Monday, June 9, 2014

jom cuti anak2!!



Assalamualaikum my frens..... salam senin...


auwwww!! keroje ke? ape barang keroje....jom jalan2 hahaahahah... alah eksen ko yeak lieyalatif....takde laa, aku ni pun cuti sekolah ni, arini le baru nak bawak budak2 ni pi cuti2 dok otel.... dekat2 ajek...kebetulan en laki pun baru abis exam minggu lepas....jom pi release tensen sebelum sakit2 otak utk exam besar hujung bulan ni pulak....kami pi jalan stay hotel kat Sentosa Villa, Taiping ajek.... berkenan tgk suasana hotel nie...aku berkenan dgn konsep natural pool die tu....nanti aku bagi review key okey ke tak tempat nieh....kiteorg stay 3hari 2mlm dari ari ahad semalam....



bilik ade jenis chalet ade jenis hotel....aku pilih hotel heheeheh 



 hope suasana dlm pic same laa mcm aku akan alami nanti...bace review org ramai ckp okey...



 nanti aku snap gambor byk2 key...


*entry autopublish*



** hari ni dah 11 syaaban.... aduh! rongak2 puase sunat aku bulan ni...tak sabar menanti ramadhan....


*keek dayyan baca buku*





40 celoteh sahabat

Selamat bercuti lieya. Nati boleh cerita kat sini. Menarik tempat tu nampaknya.

June 9, 2014 at 9:10 AM

arhhh seronok nyerrrr

June 9, 2014 at 9:33 AM

bestnya..aman damai je kan
cpt buat review lieya

June 9, 2014 at 9:35 AM

hepi holiday!

June 9, 2014 at 9:41 AM

slmt bercuti lieya n co... best cuti suana cam gitu... tenang jer... tak der hiruk pikuk kesesakan di bandar...hehee

June 9, 2014 at 9:41 AM

Happy holiday kak lieya....:)

June 9, 2014 at 9:47 AM

seronok gi tempat2 macam ni..lagi ngan anak2..kene tunggu qaleef besar sikit baru die tau menikmati tempat2 camni.. :)

June 9, 2014 at 10:50 AM

nyaman wehhhhhhh

bangun pagi terus tejun kot tingkap... besshhh woooo

June 9, 2014 at 10:53 AM

Waahhh... nampak gambar2 kat atas tu sangat mendamaikan!
nanti review panjang2 eh!

Selamat bercuti Lieyaaaa!

June 9, 2014 at 11:29 AM

best2nya tempat mcm ni...nyaman jerrrr....

June 9, 2014 at 11:38 AM

Selamat bercuti..macam best je ..nanti post cerita ya...hehe

June 9, 2014 at 11:57 AM

Hamboi..syioknya dia!!
Rin xp mana pun..uhuk..
Happy holiday sis

June 9, 2014 at 12:02 PM

Wah lawaa jugak kan ada anak sungai tum.bolehlah anak2 main air situ..

June 9, 2014 at 12:34 PM

seronoknye bercuti sokmo... nasib baik anak anak kite kecik lg, kot dah besar pun mesti dah ajak mak ayah dia g bercuti time cuti skola.. hihi

June 9, 2014 at 12:54 PM

Salam ukhuwah Lieya,

Musim cuti sekolah ni lah nak bawa anak2 bercutikan.. cantiklah tempat ni akak suka.. tenang dan damai jer bila tengok ada sungai gitu :)

Akak follow #576 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

June 9, 2014 at 1:20 PM

oraitt kita tunggu lieya review villa tu k..

June 9, 2014 at 1:37 PM

Selamat bercuti ye lieya...enjoy holiday, nanti balik story yek !

June 9, 2014 at 2:10 PM

\happy holiday Lieya.. nanti bawak balik cerita & gambar menarik2 k.. :)

June 9, 2014 at 2:18 PM

wah damainya.. tggu entry panjang psl chalet ni.. =)

June 9, 2014 at 2:53 PM

Bestnya. Happy holiday Lieya & family.

June 9, 2014 at 4:32 PM

Memang terbaik kan tempat tu...saya tido situ bulan Dec lepas....
Belakang Sentosa Villa tu sekolah saya dulu :p

June 9, 2014 at 5:35 PM

Acik tak cuti pun lieya.keje dan sabtu ahad pi kenduri

June 9, 2014 at 6:27 PM

Selamat bercuti Lieya sekeluarga…
Best jugak konsep nature mcm tu… Haruslah tempek gambar byk2 tau lepas ni :)
Bijak Dayyan ni… Suka saya dengar dia sebut… Ba na na…

June 10, 2014 at 12:26 AM

tgk dlm ig lieya pon dh tau mmg best tempat ni..
bleh suggest kat mr hubbyku pas bersalin nti la kot ehhehee

June 10, 2014 at 8:59 AM

Selamat bercuti Lieya..
Bila lagi kalau tak masa anak-anak cuti sekolah kan..

June 10, 2014 at 9:12 AM

Macam terbaik je hotel ni kak. Macam suasana kampung jugak tu. Selamat bercuti.

June 10, 2014 at 9:48 AM

salam lia sikit jerk gambo x puas tengok hi2...

June 10, 2014 at 10:38 AM

cantiklah pemandangan dia lieya
saya tak penah sampai lagi, tak sabo tunggu review

ha'a lah kan, tak lama lai dah ramadhan
dah habis posa ganti ke belum ni? hehe

June 10, 2014 at 12:12 PM

baru tengok gamba sikit hati dah tertarik ni :)

mmg menepati citarasa aku gak tu..tak sabar nk tgk wehhhh..

kalo kt taiping, dekat dah ngan kuala kangsar wehhh..tak jln2 kuala ke?

June 10, 2014 at 12:26 PM

Wahhh...nmpk mcm best jer tmpt ni!!

June 10, 2014 at 3:40 PM

selamat bercuti lieya sefamili..n enjoy ur holiday ya!

June 10, 2014 at 9:32 PM

cepat lieya review...x sabo ni. ada byk nyamuk x?

June 11, 2014 at 8:19 AM

kehkehkeh update cepat
mesti entry makan plg byk wkakakakakaka

June 11, 2014 at 4:47 PM

this place looks nice..
beli makan semua bungkus then balik tempat gini then makan...mesti enjoy.

June 11, 2014 at 6:19 PM

kalo lya pon suka tempat2 mcm ni.. tgk pic pon rasa tenang je..
ok la tu lieya.. blh gak bwk ank tdo hotel.. lya just blh bwk asya tgk wayang jek..

nanti share jugak harga hotel ni.. manatau akan dtg nk pegi..leh review sini je

June 11, 2014 at 9:54 PM

Cantik tu mmg le cantik...tapi apa nak buat kat sana tu Lieya .....takkan nak berbuai jer hehe....

June 12, 2014 at 9:50 AM

Cantiknya kak...
tenang je suasana..
Boleh la terjah :D

June 13, 2014 at 3:09 PM

wahh damai je suasana kt situ. Anak sungai tu buat zura teringat kt kampung zura jerk....

June 15, 2014 at 3:10 AM

seronokkan sesekali bawak anak² bercuti ke tempat mcm ni ... rasa semulajadi sesangat...

June 16, 2014 at 11:02 AM

Huhuhu...dapat gak pergi cuti walaupun 3H2M jek. At least dapat meloboskan diri keluar dari KL yang panas terik nih. Tengok Part 1 macam best. Kena tunggu Part 2, Part 3, Part 4, Part 5. Eh, sampai Part 3 je yek Lieya? Awat sikit sangat... tak puas nak menongkat dagu baca cerita tau !

June 17, 2014 at 3:51 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy