Saturday, August 3, 2013

Riang Ria Raya di Opisku....



heluwww...heluwww....salam riang raya...hehehe...jgn tekejut blog berupdate dihari sabtu heheheeh.... eh meh le nak cite kemeriahan opismate aku menghias opis sempena raye nieh....ye laa dah dpt satu level khas utk unit kiteorg so bersemangat le sikit nak menghias....seb baik masing2 sekepala n bagi kerjasame yg mantop....jom layan pic sambil aku cerita ceritu....

*
*
*
*
*
*
*
V

cun tak kad raye kiteorg tahun nieh hehehehe...hasil dari salah sorang pegawai kiteorg yg kreatif....auwww i loikeee!!! dah selamat tampal kat wall opis....


tak sah le takde ketupat kan dlm proses menghias...disebabkan masing2 tau mkn ketupat je, terpakse laa import tenaga dari unit pentadbiran hahahaah...mintak tolong cc kat unit pentadbiran tolong anyam ketupat....laju gile wey cc aku buat...die lelaki hokey!!




bab2 gantung serah pada lelaki la...bab2 deco serah pada yg pompuan....




anak sapo la ni rajin sangat hah...ye la ko lieyalatif oiii...ko tu rajin berposing jek wakakaakakak



main deco kat bilik tamu lah....berkampung kiteorg kat situ...tapi tgu bos2 kuar pi meeting baru kiteorg buat projek nieh....



nampak tak ape yg menarik disitu?...auwwwww!!




pelita kiteorg ade api uolss hahahaha....



barang2 semua beli kat alamanda jek....



boleh la kan....kire cun le ni kan...penat pikir tema tau...




sian tiang jadi mangse lilit hah...heheheeh..




gantung sane...gantung sini....esok nak tanggalkan siap laa hahaha



sempoi jek kami hias bilik tamu nie....



ade sorang bos kat unit aku ni mmg sgt2 bermurah hati...die gred M54...tiap2 kali raye puase ngan raya cina mesti die akan bagi hadiah....ekceli bos tu chinese lady...PA die yg berbaju kurung hijau tu dok agih2 adiah...ape lagi amik kesempatan la menggonjeng sengal2 ubi amik gambo hahahah



ini dia seri kandi seri kandi unit yg sentiasa bersinsing lengan menolong kalo ade ape jue event  unit.....




pose 'selamat hari raye' sikit kawan2




pose 'gyiyomi' plak kawan2...



haa ni bukan pose tapi ni candid...wakakaka...fyda rahim mu nak berkongfu plak dah...



so ni la adiah yg aku dpt....terima kasih Miss Low Lai Yoong....murah rezeki Miss Low sekeluarga....utk kak Sue (PA Miss Low) pun mekacih jugak....bos aku plak selalu nye bagi duit raye 300..tapi ni tak bagi2 lagi...hope senin ke selasa dpt laa wakakaakkka kalo tak dpt aku majuk nanti hhaahahahahaha



tu sajork le cite riang ria raya di opisku...opis korang pun sure deco2 rayekan....cukup sebulan kasi tanggal deco2 ni n simpan elok2...tahun depan pasang balik....ngeh  ngeh ngeh.....



*keek raye diopis*






26 celoteh sahabat

hahaha..memang terkejut pon..tetiba ari sabtu ada entri nih..hehe..

bestnya dapat riang ria raya cam ni..opis zee ni habuk pon tarak..CNY jer la baru mendeco..masyukkk tu dapat angpow 300..moga dapat yer..

btw, Selamat Hari Raya Lieya...mohon maaf jugak kalo ada komen2 zee yang mengguris perasaan..

August 3, 2013 at 9:33 AM

Waaaahhh.... kalah MiaMija dgn Dayyan punya happy nak beraya. Mak-mak punya persiapan lagi gah di office ye. Tapi yg kakak suka semua sama-sama gotong-royong itu yg meriah jadinya. Office kakak ni tak adalah Lieya sebab kakak je Islam...

Hadiah dari Ms Low tu yg best Lieya. Senang dah nak goreng nugget/fries bagai buat anak-anak - tetamu nak raya pun juga.

August 3, 2013 at 10:07 AM

waahhh.. meriahnye!! best laaaa opis lieya..
opis zura memang x meriah sangat Raya Puasa. lebih kepada Raya Cina huhuhu.. jeles tengok lieya deko opis reramai cam tuh..:)

August 3, 2013 at 12:25 PM

ok..
masing2 beraya di opis thn nie..
cuti dibekukan sebab opis dh cntik.

August 3, 2013 at 12:54 PM

meriah ofis ko..
ofis aku nan ado..
sume kemalasan..
dpt bos pun sangap..mmg budak2 ofis pun jadi sangap..hahahaha

August 3, 2013 at 12:56 PM

Untung raya lieya duit rayq dpt hadiah pon dpt.. slmt hari raya lieya

August 4, 2013 at 3:20 AM

dh cantik office lieya deko2 raya ..office js takde sapa nk buat..hehe

August 4, 2013 at 7:38 AM

bestnya dapat hadiah..

August 4, 2013 at 8:57 AM

Wah...kamu dah bg aku idea nak deco kindie canner...tq tq..ekeke...wei..pemurah gler boss ..dah la bg hadia besar...dpt cash lg 300 lak tu...best gillerr...

August 4, 2013 at 9:07 AM

Untunglah lieya..dpt boss baek hati...yg opis k.azue xder deco2 apa2 pun...duit raya jauh sekali...almaklum ler..masing2 budget ciput...huhuhu

August 4, 2013 at 10:39 AM

Untunglah lieya..dpt boss baek hati...yg opis k.azue xder deco2 apa2 pun...duit raya jauh sekali...almaklum ler..masing2 budget ciput...huhuhu

August 4, 2013 at 10:40 AM

rajin korang mendeko... cantik ok.. tambah meluap2 ler mood raya camni

August 4, 2013 at 11:39 AM

Ofc dah lawa!! Suka yang kad raya gambar CCS tu.Sangat kretif si perekanya

August 4, 2013 at 3:05 PM

wow...bestnya....rasa nk join skali....

August 5, 2013 at 5:26 AM

perrgghhh meriah gitewww!! siap bergyomi tepi lampu pelitaaa kawwwwwwww..!! curlastt!! baru aa mood raya kan cenggini!!

Mak oii angpow sampai RM300.. banyak tuhhhhhhhhhhhhhh...!!! untung aa wehhhhhhh.
Siap dapat hadiah raya plak tuu.. ! best bestt!!!

ofis I ada gak deko2 2 tahun sudahh.. tahun ni senyap sunyi.. pasang wallpaper gambar ketupat kat PC je laa amek mood kih kih kih kih

August 5, 2013 at 6:58 AM

Wahhhhhhhhhh.

sonot nya ena tgk lieya nye ofis dah meriah hah!. kami jugak dah macam baru lepas kenduri arwah.. ops! err.. maksudnya ofis suram yg amat lagu raya je ada.. lampu kelip2 tak de tahun ni sbb masing2 sibuk.. pastu koleksi lampu raya tahun2 sudah dah missed place lah pulak.. ntah mana2 dah peginya tu.. mmg sadis betul.. untung la dapat duti raya banyak tu dari bos ek.. dah tu dapat lagi hadiah..walahhh

August 5, 2013 at 7:38 AM

Fuh... Meriah betul raya. siap dapat hadiah lagi tu kak.

August 5, 2013 at 7:58 AM

hahhahaha... pose salam selamat hari raya tu is WAJIB okehhh.. retis sgt!!

kami pun dh siap deco opis. tapi kami tak kena.
sapa yg kena denda tak pakai baju merah oh thursday kena buat couple weeks ago.

August 5, 2013 at 8:04 AM

Perghhh!!! Hadiah poyok yang best laa. Aduhai...nak jugaaakkk!!

August 5, 2013 at 10:39 AM

meriahnyerrrr...opis aku ni walo mlayu rmai tp xdek ponn nk deco2 wehh...memasing busy jek...temsk la aku...kih3...arini n esok jek free sbb ramai dh blk kg ni...bos pon dh x bg kje...tau dh klu bg pon memasing mls nk buat...kah3...ko siap dpt hadiah...wit rye lg...alahaiiiiii untung la...

slmt hari rye maap zahit btin gak ek...moga slmt blk kg n slmt blk opis blk...heeeeeee

August 5, 2013 at 12:32 PM

syioknya dapat geng sekepala...
dapat deko2 camni...
bila dah berdeko gini...
terus lah terasa mood raya kan sis....

wahhhhhhhh untung sangat dpt periuk tu sis...
u lak pandai and rajin masak...
sangat sesuai....

August 5, 2013 at 12:54 PM

seronoknya bila semua bekerjasama lieya...
bila tengok sana sini gantung ketupat..memang tak sabar nak raya ni...

siap ada hadiah lagi...bestnya

selamat hari raya buat lieyalatif sekeluarga..
maaf zahir batin..

berhati-hati juga...

August 5, 2013 at 1:43 PM

Waaa...meriah betul eh lieya...dh mmg rumah sendiri dah bi

August 5, 2013 at 2:45 PM

seronoknya menghias pejabat..opis ema bila buat rumah terbuka baru nak hias...hehehe

August 6, 2013 at 9:30 AM

Kad raya yang cun dan kreatif :)

August 6, 2013 at 4:29 PM

happening ofis, kalo sepakat semua x pe...suka tgok card ray candy crush!!! unik babe...best..

August 20, 2013 at 11:31 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy