zahir batin juga buat lieya sekeluarga. Amboi lamanya cuti... kita baru smp pagi td dr kg. Huhu.. x puas beraya lorrr..

August 13, 2013 at 8:38 PM

Slm Aidilfitri bt lieya skluarga...
Pnjng nya cuti rya...best2..

Lm xjngh sni..rndu nk blogwalking smua kwn2 Blogger cm dlu..

Nt updet cite rya k..Insyaallah cb nk kmbli tegar ni hihi

August 14, 2013 at 12:47 AM

selamat hari raya lieya n family, maaf zahir batin..

hamboi x hagak2 cuti panjang yer,, kompem banyak cerita raya karang nieh.. hihi

August 14, 2013 at 2:10 PM

salam lebaran..selamat hari raya maaf zahir batin juga

August 14, 2013 at 3:13 PM

bestnyer cuti panjang...

selamat hari lahir dan selamat hari raya.. maaf zahir & batin

August 15, 2013 at 10:48 AM

panjang ko cuti rupanya....

neway slmt hari ry maaf zahir batin ye..

August 15, 2013 at 11:52 AM

selamat hari raya lieya sekeluarga.. mahap zahir batin !!

August 16, 2013 at 12:06 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy