Thursday, April 9, 2009

hai tawan2....ngeeeee ngeeeeee....

helo!! MIA in the house!!!:14:....hmmmm selalu mama n mija ajek enterprem....kali mia plak amik can hek.....arini kite nak eksen sikit (ckp sambil kembang idong besar2) sebab ari ni kite sekolah sekerat ari ajek....nak eksen ngan cikgu ngan kawan2 laaaa...eh mama kite yg kepoh tu pun nak sekerat ari jugak, tak tau laa die nak eksen ke tak kat kawan2 die....he he he he...nak tau nape kite sekerat ari jek gi sekolah...sebab ptg nanti mama nak bawak naik chut chut....yea! yea! yea!:10: nak gi amik papa.....nak makeup2:95: la sebelum pegi...








sebenarnye, penin pale mama kite, ari2 kite request nak naik chut chut, tu yg terpakse gak die heret kite same tu ari ni he he he, tapi kite dah janji ngan mama akan behave jek ari nie .... tapi mama tak gi sorang laaa...mama ajak pak ngah kite gi sekali, alaa mama kite tu lembik :85:laaa....tak kuat semangat lagi nak bawak kite sendiri2, alaa mcm le kite ni notty sgt (eh terkutuk mak sendiri plak) :58:he he he





tapi tu laa satu jek kite harap, jgn le papa gi outstation jauh2 lagi.....bowing jek kite tgk muke mama ajek ari2 :36:(ek terkutuk lagi skali plak, la la la la la buat2 cam xde ape2 tau) , maksudnye kite bowing sebab takde org nak layan kite main kude2:91:....he he he...lagi pun, kite sian kan mama kite, ari2 kite tanye nape papa tak dtg jumpe mia.....penat n boring jek :117:mama kite jawab...he he he





erm...ok ar, tak leh lame2 nieh, sebab...sebab...sebab...sebab kite nak beyak!!!:04: ngeh ngeh ngeh...


see yeah!!!




post signature

25 celoteh sahabat

oooo sonok la dua beradik tu ye hrni...papa nk blk.bik x pyh g sek terus hrni cebab kalu kolang g pun msti fikiran kolang xde kt cekolah dh kan.msti duk kt chut chut.hehehe.suka bangat tgk dua org budak ini.

April 9, 2009 at 9:41 AM

oo mia nak naik chut chut ek... jaga adik bebaik naik chut chut tu... jangan noti2 tau.. susah lak mama mia nanti, .. nanti kalau dah nampak papa jangan ler terkam dulu.. kasik can kat mama dulu peluk2 hilangkan rindu kat papa tau.. pastu baru mia dan mija take turn ok!!! nanti jangan lupa cite kat auntie mia dan mija dapat ole2 apa dari london ok sayang..

April 9, 2009 at 9:46 AM

Ooo pttla sume org sekerat hr today..hehehe..nk gi amik papa derg yek! naik chut chut lg..;)

ok, hati2..mia n mija..sian mama tau, jgn 'kutuk'2 mama lg yeak! pnt tau mama jg korg time papa tade. hehehe..

comel je derg nie lieya..geram izu tgk xpression muka derg tuuh.:D makin btmbh2 ceriala hr2 mndatang..;D

April 9, 2009 at 9:47 AM

kihkihkih...pandai betol mia buat ayat ye..kutuk mama sendirik ye??xpe, aunty xbgtau mama ye.kita kan geng..hehehee

nanti mia behave tau naik tut tut.jaga adik elok2 ye.jaga mama jugak..hehe

April 9, 2009 at 9:53 AM

ooo...ari ni nak naik chut chut ek.. besnyer.. tp mama awk tu lg la excited..tp bkn pasal nk naik chut chut.. tp pasal nk jmpa papa la tu.. abis ler mama awk berdrama swasta kt klia tu kang.. hehehhe..

pesanan utk mama mia n mija.. jgn ko cemolot lak kt klia tu kang.. huahahuahua...

April 9, 2009 at 10:11 AM

ni mak & anak semua sekarat hatilah..oklah tu sekerat hari... kalo daku nak coti trus... selamat naik chut chut eh mia & mija... sapa lg rindu kat papa ni... mama ker mia & mija.. sure hati uolss anak bank dah smapi kat KLIA... hehehe

April 9, 2009 at 10:16 AM

mia & mija naik chu chut baik2 tau.. jgn lari2. sian mama & pak ngah nk jaga.

eh lieya, shah balik ari ni ek? aku ingatkan esok.
apa2 pun jgn lupa update brg2 yg dishopping disana...
aku yg excited nihh...heheh

April 9, 2009 at 10:17 AM

ooo...nak naik chut chut yaaa....okla tu pakngah ada..kalau tak, haru la mama sorang2 yaa....

mesti mama pun tak sabar ni....tu yg maam cover line.. ahakss...

April 9, 2009 at 10:22 AM

kikikiki...lawaklak akak baca entry kali nie lieya...
wooo mia kutuk mama ye....
aunty babab kang...hehehe..

bestnya nk nek chut2..
aunty nk ikut skali arr...
leh rakam detik2 indah kt klia tu kang...hahaha..

April 9, 2009 at 10:26 AM

hmmm happy la d/org ya lieya... papa d/org dah nak balik... sure lieya lagi epi...
hmm klako la d/org buat memek muka cam tuh...

Lieya.. InsyaAllah la.. kami nanti p b'day bash A.D... bleh la jumpa...

April 9, 2009 at 10:29 AM

Meriah betoi post u ni ye ... Bagus, itu orang panggil kreatif. Mama yang kreatif ...

April 9, 2009 at 10:38 AM

yeah yeah...papa nk blk hr niiii....
heheh...sukanya mia ngan mija ye...ptt la acik tgk mama mia ngan mija ni dr mlm td asyik tersenyum meleret je....ok, welcome back to papa mia n mija...have a nice day..

** lieya, thanks wishkn moga kimi cpt sembuh ye...

April 9, 2009 at 10:55 AM

wah wah wahhhhhhhhhhhh..
sronok nk jumpa papa ye? alaaaa..mama kowang lagi gumbira. dah desprate dah tu..keh keh kehhhhh :P

April 9, 2009 at 11:43 AM

seronok la dua beradik ni..papa nak balik..mama tu mesti lagi tak sabar2 nak jumpa papa tu..hehehe

April 9, 2009 at 11:47 AM

hahaha..cutelah budak berdua ni..naik chut chut eh..citer pya citer..last2 nk gi beyak..x alu!!

April 9, 2009 at 11:51 AM

yeah finally en. shah balik gak.sian kt pn. lieya yg sakit rindu n penat layan anak2 daromu itu..hehe..

amboi lieya..berdebar2 nmpknya eh...hehe..relaks..cover cun eh..aku xble imagine kalo hubby p outstasen lama..mau pengsan aku..hahaha..

re: aku dh agak mest akan ada sorg yg prasan psl pintu tuh..actually meja tuh aku ltk kt tepi tangga..bwh tangga tuh is stor..so pintu tu is pintu stor lah.haha..n aku jrg bukak stor tuh..hehe..maklumlah dh xde ruang lagi..just utilize mna yg ada..

April 9, 2009 at 12:01 PM

>>salam lieya.. bestnyer papanyer dah nak balik..tak sabarler ko lieya.. emaknyer nak makeup yerk..
>>dah nak dekat sekerat harini.. bedebo2ker lieya..
>>selamat naik chut chut... selamat kembali papa mia dan mija..

April 9, 2009 at 12:31 PM

sabo je tauu baca....sian mak asik kena kutuk je ek...kekekekekee

April 9, 2009 at 12:52 PM

Lieya, saper yang lebih excited ni papa dia nk balik? Mama dia ker or anak dia? Macam mama dia jer yang lebih excited..hik hik hik...Mana taknya kan, teman sekatil..hehe..Semoga life, back to normal..Salam sayang untuk Mia and Mija.Jgn noty tau sayang..

April 9, 2009 at 2:00 PM

selamat menaiki chut-chut girls...syoknya naik erl gi klia..mesti dorang x sabar nak jumpa papanya..

April 9, 2009 at 2:28 PM

hahaha....
lawak la kak lieya ni...
nk gelak lg la...hahaha...

owh papa mia & mija dah balik erk...
slmt pulang ke tanah air...heeee...

April 9, 2009 at 3:02 PM

sgt suke ler tgk gelagata anak2 lieya ni...sgt cumil..especially mija..nth knpe suka sgt tgk gelagat dia..

April 9, 2009 at 3:24 PM

wah..bukan 2-2 comel tu je sonok..
mama dia sekali tuh...happy..

anda ditag,kalo free buat lor..ye

April 9, 2009 at 6:27 PM

lieya budak 2 badek ni mmg pandai buat muka comel la... ceria je..klu maryam jgn harap la.. silap2 boleh ngamuk.. derang dah rindu papa ek.. x lama lg boleh gomol puas2..

April 10, 2009 at 8:50 AM

chomeyyy ghitewww..

April 10, 2009 at 9:06 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy