Monday, March 24, 2014

hepi school holiday!!




Assalamualaikum..

salam senin salam cuti sekolah semuaaaaaaa....anak2 yg cuti sekolah mak pak yg tekinja cuti gak hahaahaha aku la tu...so arini ngan esok aku cuti...yabedabedu.....





kami bercuti kat Eagle Ranch Resort, PD .... dah book due bulan sebelum cuti sekolah...frust sbb nak duduk bilik jenis bandwagoon tapi penoh ... yg dpt bilik jenis tepee jek...tup2 semalam mase check in saje tanye ade kosong lg tak jenis bandwagoon, sekali ade plak hah...rezeki betul hah, maybe ade yg last minit tak jadi duduk kot ...so kiteorg amik bandwagoon lower....yg penting bawak budak2 ni berjalan.... ikutkan laki aku nak ajak gi tempat main air tp aku ckp budak2 ni tak kisah dah kalo tak pergi tempat2 yg main air ni sbb tiap minggu ade swimming class dah...tu beriya aku ajak gi eagle ranch ni sbb boleh bagi dieorg cube memanah, main kuda semua....



korang keje leklok key heheheeheeh


*keek dayyan bace buku*





45 celoteh sahabat

seronoknye bercuti.. :)

March 24, 2014 at 9:03 AM

wah sronok cuti2...best la...sian tisya cuti sek tk ke mana sbb mama tk dpt cuti:(

March 24, 2014 at 9:05 AM

selamat bercuti lieya..

March 24, 2014 at 9:05 AM

seronok ler bercuti....xpe ler sy keje dgn penuh semngat..haha

March 24, 2014 at 9:17 AM

Seronoknya cuti...Ni pun salah satu tempat yang aku nak g..

March 24, 2014 at 9:36 AM

wahhh..bestnya g cuti2..kami planning bercuti bulan 4 dan 5 nnt. hehehe

March 24, 2014 at 9:46 AM

wah..seronoknye cuti2..

March 24, 2014 at 9:59 AM

Ohhh ai is jeles okeh!

March 24, 2014 at 10:02 AM

wowieee buleh la feeling2 minah cowboy mia mija nanti hahaha
kite cuti ni x berjln pon, balik kampung sajokkk...
hepi holiday lieya n familyyyy...am so jelly fish :P

March 24, 2014 at 10:10 AM

mcm best ler kat situ lieya
aktiviti yang jarang2 dpt buat kan..
main air tu dah selalu.....
seronok ler miamijadayyan..

h ehe he...shomel suara dayyan...

March 24, 2014 at 10:10 AM

selamat ye lieya...seronok ni cuti2 ye...patut la putrajaya lenggang kan

March 24, 2014 at 10:21 AM

Happy holiday lieya..
Aku plak yg exited tgk korang bercuti hehehe

March 24, 2014 at 10:24 AM

Sakannnn naaaaaa....selamat bercuti la yer...

March 24, 2014 at 10:35 AM

lieya..akk dh lama plan nak pegi..mcm best jer tmpt tu..tp rsau gak sbb kwn kata mcm seram..
ok tak tempat tu..

March 24, 2014 at 10:39 AM

selamat bercuti..

March 24, 2014 at 10:52 AM

anak2 cuti sekolah, mak pak yg over bercuti ye :-p

March 24, 2014 at 10:54 AM

selamat bercoooti yek lieya...best ooo kalo banyak coooti anak coti makpak pun cuti...lizz ni ader ciput jek lg cuti simpan tuk raya...tapi hujung minggu haritu dah menyakan bawak bebudak ni jalan2 balik kg kenduri bagai...senin kejer...*peninglalat

March 24, 2014 at 11:13 AM

Wah, bukan main excited lagi nak bercuti masa anak-anak cuti sekolah ya :) Akak kerja macam biasa takda plan nak ke mana. Ingat nak ambil satu hari cuti bawa anak pergi jenjalan ke mana sahaja kakiku melangkah...hahaha... Enjoy your holiday ya Lieya!

March 24, 2014 at 11:14 AM

hepi holiday! nnt update tmpt tu k! :)

March 24, 2014 at 11:26 AM

seronoknya.. mama jgn terpanah lain lak kat sana tau

March 24, 2014 at 11:30 AM

jeles akak ni ha.. akak teringin gak nak gi sini sebab nampak lain dari yang lain... bestkan.. tak sabar tunggu review dari lieya ni nanti...
amboi akakni tak cuti poun tau... jeles... jeless.sssss.

March 24, 2014 at 12:50 PM

Selamat bercuti lieya..bestnya dpt g jln2 pd..

March 24, 2014 at 12:53 PM

seronok yer cuti2.... jalan dulu yer..saya next2..hee....

March 24, 2014 at 1:17 PM

xpe..lieya bercuti dulu..nanti nak hujung² minggu baru cuti.....alaa...bukan nak ke mana pun....nak g ajak anak main pasir kat mines yang lieya bawak budak² hari tu....hehhehhee

March 24, 2014 at 2:01 PM

jelesnyer tau....

March 24, 2014 at 3:06 PM

happy holiday sweet family lieyalatif..hehe

ye la kan beb...time cuti sek la nk bw anak2 jln2 kan
so mak bapak pon kena la cuti sm tul tak?hehe

best tu...ak blm smpi PD la..mcm syok je tmpt ni..
tggu update dr ko ye...

March 24, 2014 at 4:30 PM

saya jeles!
sekian


:P

March 24, 2014 at 5:03 PM

wahhhhh.... wallaweiiii
memanah naik kuda bagai
best sgt2 tue...
x sabo tgu n3...
menarik sgt.. klau bg tau anak dara nureen
on the spot ajak g cini gak
hehehe
:)

March 25, 2014 at 8:45 AM

ya Allah..pandainya dayyan dah..tak payah susah2 pegi sekolah dah ni..good job lieya!ko beli buku2 utk dayyan kt mana?mcm menarik je semua :)

bestnya cuti2 malaysia..kami ni paling jauh balik kg ajelah..pastu aku dah kena keje balik, cuti tak banyak..kedekut cuti kkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

March 25, 2014 at 10:42 AM

tak sabar nunggu lieya bercerita penuh pasal percutian nih..seronok la anak2 dpt berjalan tgk org & tgk pemandangan baru.. tkde la terperap je kt tmpt sendiri.... enjoy ur holi holiday !!!

March 25, 2014 at 10:48 AM

Lieya bercuti kat kampung akak, akak bercuti kat kampung Lieya. Bagus betul kita ni kan... hahahahaha

March 25, 2014 at 3:10 PM

beberapa tahun lepas, balik dari tiara beach resort, aku nampak hotel ni. kemain syok aku tgk ada chalet mcm red indian gitu. pastu nampak betty rahmad pon stay sini beberapa bulan lepas. skang kau plak. maka, sila hapdet laju2 lah ye... mana tahu hati bebisik utk merasai nikmat red india lulululu......hahaha

March 25, 2014 at 4:27 PM

Wahhhh.. sakan cuti nampak!
hahahahaha.. jgn lupa review bilik hotelnye ye~
heheehhe

Selamat bercuti buat Lieya sekeluarga.

March 25, 2014 at 4:49 PM

Have fun Lieya..akak awal2 tahun ni memang tak merasa la cuti-cutinya keje sekolah menimbun,kelas tambahan bersusun time cuti ni.Tunggu hujung tahun baru boleh nak jenjalan.Dayyan rambut baru pi cuti2 Malaysia ye

March 25, 2014 at 11:36 PM

sesekali bercuti sambil beraktiviti
mmg layan
kalau tak asyik2 mandi kolam aje kan bebudak ni
eagle ranch tu ok gak aku tgknya
tak sabar tunggu ko update
cepat sket bleh?

March 26, 2014 at 9:31 AM

ida baru je start koje hari ni. badan je kat opis.. hati masih lagi kat pangkor.huhuhu..

March 26, 2014 at 11:33 AM

wah seronoknya ke PD rupanya lieya bercuti..kami pun baru balik dari PD..tapi takdelah holiday resort yg best sgt macam lieyalatif..:)

March 26, 2014 at 4:23 PM

Pernah bercuti kat sini tapi tak sempat nak try semua tu...mesti bestkan

March 26, 2014 at 5:54 PM

err..selamat bercuti..haha..terlambat wish..

kami pun cuti senin selasa aritu..

March 28, 2014 at 1:32 PM

Tak nampak laut pun...

March 28, 2014 at 2:48 PM

xsabar nk ikuti percutian lieya sekeluarga.

March 28, 2014 at 5:47 PM

selamat bercuti lieya! =)

March 29, 2014 at 12:23 AM

selamat bercuti lieya! =)

March 29, 2014 at 12:24 AM

cepat sket update pasal activity kat sana lieya...bulan 5 ni nak ke PD juga...

March 30, 2014 at 4:41 PM

Amboi lieya.....tak cukup sehari tambah sehari lagi yeh hehe...
Eh.... tapi okje nak tanya....kat mana tempatnyb enda alah ni....Seribu kali pegi PD...tak pernah tu pun tempat ni...
Cer cite sikit!

March 31, 2014 at 2:21 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy