Wednesday, April 16, 2014

wordless wednesday ~ my family




~WW~

hasil lukisan : Mia
tajuk lukisan : Keluarga Saya
komen aku : dah kenapeeeee rambut apak ko mcm jefry din kemahin berjambul lagi terjongket....omak ko plak kemain seksiiii dress berkemban dah rupe nak pi anugerah bintang fofulerrrr hah kahkahkahkah.....yg pasti style rambuttttt weollssss ala2 mengurai kat tepi tutup mate hokey!







*keek lieyalatif*





46 celoteh sahabat

kahkahkah.. rambut papa ngan dayyan cam pisau

April 16, 2014 at 9:05 AM

hihihi tu berseni namanya kak..

April 16, 2014 at 9:10 AM

Tang rambut tutup mata tu stylo mylo gitew!!!hihi

April 16, 2014 at 9:10 AM

Tang rambut tutup mata tu stylo mylo gitew!!!hihi

April 16, 2014 at 9:11 AM

tak menahan tang rambut... penuh gaya

April 16, 2014 at 9:11 AM

hahaha..imiginasi anak...tu makne apa yang die suka dan bayangkan..ko kene buat ar lieya gaya rambut macam tu..nak cekci..kat umah..heheh

April 16, 2014 at 9:12 AM

yg comel tu semuanya satu pesen...rambut ttup sblh mata..;-)

April 16, 2014 at 9:17 AM

Haha.. lawa lukisan Mia ni.. imaginasi yang baik dan kreatif nampaknya tu..

April 16, 2014 at 9:21 AM

Akak tengah try imagine rambut bapak dia. Berjurai tutup sebelah mata, tapi ada jambul sikit punya berkilometer. Macam mana ekk?

April 16, 2014 at 9:27 AM

Rambut Apak berjambul tu yg tak boleh blah tu....hahahaha...

April 16, 2014 at 9:33 AM

Rambutmu ikal jambul di depan...kikiki

April 16, 2014 at 9:35 AM

hahahaha...no komen. nak gelak je.

April 16, 2014 at 9:35 AM

aku rasa mia ni ada bakat melukis tau..berseni jugak aku tgk w/punnnnnnnnn mak kemain seksi, dayyan ngan papa kemain berjambul hhhheeeee

seriously..cantik!!

eh..bagus ada keek masak ni..sonang kojo den meniru apa yg ko masak kkkeeee

April 16, 2014 at 9:52 AM

kakhkah...dah sekali ngan dayyan rambut jeffriden... lieya lak seksi bebenor...:)

April 16, 2014 at 9:53 AM

Perghhhh...kalah Jepri Din....

April 16, 2014 at 9:53 AM

seksi mama...hehe... atas pala papa tu ape? topi ke rambut? seronok melayan lukisan bebudak

April 16, 2014 at 10:01 AM

alamak... besar harapannyertu...

April 16, 2014 at 10:15 AM

Hamboi...bukan men lagi rambut dayyan ngan apak nyer dah mcm J Jambul dah tgk..hihihi~
wow!very seksi omak nyer...ala-ala nak ke red carpet Anugerah gituuu..Montok bibirnyer...kelasss omak nyerrrrr....hihihih~ cantik miaaa...:)

April 16, 2014 at 10:21 AM

hahahahaha...stylo jerk sumer..
kemain lagi berjambul apak ngan dayyan tuh..

April 16, 2014 at 10:34 AM

hahahaa...rambut semua sefesyennnn!!

April 16, 2014 at 10:35 AM

Salam Lieyaaa~
hahahahahahaha.. paling tak tahan semua rambut tutup mata.. Kpop uols!!
hahahahaha.. tapi comel lah.. boleh frem kan tu Lieya.. hehehe..

sambil layan video keek Lieya tu sambil telan ailio. hehehe.

April 16, 2014 at 10:43 AM

mia ni ada bakat terpendam
sbb nampak comelllll sgt famili lieya semua tu :)

apak jd jefri din x menahan haha
mia minat 60-70an ke mia? hehe

April 16, 2014 at 11:16 AM

lukisan tak menahan tu..kikkikikiki....ceksi mama tu tau

April 16, 2014 at 11:21 AM

hahahha..pandai mia.. :)

April 16, 2014 at 11:21 AM

yg pasti bulu mata kalah cik taaaaaa,,....kelassssssssss
hikhik

tp lawo la...aku pon reti lukih org lidi jek,,..tu pon rupenyer sedehhhh...hahhaha

April 16, 2014 at 11:33 AM

haha...kemain gojess semua...paling tak tahan memang tang rambut tuh...stylo sungguh...

April 16, 2014 at 11:44 AM

Ha'ahlah... bukan aje rambut Papa, rambut Dayyan yang cantik tu pun dah macam anak Jeffridin aje akak tengok :) Ni nak tanyalah kat Lieya...dress kemban anak beranak ni berapa ela beli kain kat kedai? Sepesen sehati sejiwa anak beranak hah... Rambut tutup mata tu mesti buat kat salon ternama...sampai terlupa mamanya nak pakai balik shawl lepas buat rambut :)

April 16, 2014 at 12:05 PM

ini memang betul2 sedondon ok!

April 16, 2014 at 12:55 PM

wawahahahaa..zura masa kecik2 dulu pun suka llukis org pakai gaun kemban, pastu lukis rambut ikat tepi, tutup rambut sikit...pengaruh kartun Barbie la nih... barbie kn suka pakai dress ikat2 rmbt segala... amboi rambut papa mcm jeffri din..waahhaahaha..hadoi gelak zura tgk gmbr ni..teringat lukisan zaman skolah rendah

April 16, 2014 at 1:15 PM

hahhahaha ni namanyer trademark pesen nih... pesen rambut jambul mengurai tepi ttp mata

April 16, 2014 at 2:34 PM

tutup mata tu rambut ke kain ala2 princess diana tu..yg mcm kain jaring2 tu.. wakaka..

April 16, 2014 at 3:33 PM

wahhh...tinggi imaginasi si Mia ni....

April 16, 2014 at 5:13 PM

Kreatif juga mia tu...

April 16, 2014 at 5:48 PM

auw… mcm satu keluarga nak pergi anugerah retisss ko…. pakai dress dan rambut tutup dahi… pengaruh citer apa tu Lieya?

Tapi, mmg kemas la lukisan Mia, suka sgt tgk… Ada bakat seni ni kalau terus digilap :)

April 17, 2014 at 5:37 AM

hahaha...yg laki2 semua rambut pacak tinggi tp senget,,,
yg pompuan kemain lg panjang bulu matanyaaa kahkahkah ;P

April 17, 2014 at 9:44 AM

la.aa.. rambutke yg tutup mata sebelah tuu..
ingatkan semua pakai penutup mata ala-ala pirate tu..
comel lukisan tu

April 17, 2014 at 2:57 PM

Kreatif Mia.. hehe klako rambut apak dia dan dayyan.bukan main pacak hihii

April 17, 2014 at 4:08 PM

mmg ferfulerrr habissss la lieyalatif sefamily
nak g anugerah mana tue... hehhee

mia suka melukis ker... lama2 nanti lagi cantik.. dh bleh lukis mcm real punya kan
cayalah... :)
rambut mmg stylo abesss

April 18, 2014 at 8:37 AM

hik.hik.hik...mmg kelakar tgk pic tu..daya imiginasi ank2...lieya liminate n simpan dlm fail buat kenangan....

April 18, 2014 at 9:16 AM

Ahaksss.....kelasssss lukisan mia !!!

April 18, 2014 at 3:01 PM

lukisan tu buat saya teringat zaman saya kecil dulu
memang budak perempuan suka lukis gambar gini gamaknya
berbakat mia ni lieya,
kena garapan, boleh jadi pro dia ni =)

April 20, 2014 at 11:39 PM

mmg kreatif..rambut kemain fesyen..lebih kurang sama je pattern rambut satu famili dalam lukisan..kehkeh

April 21, 2014 at 1:07 AM

best kerja kerajaan..
boleh g kursus..kdg2 dpt g outstation memng dpt release tnsion

April 22, 2014 at 12:31 PM

aku kalau gi fraser mesti balik hari...pastu mmg aku tak tahan jalan kat sana..S..iaitu selekohnya mak aihh..tapi tak pernahlah muntah..tgk org muntah tepi jalan ramai..cameron tahan lagi kan..huhu..tp kau pergi kursus oklah lieya..aku kursus kt KL jelah..huhu..

April 22, 2014 at 7:19 PM

Hhaha tak menahan rambut apak tu...teringat komik Gila Gila ke apa dedulu
Tapi budak sekarang mmg lukis gitulah Lieya...anak Okje pun lukis lebih kurang sama jer nengoknya

April 24, 2014 at 12:42 PM

Hahaha..baru la meletopsss..sedondon gitu...=D

May 13, 2014 at 2:21 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy