Monday, August 3, 2015

kisah birthday sayer! ~ 02 Aug. 2015



ehemmm....eheemmm....bulan ogos sudahhhhh!! bulan birthday aku ..... senyum sampai telinga....tapi bile tgk umur mcm scary hahahaahah.... lagi2 nak menginjak ke 35 an nieh...ohmaigod!! alhamdulillah...2 ogos 2015 ari tu genap aku berusia 33 tahun .... mcm biase aku di kelilingi family yg hebat2 yg tak penah lupe wish besdei aku.... mak abah adik beradik awal2 dah whatsup wish sambil anta video2 comel..... husben ngan anak2 pun kemain awal wish dan bagi suprise....mmg suprise betul tahun ni hahaahaha...jom layan pic yg ade.....

*
*
*
*
*
*
V

kek besdey yg simple....sila percaya harga die RM12 hahaahahah.... saiz cupcake ni comel2 jek wey.... tgk le lilin tu nampak giant di situ.....



beli kat house of mini...anak2 aku suke cupcakes kat situ.....
 


alkisahnyer....besdei aku ahad tapi ari jumaat tu laki aku dah suprise kan...awal sehari setgh kotttt hahaahahaah.... aku gantung dress merah nak gosok esok ade open house...tgk2 ade nota hahhaahahah....adoiiii ade jek idea die nak suprise kan aku....



rupenye dibalik dress tu tersangkut paper beg nih..... budak2 ni dah terjerit2 supriseeeee kat aku....ohoiiiii mak ko blushing tauuu takkkk....
 



 tiap tahun tak penah tak dpt kad dari anak2....sweet korang! terus rase bersalah mama selalu marah2 korang time belajar tuu hahahaahahaha



ni plak dari laki aku....hihihi..tahun depan takyah tulis umur ye abang hahahaaha...lagi nak dekat 40an lagi jangan tulis umur tauuu hhaahahahahah ..kalo nak tulis jugak tulis jek 25 tahun....tiap2 tahun 25 tahun hahaahahahha
 


nie lah dlm paper bag tadi....tekejut terkujat aku sebab tgk ade due kotak...
 


 paparazzi sempat ajek snap hahaahahah


 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ini lah hadiah dari tersayang....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

omg!! i like2 so much..... lanyard ngan pouch crossbody.... mujur laki aku tak beli yg signature c tu...takmo dah yg ade huruf2 c tu.....mujur gak die tak beli kaler hitam..... fuhhh lega2...mmg kene ngan taste aku .... ye laa org suprise2 ni mane kite leh pilih kan...tau2 jek dah beli...mujur yg ni mmg no 1 dlm hati aku hahaahahahaah...



dah rasmi ari sabtu ari tu pi open house hihihi.....
 
tq family, hubby n kiddos...mama tak harapkan hadiah pun....korang ingat besdei mama pun dah cukup ....tapi hubby kate ni reward sebab penat2 masak, jaga anak katenyer....olololo so sweeettttt..org bagi kite sebat je la kan....heheheeh.... syg korang ketat2....





** sekarang aku ade penyakit kunyah ais.... pagi2 turun nak masak harus amik satu kiub n kunyah....ade terbace minum air ais boleh meningkatkan metabolisma...tu pasal berat tak naik2 kot musim raya ari tu...menten jek 51kg....nak try? hahaahahah





39 celoteh sahabat

happy beday kak lieya...
alamak kna pngiil kak la ni?? huhu...
xpe,,umur hanya angka.. y penting still muda remaja gittu...
smoga trs dikurniakan kesihatan y baik2 hendaknya..amin..

bestnyer hadiah tu..cantik!
kek pon cute2...

August 3, 2015 at 10:29 AM

Cun adiahh ko noksss...nway..hepi besday sis...sama hari dgn mak akk...semoga ko terus2 berbahagia dgn suami dan anak..terus2 bersykukur dgn nikmat usia dan kehidupan ko yer...semoga Allah berikan ko kebahagian didunia dan akhirat...

August 3, 2015 at 10:38 AM

Happy Belated Birthday Lieya...Mini cupcake tu sedap kan, kita dah dua kali makan, sekali ngap je janji cepat abis hehe..Hadiah tu memang best, cun sangat!

August 3, 2015 at 10:40 AM

Mantop sangat hadiah harijadi yang ke "25" tahun ni dari tersayang buat DikLeha.. untuk badan kau nyah! hihihi
Nak juga try makan ice pagi2 mcm Dik Leha.. kak jah nak maintain berat juga.. rasa mcm dah mendadak2 macam badak dah naik berat badan ni.. huhu

August 3, 2015 at 10:41 AM

takpe ade kajian mengatakan kunyah ais boleh buat gigi kuat ....

hapy belated birthday lieya ....
syoknye dpt surprise caqm tu

August 3, 2015 at 10:47 AM

amboi suwetnya..
hepi besday cik kak..moga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia selalu..
comey hadiahnya..
kitorang kalu house of mini tu asyik beli donut jerk..sedap giler pada tekak aku..
cup cake dier memang comel..sebiji tuh rasanya dok celah gigi jerk..hurmmm lagipon sayang nak ngap deco terlajak cute..

August 3, 2015 at 10:50 AM

Meriahnya orang sekeliling ingat dan ada sambutan birthday lieya.. alhamdulillah dapat family yang cukup prihatin.. baca pun dah buat kami teruja sama tau..

Moga lieya sihat sokmo..panjang umo ..dimudahkab urusan dan slim ye...

August 3, 2015 at 10:50 AM

selamat harilahir lieya!!!!!!!!yg ke 33thn..mudo laie tu :)..aku ni dah makcik2 sgt dah hhhaaaaaaaaaa

comei dowh mini cupcake...

alahai sweet laki ko, siap suprise2..sama mcm laki aku, suka nau suprise but i loike hhhaaaaaaaaaa..

seriously..cantik hadiah ko tu, pandai laki ko pilih kena ngan taste..ok la tu..mesti mahal ni!!!

bagus miamija tetiap thn tulis kad utk mama..kipidap!!!seronok dikelilingi insan2 yg menyayangi ko lieya :)

semoga bertambah usia, bertambah amalan utk akhirat ye..semoga diberkati dan dirahmati Allah dunia akhirat..amiinn :)

August 3, 2015 at 11:05 AM

sweet nye kad dr en husband "CAK" adiah pn best...happy busday lieya..smoga pjg umur, murah rezeki & berbahgia di samping suami & ank2 tercinta

August 3, 2015 at 11:32 AM

lawa la cupcakes tu. Macam perhiasan lak
happy birthday

August 3, 2015 at 11:33 AM

Happy besday lieya..
semoga dirahmati selalu...
kek, beh lanyard pun cantik... bertuah badan...

August 3, 2015 at 11:49 AM

hepy besday sis

August 3, 2015 at 12:07 PM

slmt pjg umur kak...semoga bahagia hendaknya disamping suami dan ank2....semoga sihat selalu...

August 3, 2015 at 12:27 PM

Happy belated birthday lieya..semoga dipanjangkan usia..dimurahkan rezeki dan sentiasa berada dalam lindungan Allah sentiasa...

Kunyah ais dapat kurus..akak sanggup lieya....hahhaha

August 3, 2015 at 12:40 PM

happy birthday lieya ;)
sweet sangat family korang ;)

August 3, 2015 at 12:40 PM

MasyaALLAH, what a lovely family that you have!!.. Happy belated birthday Lieya. Thank you sebab tinggalkan komen ari tuh.. hehehe

August 3, 2015 at 2:27 PM

Alhamdulillah...
happy birthday kak...
semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik untuk terus berbakti pada ibu bapa,suami,anak² dan negara =)
semoga dipanjangkan umur sentiasa maintain muda gitu dan dimurahkan selalu rezeki..Aminn..
Love u kakkkk..

August 3, 2015 at 2:28 PM

Wahhh...alhamdulillah lieya..
Happy birthday tau..
Bestnya dia dpt coach...seyes lawa tau..
Semoga bertambah rezeki lieya..
Dan dipanjangkan umur...

August 3, 2015 at 4:16 PM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

August 3, 2015 at 4:19 PM

Happy belated birthday Lieya..
Syoknya dapat surprise... semoga berbahagia selalu

August 3, 2015 at 4:27 PM

happy birthday lieya..akak tgk pun maintain mcm umur 25 tahun hehhe

August 3, 2015 at 5:11 PM

Kita baru datang ni lieya.. heheh
Happy birthday ye.. Lieya tetap gojes muda remaja gitu
Moga Allah sentiasa merahmati usia, memberi kesihatan yang baik berpanjangan
Dimurahkan rezeki dan bahagia sejahtera sentiasa di samping keluarga dan semua yang ada. Aamin.
Beza 2 tahun je kita lg 5 tahun dah masuk 4S.. huahuahua.. Moga masih ada rezeki utk kita menambah ahli keluarga. Doakan kita yeh!

Lawo sangat surprise gift tu.. kita un berkenan.. hehe

August 4, 2015 at 7:43 AM

SELAMAT hari jadi lia semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki .semoga berbahagia til jannah

August 4, 2015 at 9:43 AM

Happy birthday dik lieya. tua setahun kita rupanya...

August 4, 2015 at 9:55 AM

happy belated bestday lieya .. so sweetkan.. alamak kt entry anniversary pun x karang lg hahahaha .. haru btl...

pttlah scha retis tu suke kunyah ais badan dia pun menten je .. ini macam boleh tiru .. ngee tp tak ngilu ke kunyah ais pepagi ...

August 4, 2015 at 12:08 PM

hepy besday cik lieya, may Allah bless u..:)
semoga sentiasa bahagia dan mendapat barakah Allah swt :)
sakan aih beraya dgn beg baru nah ..;p

August 4, 2015 at 12:18 PM

happy besday lieya.. sonoknye die dpt hadiah mahal ye.

p/s; betul ke info ko tu? xnaik berat sbb ais?nak try gak ler.

August 4, 2015 at 2:25 PM

hepi belated bufday lieya, best dpt hadiah bufday... moga ceria selalu lieya..color merah mak ngah tuuu....

August 4, 2015 at 4:29 PM

Selamat hari lahir
Dear.. Moga panjang umur dan bahagia selalu.


Muda lg tu. muda setahun dr LM. Ehehe

Wah sedondon dgn baju. Tu yg best tu hadiah menepati citarasa

August 4, 2015 at 4:50 PM

sweetnyalah papa depa n anak2 depa..happy sungguh la bila dpt kek besday comel..pastu handbag besday lagi..terbaik ya besday lieya.huhu..

btw happy birthday lieya..yey besday kita sama tarikh..tahun je lari sikit.haha

sungguh kunyah ais boleh kurus?nak cuba la.hahahaha..

August 4, 2015 at 5:48 PM

happy belated birthday kak :D Cantiknyaaa baju :)

August 5, 2015 at 9:07 AM

hepi belated besday lieya... wahhh...syok2 dpt hadiah.... :)

August 5, 2015 at 9:47 AM

happy belated bufday kakak...
Moga panjang umur murah rezeki...
Bahagia kekal sampai syurga.. Amin

August 5, 2015 at 10:27 AM

happy belated birthday lieya..
muda lg 33 tu..
memang sonok kan dpt surprise gift kena dgn ape yg di cita..

August 10, 2015 at 4:25 PM

Happy belated birthday yang ke-25 Lieya ~_^ Kalau umur maintain jerk macam ni, senang juga tak payah akak wish tiap-tiap tahun. Dah katanya umur tak berganjak dan tak tua-tua, watpa nak sambut birthdaykan :)

Wah, seronok kalau hari penting hidup kita diingati oleh semua orang! Mini cup cakes tu nampak cute mute sangat tapi akak tak pernah pula cuba.

August 14, 2015 at 12:17 PM

Happy belated birthday..Tau la PTD ayat pun nak guna ayat keje gomen..SULIT hehehe

August 17, 2015 at 12:26 PM

wahhhh suprise sungguh. kaler merah i like... happy belated bufday akak. semoga sntiasa dirahmati n diberkati Allah swt dunia n akhirat. petua kunyah ais tu menjadi ke?? hehe.. boleh try ni

August 17, 2015 at 1:37 PM

wah seprise.
alhamdulillah bertsmbah lg usia ye
saya doakan akan sentiass dimurahkan rezeki, dipnjangkan umur dn ceria ceria selalu

eh sama bln besdayy dgn rania saya la. rania 10/8.
pon saya buatkan carrot cupcake aje utk 1st besdaynya..

ye ke. pttla masa kja mb dlu ada adik tu suka betoi kunyah ais. makan byk. tp kecil molekk aje orgnya.
blh la cuba. tp ada effect tak sbb sy kn masih bf rania?

August 20, 2015 at 8:36 AM

kira lieya tua setahun dari saya
nak panggil kak ke apa ni? hehe
apapun, happy belated birthday ye lieya
semoga sentiasa ceria n gorgeous

hadiah tu buat saya jelous tau! hehe

August 25, 2015 at 11:48 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy