Monday, August 10, 2015

kisah birthday husband sayer! ~ 05 Aug. 2015



Assalamualaikum...salam isnin semua.....

kita dah di minggu terakhir syawal....sabtu ari tu ppenuh dgn jemputan open house, dari pagi bawak ke malam kiteorg berjalan....nanti aku nak buat entry khas jalan2 open house nieh....pastu semalam aku bertungkus lumus masak sbb ade org nak dtg....meriah umah aku semalam dari tghari bawak ke malam hah org dtg....ari ni plak ade jamuan raya Bahagian, fuhhh riang ria perut aku dgn juadah2 raya kekekekekek.... selagi musim raye pulun je la kan.....arini tak mo byk ckp meh layan kisah besdey en laki.... kiteorg ni besdei dekat2....aku 2 ogos, die 5 ogos ...die suprise aku, aku suprise die....hahaahahahah tu je laa keje laki bini!


*
*
*
*
*
*
*
*
V


beli due slice kek SR.... tulis2 sikit....pacak lilin....kek SR sebuku mahal kedaung so beli slice2 ajek kahkahkahkah



aku beli adiah last minit gak sebab dok pikir2 nak bagi ape....ade due barang dlm pale otak ni so aku pilih bagi adiah long wallet...



kad tak yah pikir2 sgt, serahkan pada anak2 dare aku...tau lee dieorg nak buat kad hahaahahahaha....



malam tu mase tgh tusyen kan budak2 nie dlm bilik aku, dayyan mintak susu so aku turun bawah ajak dayyan buat susu, so setting kek bagai...bawak naik diam2 n siap2 ajar dayyan jerit nyanyi lagu besdei ekekeekekeek...



biasa laaa...adiah org lain, tapi yg bukak org lain....pftttt!



happy birthday papa, moga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yg baik dan sentiasa dlm rahmat Allah taala........ hope suke adiah dari kami...sempoi2 jek.... we luv u so much!


so lepas ni tunggu bulan 11 plak baru makan kek besdei ....besdei mia ngan jaja hahahaahahah... 
cantikkan ketentuan tuhan, aku ngan hubby bulan ogos, mia ngan jaja bulan november, dayyan plak bulan april sorang2...mcm kene buat adik dayyan lahir bulan 4 jugak jee niii hahahahaaha





**  tgh layan citer korea birth of beauty.....bos lalu tgk PA sengih sorang2 hahahaahah




34 celoteh sahabat

Morning akak...
bagus punyer PA nie..like me la akak...
bos lalu dok menahan gelak..terkemut² muka..haha
tgk running man..hahaha..wah!bestnyer...
walaupun simple..kita akan rasa dihargaikan =)

August 10, 2015 at 9:09 AM

bestnya bila besday dekat2 .. tp tuhlah org laki ni hadiah susah nak pk kan...

August 10, 2015 at 9:11 AM

Tertunggu-tunggu entry surprise besday ke laki pulak...so sweet...suka tengok orang lain bahagia macam ni. Nany doakan Lieya sentiasa bahagia ok?... kek SR tu mmg mahal kedaung wehh..hahaha...bijak beli 2 ketul jer..ok la, buat rase sorang sket....boleh diet gak ye dak? selamat hari lahir utk suami Lia itteww... :)

August 10, 2015 at 9:17 AM

akk kat umah tu bukan lahir carca marba...bulan 1 4 6 11 12....sooo manisss ko punya seprise seprise...

August 10, 2015 at 9:22 AM

buat lieya jgn tak buat..boleh dah tu..aku ni buat tak jadi2..canner???hhhaaaaaaaaaa..eh aku dah stop melayan beauty of birth kt ONE hd..asyik miss je hhhaaa

alhamdulillah..aturan Allah kan lieya..bday sama dgn asben..kalo sambut sekali dgn ko ni lg meriah kebabom!!!

apa2 pun hadiah terbaeekkkk..lelaki ni simple je kan lieya sampaikn kdg2 tak tau nk beli apa kan..hhhiiiii..selamat hari lahir utk en. suami ye..semoga menjadi IMAM yg terbaeekkkkkk buat keluarga :)

August 10, 2015 at 9:31 AM

dkt2 busday lieya & suami...bole celebrates skali hehe

August 10, 2015 at 9:53 AM

Surpriseeeeee.. tapi kak jah tengoh si budak Dayyan yang excited terlebih.. hahhahaa
apa2 pun Happy Belated Birthday Papa MiaMijaDayyan.. semoga sentiasa dimurahkan rejeki, dapat anak utk bulan 4 pulak lepas ni.. hihihihi

August 10, 2015 at 9:56 AM

haip! mana leh tgk citer masa kerja.. hahahah aku pun buat camtu tapi taklayan korea.. aku ni ratu filifina..hahaha

August 10, 2015 at 10:29 AM

best besday dekat2 hehe

August 10, 2015 at 10:31 AM

happy birthday cik husband lieya

August 10, 2015 at 10:40 AM

SONOK NYE LIEYA sebab ade kek bufday..kite kan, tak pat hadiah takpe, janji de kek bufday.. twin pun dah besar, dowang dah pandai makan... nnt bufday twin nak wat little party la... heee! saje nak bg anak gumbira, mama sedih takpe, hahaha.. wei! PA ke, okey dah jumpe dah Lieya PA sape, hahaha! jahat kan kite hack directory MOH, muahahaha.. nnt cari kite ek, kite PA sape hahahha! takde keje saya ni Lieya...

August 10, 2015 at 10:52 AM

Hahhaa bos lalu tengok pa sengeh sorang2 yer..
Kalo muja dah kena sound tu.. " hahhaaaa tengok aper tu gelak sorang2.. :) "
memang hebat ketentuan ALLAH kan.. walaupun kadangkala kebetulan bisa buat insannya tersenyum riang..

muja n somi bday bln 12.. anak2 bln 10.. kalo plan lambat lagi nampaknya ni nak ada bb.. kikiii

August 10, 2015 at 10:59 AM

senang besday jatuh bulan yg sama... senang nak ingat...hahaa

August 10, 2015 at 11:02 AM

Wahhh bestnyaa :D

August 10, 2015 at 11:24 AM

Tak kira mcm mana cara kita menghargai orang2 di sekeliling kita. apa yang penting ada ingatan, doa dan surprise yg dibuat biarpun simple. mesti akn jadi best kan lieya..

Dayyan kemain tu hah! heheh

August 10, 2015 at 11:37 AM

Sama tarikh dengan anak dara kecik kakak pun 5 august tau Lieya.
Moga terus mendapat limpahan kebahagiaan dan keberkatan dalam hidup buat en abe Lieya.

August 10, 2015 at 12:02 PM

alolo suwit angattt anak2 sambut besday papa dia... :)

August 10, 2015 at 12:24 PM

semoga berbahagia selalu lieya ;)

August 10, 2015 at 12:48 PM

best korang surprise sana surprise sini. kitorg xpenah surprise. Kalo rasa nk bagi apa2 bak sini duit i beli sendiri..hahaha

August 10, 2015 at 1:47 PM

Happy belated birthday to Lieya and hubby...
Jadi lah kan, simple celebration bersama keluarga.. Semalam, 9/8 birthday Irfan.. Tak sempat lagi nak celebrate.... Kebetulan kami sekeluarga tak berapa sihat...

Psst Lieya, kalau nak bagi adik kat Dayyan bulan 4 tahun depan, dah boleh mula kerja keras ni... hahahha... jgn marah... larikkkk!!!!

August 10, 2015 at 2:02 PM

Waa sedap tgk kek tuh.. Happy Belated Besday to hubby Lieya..

August 10, 2015 at 2:18 PM

happy belated birthday utk suami lieya..semoga panjang umur..murah rezki

August 10, 2015 at 3:18 PM

apa tu? calculator ke? haha
wallet...
Happy Birthday to tuan tanah nye husben. Best wishes always.

August 10, 2015 at 8:22 PM

Bestnya anak2 dah pandai menyumbang tenaga utk hari jadi mama dan papa..lawa juga kad yang diorang buat tu.. syokla hari jadi laki bini jatuh dalam bulan yang sama.. boleh buat sambutan yang meriah utk kedua2 hari. Ataupun kalau salah sorang buat selamba je boleh la balas jugakan sb dekat tarikhnya pasti tak berani nak buat tak tahu je hari jadi pihak pertama tu.. haha..

Semoga semua yang baik2 berlalu utk lieya, suami dan anak2 ya.. bagus kan ucapan hari jadi ni..menyeluruh dan utk semua.. haha

August 11, 2015 at 10:14 AM

Happy besday to en suami lieya..

Lieya email jue jap.. nak tnya skit pasal katil ikea..
juelizajamani@gmail.com

tq

August 11, 2015 at 10:22 AM

bestnyer.... naper ko tak sambuta sama2 ngn encik hubby je lieya....

August 11, 2015 at 3:33 PM

Hepy besday utk hubby Lieya..

August 12, 2015 at 7:05 AM

Happy Beday both of u...samalah kita lya...laki bini bulan 4..senang celebrate sekali

August 12, 2015 at 1:00 PM

happy belated bday utk cik abang ko
bday dekat2 so rai dia rai dia kahkahkahkah

makin tua, makin kecik kan kek kita
kahkahkahkah

August 13, 2015 at 1:48 PM

Eh....kebetulan...hubby akk 6hb Ogos. Happy Birthday to both of you. Semoga panjang umur, dikurniakan kebahagiaan dunia dan akhirat.

August 13, 2015 at 3:49 PM

happy belated birth buat ayah dayyanmiamija..
smoga diberikan ksihatan y baik hendaknya...
sukalah papa dia dpt hadiah tu.. hehe

August 14, 2015 at 10:14 AM

Happy belated birthday buat both of you, pasangan comel ni. Birthday hubby Lieya kan sama dengan birthday hubby akak tapi akak terlupa nak masuk blog pasal birthday HD. Kah3x... mana entah pergi kad pemberian anak-anak dan akak sendiri ek.... Tak masuklah bloglah nampak gayanya ^_^ Lagi pun HD bukan sungguh sambut-sambut birthday ni, so tak payahlah buat entri tergendala gitu...

Akak pun tengok juga Birth of Beauty tu. Asyik alahai... Sekarang ni tengah layan The Gang Doctor *_*


August 14, 2015 at 12:02 PM

bestnya besday sensorang dkt dkt.
ok gak tu.dayyan leh ada geng .hihi

August 20, 2015 at 8:46 AM

happy belated birthday tuk hubby lieya ye
rasa mmg patut kot bagi geng pada dayyan plak...hehe

August 25, 2015 at 12:55 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy