Friday, August 28, 2015

Photoshoot raya lieyalatif 2015 {part 2}




hokey adik kakak...mari sambung part 2 plak.... dah basi basu dah citer photoshoot raya nie hahaahahaha....anyway, hepi cuti merdeka day! yeay! senin cuti keroje hahaahahaha

Lokasi pshoot : Our home sweet home, Taman Wetland, Taman Megalit, Taman Botani, Astaka Morocco dan Laman Singgah Putrajaya..

*
*
*
*
*
*
aku malas nak tulis caption tau
*
*
*
V






















selamat berhujung minggu kawan2!!




** kucar kacir hidup aku kat opis bile dah start gune sistem ddms ni (surat dlm talian).... takpe2, lagi sebulan due biase laa kot hahahahaha



30 celoteh sahabat

Sweet sangatlah Lieya. Suka kakak tengok:)
Akan jadi memori bila melihat album ini kembali especially bila tiga-tiga anak dah besar.

August 28, 2015 at 9:21 AM

alahai sweetnya... best tgk bila hubby lieya sporting nak buat juga...

husband saya tak minat sy... huhuhu...

appaun cantik sgt gambar...

selamat bercuti...

August 28, 2015 at 9:43 AM

Ralit tgk gambar2 hero kecik ko tu....tak bleh blah tgk muka dia masa gambar ko dgn en suami tutup dgn baloon tu...pandai dia senyum malu2...comel jer...

August 28, 2015 at 10:02 AM

dah guna ddms ye. mula2 memang huru hara dibuatnya. dayyan sporting tul bergambar kali ni

August 28, 2015 at 10:19 AM

paling win gambar yg muah2 sembunyi belon tuh sambil dayyan nk serang hendap hehehhe... semua lawo2

August 28, 2015 at 10:32 AM

kita pon minggu ni dah start DDMS...tak tau nak cakap apo dah..

August 28, 2015 at 10:37 AM

Wahhh sweetnyaaaa :D

August 28, 2015 at 10:51 AM

sempoi tau korang semua photoshoot gini.. kalo jue 1 family mau pakat pecah peluh.. hahhahaha

August 28, 2015 at 10:51 AM

cantik2 gambar kat area putrajaya ni kan.. mmg sesuai buat photoshoot outdoor...

lieya akak guna sistem dalam talian dari tahun 2008 lg.. paperless.. mula2 jek terasa susah.. lama2 ujung jari jek.. sonangbaitu.. hehehe

August 28, 2015 at 11:00 AM

cantiknya.. baju pon lawa2 sedondon gituu

jemput singgah tips cantik tanpa mekap

August 28, 2015 at 11:01 AM

comeyyy semuaa pic nya... :)

August 28, 2015 at 11:57 AM

HAMBOIHH sakan noh depa..hehe
comey2..
anak2 pun pandai posing..naseb dayyan tak buat perangai :)

August 28, 2015 at 11:58 AM

cantikkk bangat gambau semua ;)
aloalaooo comellll jew family lieya ;-

August 28, 2015 at 1:17 PM

comel jek nengok dayyan dgn papa die nongkat dagu tu.

August 28, 2015 at 3:06 PM

waaaa lawanya gambar..jeles tengok..
basi tak basi sangat la lieya..boleh lagi nak hadam..heheheee
geram nengok aksi si dayyan..ada jer gelagat dier..

August 28, 2015 at 3:23 PM

suka suka suka
sporting anak2 ko kan
hasil pun jadi cantik sangat
bleh simpan sebagai kenangan
tak macam anak aku
asal cikgu mintak gambar aje
manjang gambar memasing tak senonoh
masa tu baru la padan muka

August 28, 2015 at 4:07 PM

alololo
Tomey sangat semua..nany suka gambo korang bersalam salaman tu ha...sebab pandai betul wehh berlakonn..looks so real!!! hahaha...baju korang sumer cantik2..suke sangat nengok nyer..happy family!!! :)

August 29, 2015 at 11:34 AM

mudanya lieya.. tgk mia mija dah byk adik bradik kamu pulak..

August 30, 2015 at 5:00 PM

cantik2 gmbr..yg penting sibujang kecik tu pun bagus berposing

August 31, 2015 at 7:42 AM

cun2 gambar. :)

August 31, 2015 at 6:35 PM

cantik2 gambar ni.. :)

Entry terkini
1. "Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan"
2. "Lantai Cilik Musim Ke-3"




August 31, 2015 at 7:30 PM

Berpeluh2 ok kalau aku nak berbaju melayu kain samping, PAKAI SONGKOK LAGIK!!
panas2 gini... adoi...

September 1, 2015 at 9:46 AM

CANTIK LIEYA!!!!!

gojes sgt baju ko..thn ni smua berdress bagai ye :)

pandai adik ko tangkap gamba, npk kemas je semua..

dah pilih mana yg nk di kanvaskan tak ni?

banyak lelawa ni..kalo aku pun konpius hhheeee

September 1, 2015 at 11:43 AM

pandai anak-anak semua posing...boleh jadi model dah ni..hihi..:)

September 2, 2015 at 7:41 AM

Amboi, bukan main 'lomantik' gitu makpak MiaMijaDayyan ni ^_^ Bestlah kalau dapat photoshoot macam ni sesekali. Suami akak tu hampalah, tak suka aktiviti macam ni. HD tu suka aktiviti dalam rumah aje. Dari satu segi, baguslahkan. Dari segi yang satu lagi, macam tak best pulak. Hahaha...

Gambar Dayyan seorang-seorang tak banyak ke? Suka tengok gelagat Dayyan. Si Mia ni pun pandai juga berposingkan. Ke mana tumpahnya kuah BBQ kalau tak ke kambing bakarkan, kan, kan...

September 2, 2015 at 11:44 AM

cantik2 gambar yang ada.. comel je aksi anak2.. ;)

September 2, 2015 at 12:27 PM

Mmg wajib ek family Lieya ada photoshoot raya

September 2, 2015 at 2:40 PM

Fuyooooo cantik kaler baju Lieya .....kuning apa tu ek namanya.....
Teringinlah pulak okje nak berphotoshoot cenggini.... Suka tengok anak beranak lieya kemas sedondon cenggini. Suka tengok aksi Dayyan kat gambo yg lieya beromen kat tiang tu haha.....

Tapi yg kurang cantiknya gambar gambar nampak tak santailah Lieya.......nape? Panas ek?

September 2, 2015 at 10:17 PM

alahai sweetnya..
kenangan sangat, kan.. s

September 3, 2015 at 10:19 AM

rajin sungguh korang ni berphotoshoot
pulak tu semua pandai bergaya
dayyanlah paling win! hehe

September 8, 2015 at 1:18 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy