Wednesday, August 19, 2015

Photoshoot raya lieyalatif 2015 {part 1}



Hello semua!! 
hope sihat2 ajek...usah di tangisi perut yg menggunung...sape soh tak jaga makan lepas bulan puase kah kah kah (ckp kat diri sendiri sebenarnyer) ... arini tak mo byk ckp...meh layan pic photoshoot raya 2015 aku....aku tepek dlm 2 entry yeak.... 

Lokasi pshoot: Our home sweet home, Taman Wetland, Taman Megalit, Taman Botani, Astaka Morocco dan Laman Singgah Putrajaya..

*
*
*
*
*
*
aku malas nak tulis caption tau
*
*
*
V



















to be continued.... hiks!




**makin ligat aku n the geng masak2 kat pantry..semalam mee bandung...arini mee sup ...jumaat nasi lemak plak hahahaha.....masing2 bawak sorang sikit bahan....meriah!




37 celoteh sahabat

wahhh yang ditunggu tunggu dah keluar..rajinnya mek oiii banyak port korang pegi..kitorang satu port pon dah pancit..malu pon yer nak posing sakan..hahahahaa.. padan muka sendiri..
alaaa nape tak letak caption..ada caption syiok sikit baca..
bagus la leh masak masak kat opis..seronok makan reramai..jimat pon jimat..

August 19, 2015 at 9:16 AM

Semuanya pandai bergaya..

August 19, 2015 at 9:17 AM

Cantik2 gambar lieya sekeluarga, untung ada adik yang ada lulusan fotografi dah jimat dah nak amik gambar buat kenangan kan..

August 19, 2015 at 9:28 AM

Puas posing. Boleh tengok tiap tahu perubahan anak membesar Lieya
Kakak teringat tahun lepas punya Dayyan yg nampak beza sangat.

August 19, 2015 at 9:29 AM

Hebat ko beb..tiap2 thn buat potoshoot..buat kenang2an terindah dlm melalui kehiudpan ko sekeluarga...

August 19, 2015 at 9:47 AM

lieyaa syoknya photoshoot mcm ni.. kalo anak2 jue mau sorang lari sana sorang lari sini.. huhuhuhu dayyan sangat cute lahhhhh

August 19, 2015 at 9:47 AM

Selamat Pagi...
Singgah sini...
akkkkkkkkk...nieyl suke semua gambar .....
ce pose ala² model baju raya..hihihi..mesti kebabom lagi.:P
Tak sabar nak tunggu gambar lain..

August 19, 2015 at 9:47 AM

Lawanya photoshoot korang..

August 19, 2015 at 9:57 AM

i like...... color baju tuh blh tiru utk tema aku thn dpn hehehhee...

August 19, 2015 at 10:02 AM

Apa yang boleh akak komen iyaaaallaaahhh.. Caanntiikk ! Cantikkkk! daaann Cannnnnttikk.. ! :)

August 19, 2015 at 10:19 AM

comey2 belaka ..... anak2 sporting ok je kan

August 19, 2015 at 10:22 AM

cantik2 dan comey belaka gambar lieya... kena pulak dgn tempatnya...;)

August 19, 2015 at 10:45 AM

Ehh tak balik beraya kat kampung ker?? heheh..atau memang kampung di Putrajaya?? hihihi

August 19, 2015 at 11:01 AM

Macam kumpulan nasyid yang last part tu

August 19, 2015 at 11:16 AM

Comel je family nie...

August 19, 2015 at 11:26 AM

Rajinnya buat photoshoot.. Bt hari rye 1st ke?

August 19, 2015 at 11:30 AM

sama tema kuning kita tahun ni.. cuma akak soft kuning, lieya ala2 mustard kuning.. untung lieya ada adik pandai dan berbakat dalam bidang photografi...akak suka hasil gambar adik lieya ni.. mmg berhasrat nak tempah dia tahun depan. kalau dia amik tempahan la.. hehehe

August 19, 2015 at 11:43 AM

Cantik cantik gambar.
Happy family.


Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

August 19, 2015 at 11:46 AM

byk tmpt korang pergi utk photoshoot. pukul bape habis ni? hehe

August 19, 2015 at 12:19 PM

Sempat berphotoshoot lagi untuk kenangan kannn..

August 19, 2015 at 1:05 PM

cantik!cantik!cantik!!!!!!

mana photoshoot ko yg tak cantik kan..semua meleTOP!

prop motor tu very the Azura dan Roy tau hhhaaaaaaaaaaaaa

mau gak dayyan bg k/sama w/pun tak senyum2..awatif ikut kepala dia je, rasa nk sekeh2 je kan..hhheeee

August 19, 2015 at 1:28 PM

dh tgk kat fb ko
suka sangat2
simple and nice

August 19, 2015 at 2:00 PM

cantiknya gambar2 ni..jeles kita

August 19, 2015 at 2:18 PM

Nice collection of photos!
Cameraman dia charge berapa?

August 19, 2015 at 2:33 PM

wah.. cantiknya lieya... very2 nice...

August 19, 2015 at 3:49 PM

tak nampak macam mak anak 3 pon akak ni. :)

August 20, 2015 at 1:39 AM

saya suka..saya suka...saya suka....

1 happy family.. suka tgk pic2 ni semua..
esp kat batu2 n ats motor tu..cun lah

August 20, 2015 at 7:50 AM

Wahhh cantik semuaaa :D

August 20, 2015 at 8:39 AM

dayyan comel anggat posing
la ingtkan tudung akak pakai warna hitam skli dark blue..

syiokk nya dpt buat photoshoot family ceng gini.
kenang kenangan, kan :)
happy family 4ever n ever. aamiin

August 20, 2015 at 9:04 AM

marvellous ;)
cantik sesangat

August 20, 2015 at 9:32 AM

ini yang akak tunggu2.... bestnya kalau dpt bergambar camni.... akak tahun ni raya umah mertua langsung xde gambar raya.. huhu...

August 20, 2015 at 1:09 PM

Baguslah Lieya sekeluarga ni, bermuafakat. Masing-masing dah tahu peranan, so takdalah haru-biru. Untung juga ada adik yang boleh ambilkan gambar cantik macam ni. Selalu yang buat hal pun si kecil, kiranya okeylah Dayyan tak banyak hal masa buat photoshoot ni. Ke cerita di belakang tabirnya memang hazab? Hehehe...

August 20, 2015 at 2:16 PM

mak aihh cantiknya photoshoot raya 2015, jelesnyaaaa...

August 20, 2015 at 2:47 PM

best la dpt photoshoot..ubtung la sbb photographer adik sdiri

August 21, 2015 at 12:13 PM

upah orang ke lieya
ke adik lieya lagi
rajin lieya tiap2 tahun buat photoshoot kan

August 25, 2015 at 1:44 PM

wah seronok dpaat berphotoshoot...

August 26, 2015 at 12:16 PM

cantik sangat u olssss

September 29, 2015 at 9:41 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy