Wednesday, August 28, 2013

photoshoot raye lieyalatif 2013 (part2 ~edisi romantik lakibini)



Hai Assalamualaikum....ha ha ha..dah sedia?..arini ahkak nak bawak adik2 non muntah darah mabuk2 layan pic gediks2 romantik akak laki bini hak hak hak...haaa amecam semalam dah layan pic photoshoot sefamily, ade mcm ala2 raye di perantauan tak hahahaah.....ahkak kan kuat berangan dik non, perantauan pun perantauan laaa... so layan ajek la yeak...


*
*
*
*
*

*
*
*

V



dlm byk2 pic, aku suke gile babeng pic nieh....siap le ko aku kanvaskan nanti...auww!!



idea posing2 ni aku sendiri ...laki aku pak turut jek...siap tak paham lagi ape yg aku suruh posing hahahahah



auw...mcm pengantin baru tak? hahaha.....




"abg, nanti belikan charm pandora yg rerame tu yeak" kata si isteri sambil tersenyum manis dan menggenggam erat jari jemari si suami....hahahaha




mak pak berposing, anak2 dok ralit main kat belakang tuh....




selamat hari raye dari kami lakibini....


tu ajek laa yg rajin aku tepek kat blog, selebihnye kat fb...amecam..comey tak kak ton dan abg ton???!! hahahaahah



*jom mereng2 sewel2 layan keek aku ni hahaha*
memperkenalkan kumpulan baru yg bakal menggegarkan dunia muzik tanah air....kumpulan KRUK ...bukan KRU tau hahaahahah






58 celoteh sahabat

cntik nye..... suka lah tgk.

August 28, 2013 at 9:06 AM

memang gambar atas tu cantik.. suka tengok

August 28, 2013 at 9:07 AM

wakakaka...lieya wat zee gelak sewel pepagi ni..nasib baik bos takde kat opis..kahkah..kruk sangat nih..

auwww sumer lawa2 la gambar..pandai adik lieya amik..nanti kalo bukak tu freelane leh roger2 arr..

p/s : lieya,approve add fb yekk..nak tengok yang lain2..

August 28, 2013 at 9:13 AM

cantik gambo tu...
tgk keadaan sekeliling mcm panas betol.. x berpeluh ker?
x kesah janji dpt gambo raya kan hehe...

August 28, 2013 at 9:14 AM

auw... auww.. auwmmmmmmm.. hehehhe

Terbaik lah posing..

August 28, 2013 at 9:15 AM

ahahahhaha.. gelak ena tgk keek kruk korang ni.. kelakar lah.. ngah imagine lieya & co. bebenor yg nari dan pakai gitu.. kikiki

August 28, 2013 at 9:17 AM

oit... lapik kaki tu pun ko bawak sendiri ke. hehehe.... harus kanvas dik non!!!!

August 28, 2013 at 9:18 AM

awwww~ swetttt~

August 28, 2013 at 9:20 AM

Cantik2 pic uolls, romantik retis gittew hehehe
psstt nasib baik lah Dayyan tak kacau daun kannn hehehe :p

August 28, 2013 at 9:21 AM

video tu mmg lawak gila..tgk kt fb td tergelak2 sorg2..plg lawak akk lah..sbb bertudung..budak2 tu ok lg..hahaha

suka tgk korang suami isteri..romantik lebih

August 28, 2013 at 9:22 AM

Cantiknyaaa. Hehehe. Syok ahh raya2 pun phtoshoottt

August 28, 2013 at 9:26 AM

gambar mula2 tu cantiklah....

August 28, 2013 at 9:32 AM

Aduhaii..sweet nya... Memang sangat sesuai di kanvaskan.

August 28, 2013 at 9:35 AM

Pergh.. Yela, dah kawin pun kena la romantik2 kan kak. hehe.. Siap sempat lagi nak pau Pandora tu kan :p

August 28, 2013 at 9:44 AM

Sweet couple!
Moga bahagia till jannah :)

Nak hire adik lieya la camni
Gmbr sume superb cantek!

August 28, 2013 at 9:49 AM

amboi2..mcm pengantin baru uols laki bini..lomantik abis hah..

tempat cantik sgt2..

ko lieya pagi2 dah buat kty golak tau..tgk video tu

August 28, 2013 at 9:50 AM

romatika di amor ko lieya n suami... cam pengantin tgh honeymoon gitu...auwwww...hakhak

August 28, 2013 at 10:00 AM

olololo lomentiknyerr....mmg mcm perantin br la...hek3....tp gambo 1st tu mmg mcm beraye d perantauan...pndai ko crik port nk wat photoshoot ni ek....terbaekkkkk

August 28, 2013 at 10:20 AM

Cantik sgt..takpe..gedik ngn laki sndiri..hehe

August 28, 2013 at 10:24 AM

Rase berair mata ni...sakit je...ahahaaaa...

Pergghhhh ko kalah pengantin baru lieya oiiii....

August 28, 2013 at 10:28 AM

ni baruler best pengantin lamapun kena buat untuk eratkan hubungan.. tapi takler kalau suami akak tak nak nyer... isyh...

August 28, 2013 at 10:31 AM

aah macam pengantin baru...pasangan ideal gitu...

August 28, 2013 at 10:38 AM

suwet memang suwet..
semoga kekal mcm ni sampai akhir hayat yer..
memang terbaekkla Lieya FRUK tu..hohoooo pecah lemak perut

August 28, 2013 at 10:43 AM

Kakak dtg lagi sebab suka tengok gambar-gambar keluarga Lieya hihi...
Tapi tak puas sebab gambar Dayyan yg besar-besar tak ada. Kakak suka tengok Dayyan sebenarnya:)

August 28, 2013 at 10:56 AM

romantiknyeeee...jeles aii..hahaha

August 28, 2013 at 11:22 AM

memang rimantik pun :) hihihi
sweet sangat kak :)

August 28, 2013 at 11:38 AM

waa...sweet la...moga bahagia hingga ke syurga...:)

August 28, 2013 at 11:52 AM

Wahahahahah

romantikk habes nkooooooooooooooo!!! suweeettttttttttttttttttttttt! suker makkkk!!!
bleh aku curi2 idea posing ni karang ahhaahhaha

berangan gak sempena 10th aniversaryy nanti.. tapi kali ni buat indoor plakkk kot.. askar dah 4 ni wehhh tak larat nak kejar karanngg!!

August 28, 2013 at 12:01 PM

i pun suka tgk pics yg 1st tu sis...
very da lomantika d'amor...

lawak aaaa u sis....part cik abe folo tapi tak tau amenda yg u nak....
tergelak ok i baca...
sbb sropa dgn SH...
kkdg i soh dia posing itu ini bagai...
dia blur2 folo sbb sebenarnya dia tak brapa paham gak hahahahahahaha....

keek tu sgt2 funny...
tapi kena lak dgn pics uols tu :D

August 28, 2013 at 12:16 PM

Setaraf retissss ni....siap ada photoshoot outdoor raya...hahahaha...Tapi gambar2 mmg gojessssss

August 28, 2013 at 12:34 PM

Nih nak nanges neh~
nak jugak gambar lomantikkkkk.. uwaaaa.

ala2 fotosut kawen oiii.. jelesnye i!

August 28, 2013 at 12:45 PM

kelassss gitu gamba2 ko sis...d'amourrrrr sgttt kann...

August 28, 2013 at 1:12 PM

Cantiknya gambar2 ni semua.... :)

Berkenan tengok :D

August 28, 2013 at 1:14 PM

1st pic tuh mmg cantik giler.. klu canvaskan super duper cantik lieya.. memang cam pengantin baru sudah.. ngee..

pg td dh tgk video tuh kt FB.. memang bikin daku tersenyum la.. comel okeh.. hehe..

August 28, 2013 at 1:19 PM

kak nur kasi lieya 10 bintang...
cantikkkk...

August 28, 2013 at 1:32 PM

best best..video tak tahan aku tau...

August 28, 2013 at 1:44 PM

cantik lieya feeling2 bru kawin, romatik + suweet gitu...hehe

August 28, 2013 at 2:03 PM

uish jeles tau...hehe

August 28, 2013 at 2:27 PM

Opcos la csntik lieya oiii....jeles tau....

August 28, 2013 at 2:47 PM

amboi romatik & sweet giler tu !

August 28, 2013 at 2:57 PM

akak suka tengok ko pose dengan shah.. sangat2 romantis.. wajib tau frame canvas gambar atas sekali tu.. sebab tu gambar paling paling paling cantik

August 28, 2013 at 3:56 PM

awww....sangat lomantisss. Suka....suka...Gambar tu memang wajib dikanvaskan, cantik betul !!!

August 28, 2013 at 4:20 PM

sbbkan dah kawin tak la gediksss sgt pun kak ton dan abg ton hhhheeeee...kalo belum bernikah agak melampau hhhhaaaaaaaa

tp mmg sweet couple la korang ye :)

laki ko pun sporting je, kalo laki aku dah amukan kt situ berpanas kkkkaaaaaaaa...

kanvas gamba atas tu mmg cantik dan manis je :)

semoga lieya dan suami serta anak3 bahagia sampai ke akhirat...in syaa Allah :)

August 28, 2013 at 4:29 PM

Tersaaaagaatt laa romantika di amor nyaa.. laki bini.. nie.. cuweett jerkkk.. :)

August 28, 2013 at 5:06 PM

wow romantik + cantik + gojes.....

August 28, 2013 at 7:15 PM

semua lya dh tgk kat fb lieya aritu..siyes... mmg sweet sgt2.. mcm photoshoot post wedding pon ade... mmg kena framekan ni..

August 29, 2013 at 12:20 AM

Mcm perantin yg buat pre wedding photoshoot la lieya....so sweet....anje anje sgt......suka sangat tengok......romantik....

August 29, 2013 at 4:17 AM

i is jelousssss u... hahahhahahah...
susah nak tengok pic mantik mantik nie.. hehehe...

paling best bab ko menari.. cer ko buat real depan kitaorang.. hahahahhaa...

August 29, 2013 at 7:27 AM

sesekali nk fefeeling pantin baru apa salahnye kan....

August 29, 2013 at 8:25 AM

amboi cantiknya photoshoot nih..jeles hehe

August 29, 2013 at 9:48 AM

ekekke comel macam couple bercintan ! jeless mak .. ekkeke

eh dik masa nie dok paneeh ke huhuh

August 29, 2013 at 11:19 AM

cantik kak ton.....

August 29, 2013 at 12:18 PM

memang comey kak ton... hehe..sporting abiss!

August 30, 2013 at 9:34 AM

so sweet.... sporting suami ambil gambar, tu yang gambar jadi cantik....

August 30, 2013 at 10:58 AM

lawa picturenya...sporting en suami mau posing2 gitu..

September 1, 2013 at 7:16 PM

Ewahh.. siap photoshoot macam pengantin baru gitu.. m:)

September 1, 2013 at 8:17 PM

Salam Aidilfitri Lieya n famili... cantik2 gambar photoshot, suke tgk, tu yg folo blog sis tu..

Salam Kenal..

September 2, 2013 at 2:42 PM

kat area mana ni cantik la kawasannye..

pondok tempat anak2 bermain tu pun cantik

September 4, 2013 at 3:37 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy