Friday, April 3, 2009

Mia & Mija lagii daaaaaa.....

jom layan pic anak-anak dara ku lagi .....mase ni dah nak tdo dah tu sememeh jek muke masing2 tu....he he he tapi tgk aku tgh pegang kamera masing2 sebok nak posing:girl10:....




aku suke pic nie, nampak cam natural jek pic nie kan:girl09:...happy mood pic nie...





yg ni posing tunjuk anak tekak he he he..seb baik takde cicak melintas, jenuh :21:aku diri atas sofa nak amik pic ni tau he he he





haa di sebalik pic ni ade citer best tau....si mia n mija main baby2...konon mia ni mak laa, si mija jadi baby....kelako aku tgk....si mija betul2 menjadi belakon jadi baby...buat2 nangis la.....si mia plak konon2 pujuk laa baby tu, siap dokong laaa.....he he he sweet jek aku tgk:girl03:.....






cube tgk video yg sempat aku rakam:girl05:.... kelakakan...he he he


video


al-tamatsssss:girl01:...................




post signature

46 celoteh sahabat

heheee...so sweet 2 badek ni.mia&mija pun suka main mak2 ye..sama la ngan dina&ica tuh..ngada2 plak tu kadang2..hahahaha.suka jugak tgk gambar 2 badek tu senyum..cumil bangat

April 3, 2009 at 8:11 AM

hahaha...
ada harapan jadi pelakon besar nanti ni. siap dgn sound effect baby lagi.
ganas ko mak jaga baby tu, siap terkangkang2 nk pakaikan diapers & paling lawak, mak nk dekat sama besar dgn baby...LOL

April 3, 2009 at 8:26 AM

Tak terangkat si maknya! anak ngan mak dah nk sama beso! wakakakakakaka..Ya Allah lieya oiii..sama la ngan bebudak kat umah tu. Yg jadi baby si BB la. kengkononya pelat ga ga gu ga pehtu ngangakan molot..Angah jadi mak. Yg kelako tu dialog tu siap paksa2. 'angah cakap la..meh mak tukarkan pampers' - BB. Angah ni pon ikut la..ulang balik apa yg BB suruh ckp. keh keh..

April 3, 2009 at 8:27 AM

lieya sweet aje akak tgk dak 2 nie hehehe...siap main bb2 lagi...ke tanda nye nak bb baru hehehe...

April 3, 2009 at 8:28 AM

hahahha..siap brlakon pakai diapers lg.. x thn aku nengok..kelako tul anak ko nih.. echa pon salu gak brlakon.. dia g pakaikan diapers kt patung garfield dia boley??? dia kata meow yak..chit...sabor jer la..

April 3, 2009 at 8:46 AM

alahai so sweet jer....
sama la anak2 ina pun klu main mak2 tuh siap semua keluar...diapers , baju2 bb yg lama2...susu semua siap

April 3, 2009 at 9:28 AM

mmg sweeetttt n chumeeeelll la aksi dorang lieya...

April 3, 2009 at 9:49 AM

suka tengok mia & mija nie. ..nampaknya kena la ko buat baby nie....heheheheh

April 3, 2009 at 9:54 AM

pandai posing anak2 dara mu itew!!!!!

April 3, 2009 at 10:04 AM

>>salam lieya..
>>akak tak leh datang sini mesti nak tergelak.. kelakar. macam2 perangai kan.. penghibur hatiler katakan.. budak berduani memang pantangler ngan kamera...
>>kalau ngan orang diaorang pemalu tak lieya??

April 3, 2009 at 10:04 AM

suka tgk dua badik nie bergurau senda..

April 3, 2009 at 10:20 AM

ala tak dapat tengok ler.. kalau tak mesti akak dah senyum2 kat pc dah ni..

tu yagn best kalau ada anak2 pompuan, leh main mak2, main masak2..

nanti malam akak tengok ok

April 3, 2009 at 10:27 AM

dua2 pn 'gila' camera ya
ha bgsla tuh....seporting! dan supporting gak kt mama dia yg gigih nk snap gmbo anak tekak

April 3, 2009 at 10:32 AM

hahaha..sweet jer anak2 ko nie..
mesti ko tak kering gusi dgn gelagat dorang kan..

April 3, 2009 at 11:08 AM

amboi dua beradik ni..pandai berlakon ye...sweet je tgk...

April 3, 2009 at 11:34 AM

hahaha...org yg nk dokong baby tu pun cam larat..hehehe..cam mimi n fifi je..comel je tgk mia n mija tu..very loving to each otherkan..good!!

April 3, 2009 at 11:40 AM

cumel 2 badek ni..seronok kan lieya ada anak yang tak jauh beza..kalau pegi tempat public, mesti ramai yang memandang..Teringat zaman kecik2 dulu, nida dgn kakak nida beza setahun jer, selalu org ingat kembar.

April 3, 2009 at 12:09 PM

alal comeinyerr mainbaby2..... pandai jaga adikk ha dierrrr...hahahhahha mak eh yg terkangkang jaga baby...

April 3, 2009 at 12:11 PM

wah baiknya kakak layan adik...

April 3, 2009 at 12:13 PM

kelako betul atie nengok..pandai plak tue diorang belakon jd mak ngan anak..heheheh

April 3, 2009 at 12:16 PM

entry ko ni mmg lawak la lieya.. anak2 ko pun ceria2 jer.. sure meriah sokmo ngan telatah 2 badik tuh... pandai lak tuh berlakon.. sengih2 aku tengok video tuh... hehee...

April 3, 2009 at 3:53 PM

haaa inilah bestnyeeerr ada anak 2 orang ni...time hubby tak der....bolehlah dok mengadap keletah budak2 tu kaaann???

aza pulak time hubby tak der...bila dok berdua jeerr dgn afiq...mmg sunyi betul....dia ngadap mainan dia or VCD dia...aku tak dilayannya :(

April 3, 2009 at 3:58 PM

hehehe...
lieya...comel la mia mija ni...nasib la ada diorg kn..kurang la ckit rindu mama kt papa tu
re>> hehehe..malu la nk ckp...blok koman je pn..kui kui...org memang selalu jenguk pn blog lieya..x tinggal jejak je..hehehe

April 3, 2009 at 4:48 PM

seronok betul tgk telatah mia ngan mija ni...ada2 aje idea nk main bersama...nanti bila dh beso sikit mesti nk main masak2 plk....

April 3, 2009 at 8:45 PM

suka betul 2 beradik nie yer..lieya ko g la wat photo shoot mana nak tau dapat job ker...sbb dorang ie pandai posing..

lieya aku nak tanya cmner nak hapukan ruangan petak tue..klu kita letak gmbar kan dia ada kota aku nak buang kotak tue mcmana.aku nak mcm ko xde kotak klu letak gambar ke @ patung apa2 ker

April 3, 2009 at 10:06 PM

ni mmg konfem diorg nk adik ni lieya...
siap main baby2....

cpat2 mama proses baby baru...hehehe....

April 4, 2009 at 1:07 AM

sweetnya budak 2 badik nie...tergelak akak tgk mia nak angkat si mija...aksi mija jd bb tu seg=bijik cam dalila.. buat muka² gedik baby tu..siap nangis ala² bb tu..hehehe

April 4, 2009 at 10:47 AM

alalaaa comey betul dua beradik tu. nmpk mcm twins.

April 4, 2009 at 12:01 PM

huhuhu bagus ni..dh sesuwei sgt dpt adik ni lieya..silap aribln pempes adik ngan susu sume diuruskan dek kakak² mithali keke

kenmain posing ye smpi mengenterprem kan anak tekak hahaha..senang la lieya si mia n jaja nih, kalau Ghazi nk suh posing..kenmain mahal dah skrg..dlu senang..ikut hangin die lak skrg..

April 4, 2009 at 2:43 PM

adoii...dah jd taman rerama dah kat sini....sapai kan cursor pon bertukar jd rerama..susah akak nak heret naik atas, turun bawah...rerama degil nih !

hehehhe...senang la ko lieya oooo
nanti ade baby...mia & mija dah leh tolong
ko memang leh pantang ngan senang ati lorrr....

hehehhe....
betul tuh
org pompuan skang wajib pandai bawak kete
mcm aku nih lagi ler
rimas dok umah lelama
pasti akan kuar umah gaks

tp de-dua dok depan ker..?

April 4, 2009 at 10:44 PM

alolo..comey sgt la dua beradik ni..part berlakon tu paling comel and sweet sgt..hihi..

April 5, 2009 at 10:31 PM

alolo..comey sgt la dua beradik ni..part berlakon tu paling comel and sweet sgt..hihi..

April 5, 2009 at 10:31 PM

hi sweetheart..

skrg kul 3 lebih, baru lps makan kat malaysian hall. tadi dari kul 11 sampai kul 2.30 ptg pi sight seeing naik big bus. Duduk kat bumbung terbuka punya la sejuk sgt.

Doa2 la kitorang dapat anak lagi.Kalu ada rezeki dapat anak lelaki plak..Ok syg take care. Slm syg utuk mama mia mija dan mia mija sekali..

April 5, 2009 at 11:02 PM

lieya... dik bila nak hapdet...nak tau ni apa aktiviti coti korang.....

selalu tiap2 hari isnin mesti dah hapdet.....

April 6, 2009 at 11:00 AM

keh..keh..keh..kelako tul..baby siap golek2..mak baby pun golek2..sweet sangat...

April 6, 2009 at 11:41 AM

haah la lieya..so naturl gambo no 2 tu..n mcm kembar..hehehe..cuma sorg besar, sorg kecik. hehe..

nway, so cute mia n mija blakon jd mak n anak tu..kikiki..they r such a happy kids kn! sejuk perut lieya mengandungkan derg...mst hari2 ceria tgk aksi derg ni..izu tgk pon smp xkering gusi.:D

April 6, 2009 at 12:06 PM

lieya...sila amek tag

April 6, 2009 at 1:40 PM

salam,

lieya....
kalau cik abe x de mmg boring...akak pn kalau hubby x de boring giler x tahu nk buat ape last2 pg meronda due beranak kat giant ker JJ ker sib baik lah dkt ngn rumah kalau x malas jugak nak kuar... x pe lieya nnti lama2 dh biase kene tgl mcm akak mula2 terasa jugak tp lama2 tu dh jd biase bak kata org dh imun....apa2 pn akak doakan lieya sekeluarga sentiasa happy....

April 6, 2009 at 4:17 PM

dah pandai main mama mama yer... jenuhla mama nak jaga kakak2 ni kalau dapat baby nanti...

re : btol la lieya, rmbt Aina tu cpt pjg... br sebulan lebih cukur dah naik balik panjang plak tu... tak lama lagi bleh la ikat toncet

April 6, 2009 at 4:42 PM

aduhaaiii..dr ari tu akk try komen x leh..ishh bengang tul lahhh

si kembar x jadi ni kan bila lah aunty nk cium ni..

kang akk g putrajaya akk coling2 kamu yer dik..

kita jumpa2 an..

April 6, 2009 at 6:33 PM

lieya nie email azie..azie_9874@yahoo.com

April 6, 2009 at 10:22 PM

>> sentiasa nampak mesra saja dua beradik ni...

April 7, 2009 at 2:51 AM

hehehehehehe..seronok bila tengok anak-anak main kan...penat keja pun hilang...:D Nuha pulak skangni pun dah macam aksi..yang kadang-kala buat saya marah lepastu senyum semula.....

April 7, 2009 at 5:21 AM

cute 2bradik ni..kelakar tgk video dorang..slm kenal...;)

April 7, 2009 at 8:45 AM

hehehe...mmg sweet la bdk berdua ni... ni time ok kan lieya... cuba time gaduh...mau haru biru, betul tak???

April 7, 2009 at 5:04 PM

lawak la anak2 akk ni...wat lieya rasa nk ketawa je....hahaha...

April 8, 2009 at 1:08 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy